Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
اتفاقاً دوتا عکس در یک فریم گرفته شدن تا دیر لود شدن تکسچر ها توی نسخه 360 رو نشون بدن، مقاله رو بخون تا بفهمی در ضمن lensoftruth.com سایز تمام عکس هاش 720 هست.

پ.ن: دوتا تصویر بالا هم متعلق به Videogameszone هست نه LOT

ببین سعی نکن بگی lensoftruth سایت معتبری هست ! اگه طالبی بیام از خوشمزگیهای این سایت را اینجا بریزم و با مقاله های DF مقایسه کنی که 180 درجه فرق داره !
سایت درپیت تر از این پیدا نکردید ازش دفاع کنید ؟! این سایت خوشحال همون سایتیه که کرایسیس 2 را سعی میکرد با KZ2 مقایسه کنه LOL .
در ضمن اگه اون تصاویر بالا که میگی مطعلق به lensoftruth نیست پس برو تو این صفحه به Head2Head: Crysis 2 نگاه کن همین تصاویر بالا را اینجا هم گذاشته .
http://www.lensoftruth.com/head2hea...d2head-crysis-2-retail-screenshot-comparison/
جالتر اینکه اخر صفحه یه رای گیری هم بین 360 و PS3 میزاره که بنابه بازدیکنندگان این سایت نسخه PS3 برتر بوده =))=)) دیگه اخرش را برو که خوانندگان این سایت کیها هستند .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
ببین سعی نکن بگی lensoftruth سایت معتبری هست ! اگه طالبی بیام از خوشمزگیهای این سایت را اینجا بریزم و با مقاله های DF مقایسه کنی که 180 درجه فرق داره !
سایت درپیت تر از این پیدا نکردید ازش دفاع کنید ؟! این سایت خوشحال همون سایتیه که کرایسیس 2 را سعی میکرد با KZ2 مقایسه کنه LOL .
در ضمن اگه اون تصاویر بالا که میگی مطعلق به lensoftruth KDSJ پس برو تو این صفحه به Head2Head: Crysis 2 نگاه کن همین تصاویر بالا را اینجا هم گذاشته .
http://www.lensoftruth.com/head2hea...d2head-crysis-2-retail-screenshot-comparison/
جالتر اینکه اخر صفحه یه رای گیری هم بین 360 و PS3 میزاره که بنابه بازدیکنندگان این سایت نسخه PS3 برتر بوده =))=)) دیگه اخرش را برو که خوانندگان این سایت کیها هستند .

سایت معتبریه ، هیچ مشکلی نداره ، اصلا هم عکس Fake نمیذاره ، رای بیننده هم چه ربطی به سایت داره ؟!! این سایت 129 تا مقایسه داشته که 38 تاش 360 برنده بود 25 تاش مساوی و 14 تاش PS3 ... همه هم مو به مو توضیح داده هم گرافیک هم فریم ریت و Screen Tearing هم زمان Loading .
مثلا الان اگه از روی اون عکسها تعداد رای های 360 بیشتر بود اونموقع خوانندگان اون سایت خیلی فهیم و محترم بودند ؟!

سایت معتبریه ، هیچ مشکلی نداره ، اصلا هم عکس Fake نمیذاره ، رای بیننده هم چه ربطی به سایت داره ؟!! این سایت 129 تا مقایسه داشته که 38 تاش 360 برنده بود 25 تاش مساوی و 14 تاش PS3 ... همه هم مو به مو توضیح داده هم گرافیک هم فریم ریت و Screen Tearing هم زمان Loading .
مثلا الان اگه از روی اون عکسها تعداد رای های 360 بیشتر بود اونموقع خوانندگان اون سایت خیلی فهیم و محترم بودند ؟!

خب اینکه تو بازی های مولتی اکثرا 360 برتره حرف این سایته نیست بیشتر سایتهاست .ولی شخصا خودم چند مقایسه عجیب از این سایت دیدم یکی همین BATMAN AA هست که اگه اشتباه نکنم نسخه برتر را PS3 انتخاب کرده بود و تصاویری که گذاشته بود با خیلی از سایتها متفاوت بود از جمله GAMESPOT و IGN که نسخه 360 را برتر دونستند .
یا مثلا COD: BO که میتونی بری با مقایسه DF مقایسش کنی با تصاویری که از همون محیطها گذاشته .
همین کرایسیس 2 را هم زمانی تصویر از 360 میگیره که تکسچر تو اون قسمت لود نشده ! و هیچ اشاره ای هم به این نمیکنه که تکسچر تو این عکس لود نشده !
خب به نظرت این مقایسه ها عادلانست ؟! اعتبار یک سایت از همین چیزها مشخص میشه که به همه چیز اشاره کنه و تصاویری هم که میذاره در شرایط یکسان و واقعی بزاره . نه اینکه صبر کنه اون زمانی که تکسچر تو 360 لود نشده تصویر قرار بده .
حالا این سایت حرفه ای بازی را انالیز میکنه شرط نیست . شرط اینه به مقایسه ای که میزاره تمام خوانندکانش اطمینان داشته باشند و مثل موارد بالا ازش ایراد نگیرند. به همین ها میگن اعتبار !
مثلا همین دوتا عکس مطعلق به eurogamer که DF تهیشون کرده نگاه کن با ماله lensoftruth مقایسه کن:

آخرین ویرایش:
فرخ من هروز که بیشتر کرایسیس و کیلزون را بازی میکنم به این نتیجه میرسم هیجان و گرافیکی که کیلزون داره نصفشم کرایسیس نداره

فرخ کاری به بحثتون ندارم ولی LOT سایت معتبریه.
اگر هم معتبر نیست من هنوز متوجه نشدم چرا هم تو متا و هم تو گیم رنکینگ امتیاز نسخه PS3 یا بیشتر از دو پلتفرم دیگست یا مساویه. یادته میگفتی بزار همه سایتها نمره بدن؟ خب نمیشه بگیم همه نا معتبرن که.البته اگر فلسفه متا و گیم رنکینگ رو هم قبول نداری که خب اون دیگه بحثش جداست.

من هنوز متوجه نشدم چرا هم تو متا و هم تو گیم رنکینگ امتیاز نسخه PS3 یا بیشتر از دو پلتفرم دیگست یا مساویه. یادته میگفتی بزار همه سایتها نمره بدن؟ خب نمیشه بگیم همه نا معتبرن که.البته اگر فلسفه متا و گیم رنکینگ رو هم قبول نداری که خب اون دیگه بحثش جداست.
با حرف دو نفر تو اینجا یه سایتی معتبر نمیشه ! دیگه ما معتبرتر از DF نداریم که برو مقایسه هاش را نگاه کن کلی هم برات تصاویر گذاشته .
دوما متا چه ربطی داره به این مقایسه ها ؟! ps3 میانگینش بیشتره علتش اینه که تعداد نقداش به اندازه 360 نیست .

آخرین ویرایش:
فرخ من هروز که بیشتر کرایسیس و کیلزون را بازی میکنم به این نتیجه میرسم هیجان و گرافیکی که کیلزون داره نصفشم کرایسیس نداره

اره منم به این نتیجه رسیدم یک سومش هم نیس چه برسه به نصفی

اصلا crysis2 و گرافیک بالا جور در نمیاد با هم

خب اینکه تو بازی های مولتی اکثرا 360 برتره حرف این سایته نیست بیشتر سایتهاست .ولی شخصا خودم چند مقایسه عجیب از این سایت دیدم یکی همین BATMAN AA هست که اگه اشتباه نکنم نسخه برتر را PS3 انتخاب کرده بود و تصاویری که گذاشته بود با خیلی از سایتها متفاوت بود از جمله GAMESPOT و IGN که نسخه 360 را برتر دونستند .
یا مثلا COD: BO که میتونی بری با مقایسه DF مقایسش کنی با تصاویری که از همون محیطها گذاشته .
همین کرایسیس 2 را هم زمانی تصویر از 360 میگیره که تکسچر تو اون قسمت لود نشده ! و هیچ اشاره ای هم به این نمیکنه که تکسچر تو این عکس لود نشده !
خب به نظرت این مقایسه ها عادلانست ؟! اعتبار یک سایت از همین چیزها مشخص میشه که به همه چیز اشاره کنه و تصاویری هم که میذاره در شرایط یکسان و واقعی بزاره . نه اینکه صبر کنه اون زمانی که تکسچر تو 360 لود نشده تصویر قرار بده .
حالا این سایت حرفه ای بازی را انالیز میکنه شرط نیست . شرط اینه به مقایسه ای که میزاره تمام خوانندکانش اطمینان داشته باشند و مثل موارد بالا ازش ایراد نگیرند. به همین ها میگن اعتبار !
مثلا همین دوتا عکس مطعلق به eurogamer که DF تهیشون کرده نگاه کن با ماله lensoftruth مقایسه کن:

اون عکسی که گذاشته بود دقیقا از یک فریم بود و اون موقع در یک فریم همزمان 360 هنوز Load نشده بوده ، ولی کسی نگفته که تا آخرش همینجوری میمونه . Batman هم توضیحاتش رو داده ، من اصلا کاری با انتخاب نهاییش ندارم ، ولی اینکه بگیم عکس Fake میزاره یا دستکاری میکنه یا سایتش طرف PS3 رو میگیره اصلا قبول ندارم .
سر Black Ops هم یه صحنه بود اول بازی که میرفتن توی ماشین ، اونجا هم 360 دیرتر Load میشد همه میگفتن LoT دستکازی کرده که من عکسهای مقایسه GT و Eurogamer رو هم گذاشتم و همه دیدن که واقعا اینطوریه .
متاسفانه من نسخه 360 رو ندارم که اون صحنه رو مقایسه کنم و مسلما میدونم Fake نیست این عکس .

منظورم را نمیگیری نیما . من نیمیگم عکسها fake هستند . منظورم اینه که باید توضیحش را بده ! وقتی اون عکس را میگیره باید اشاره کنه که اینجا تکسچر دیر لود شده . وقتی این توضیح را نمیده ببینده فکر میکنه تکسچر تو 360 ضعف داشته !
batmanaa هم هینطور. ولی اگه بری gamespot و ign را نگاه کنی تو 360 بهتر به نظر میان و به نظر این دوتا سایت که اعتبارشون زیادتره نسخه برتر 360 هست دقیقا برعکس lensoftruth.

اون عکسی که گذاشته بود دقیقا از یک فریم بود و

هیچ کدوم از عکس های این سات که نه ولی 90% شون در یک فریم نیستن!
اون عکسی هم که صفحه قبل گذاشتن هم دیگه نمیشه گفت 1 فریم شاید 20فریم فاصله دارن،چشمای کاراکتر رو نگاه!
عکسی که فرخ گذاشته دقیقا یک ریم هست و مو نمیزنه!

• Like
Reactions: Terova
اگر این عکسهای رو که خودتون صفحه قبل گذاشتین رو نگاه کنید میبینید که در یک فریم گرفته نشده و کاملا مشخصه که نسخه 360 هنوز لود نشده..
نسخه PS3 هم چون روی هارد نصب میشه باعث میشه که فوقش یک ثانیه زودتر لود بشه و اصلا ربطی در بهتر بودن گرافیک نسخه PS3..

qn4kxus1mxde3b9gj4j8.jpg

• Like
Reactions: .:Soheil:.
اگر این عکسهای رو که خودتون صفحه قبل گذاشتین رو نگاه کنید میبینید که در یک فریم گرفته نشده و کاملا مشخصه که نسخه 360 هنوز لود نشده..
نسخه PS3 هم چون روی هارد نصب میشه باعث میشه که فوقش یک ثانیه زودتر لود بشه و اصلا ربطی در بهتر بودن گرافیک نسخه PS3..

qn4kxus1mxde3b9gj4j8.jpg

دقیقا از اونجایی که این دو تصویر حدود 2 ثانیه با هم اختلاف دارن و بازی تو این صحنه 30 فریم کامل داره اجرا میشه ، پس در نتیجه این دو تصویر تو یه فریم که نیستند هیچ ، حدود 60 فریم هم با فاصله دارن ! (بدون احتساب فریم مربوط به انیمیشن)

دوستان من فقط یه موضوع رو بگم..اول اینکه من یه خرده به عکس یوروگیمر شک دارم...علتشم اینه که من چندین بار تست کردم با کابلهای مختلف و تنظیمات گرافیکی موجود در کنسول و حتی ریخت روی هارد و فلشهای مختلف (منتها روی هاردهای اصلی 360 تست نکردم....) و کلی هم صبر کردم اما اون تصویر ابتدایی به هیچ عنوان لود نشد و شبیه همون عکس از نسخه PS3 نشد.حالا میخوام دوستان هم خودشون یه تست بکنن !!

حالا چه گیری دادین بابا حالا چون یه جاش لود نشه 50 صفحه نقل کنید این هیچ ربطی به برتری گرافیکی هم نداره حالا چه لود بشه چه نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or