Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
GTA 4 نسخه کپی خور اونم با درایور های BenQ مشکل دیر لود شدن تکسچر داشت.

اون طوری که گاهی کل بازی لود نمی شد اما من روی 2 تا دستگاه روی هارد داخلیش ریختم بازم گاهی تو سرعت بالا یه دفه ماشین از زمین فاصله می گرفت هر جوری حساب کنیم بازم از اینکه اول بازی لود نشه تابلو تره

بنظرم کیلزون گرافیک هنریش بالاس
ولی کرایسیس جزییات بیشتری توش به چشم میاد
حالا شاید اساتید یه چی دیگه بگن
nojx360 بخونه
دادا شما چه گیری دادی به کلنگ:d:d:d

اره خوب به خاطر سبک بازی ها بود کیلزون کلا گرافیکش کمتر شبیه واقعیت بود تا کرایسیس

دادا؟ مگه شما اصفهانی؟:d
تازه ورژن جدیدم داره کلنگ عدالت:d

اخه همچین می گید انگار ملاک اصلی هست دیگه کلنگ تر از gta4 هم مگه برای لود تکسچر داریم حتی زمانی که روی هاردم نصب می کنی نصف تکسچرها گاهی نیست اون وقت چنتا سایت بهش 10 دادن

آخه IV یه بازی open world هست با مپ بزرگ و opbject ها و ....
نمیشه مقایسه کرد با بازی هایی مثل kz و crysis
مثل این میمونه که بگیم جزییات اسلحه IV از Crysis و Kz کمتره پس کلنگه

بعدش IV یه شاهکار بود باو . دمیج فیزیک و ... عالی بود

ولی وقتی میاییم بازی مثل kz و crysis رو مقایسه میکنیم حتی یک مورد دیر لود شدن رو نتیجه تاثیر داره . الان شما بیا اینترنت و فروم ها رو ببین همه در مورد دیر لود شدن تکسچر هاست ;)

یه موضوع رو من بگم.اونم اینه که حرف دوستان کاملا درسته........من دقیقا با 3 تا وسیله ذخیره سازی بازی کرایسیس 2 رو تست کردم..
یه هارد اکسترنال سیگیت و یه فلش مموری 8 گیگ سونی و هارد 20 گیگ اورجینال ایکس باکس
حالا جالبه بدونید که فلش مموری سونی جزو دسته مموری های کامپتیبل هست......روی مموری و هارد اکسترنال 100% مشکل گرافیکی و لود نشدن تکسچر ها (حتی اگه 1 ساعتم صبر کنید لود نمیشن) و یه سری باگ وجود داره..ولی باید بگم در کمال تعجب روی هارد اصلی 360 شما بازی رو با یک گرافیک جدید و فوق العاده تجربه میکنید.چیزی که من اگر میشنیدم اصلا باورم نمیشد ولی چون دیشب تست کردم فهمیدم که تفاوت خود هارد 360 با تمام مموری ها و هارد های دیگه در کجاست......

• Like
Reactions: TCSCELL
یه موضوع رو من بگم.اونم اینه که حرف دوستان کاملا درسته........من دقیقا با 3 تا وسیله ذخیره سازی بازی کرایسیس 2 رو تست کردم..
یه هارد اکسترنال سیگیت و یه فلش مموری 8 گیگ سونی و هارد 20 گیگ اورجینال ایکس باکس
حالا جالبه بدونید که فلش مموری سونی جزو دسته مموری های کامپتیبل هست......روی مموری و هارد اکسترنال 100% مشکل گرافیکی و لود نشدن تکسچر ها (حتی اگه 1 ساعتم صبر کنید لود نمیشن) و یه سری باگ وجود داره..ولی باید بگم در کمال تعجب روی هارد اصلی 360 شما بازی رو با یک گرافیک جدید و فوق العاده تجربه میکنید.چیزی که من اگر میشنیدم اصلا باورم نمیشد ولی چون دیشب تست کردم فهمیدم که تفاوت خود هارد 360 با تمام مموری ها و هارد های دیگه در کجاست......
من این گرافیکی که با هارد اصلی دیدم کیل زون ۳ به گرد پاش هم نمیرسه

بازیو بدون نصب کردن تست کردی؟ من بدون نصب کردم تست کردم مشکل تکسچر داره ولی 2-3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه مثلا تو همین صحنه ای که عکس گذاشتم تکسچرها لود شدن روی فلش مموری و هارد اکسترنال تست میکنم خبر میدم.

بازیو بدون نصب کردن تست کردی؟ من بدون نصب کردم تست کردم مشکل تکسچر داره ولی 2-3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه مثلا تو همین صحنه ای که عکس گذاشتم تکسچرها لود شدن روی فلش مموری و هارد اکسترنال تست میکنم خبر میدم.
نه من هم از رو خود دیسک هم تست کردم.به صورت عجیبی تصاویر لود نمشن اصلا..حالا نمیدونم سرعت رایت بالا بوده!!!!!!!!! نمیدونم والا.... ولی اره کار خوبی میکنی تست کن خبرش رو بده...چون واقعا الان با بر طرف شدن مشکل لود تکسچر ارزش دوباره بازی کردنش که برای من 2 چندان شده.....:x:d

اگر کسی از روی فن بازی حرف نزنه و هر دو رو هم بازی کرده باشه می دونه کهCrYsis2 از نظر گرافیکی چه رو پلی استیشن چه ایکس باکس از KillZone3 واقعا بالاتر هستش و همین تو ایکس باکس از پلی3 .بازی کن

• Like
Reactions: Hamidreza
اگر کسی از روی فن بازی حرف نزنه و هر دو رو هم بازی کرده باشه می دونه کهCrYsis2 از نظر گرافیکی چه رو پلی استیشن چه ایکس باکس از KillZone3 واقعا بالاتر هستش و همین تو ایکس باکس از پلی3 .بازی کن
من اینو از روی تعصب نمیگم و کرایسیس رو رو 360 بازی کردم انصافا کیلزون خیلی بهتر بود حالا pc رو نمیدونم چون بازی نکردم.b-)

برتری کیلزون بر کریسیس

سلام دوستان بلاخره انتضارها به پایان رسید سایت lensoftruth مقایسه گرافیک این 2 غول گرافیکی منتشر کرد و برتری کامل را به کیلزون داد و رای کاربران خود یکی از اثبات کننده برتری کیلزون بر کیسیس است
دوستان خواهش میکنم بحث به حاشیه نبرید با تشکر

http://www.lensoftruth.com/head2head/head2head-killzone-3-vs-crysis-2-analysis/2/

• Like
Reactions: LEERY
سلام دوستان بلاخره انتضارها به پایان رسید سایت lensoftruth مقایسه گرافیک این 2 غول گرافیکی منتشر کرد و برتری کامل را به کیلزون داد و رای کاربران خود یکی از اثبات کننده برتری کیلزون بر کیسیس است
دوستان خواهش میکنم بحث به حاشیه نبرید با تشکر

http://www.lensoftruth.com/head2head/head2head-killzone-3-vs-crysis-2-analysis/2/

آهان! یعنی این یکی دو جین سایت و مجله از IGN گرفته تا OPM و CVG که Crysis 2 رو برتر دونستن همشون پشمک بودن فقط این Lens of crap با اون آنالیز مسخرش مونده بود حجتو بر تمام مسلمین جهان تموم کنه :))

آهان! یعنی این یکی دو جین سایت و مجله از IGN گرفته تا OPM و CVG که Crysis 2 رو برتر دونستن همشون پشمک بودن فقط این Lens of crap با اون آنالیز مسخرش مونده بود حجتو بر تمام مسلمین جهان تموم کنه :))
اونا هد تو هد با هم مقایسه داشتند؟؟
یه جا هست گرافیک بیشتر به چشم می آید یه جا هم نه!!!من هم فکر می کنم وظیفه سایت ها نقد هد تو هد نیست.در یک نگاه مقایسه برای نمره دهی کافیه!اما اینکه کدوم بازی پلیگونه بیشتری داره یا فریم بیشتری داره فکر می کنم بیشتر مربوط به مقایسه هد تو هد میشه!!هرچند که خودم هنوز کامل نخوندم مقایسه رو!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or