Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
تا همین دو صفحه ی قبل خدای تمامی مقایسات lens of truth بودن. حالا آنالیز هاش مسخره شد.
خواندن نظرات برخی در اینجا باعث تخلیه ی فشارهای روحی و روانی زندگی و شاد شدن روح و دل آدم میشه! :)
نقد و بررسی سایت های IGN و GameSpot و غیره رو هم یک یا نهایتا دو سه نفر منتقد انجام میده. خوبه که تنها انسان هایی که میفهمند گرافیک یعنی چی از کارکنان این سایت ها ( آی جی ان و ... ) هستند و این 886 نفری که تا به الان در lens of truth رای رو به کیلزون 3 دادند به علاوه ی خود سایت با تمامی آنالیزهاش همگی از روی خوشی و سرمستی به کیلزون رای دادند.
نمیدونستیم منتقدین سایت هایی مثل IGN خدای نظرات 100% صحیح هم هستند! شاید بینش خودشون رو خیلی تیز دیدند شاید گوش های گیمرها رو خیلی دراز!

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه یه سایت یه مقایسه کرده و گفته کیلزون بهتره و یه مشت فنم رفتن رای دادن شده حقیقت خالص اون وقت این همه سایت و مجله اعم از سایت هایی که فن سونی هستن کرایسیس 2 رو بهتر دونستن شدن خالی بند و جوگیر !! یه جوریم با اعتماد به نفس صحبت میکنین انگار خبریه...!

پ.ن: تو بازی سنتر تا الان 184 نفر به کرایسیس 2 و 132 نفر به کیلزون رای دادن در نتیجه این نظرسنجی وحی منزله :))

شما نقد اون سایت و عکس هاش رو هم نگاه کردی یا فقط قصد خندین و ارسال داشتید آقای ناظم انجمن.
بهتر بود یک نگاهی به آنالیزشون هم میکردید و مطالب رو هم میخوندید. ضمناً این یک سایت که می فرمایید رو اگر در 10 صفحه ی قبل توی همین سایت جستجو کنید به سرش قسم میخوردن :|

تا همین دو صفحه ی قبل خدای تمامی مقایسات lens of truth بودن. حالا آنالیز هاش مسخره شد.
خواندن نظرات برخی در اینجا باعث تخلیه ی فشارهای روحی و روانی زندگی و شاد شدن روح و دل آدم میشه! :)
نقد و بررسی سایت های IGN و GameSpot و غیره رو هم یک یا نهایتا دو سه نفر منتقد انجام میده. خوبه که تنها انسان هایی که میفهمند گرافیک یعنی چی از کارکنان این سایت ها ( آی جی ان و ... ) هستند و این 886 نفری که تا به الان در lens of truth رای رو به کیلزون 3 دادند به علاوه ی خود سایت با تمامی آنالیزهاش همگی از روی خوشی و سرمستی به کیلزون رای دادند.
نمیدونستیم منتقدین سایت هایی مثل IGN خدای نظرات 100% صحیح هم هستند! شاید بینش خودشون رو خیلی تیز دیدند شاید گوش های گیمرها رو خیلی دراز!

بعضی ها هم میدونی فقط اسپم میدن و 2 کلمه پست هر کسی رو خوندن شما برو بخون پستها رو ببین که تمام فن های سونی گفتن فقط و فقط این سایت رو قبول دارن در صورتی که کل سایت bc این سایت رو رد کردن و قبول ندارن.;) ( خوبه حداقل کامل بخونی ببینی سر همین سایت دعوا شده بود )

شما نقد اون سایت و عکس هاش رو هم نگاه کردی یا فقط قصد خندین و ارسال داشتید آقای ناظم انجمن.
بهتر بود یک نگاهی به آنالیزشون هم میکردید و مطالب رو هم میخوندید. ضمناً این یک سایت که می فرمایید رو اگر در 10 صفحه ی قبل توی همین سایت جستجو کنید به سرش قسم میخوردن :|
تا جایی که مربوط به گرافیک میشه رو خوندم ولی مثل اینکه شما شهامت قبول کردن بعضی جمله ها رو ندارین!
تو همون صفحات قبل که ماشالله کلی ازش خبر داری بری میتونی نقل قول های سایت های مختلف رو ببینی که بچه ها گزاشتن جناب کاربر سایت...!
در ضمن زحمت اون صفحاتی که توش بر lens of truth قسم میخوردن رو بزاری ممنون میشم...

بیار اون نفرات را برامون نشون بده ببینیم کیها گفتن این سایت درپیت lens of truth خدای مقایسه بوده ؟! فکر کنم اون ادمها از کسایی بودند که حداقل بعضیهاشون را شما بیشتر میشناختید ؟!
این سایت بسیار کم ارزشتر از اون چیزی هست که من بخوام حرف این همه سایت معتبر را بزنم زمین و بیام حرف این سایت را قبول کنم که انالیز هاش فقط به درد خودش و طرفداراش میخوره !

سایتی که نمیتونه عکس تو یه فریم بگیره به هیچ عنوان و تو هیچ جایی ذره ای اعتبار نداره ! البته شاید از نظر فن های سونی حوزه علمیه باشه ، اما برای بقیه اعتباری نداره
هر وقت توضیح دادین اون عکس چند صفحه قبلش که تو یه فریم نیست ( و کم کم 60 فریم فاصله داره) چیه ، راجع به بقیه موارد بحث میکنیم

پ.ن: منتظر لینک اون قسم هایی که میگی هستیم

اگر بی کار بودم براتون میزارم. 45 صفحست. شما منتظر باشید. جایی نریدا!
ضمناً برید بدور از تعصب و به عنوان شخصی بی طرف این آنالیز رو بخونید.
انقدر نکنید تو بوق که سایت ها گفتن خوبه. سایت ها رو خدا که نظر نداده اونها هم آدم هستند. اینها هم آدم. حالا هی بگید سایت ها گفتن اینجوریه. در رابطه با انرژی هسته ای که نظر نمیدن. با نیم نگاه میان میگن اووف این بهتره. حالا که یه آنالیز گرافیکی شده که باز هم قبول ندارید و بی خیال بحثش میشم بیکار نیستم شما قبول نمیکنید. میاید بازیسنتر رو مثال میزنید که 180 نفر رای دادن. همه بهتر از من میدونید از اون 180 نفر 100 نفر فقط محض رو کم کنی نظر دادن و حتی کیلزون رو بازی هم نکردن!! اون 180 نفر شامل فن های PC، Wii و Xbox360 میشه!!! نگید. حالا از 50.000 نفر عضو بازیسنتر بیان نقل قول کنن. یه جواب برای همه دادم. اگر حس میکنید من قبول ندارم خب به همین صورت فکر کنید اگر هم فکر نمیکنید فکر نکنید!

یه حرف مسخره ای زده ای که الآن موندی توش :lol:

آخرین ویرایش:
جالبه.
الان دقیقا از کاربرای درست حسابی کی از این سایت در صفحات قبل حمایت کرده؟ دقیقا بحث سر بی اعتباری این سایت بوده تو صفحات قبلی...!!

انقدر نکنید تو بوق که سایت ها گفتن خوبه. سایت ها رو خدا که نظر نداده اونها هم آدم هستند. اینها هم آدم. حالا هی بگید سایت ها گفتن اینجوریه. در رابطه با انرژی هسته ای که نظر نمیدن. با نیم نگاه میان میگن اووف این بهتره. حالا که یه آنالیز گرافیکی شده که باز هم قبول ندارید و بی خیال بحثش میشم بیکار نیستم شما قبول نمیکنید. میاید بازیسنتر رو مثال میزنید که 180 نفر رای دادن. همه بهتر از من میدونید از اون 180 نفر 100 نفر فقط محض رو کم کنی نظر دادن و حتی کیلزون رو بازی هم نکردن!! اون 180 نفر شامل فن های PC، Wii و Xbox360 میشه!!! نگید. حالا از 50.000 نفر عضو بازیسنتر بیان نقل قول کنن. یه جواب برای همه دادم. اگر حس میکنید من قبول ندارم خب به همین صورت فکر کنید اگر هم فکر نمیکنید فکر نکنید!

اغراق اغراق ..... فقط میخوام یه دوتا از اونایی که این سایت معلوم الحال رو خدای مقایسه دونستن (البته به جز فنای سونی) برام بیاری.اگه نتونی بیاری ، خواهشا دیگه اینجا پست نده... این همه سایت گفتن crysis2 بهترینه، شما ندیدی حالا یه سایت داغون اومده گفته kz3 بهترینه، یهو دست و پاتو گم کردی تخیلاتتو به دیگران نسبت میدی...
حالا جالب اینجاست این سایت سر همین مقایسه crysis2 تو دو نسخه ps3 و 360 قشنگ گندشو دراورد.

دوستان بهترین و بزرگترین سایت در ضمینه مقایسه lensoftruth است و اینو کل دنیا میدونه نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنند

897 رای دادن به کیلزون
267 به کریسیس

اینم نتیجه گیری این سایت
Conclusion: Although Crysis 2 looks fantastic on both the Xbox 360 and PlayStation 3, the graphics crown still belongs to Guerrilla’s Killzone 3. Not only does Killzone 3 look graphically better, the performance its more stable throughout. That being said, with serious graphical contenders on the horizon such as Battlefield 3 and RAGE, how long can Killzone 3 hold on to the title? We’ll just have to wait and see

داداش سفسته نکن من خودم ته این کارام.

وقتی 60 فریم فاصله داره میشه مقایسه گرافیکی درست ؟ وقتی انقدر حرف پشت سر این سایت بخاطر نقد های قبلیش هست که عکس ها رو دست کاری میکنه میشه مورد اعتماد ؟:))
فقط بی زحمت این پست هایی رو که میزاری پست فن های ps3 نباشه که ببینیم به جز فن های ps3 کی گفته این سایت خوبه.

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین و بزرگترین سایت در ضمینه مقایسه lensoftruth است و اینو کل دنیا میدونه نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنند

897 رای دادن به کیلزون
267 به کریسیس

اینم نتیجه گیری این سایت
Conclusion: Although Crysis 2 looks fantastic on both the Xbox 360 and PlayStation 3, the graphics crown still belongs to Guerrilla’s Killzone 3. Not only does Killzone 3 look graphically better, the performance its more stable throughout. That being said, with serious graphical contenders on the horizon such as Battlefield 3 and RAGE, how long can Killzone 3 hold on to the title? We’ll just have to wait and see

بهترین سایت دنیا نمیتونه دو تا عکس تو یه فریم بگیره حالا شده بهترین سایت دنیا ؟ :lol: شما این اطلاعاتت رو از کجا میاری ؟ چرا فکر میکنی این همه مرجع دروغ میگن و فقط این منبع معتبر شما درست میگه ؟

پ.ن: من یاد اون بابایی میندازی که چند صفحه پیش به خاطر حرف های جالبش بن شد :lol: میگم ارتباطی که باهاش نداری ؟

میاید بازیسنتر رو مثال میزنید که 180 نفر رای دادن. همه بهتر از من میدونید از اون 180 نفر 100 نفر فقط محض رو کم کنی نظر دادن و حتی کیلزون رو بازی هم نکردن!! اون 180 نفر شامل فن های PC، Wii و Xbox360 میشه!!! نگید. حالا از 50.000 نفر عضو بازیسنتر بیان نقل قول کنن. یه جواب برای همه دادم.
یعنی هیچ کس به کلیزون بدون فن بازی و تعصب رای نداد ؟
فکر کنم خیلی وقته PS3 هک شده , الان اکثرا هر دوتا کنسول دارند:d ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or