Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
من با جناب gartell موافقم که LOT خیلی از جاها شاد میزنه و اصلا نمیدونه چیچی میگه ها :)البته DF هم چند بار شاد زده ها ولی میزان اشتباهات DF خیلی کمتره

زرشک ! این از این جمله هاست که باید امضا شه ما که اینکاره نیستیم :d
یعنی چی لود نشدن اشکلال نداره ؟ به برتری گرافیکی ربطی نداره ؟ :))
اگه یه همچین پستی رو یه PS3fan می زد الان 100 صفحه تایپیک رفته بود جلو که این آقا داره یه همچین حرفی می زنه

عزيز من بازي روي ps3 اجباري نصب ميشه ولي روي 360 نه،اگه نصب بشه مشكل دير لود شدن تكسچر نداره...

عزيز من بازي روي ps3 اجباري نصب ميشه ولي روي 360 نه،اگه نصب بشه مشكل دير لود شدن تكسچر نداره...

چه ربطی داره . ایشون داره می گه اگه لود نشه اشکالی نداره و به برتری گرافیکی ربطی نداره
بنده دارم میگم این جمله غلطه و اشتباه . کی کار داره به دلیل لود نشدن

بعدشم : وقتی یه سایت معتبری میاد مقایسه می ذاره اینقدر کلنگ نیست که رو نخسه 360 اینستال نکنه . تازه کی بازی رو نصب کرده ؟ اگه اینجوری بود که خیلی خوب می شد

بعدشم : وقتی یه سایت معتبری میاد مقایسه می ذاره اینقدر کلنگ نیست که رو نخسه 360 اینستال نکنه . تازه کی بازی رو نصب کرده ؟ اگه اینجوری بود که خیلی خوب می شد .
اتفاقا یوروگیمرز تو مقایسش همین غلطو کرده !

چه ربطی داره . ایشون داره می گه اگه لود نشه اشکالی نداره و به برتری گرافیکی ربطی نداره

بعدشم : وقتی یه سایت معتبری میاد مقایسه می ذاره اینقدر کلنگ نیست که رو نخسه 360 اینستال نکنه . تازه کی بازی رو نصب کرده ؟ اگه اینجوری بود که خیلی خوب می شد

بله اگه کلا لود نشه اونم چندین جا می شه به عنوان یه ایراد حسابش کرد اما همچین چیزه بزرگی نیست که بیایم روی چیزهای دیگه خط بکشیم من کلی بازی سراغ دارم خیلی بدتر از اینا مشکل دارن پس باید بگیم گرافیکش اشغاله؟

شما اول ببین چه چیزهایی برای برتری ملاکه و از همه مهم تره بعد برو هر چقدر خاصتی بخند

من بازیو روی هارد 360 م نصب کردم اصلا همچین مشکلی نداره اگه میخوای واست عکس بگیرم یا ویدئو تو یو تیوب آپلود کنم ببینی.

اتفاقا یوروگیمرز تو مقایسش همین غلطو کرده !

یعنی خودش نوشته ؟ پس خیلی کلنگه :d

من بازیو روی هارد 360 م نصب کردم اصلا همچین مشکلی نداره اگه میخوای واست عکس بگیرم یا ویدئو تو یو تیوب آپلود کنم ببینی.

چه مشکلی نداره ؟ :d

بله اگه کلا لود نشه اونم چندین جا می شه به عنوان یه ایراد حسابش کرد اما همچین چیزه بزرگی نیست که بیایم روی چیزهای دیگه خط بکشیم من کلی بازی سراغ دارم خیلی بدتر از اینا مشکل دارن پس باید بگیم گرافیکش اشغاله؟
خب حرف من این هست که گرافیک رو همین چیزای کوچیک تشکیل میدن . نگفتم گرافیکش آشغاله میشه ولی به برتری گرافیکی مربوطه میشه

و از همه مهم تره بعد برو هر چقدر خاصتی بخند

....

دوستان مثل اینکه اصلا متوجه منظور من نشدن . من کاری ندارم که تو نسخه 360 دیرتر لود شده اصلا تو ps3 دیرتر لود شده - حرف من اینکه این دیرتر لود شدن مربوط میشه به برتری گرافیکی

b6jmv2p2cx4qxu9vx7zt.jpg

w1nyxoicicbtpl4gfkv.jpg

un7jycbwafvw489zj4uh.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان مثل اینکه اصلا متوجه منظور من نشدن . من کاری ندارم که تو نسخه 360 دیرتر لود شده اصلا تو ps3 دیرتر لود شده - حرف من اینکه این دیرتر لود شدن مربوط میشه به برتری گرافیکی

اخه همچین می گید انگار ملاک اصلی هست دیگه کلنگ تر از gta4 هم مگه برای لود تکسچر داریم حتی زمانی که روی هاردم نصب می کنی نصف تکسچرها گاهی نیست اون وقت چنتا سایت بهش 10 دادن

بنظرم کیلزون گرافیک هنریش بالاس
ولی کرایسیس جزییات بیشتری توش به چشم میاد
حالا شاید اساتید یه چی دیگه بگن
nojx360 بخونه
دادا شما چه گیری دادی به کلنگ:d:d:d

اخه همچین می گید انگار ملاک اصلی هست دیگه کلنگ تر از gta4 هم مگه برای لود تکسچر داریم حتی زمانی که روی هاردم نصب می کنی نصف تکسچرها گاهی نیست اون وقت چنتا سایت بهش 10 دادن
GTA 4 نسخه کپی خور اونم با درایور های BenQ مشکل دیر لود شدن تکسچر داشت.

باید هارد فابریکی باشه اگه هارد اکسترنال یا فلش باشه خیلی از تکسچرها دیر لود میشن یا اصلا لود نمیشن من سر همین قضیه یه هارد خریدم بازی ازاین روبه اون رو شد این عکسی که گذاشتی اگه از رو سی دی یا فلش باشه نیم ساعت هم صبر کنی لود نمیشه

باید هارد فابریکی باشه اگه هارد اکسترنال یا فلش باشه خیلی از تکسچرها دیر لود میشن یا اصلا لود نمیشن من سر همین قضیه یه هارد خریدم بازی ازاین روبه اون رو شد این عکسی که گذاشتی اگه از رو سی دی یا فلش باشه نیم ساعت هم صبر کنی لود نمیشه

دستگاه من elite هست ولی flash memory ـها هم بسته به کلاسشون سرعتای متفاوت دارن اگر با یک Flash memory سریع تست کنید این مشکل پیش نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or