Sea Of Dreams
کاربر سایت
Crysis 2 VS Killzone 3 Final Roundکلا درست یا غلط بودن اینا رو نمیدونم ولی تو بیشتر مقایسه ها PS3 بهتر از 360 بوده این یکی دیگه
واقعا معنی بهترین گرافیک کنسولی و کیفیت تکسچر رو فهمیدیمکلا درست یا غلط بودن اینا رو نمیدونم ولی تو بیشتر مقایسه ها PS3 بهتر از 360 بوده این یکی دیگه
واقعا معنی بهترین گرافیک کنسولی و کیفیت تکسچر رو فهمیدیم
چشم آقا نوید من دیگه رفتم . اگر هم پست اضافه دادم بدونین که فقط جواب دادم . فقط بگم که انحصاریایه پی اس 3 از اون بیدی نیست که با این بادا بلرزه ( یه بازیه مولتی هرگز نمیتونه با اون همه بازیه با ارزش از نظر داستان گیم پلی و گرافیک و... مقابله کنه )و چقدر خوب تونستین با هم کنار بیاین
از این پست به بعد اگر توهینی یا پست اسپم یا پستی که بحث را به خارج از مسیر اصلی بکشونه دیگه رحم نمیکنم
این بار سومه که دارم میگم عزیزان، آقایون زشته بی احترامی کردن
از وقتی این تاپیک باز شده بیش از 50 pm و میل و گزارش پست خلاف و ... از این تاپیک داشتم و واقعا متاسفم که نمیشه به طور مسالمت آمیز مساله را حل کرد ...
دوست عزيز منظور نويد اين بود كه اگه ميخواييد با هم جر و بحث كنيد بهم توهين نكنيد كه خدايي هم بعضي ها رعايت نميكنن نه اينكه اصلا پست نديد.چشم آقا نوید من دیگه رفتم . اگر هم پست اضافه دادم بدونین که فقط جواب دادم . فقط بگم که انحصاریایه پی اس 3 از اون بیدی نیست که با این بادا بلرزه ( یه بازیه مولتی هرگز نمیتونه با اون همه بازیه با ارزش از نظر داستان گیم پلی و گرافیک و... مقابله کنه )
به امان خدا . مخلصه همتون .
کلا درست یا غلط بودن اینا رو نمیدونم ولی تو بیشتر مقایسه ها PS3 بهتر از 360 بوده این یکی دیگه
فرضا درست،چرا فقط قضیه رو اونطرفی میبینی؟ شما اگه به بقیه محیط نگاه کنی برتری محسوسه.مثلا به صورت اون سیاهه تو دوتا عکس یه نگاه بندازین.کلا درست یا غلط بودن اینا رو نمیدونم ولی تو بیشتر مقایسه ها PS3 بهتر از 360 بوده این یکی دیگه
این عکسا مال سایت lens of truth که البته lens of crap بیشتر شایستشه هست و fakeه.
این عکس از 360:
اینم ps3:
Lens of crap چیه یه چیزی یاد گرفتی هی تکرار میکنی ؟!!
اتفاقاً دوتا عکس در یک فریم گرفته شدن تا دیر لود شدن تکسچر ها توی نسخه 360 رو نشون بدن، مقاله رو بخون تا بفهمی در ضمن lensoftruth.com سایز تمام عکس هاش 720 هست.سایتی که نمیتونه دو تا عکس sync شده از محیط بازی بندازه 90 درصد عکساشم سایز کوچیکه lens of crap ه دیگه این عکسارم یه نگاه بکن: