Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
الان این مقایسه کدوم نسخه ها هستش؟
اگه نسخه ps3 کرایسیس مورد بحث که خب میشه گفت کیلزون 3 بهتره
اگه نسخه pc مورد بحث هستش خب بی شک کرایسیس بهتره
اگه نسخه 360 مورد نظر هست. میشه گفت نسبت به ps3 بهتره اما مشکلات پرفورمنس ( کاهش فریم ریت ) داره که تو کیلزون هرگز به این شدت نیست
در کل کرایتک کار خیلی خیلی خاصی نکرده رو کنسول .چون روی ps3 که خیلی با اون چیزی که اول ادعا میکرد فاصله داره
نسخه 360 هم با اینکه یه مقدار کمی از لحاظ گرافیک بهنره اما واقعا فریم ریت خیلی خوب نیست

دوست عزیز;)نسخه ps3 این بازی hd نیس در صورتی که نسخه x360 اون hd هستش........تقریبا همچین فرقایی باعث شده که سایتی مثه ign به گرافیک ps3 نمره 8.5 و به گرافیک x360 نمره 9.5 رو بده........... .

دوستان راس میگن....... .:)
نسخه 360 هم HD نیست ! :دی
تنها سایتی که دیدم انقدر فرق گذاشته بین دو نسخه همین IGN هست. وگرنه خود DF هم گفته :
It's difficult to give any really strong recommendation about which version of Crysis 2 to buy if you're in the enviable position of being able to choose between both HD console platforms.

و باز یه جای دیگه گفته :
There's little doubt that the Xbox 360 is the cleaner, crisper experience and for the most part it commands a small but significant frame-rate advantage and fewer little glitches; especially outside of combat scenarios, the game just seems to run that much more smoothly. However, there are parts of the game that seem to be brutally unoptimised, bringing the performance level crashing down to the point where the afflicted sections become almost unplayable - a variable 15-20FPS update in an intense fire-fight is hugely disorientating, and this makes Crysis 2 one of the most inconsistent performers released in recent times.

یعنی انقدر دو نسخه به هم نزدیک هستن ! حتی توی بعضی زمینه ها نسخه PS3 بهتر هست. در مورد 3D هم نسخه PS3 بهتر عمل میکنه , هرچند کلآ DF گفته 3D بازی از KZ3 , MotorStorm: Apocalypse ضعیف تره (قابل توجه دوستانی که از E3 به این ور با پُتک و کلنگ توی سر بازیهای 3D فلان کنسول میزدن :دی)

من که تا حالا تو این 36 صفحه پستی ندادم ولی با توجه به تجربه من از هر دو نسخه PC و کنسول نشون داد که کرایتک اصلا روی کنسول ها موفق نبوده و البته حق داره چون از اون طرف بازی روی یک High End PC به شدت زیبا و چشم نواز و نرم احرا میشه ولی روی کنسول به هیچ وجه از لحاظ تکنیکی و افکت های به کار رفته و بزرگی فضا ها به پای Killzone 3 نخواهد رسید.

چیزی که مشخص ِ اینه که Crysis و Crytek هم پیمانان PC هستند و عرضه Crysis 2 روی کنسول ها هم وارد شدن به نبرد FPS های کنسولی با اسم بزرگ Crysis بوده و با این حال از نظر طرفدار و گیم پلی به Halo و از لحاظ تکنیکی و بصری به Killzone نخواهد رسید.

ولی روی کنسول به هیچ وجه از لحاظ تکنیکی و افکت های به کار رفته و بزرگی فضا ها به پای Killzone 3 نخواهد رسید.

=))=)) انتظار نداشتم با این وضعی که پیش اومده رو حرف خودت پافشاری کنی ! حداقل بگو بنظر من ! به عنوان FACT تحویل همه نده ! الان این همه سایت دارن میگن KZ3 جونت را با کل بازی های انحصاریت مغلوب کرده ! بعد تو میگی بپای KZ3 نخواهد رسید ؟! اینده ای در کار نیست چون کرایسیس 2 اومده و وضعیت مشخص شده ! حالا میخوای حقیقت را تو کت همه کنی مشکل منو بقیه نیست . نظر میدی بگو به نظر من و تمام ! اینم بگم بازی ای که فقط گرافیک میدونستی هم بنظر خیلی سایتها از KZ3 بهتر بوده ! اگه با میانگین بریم جلو !

آخرین ویرایش:
تنها سایتی که دیدم انقدر فرق گذاشته بین دو نسخه همین IGN هست. وگرنه خود DF هم گفته :
It's difficult to give any really strong recommendation about which version of Crysis 2 to buy if you're in the enviable position of being able to choose between both HD console platforms.

و باز یه جای دیگه گفته :
There's little doubt that the Xbox 360 is the cleaner, crisper experience and for the most part it commands a small but significant frame-rate advantage and fewer little glitches; especially outside of combat scenarios, the game just seems to run that much more smoothly. However, there are parts of the game that seem to be brutally unoptimised, bringing the performance level crashing down to the point where the afflicted sections become almost unplayable - a variable 15-20FPS update in an intense fire-fight is hugely disorientating, and this makes Crysis 2 one of the most inconsistent performers released in recent times.

یعنی انقدر دو نسخه به هم نزدیک هستن ! حتی توی بعضی زمینه ها نسخه PS3 بهتر هست. در مورد 3D هم نسخه PS3 بهتر عمل میکنه , هرچند کلآ DF گفته 3D بازی از KZ3 , MotorStorm: Apocalypse ضعیف تره (قابل توجه دوستانی که از E3 به این ور با پُتک و کلنگ توی سر بازیهای 3D فلان کنسول میزدن :دی)

آریا من مقایسه IGN رو در مورد Crysis 2 بیشتر از DF قبول دارم توی DF اشاره کرده که رزولوشن PS3 تقریبا 12.5% کمتره و فریم ریتم مجموعا پائینتره و البته تکسچرها خیلی خیلی کم از x360 بهتره که اگر تو گالری مقایسه بین ps3 و 360 و PC رو نگاه کنی به نظر میاد که تکسچرها روی 360 به PC خیلی نزدیکتره.
توی همون گالری های مقایسه توی خیلی عکساعلاوه بر مشکل off set بودن سایه های PS3 که سایه ها تو جای صحیح خودشون قرار نمیگیرن بعضی سایه ها و نور پردازیها اصلا توی PS3 دیده نمیشه که توی DF بهش اشاره نشده ولی IGN به این موضوع اشاره کرده.

نمونش این عکس که سایت یورو گیمر و DF از دو نسخه انداخته:
سایه ها رو من با قرمز علامت زدم و نور پردازیهارو با آبی.

wwi2gbire1rbq5x0k7h.jpg

البته اینها نمونه هایی بود که توی وب هست من خودم دو تا نسخه رو دارم و 360 واقعا بهتره البته فاصله زیاد نیست و به طور مجازی شاید یکسان به نظر بیان ولی اگر همون 12.5 درصد رزولوشن رو در نظر بگیری از نظر قدرت پردازش 360 خیلی جلوتره.

من که تا حالا تو این 36 صفحه پستی ندادم ولی با توجه به تجربه من از هر دو نسخه PC و کنسول نشون داد که کرایتک اصلا روی کنسول ها موفق نبوده و البته حق داره چون از اون طرف بازی روی یک High End PC به شدت زیبا و چشم نواز و نرم احرا میشه ولی روی کنسول به هیچ وجه از لحاظ تکنیکی و افکت های به کار رفته و بزرگی فضا ها به پای Killzone 3 نخواهد رسید.

چیزی که مشخص ِ اینه که Crysis و Crytek هم پیمانان PC هستند و عرضه Crysis 2 روی کنسول ها هم وارد شدن به نبرد FPS های کنسولی با اسم بزرگ Crysis بوده و با این حال از نظر طرفدار و گیم پلی به Halo و از لحاظ تکنیکی و بصری به Killzone نخواهد رسید.
شما همونی نبودی که میگفتی کرایسیس2 گرافیکش باید با resistance مقایسه بشه و هیچ شانسی روی کنسول نداره و موتورش بدرد تیله بازی میخوره؟! اگه همونی که بهت توصیه میکنم یه سر به سایتا بزنی تا ببینی چطور گرافیکش رو توصیف کردن یا حتی خود سایتای انحصاری گرافیک crysis2 رو بهتر از kz3 دونستن یا حتی میانگین امتیازش بیشتر از kz3 شده!و الان پرفروشترین بازی کنسولی تو uk هست. با کدوم منطق این حرفا رو زدی؟منطق از نوع فن بازی؟

آخرین ویرایش:
به هیچ وجه از لحاظ بزرگی فضا ها به پای Killzone 3 نخواهد رسید.
.

دیگه واقعا وقتی شما این حرفو بزنی از بقیه چه انتظاری میره
اخه از نظر بزرگی فضاها که kz3 اصلا قابل مقایسه با c2 نیس:|

تنها چیزی که به نظر من kz3 میتونه واسه c2 رقیب باشه تکسچرها هست (که اونم بعضی جاها c2 سرتره)

وگرنه از لحاظ نورپردازی - فیزیک - وسع بودن محیط - افکت اب- افکت اتش و... c2 سرتره
همین الان من دارم رو PC این بازی رو بازی می کنم و چیزی که واضحه اینه که Killzone 3 که هیچی، باباشم قورت میده ولی رو کنسول هیچ وقت از لحاظ تکنیکی به Killzone 3 نخواهد رسید. بازی که پر از افت فریم و Screen Tearing و باگ های مسخره باشه و وایسی که محیط لود بشه و بعد با 15 فریم بازی کنی، به درد سطل آشغال هم نمیخوره، حالا بهت توصیه می کنم بری Killzone 3 رو بازی کنی ...

ضمنا هنوز هم میگن، موتوری که هیچ بازی سازی نتونه باهاش بازی بسازه و یه موتور تقریبا انحصاری واسه Crytek باشه به درد تیله بازی هم نمی خوره، همونقدر که اعتقاد دارم Unreal Engine 3 بهترین Engine این نسل ِ از لحاظ انعطاف و تعداد بازی هایی که به وسیله این موتور ساخته شده ...

من هم نسخه PS3 رو بازی کردم و هم نسخه PC رو، Crysis 2 روی یک PC خوب، حتما High End هم نباشه، مسئله ای نیست، بهترین گرافیک و جلوه های بصری رو داره ولی روی کنسول یک Shit به تمام معناست، حالا 360 بد و PS3 هم بد تر از اون ...

مگه بحث ما موتور بازیه که از اون ایراد میگیری؟(خودش که میتونه از موتورش استفاده کنه واسه ما بسته :D )

در ضمن اگه نسخه pc و کنسول اینقدر تفاوت داشت میانگین امتیازات ps3 از pc بیشتر نمیشد
اکثر بچه هایی که روی 360 توی همین سایت بازی کردن انچنان افت فریمی ندیدن که شما میگی

من خودم روی 360 نزدم که بتونم قطعی نظر بدم اما امتیازات سایتها و نظرشون در مورد نسخه 360 واسه من بسه

آخرین ویرایش:
همین الان من دارم رو PC این بازی رو بازی می کنم و چیزی که واضحه اینه که Killzone 3 که هیچی، باباشم قورت میده ولی رو کنسول هیچ وقت از لحاظ تکنیکی به Killzone 3 نخواهد رسید. بازی که پر از افت فریم و Screen Tearing و باگ های مسخره باشه و وایسی که محیط لود بشه و بعد با 15 فریم بازی کنی، به درد سطل آشغال هم نمیخوره، حالا بهت توصیه می کنم بری Killzone 3 رو بازی کنی ...

ضمنا هنوز هم میگن، موتوری که هیچ بازی سازی نتونه باهاش بازی بسازه و یه موتور تقریبا انحصاری واسه Crytek باشه به درد تیله بازی هم نمی خوره، همونقدر که اعتقاد دارم Unreal Engine 3 بهترین Engine این نسل ِ از لحاظ انعطاف و تعداد بازی هایی که به وسیله این موتور ساخته شده ...

من هم نسخه PS3 رو بازی کردم و هم نسخه PC رو، Crysis 2 روی یک PC خوب، حتما High End هم نباشه، مسئله ای نیست، بهترین گرافیک و جلوه های بصری رو داره ولی روی کنسول یک Shit به تمام معناست، حالا 360 بد و PS3 هم بد تر از اون ...
مگه بحث ما موتور بازیه که از اون ایراد میگیری؟

در ضمن اگه نسخه pc و کنسول اینقدر تفاوت داشت میانگین امتیازات ps3 از pc بیشتر نمیشد
اکثر بچه هایی که روی 360 توی همین سایت بازی کردن انچنان افت فریمی ندیدن که شما میگی

من خودم روی 360 نزدم که بتونم قطعی نظر بدم اما امتیازات سایتها و نظرشون در مورد نسخه 360 واسه من بسه
دوستان راجع به موتور صحبت کردند و من مواضع قبلی رو یک بار دیگه بیان کردم. من نسخه 360 رو بازی نکردم ولی گویا از نسخه PS3 بهتر ِ . من چیزی که دیدم رو دارم میگم. اینکه دقیقا آدم احساس می کنه که Crytek به زور بازی رو کنسولیزه کرده و چپونده تو DVD و Bluray که حداقل ته دیگ بهش برس ِ ...

آخرین ویرایش:

نظر شخصی شما هست دیگه ؟ :)
چون اگه مبنا منابع معتبر باشن ، یه چیز دیگه دارن میگن

وقتی بعد از Crysis 2 (منظورم نسخه کنسولی بازی هست) آدم میره KZ3 بازی میکنه اولین چیزی که متوجه میشه اینه که KZ3 جزئیات کمتری داره و محیط مجموعا خلوت ترو و ساده تر هست Crysis 2 از نظر تعداد آبجکتها و پویایی و وسعت محیط بازی خیلی سرتره.
دومین نکته نور پردازی بازی هست که خیلی از نورپردازیها تو KZ3 از قبل محاسبه شده و Fake هستن و از نظر نورپردازی هم Crysis 2 از KZ3 جلوتر هست.
از نظر AA به نظر من KZ3 بهتر هست به خاطر به کارگیری MLAA بازی از این نظر بهتر از TAA هست که روی Crysis 2 به کار گرفته شده ولی همون MLAA شاید قسمتی از پاشنه آشیل KZ3 هم بوده چون این تکنیک در کنار Advantage ـهایی که داره Disadvantage هم زیاد داره.
در مورد تکسچرها توی KZ3 هم تکسچرهای ضعیف زیاد دیده میشه همینطور کاراکتر مدلهای بازی هم ضعیف هستن و جزئیات پائین هست نمونش:
تکسچرهای روی دست کاراکتر و جزئیات موهای کاراکتر که واقعا بد هستن.
vbq70ggsuksq0fbskdj.jpg

یا توی این عکس تکسچرهای روی زمین واقعا رزولوشن پائینی دارن:
95o1cvirlbgoqt8d39he.jpg

مجموعا از نظر تکسچر به نظر من کفه ترازو یکم به سمت C2 میچربه.

از نظر انیمیشن به نظر من KZ3 کمی بهتر از Crysis 2 هست انیمیشن تعویض خشاب و بعضی کارهای دیگه توی دو تا بازی عالی هست ولی انیمیشن کاراکترها توی KZ3 بهتر کار شده به خصوص بعد از بر خورد گلوله به دشمن واکنش کاراکترها طبیعی تر هست.

بازی توی Crysis 2 باگ زیاد داره که امیدوارم با Patch و Update رفعش کنن در مجموع تو گرافیک Crysis 2 از KZ3 سرتره و واقعا بهترین گرافیک کنسولی رو بین همه بازیها تا این لحظه داره.

آرش جان منم قبل از اومدن c2 خیلی درمورد crytek بدبین بودم ولی اصلا فکرشم نمیکردم اینجور بترکونه.بازی یه مشکلاتی داره ولی از لحاظ بصری از kz3 بالاتره.البته ابن اختلاف اصلا چشمگیر نیست ولی اگر بخوای المانهای بصری بازی رو یه مقایسه head to head بکنی مطمئنا c2 سرتره مخصوصا از لحاظ draw distance

• Like
Reactions: koorosh sh
بعضی ها جدا شخصیت جالبی دارند ، با غرور تمام میان میگن ماست سیاه متمایل به خاکستری است .

پ.ن : البته IGN هم خر است .

این هم یکی از دوستان گذاشته ، جالبه :

این پست ارزشمند رو یکی از دوستان تو فروم incrysis در جواب امثال اونایی که همیشه دنبال بهونه گیری هستن داده.فقط میخوام ببینم بعد این دیگه چی میگید؟!
When Crysis 1 came out, there was SO MANY PEOPLE COMPLAINING!

Crysis 1 complaints:

1. Unable to play the game on my $2k rig.
2. There are too many bugs.
3. It's too slow and boring.
4. MP sucks.
5. Too many cheaters on MP.
6. The campaign was too short.
7. Didn't like the game after "The Core" level.

Crysis 2 complaints:

1. It's a console port.
2. The graphics aren't as good.
3. MP is too much like MW2.
4. The nanosuit isn't the same.
5. The campaign is too short.
6. No DX11 on launch.
7. Crytek are sellouts.
I'm not saying the above complaints aren't valid. Everyone's opinion is valid because you vote with your wallet. I'm just saying that the complaints get tiring after a while and I almost wonder if the complainers played the same game I did.

But, whatever, you can cry all you want. That's what a forum is for. I guess what I'm trying to say is, no matter how good a game is, you'll always have the complainers that didn't like some aspect that TOTALLY RUINED THE GAME FOR THEM! In other words: history tends to repeat itself.
به قول همین ایشون شماها هر چقدر که میخوایی میتونی گریه کنی ولی واقعیت رو نمیتونی عوض کنی!

آخرین ویرایش:

HD هستش ها...:dتا اونجایی که سایتا درج کردن(البته کامل 720 نیس ولی رو 720 طبقه بندی میشه)
HD نباشه هم تا جایی که من میدونم رزولوشنش از نسخه ps3 بیشتر هستش......

+

البته واسه من فرقی نداره و هر کدوم بهتر هستش انشالله مبارکش باشه(کلا خوشم نمیاد درگیر این بحثای بیهوده شم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: taherism
بچه ها واقعا کراسیس رو x360 از ps3 بهتره؟:( من نمیدونم چرا بازیهای انحصاری ps3 از لحاظ گرافیکی اینقدر چشم نوازن پس چرا تو بازیهای مولتی از x360 کم میاره؟)x
به نظر من دو دلیل داره:
1- عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3
2- یا اینکه عمدا با این کار میخوان x360 رو بهتر جلوه بدن که این یه خیانت بزرگ در حد تیم ملیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or