Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
بهم PM داده شد که بیخیال شم که میشم..من خیلی وقت Single player بازیها رو به فراموشی سپردم , مگر اینکه اینترنت قطع باشه که یه سری به این مُد بزنم , که همینطور شد که تونستم SP کیلزون 3 رو بعد از 45 ساعت MP بازی کردن انجام بدم و همچنین CR2 رو ...در کل SP خیلی خز شده...

kz3 تو خواب شب همچین گرافیکی داشته باشه....

i204764_1921.jpg

• Like
Reactions: Isildur
33 صفحه بحث بیهوده و تلف شدن وقت خیلی ها............که چی بشه؟؟

اونایی که به حرف سایتا عقیده دارن و مرجع میدوننش که دیگه نباید با کسایی که میگن "حرف سایتا مفته و فلان" بحث کنن.......... .
اونایی هم که کلا حرف سایتا رو قبول ندارن پس نباید هیچ حرف و نظر قبلی این سایتارو قبول داشته باشن........... .

جمعش کنین دوستان..........انتخاب شد تموم شد

کجا نیما قبول نداره ؟ :دی تو اخرین پستش گفت دیگه کرایسیس 2 بهتره . حتی تو نظرسنجی هم crysis 2 را زده :دی

قبول داره ولی هنوز یه خورده دو دله
من از دلش خبر دارم :d چون بعضی جاها گفته نمیشه به طور قاطع گفت c2 بهتره
منم قبول ندارم
این ساخته تفکراته امثالی مثل بابک و فرخه :d

تو قبول نداری چون منطق نداری:-s

33 صفحه بحث بیهوده و تلف شدن وقت خیلی ها............که چی بشه؟؟

اونایی که به حرف سایتا عقیده دارن و مرجع میدوننش که دیگه نباید با کسایی که میگن "حرف سایتا مفته و فلان" بحث کنن.......... .
اونایی هم که کلا حرف سایتا رو قبول ندارن پس نباید هیچ حرف و نظر قبلی این سایتارو قبول داشته باشن........... .

جمعش کنین دوستان..........انتخاب شد تموم شد
من نميدنم غير از پست هاي كاربر sohrabi ديگه كدوم پستا بيهوده بود بحث ميكرديم اخرشم به نتيجه رسيديم شما اگه ناراحتي نميومدي اينجا مجبورتم نكردن پستاي بقيه رو بخوني فروم برا تبادل نظر و بحث هستش ديگه

من نميدنم غير از پست هاي كاربر sohrabi ديگه كدوم پستا بيهوده بود بحث ميكرديم اخرشم به نتيجه رسيديم شما اگه ناراحتي نميومدي اينجا مجبورتم نكردن پستاي بقيه رو بخوني فروم برا تبادل نظر و بحث هستش ديگه

دقیقا به جز اون یه مورد که گفتی بحث کاملا تو فضای خوب و با نتیجه بود :d

اولا مجبور بودن یا نبودنم و میلم به اینجا اومدن یا نبودنم به شما مربوط نمیشه که واسه بنده رای صادر می کنی........ .

دوما ...بله کاملا مشخصه که بقیه پستا کاملا در چهارچوب بوده و کاملا هم فنی بوده و فقط پستای sohrabi بیهوده بوده........ .شما راس میگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or