Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
3D جفتشون چیز خاصی نیست
مگه تجربه بازی کردن c2وkz3با tv3Dداشتی؟ :-/:)

پ.ن: سونی باید به فن هاش افتخار کنه که تو یه همچین مقایسه نابرابری که تازه با این حال هم شکست خورده، 30 صفحه با چنگ و دندون از بازیشون دفاع کردند:biggrin1: تبریک میگم.
کشته هم داد تازه! =))دوتا USERبن شد! 8-|

آخرین ویرایش:
Crysis 2 از هر لحاظ که فکرش رو بکنید Killzone 3 رو شکست داده. محیط هاش چندین برابر بزرگتر از کیلزون 3 است. فیزیکش خیلی پیشرفته تره، تخریب پذیریش خیلی گسترده تره. و از همه مهمتر یه بازی مولتی پلتفرمه که تازه با تمام اینها اولین تجربه کرایتک روی کنسول هم هست (اولین تجربشون تو تاریخ پیدایش استودیو). تمام این ها رو اگه به حرف سایت ها هم اضافه کنیم دیگه هیچی باقی نمیمونه. خیلی ها تو همین سایت کرایتک و بازیش رو کوبوندن و گفتن فقط به واسطه سخت افزار قوی تونسته بود Crysis 1 رو با اون گرافیک بده بیرون، ولی تقریبا همشون ضایع شدن:دی حتی خود من هم فکر نمیکردم کرایسیس 2 اینجوری دربیاد. پس بهتره اقرار کنیم که کرایتک رو خیلی دست کم گرفتیم و منتظر Kingdoms باشیم:دی

پ.ن: سونی باید به فن هاش افتخار کنه که تو یه همچین مقایسه نابرابری که تازه با این حال هم شکست خورده، 30 صفحه با چنگ و دندون از بازیشون دفاع کردند:دی تبریک میگم.

• Like
Reactions: Isildur
من نظر شخصیم رو میگم.
من KZ3 رو بازی نکردم اگر راست و حسینیش بخوام نظر بدم درباره اش کم لطفی میکنم.
الان هم نظرم رو بدم خیلیا میان میگن پس چرا به Crysis 2 نظر دادی راستش فقط به کراسیس 2 نظر دادم که KZ3 رای هاش زیاد نباشه هرچند به اعتقاد شخصیم C2 تو خیلی از مسائل بهتر از KZ3 عمل کرده.

ولی خب یه سری صحبت ها یکی از مدیرا کرد و یه سری عکس دیدم خیلی از چیزهایی که توی یه بازی برای من به شخصه مهم هست توی KZ3 کاملا وجود داشت، مثل جای گلوله، جای پا و فکر میکنم دشمن ها هم بعد کشته شدن جسدشون ناپدید نمیشه یا بی حجم و وقتی بهشون شلیک میکنی باز تیر میخوره بهش و یه نمایش خیره کننده هم که از بازی دیدم جلوه ی بی نظیر خون بود.

میخوام این رو بگم که در بافت ها و تکسچر ها C2 خیلی راحت KZ3 رو میخوره بی هیچ شک و تردیدی توی هر عکسی که مقایسه بین C2 و KZ3 انجام دادم این مسئله کاملا برام معلوم بود.، مثلا نمونه بخوام بگم C2 از لحاظ کیفیت اسفالت بگیر تا اسلحه و درخت و حتی طراحی شخصیت ها و به خصوص نورپردازی و فکر میکنم جلوه ی آبش از KZ3 سرتر هست. اما همین طور که توی تاپیک C2 هم گفتم، متاسفانه Crytek اصلا C2 رو بالانس نکرده، مثلا گرافیک بازی خیلی بالاست، نمونش یه تیر میزنی به شیشه بعد میبینی چقدر قشنگ شیشه میشکنه، موج بر میداره یا مثلا توی شهر نیویورک که راه میری از توی شیشه ها مغازه هارو نگاه میکنی قشنگ معلومه ولی بعد یه تیر میزنی روی یه دیوار جاش نمیمونه یا اینقدر قشنگ انسان ها رو طراحی کردن ولی بعدش جسد هاشون حذف میشن بعد مدتی یا بی حجم هستند و شلیک میکنی هیچ اثری توش نیست. حالا KZ3 رو نگاه کنید، شاید خیلی از این موارد بالا که گفتم درش رعایت نشده یا کمتر دیده میشه اما به جاش وقتی به یه دیوار شلیک میکنی جا گلوله ات میمونه یا وقتی به یه جسد تیر میزنی قشنگ خون ازش میاد. میدونی منظورم چیه؟ امیدوارم الان دیگه امین بگیره چی میگم .

من خودم اگر بخوام انتخاب کنم به صورت کلی با گرافیک KZ3 بیشتر حال میکنم، اما از لحاظ کلی به نظرم هردو در یه سطح هستند مثلا ممکنه توی یه بخش C2 ضعیف عمل کرده باشه و KZ3 قوی ولی در بخش دیگه C2 قوی عمل کرده باشه و KZ3 ضعیف، تمام حرفم این که هر دو بازی از لحاظ گرافیک در یه سطح هستند فقط هرکدوم المان های مخصوص به خودشون رو دارند.
کلا همین موضوع اخر به نظرم هر چه قدر که حسن داشته باشه 3D یه بازی رو بی ارزش میکنه ! تو تنظیماتم چیز خاصی پیدا نکردم واسه درست کردنش امیدوارم کرایسیس حداقل این طور نباشه...
نفهمیدم منظور از دمو همون کات سن هاست دیگه امین؟ توی Crysis 2 نباید اینجوری باشه آخه با توجه به وبلاگ فریدون، انگاری ویدیوهای KZ3 از پیش ضبط شده بودن ولی برای Crysis 2 تا جایی که فهمیدم همون لحظه رندر میشن.

کلا هر چی پستت رو می خونم درکش نمیتونم بکنم :biggrin1:پارادوکس زیادی داشت ! یه بار دیگه پستت رو بخون میثم جان ببین جای کرایسیس و کیلزون رو تو بعضی جاها اشتباه ننوشتی؟ بی شوخی میگم ها ! پیش میاد بعضی وقت ها...
من کلا نوشته هام همش پارادوکس :d.
الان یه قسمتش رو ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:
من نظر شخصیم رو میگم.
من KZ3 رو بازی نکردم اگر راست و حسینیش بخوام نظر بدم درباره اش کم لطفی میکنم.
الان هم نظرم رو بدم خیلیا میان میگن پس چرا به Crysis 2 نظر دادی راستش فقط به کراسیس 2 نظر دادم که KZ3 رای هاش زیاد نباشه هرچند به اعتقاد شخصیم C2 تو خیلی از مسائل بهتر از KZ3 عمل کرده.

ولی خب یه سری صحبت ها یکی از مدیرا کرد و یه سری عکس دیدم خیلی از چیزهایی که توی یه بازی برای من به شخصه مهم هست توی KZ3 کاملا وجود داشت، مثل جای گلوله، جای پا و فکر میکنم دشمن ها هم بعد کشته شدن جسدشون ناپدید نمیشه یا بی حجم و وقتی بهشون شلیک میکنی باز تیر میخوره بهش و یه نمایش خیره کننده هم که از بازی دیدم جلوه ی بی نظیر خون بود.

میخوام این رو بگم که در بافت ها و تکسچر ها C2 خیلی راحت KZ3 رو میخوره بی هیچ شک و تردیدی، تو تمام عکسایی که از KZ3 دیدم کاملا این مسئله روشن شده بود، مثلا از کیفیت اسفالت بگیر تا اسلحه و درخت و حتی طراحی شخصیت ها و به خصوص نورپردازی و فکر میکنم جلوه ی آبش هم خوب بود اما همین طور که توی تاپیکش هم گفتم، همه چیز باید بالانس باشه که توی C2 نبود، و فکر میکنم توی KZ3 این مسئله رعایت شده بود یعنی همه چیز مورد انتظار بود اگر یک کم تکسچر کیفیت پایین بود به جاش مثلا جای گلوله ها همیشه موندگار بود، اگر یک کم فلان چیز پایین بود به جاش فلان چیز هم بود که جاش رو پر کنه یعنی یه چیز خیلی عالی نیست یه چیز خیلی بد.

در نتیجه من خودم به شخصه بر اساس شواهد بخوام انتخاب کنم میگم KZ3 چون بیشتر اون توقعاتی که از یه بازی داشتم رو برآورده میکنه تا C2، اما به نظر شخصیم هردو بازی در یه سطح هستند و اگر مثلا در یه جا C2 عمل کرده و KZ3 عالی بوده به جاش در یه جایی هم KZ3 بد عمل کرده و C2 خوب.

اما با این تفاسیر اگر یه گزینه مساوی میزاشتین تو نظر سنجی حتما اون رو انتخاب میکردم ...

نفهمیدم منظور از دمو همون کات سن هاست دیگه امین؟ توی Crysis 2 نباید اینجوری باشه آخه با توجه به وبلاگ فریدون، انگاری ویدیوهای KZ3 از پیش ضبط شده بودن ولی برای Crysis 2 تا جایی که فهمیدم همون لحظه رندر میشن.
کلا هر چی پستت رو می خونم درکش نمیتونم بکنم :دیپارادوکس زیادی داشت ! یه بار دیگه پستت رو بخون میثم جان ببین جای کرایسیس و کیلزون رو تو بعضی جاها اشتباه ننوشتی؟ بی شوخی میگم ها ! پیش میاد بعضی وقت ها...

مگه تجربه بازی کردن c2وkz3با tv3Dداشتی؟ :-/:)

کشته هم داد تازه! =))دوتا USERبن شد! 8-|

آره 3D رو امتحان کردیم !

crysis 2 از نسخه اول هم گرافیکش بهتر شده
kz3 که بماند!
واقعا نمیتونم درک کنم که بعضی از دوستان میگن هر دو در یه سطح هستن!
--------------------------------------
همینجا برنده این نظر سنجی رو اعلام میکنم
crysis2 با اختلاف 46 رای توسنت kz3 رو شکست بده

نظر سنجی بعد هم بین Rage و CRYSIS2 خواهد بود
تا دیداری دیگر و نظر سنجی دیگر همه شما رو به خدای بزرگ میسپارم

تکبیر ! :d

آخرین ویرایش:
میخوام این رو بگم که در بافت ها و تکسچر ها C2 خیلی راحت KZ3 رو میخوره بی هیچ شک و تردیدی توی هر عکسی که مقایسه بین C2 و KZ3 انجام دادم این مسئله کاملا برام معلوم بود.، مثلا نمونه بخوام بگم C2 از لحاظ کیفیت اسفالت بگیر تا اسلحه و درخت و حتی طراحی شخصیت ها و به خصوص نورپردازی و فکر میکنم جلوه ی آبش از KZ3 سرتر هست. اما همین طور که توی تاپیک C2 هم گفتم، متاسفانه Crytek اصلا C2 رو بالانس نکرده، مثلا گرافیک بازی خیلی بالاست، نمونش یه تیر میزنی به شیشه بعد میبینی چقدر قشنگ شیشه میشکنه، موج بر میداره یا مثلا توی شهر نیویورک که راه میری از توی شیشه ها مغازه هارو نگاه میکنی قشنگ معلومه ولی بعد یه تیر میزنی روی یه دیوار جاش نمیمونه یا اینقدر قشنگ انسان ها رو طراحی کردن ولی بعدش جسد هاشون حذف میشن بعد مدتی یا بی حجم هستند و شلیک میکنی هیچ اثری توش نیست. حالا KZ3 رو نگاه کنید، شاید خیلی از این موارد بالا که گفتم درش رعایت نشده یا کمتر دیده میشه اما به جاش وقتی به یه دیوار شلیک میکنی جا گلوله ات میمونه یا وقتی به یه جسد تیر میزنی قشنگ خون ازش میاد. میدونی منظورم چیه؟ امیدوارم الان دیگه امین بگیره چی میگم .
میثم,یعنی الان با اون عقل خودت,این نکات سبز رنگ به اون نکات قرمز رنگ چربش نداره!؟:دی
یعنی تو مثلا ترجیح میدادی بازی این نکات سبزی که گفتی رو نداشت,عوضش تیر میزدی به دیوار جاش میموند!!؟یعنی واقعا این اینقدر مساله ی مهمیه!!؟ خدایی اصلا درکت نمیکنم!:دی

crysis 2 از نسخه اول هم گرافیکش بهتر شده
kz3 که بماند!
واقعا نمیتونم درک کنم که بعضی از دوستان میگن هر دو در یه سطح هستن!
--------------------------------------
همینجا برنده این نظر سنجی رو اعلام میکنم
crysis2 با اختلاف 46 رای توسنت kz3 رو شکست بده

تا دیداری دیگر و نظر سنجی دیگر همه شما رو به خدای بزرگ میسپارم

پس الآن نظر این همه سایت رو قبول کردی دیگه ؟
هم تو هم محمد منتظر جواب شما دو تا هستم
من چیزی رو رد نمی کنم!!من می ګم حرف سایت ها رو قبول دارم ولی بازم می ګم ممکنه همین حرف ها در صورت عرضه زودتر c2 در مورد kz3 یه جورایی زده می شد.البته به شخصه تا زمانی که یه جای معتبر به صورت head to head این دو عنوان رو مقایسه نکنه نمی شه با قاطعیت تمام ګفت c2 بهتره.
البته ۱۰۰ بار دیګه هم می ګم از روی عکس ها به نظر c2 یه جورایی خیلی خفنه و همین امروز هم رفیقم ګفت خیلی بازی شاخیه!!و یه جورایی من قانع شدم که c2 تا الان بهترین ګرافیک کنسولی رو داره.اما مثل اینکه فریم بازی ناپایدار هست و رزولوشن بازی هم روی ۳۶۰ و ps3 به صورت 720p نیست.در ضمن فکر می کنم coop هم نداره.در صورتی که kz3 توانست روی ps۳ پازی رو روی coop هم اجرا کنه.یعنی شاید در صورت نداشتن coop بازی بهتر از این هم می شد.این ها همه ضعف های بازی هست.اما در کل فعلا به ګفته سایت ها باید اعتماد کرد و نظر شخصی بنده هم اصلا نمی تونه چیزی رو عوض کنه!!ما نمی تونیم حرفی جز حرف سایت ها رو قبول داشته باشیم(هرچند واقعیت چیز دیګه ای باشه)پس بهتره فعلا به سایت ها اعتماد کنیم تا پایان سال که goty ها مشخص می شه.اون موقع هست که افراد تقریبا از جو بازی ها احتمالا بیرون اومدند و ژورنالیست ها هم میان بقل هم می شینند و یه تصمیم دسته جمعی می ګیرند.در کل منتقد ها حرف نهایی رو باید بزنند.

خوب اگه اینجا یه چند نفر نباشند طرفداران کیلزون که مطمئنا طرفدار پی اس 3 هم هستن و طرفداران کرایسیس که اکثرا باید پی سی فن باشند میتونیم یه بحث سالم و مقایسه داشته باشیم .
ولی افرادی با پستایی که فقط سعی دارن پی اس 3 رو بعد از اون همه بازیه انحصاریه ناب به خاطر اختلاف گرافیکی تو کرایسیس بکشن پایین و 360 رو به خاطر کرایسی که یه بازی مولتی هست بکشن بالا که این قابل قبول نیست .
کرایسیس ممکنه از نظر گرافیک از کیلزون بهتر باشه ( که اونم فقط از چند جهت ) ولی در مقابله سه چهار تا بازیه انحصاریه پی اس 3 که همه میشناسیمشون خیلی خیلی خیلی کم میاره .
همونطور که گفتم یک عده با پستاشون فقط قصد خراب کردن پی اس 3 رو دارن و این باحث اعصاب خورد کنی میشه چون سازنده ها نتونستن کرایسیس رو با سیستم پی اس 3 مچ کنن و فریم و رزولوشن خیلی پایین بوده تو این نسخه دلیل نمیشه که بگین بهترین گرافیک کنسولی رو 360 اجرا میشه . این اصلا درست نیست . بابت آقای سهرابی هم از پی اس3 فن ها و پی سی فن ها عذر میخوام ایشون اینجا رو با میدان جنگ اشتباه گرفته بودن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Niko Bellic
شما زیاد به این نظرسنجی ها دل نبند. نصف اینا توی تاپیک های مشابه بین موتورها! گفتن UE از CE بهتره. سرو دست شکسته شد اونجا! حالا اینجا پیج هنوز براشون کامل لد نشده گزینه ی کرایسس رو انتخاب کردند! یعنی CE!!!!
نصف بیشتر فقط من باب رو کم کنی اینجا رای داده شده!!

کرایسیس ممکنه از نظر گرافیک از کیلزون بهتر باشه ( که اونم فقط از چند جهت ) ولی در مقابله سه چهار تا بازیه انحصاریه پی اس 3 که همه میشناسیمشون خیلی خیلی خیلی کم میاره .
کدوما؟
KZ3 که 100% قدرت PS3 استفاده کرده (که بعدش خودشون جا زدن) کدوم انحصاری از تقریبا 100 درصد قدرت این کنسول استفاده کرده که C2 جلوی اون ها کم بیاره؟
اگر قراره بازی کم بیاره جلوی 3RD Party های PS3 کم بیاره باید از همین KZ3 کم بیاره نه از GOW III که از 60 درصد قدرت این کنسول تمام نشدنی(!!!)استفاده کرده
همونطور که گفتم یک عده با پستاشون فقط قصد خراب کردن پی اس 3 رو دارن
کیا دقیقا؟ با سند و مدرک بیان کن کیا دارن مستقیما به PS3 انگ ضعیف بودن میچسبونن یا خرابش میکنن
فعلا که یه فن خوشتیپ... از جبهه اونوریا داشت همه چیزو دود میکرد میرفت هوا که منهدم شد
میخوام این حرفتو ثابت کنی چون توهین حساب میشه
این باحث اعصاب خورد کنی میشه چون سازنده ها نتونستن کرایسیس رو با سیستم پی اس 3 مچ کنن و فریم و رزولوشن خیلی پایین بوده تو این نسخه دلیل نمیشه که بگین بهترین گرافیک کنسولی رو 360 اجرا میشه
چون فریم ریت تو نسخه PS3 ثابت نیست پس دلیل نمیشه بهترین گرافیک داره روی 360 اجرا میشه؟؟؟داستان چیه دقیقا؟
_________
در هر صورت قضییه جنگ گرافیکی بین این دو بازی در نهایت ناباوری خیلی ها از جمله خودم به نفع Crysis 2 اونم با اختلاف زیاد (نه اون اختلافی که در اولین نظر به ذهنتون میرسه منظورم از نظر مولتی پلتفورم بودن و اولین تجربه کرایتک روی کنسول، اونم به بهترین شکل ممکن و باز اونم روی کنسولی که تا پارسال میگفتن تاریخ مصرفش گذشته و امسال از حریف زده بالا منظورم از اختلاف همه این نکات بالاست)پیروز شد
نظر سنجی هم که مشخصه ابر فن های ناظم هم که نیومدن!!!دیگه بحثو تموم کنید نرم نرم خودتونو برای GeOW 3 VS U3 و RAGE VS Crysis 2 اماده کنید:d

نوشته شده توسط arash1234
49sn8ct0dzjq6dovy3r.png
1oggbgyo1ot0jruml250.png

می گم میپیچونی میگی نه!!!!
از الانم می دونم جواب بعدیت چیه
اینه که ign چه سایت خل و چلیه و یه مشت آدم هالو توش ریخته و...
آقا این بحث ها هیچ وقت به نتیجه نمی رسه

و بله این 0.5 نمره چه ها که نمکینه تفاوت بنیادی دو بازی رو مشخص کرد و به طور کلی ساختار سونی و GG و KZ3 رو منفجر کرد.! تبریک میگم پیروزی بزرگی بود...

فکر کردی خیلی زرنگی؟ ازین زرنگ بازیا، خیلی از فنا قبل اومدن crysis2 زیاد دراوردن دستشون روو شد.شما برو سراغ یه ترفند دیگه! با عکس گرفتن با یه گوشی از مانیتور سعی داری چیرو ثابت کنی؟

QUOTE=Astiλk;1319119]
[/QUOTE]

باشه تو هم از این عکسا اگر از KZ3 اوردی قبوله ,...OK

عکسم میذاری باورشون نمی شه..حتما باید ببری پا سیستم نشون بدی , بعد دوتا کشیده بزنی تا دوزاری بیوفته..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or