Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
پس تو زورت گرفته که به بازیهای 360 مدال نداده :))

همون حرفم شد که هر سایتی نظر خودشو داره

دوستان من تو کیلزون یه تیر زدم تو دیوار بعد 30 دقیقه که برگشتم جاشش مونده بود :-o

اصلا باورم نشد که اینقدر رو این بازی کار کردند که این جزییات هم در نظر گرفته بشه

بلاخرهفرق بازی 50 گیگی با بازی 10 گیگی اینجاها مشخص میشه

کریسیس ساختموناشو از دور که نگه میکنی مثل کاغذ میمونن :))

میبینم که یه ps3 باز یه گردان فن 360 ناکووووت کرده :))

بالابرین
پایین بیایین
کیلزون از همه لحاظ از کریسیس سره :-*
یکی از شاهکارترین افراد تو زمینه سفسطه، سوءاستفاده به نفع و دور زدن هستی شما!
هرجایی از پست دیگران رو که میخوای جواب میدی، اونجاهایی که چیزی نداری بگی رو یا دور میزنی یا میرزی دور، حرفات رو هم به چند شکل در مواقع مختلف سعی میکنی تغییر بدی هر وقت هم که چیزی نداری بگی یه سری حرفهای نخ نمای تکراری مثل ؛ kz3 بهترین هست، شما فنای 360 بهتون فشار اومده و............. اینا رو تکرار میکنی. در مجموع از فتوحات منطق شما هرچی بگم کم گفتم. شما میتونی به کارت ادامه بدی ولی بهت قول میدم اگه به این شکل بخوای پیش بری تا چند ساعت دیگه میری تو لیست سیاه تقریبا هر کسی که اینجا یه زمانی بهت جواب میدادند. پس بعد این اگه دیدی پست میدی و دیگران ignoreت میکنن یه دفعه خیال نکن منطقت قویه،بلکه به این فکر کن که تو هرزه گویی رقیب نداری!

خوب این حالا درست..حرکت گلنگدن رو در حالت شلیک چی جوری میخوای توجیح کنی , حداقل 10cm کورسِ حرکت داره ولی موقع شلیک همش یه سانت در جا میزنه...

بچه ها با هم تکسچر مرور کنیم...

بدو بدو اسفناجه=))

950y0tsopll7feucg6.jpg

کیفت صورت و عضلات فوق العادس بابا ترکوندن

cezd881gavl752ajznas.jpg

اینجا خیلی با حاله اسلحه ای که دستشه میزاره زمین که همون رو دوباره برداره!! چه کاریه

utvi2wo27yd52galn7u.jpg
فکر کردی خیلی زرنگی؟ ازین زرنگ بازیا، خیلی از فنا قبل اومدن crysis2 زیاد دراوردن دستشون روو شد.شما برو سراغ یه ترفند دیگه! با عکس گرفتن با یه گوشی از مانیتور سعی داری چیرو ثابت کنی؟
-------
قبل اومدن بازی یه چیزی میگفتید بعد اومدنش هم یه چیزی. به هر حال امیدوارم خدا همیشه بهتون بهونه های لازم رو برسونه که یه دفعه خدایی ناکرده به جواب نمونید.
اینم محض یاد اوری
به خاطر این یدونه تیکه از حرفت یه اعتبار دادم بهت =))

من قبلا هم گفتم اصلا خوشحال نیستم کدوم بازی بهترین گرافیک را داره یا نداره . اما از این خوشحالم که این چند ساله واقعا بعضی ps3 فنها فکر میکردند روی کنسول 360 امکان نداره گرافیکهایی مثل بازی های x بیاد روش ,الان دارن جواب های ان چند سالی که روی اعصاب بودن را تحویل میگیرن .
اصلا دلم نمیخواست این کار را بکنم ولی بعضی ها اینجا هی میپرسن حالا چه فایده ای داره که این بازی خوبه یا بده یا فلان ؟ بعضی پیست ها bookmark بود به همین خاطر دیدم خوبه که بیام این پستها را نشون بدم که دقیقا بعضی ها بدونن اینجا برای چی داره بحث میشه اصلا دلم نمیومد ولی خودتون خواستین !
Cloud Strife
سر KZ3 هم چون دیگه انقدر اختلاف زیاد هست که نمیتونی GeoW3 رو علم کنی جلوش شدی فن چوات یرلی و جان کارمک و روزی نیست که بحث KZ3 بشه و من در دو سه پست بعدیش نبینم که شما امدی گفتی گرافیک بازی اصلا رقمی نیست و Crysis 2 فلان است و نمیدونم Rage رو استاد کارمک میسازه و ...
فرخ من خیلی منتظر سال آینده هستم! بی صبرانه منتظرم ببینم این بازی هایی که ردیف میکنی چجور عمل میکنن!
Crysis 2 روی کنسول که تکلیفش مشخص بود و جز عده محدودی کسی انتظار نداشت چیز خوبی از آب در بیاد (با توجه به استاندارد های گرافیکی این بازی نه در مجموع) اما نسخه PC هم زمانی گرافیکش به چشم میاد که روی یک سیستم معقول قابل اجرا و رندر با بهترین تنظیمات باشه. البته من اصلا نمیدونم Crysis 2 در این حد هست یا نه اما باز هم با توجه به اینکه بازی های کنسولی دارن روی سخت افزارهای چند سال پیش اجرا میشن و یک سری دلایل دیگه اصولا برای انتخاب بهترین گرافیک توجه روی عناوین کنسولی هست.
در کل منم با نظر قبلی نیما موافقم و فکر میکنم سال آینده رقابت برای برترین گرافیک کنسولی بین عناوینی مثل UC3 و KZ3 هست. بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه.
و کنایه از اینکه که گرافیک کرایسیس 2 در حد قارچ خور هست .

Kenji
بله، مخصوصاً بازی های مولتی با بازی های اختصاصی PS3
اخرین تلاش ها !
بهترین نسخه بهترین گرافیک کنسولی اینه؟

دیگه اینقدرا هم مایکرو بدبخت نیست که دوتا استدیو First-Party درست حسابی نداشته باشه که بتونن روی 360 قدرت نمائی کنن، نمونش Epic که واقعاً تیم قدرتمندی هست (هرچند first-party نیست :)) :d).

خودشه...

Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...

واقعیت تلخ ِ ...

Astiλkاین حرفت واقعا حنده داره ... من شخصا ترجیح میدم Uncharted ها و Killzone ها رو بازی کنم تا اینکه با تلسکوپ و با چشم مسلح فرق خیلی خیلی ناچیز بازی های مولتی پلتفرم رو باعث برتری بدونم ! هوشمندانه اونم ... !

.

QUOTE=Astiλk;1319119]
پیشنهاد میکنم صبر کنی تا CRYSIS 2 را هم روی کنسول بازی کنی ! هرچند تا همین الانش هم به راحتی میشه تشخیص داد که براحتی یکی از بهترین گرافیک کنسولی هست . حالا واقعا CRYENGINE کجاش ضعیف عمل کرده :
نقل قول:
من معتقدم سرسختانه که Crysis 2 روی کنسول ها اونجور که اسمش آوازه جلوه های بصری ِ نخواهد بود برای این حرفم هم دلیل داره. یک اینکه شکی نیست که Crysis 2 روی یک PC قوی بهترین جلوه بصری در بازی ها خواهد بود ولی روی کنسول ها اصلا اینطور نخواهد بود. کاملا مشخص ِ که Crytek برای فرار از یک شکست تجاری و با استفاده ابزاری از اسم Crysis داره وارد بازار FPS های کنسولی میشه و از شکست در بازار متروک PC فرار می کنه..
من تو محل کارم یه سیستم 3 هزار دلاری زیر دستم ِ و بر این باورم هر کسی این سیستم رو نداره و نمیتونه داشته باشه و این تنها به علت مسائل مالی نیست. شما رو محدود کردند به علت اینکه اولا سیستم High End ندارید در حالی که باید داشته باشید و این چیزی نیست که بتونه بازار رو تصاحب کنه پس بازار چند بعدی بهتر از بازار یک بعدی هست.

من معتقدم Crysis 2 سنخه کنسولی در برابر رقبای سرسخت انحصاریش تو حیطه جلوه های بصری برنده نخواهد بود، این نظر منه و قطعا هم نمیام Killzone 3 رو بزارم جلوی Crysis 2 نسخه PC چون مشخص ِ که کی برنده میشه.
گرافیک Crysis 2 شدیداً منو یاد MW2 میندازه!
این واقیعت رو هم باید در مورد گرافیک قبول کرد که یک استدیو TP هرچقدر هم که مهارت خودشو روی PC های فضایی نشون داده باشه باز هم نمیتونه با یک بازی MP روی چند پلتفرم (X360 , PS3) بهترین باشه. یعنی بهترین گرافیک ها روی کنسول همیشه دست استدیو های ماهر و آشنا با سخت افزار کنسول مورد نظر (PS3) یا first-Party ها خواهد بود.
[/QUOTE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Miesam
ای بابا بزارید این تاپیک قفل نشه دیگه!بزارید جویای نظر ارزشمند بقیه هم بشیم! :d
بحث دارید برید تو پروفایلت هاتون بحث کنید! (اینقدر اونجا همدیگه رو بزنید تا خون بالا بیارین! )

یکی از شاهکارترین افراد تو زمینه سفسطه، سوءاستفاده به نفع و دور زدن هستی شما!
هرجایی از پست دیگران رو که میخوای جواب میدی، اونجاهایی که چیزی نداری بگی رو یا دور میزنی یا میرزی دور، حرفات رو هم به چند شکل در مواقع مختلف سعی میکنی تغییر بدی هر وقت هم که چیزی نداری بگی یه سری حرفهای نخ نمای تکراری مثل ؛ kz3 بهترین هست، شما فنای 360 بهتون فشار اومده و............. اینا رو تکرار میکنی. در مجموع از فتوحات منطق شما هرچی بگم کم گفتم. شما میتونی به کارت ادامه بدی ولی بهت قول میدم اگه به این شکل بخوای پیش بری تا چند ساعت دیگه میری تو لیست سیاه تقریبا هر کسی که اینجا یه زمانی بهت جواب میدادند. پس بعد این اگه دیدی پست میدی و دیگران ignoreت میکنن یه دفعه خیال نکن منطقت قویه،بلکه به این فکر کن که تو هرزه گویی رقیب نداری!

فکر کردی خیلی زرنگی؟ ازین زرنگ بازیا، خیلی از فنا قبل اومدن crysis2 زیاد دراوردن دستشون روو شد.شما برو سراغ یه ترفند دیگه! با عکس گرفتن با یه گوشی از مانیتور سعی داری چیرو ثابت کنی؟

فعلا این شمایید که ناکوووت شدید من تمام دلیلامو با مدرک زدم اگه تو یه عکس اوردی که کریسیس از کیلزون بهتر بوده اونوقت یه چیزی

من نمرات سایتهای مشابه گذاشتم همتون فرار کردین و جواب ندادید حالا من فرار کردم یا شما

تو کیفیت بافت و گرافیک بصری کیلزون بهتره و تو کیفیت تکنیکی کرایسیس بهتره

اولا حسین عزیز منظورش نسخه پی سی بود!
حالا به نظر شما گرافیک بصری مهم تر و بهتر هستش یا گرافیک تکنیکی؟ (البته می دونم چه جوابی میدی می خوام از زبان مبارکت بشنوم! :);) )

می گم شما فقط داری همین تاپیک را ریفرش می کنی! اتالار های بازی سنتر خیلی بزرگه جا های دیگه هم سر بزن شاید بهتر از این تاپیک برای شما پیدا شد!

زبان سرخ سر سبز به باد میده حواست باشه! :>

ساکتو ببند که فکر کنم قراره بری سفر:d
سفرشم ظاهرا خیلی طولانیه!راه برگشتم نداره! :))

• Like
Reactions: محمد رضا mr
سهرابی جان خیلی امیدوار نباش :d

نامه یادت نره

ای بابا بن شد.هی گفتم هواشو داشته باشین هر چی میگه تایید کنید .الان تو این تعطیلی چکار کنیم حالا:d:d

آخرین ویرایش:
میبینم که فن های360 خونتون به جوش اومده بیا یه اب روتون بریزم خنک شید :d

در ضمن نترسید من اینجا حالا حالا موندگارم

و در اخر به این نتیجه میرسیم که ps3 بهترین کنسوله تاریخ

شماها خودتونو گذاشتین سر کار این sohrabi آیدی زاپاسه الانم اومده پستهای انتحاری میزنه خودش میدونه بن میشه ولی پیش خودش گفته بزار حداقل یکم دلم خونک بشه :d

سهرابی جان خیلی امیدوار نباش :d

حیف میشه! اگر بره!! این همه آدم که میان اینجا بخاطر این بشر میان!! اگر اینو بفرستن سفر همه غم باد میگیرن!! :)) :)) :)) :)) خدا رو خوش نمیاد با خلق خدا چنین کنن!

من داشتم استفاده میکردم!! :d :d :d

ببخشید که من اینجا نظر میدم چون خیلی ها با دیدن من و نظراتم فکرای دیگه ای میکنن!
ولــــی به نظر من گرافیک هر بازی در برخی صحنه ها خوب عمل میکنه. آهــــای اونایی که شاید گیر بدن از الان بگم من رو حساب علم موتورهای ساخت گیم چیزی نمیگم ( ما رو نفهم نکنید دوباره ) فقط تا جایی که الان دیدم کرایسس در نمایش صحنه های روشن و گل و بلبل و آفتاب و این جور چیزا رقیب نداره. یعنی به معنی واقعی رقیبی براش نیست. نه کیلزون نه هیچ کدوم از بازی های ساخته شده با UE3
اما خب کیلزون هم در نمایش صحنه های تاریک و افکت ها و نور پردازی خیلی عالی کار میکنه. البته قسمت های روشن بازی هم تا الان از هر بازی دیگه ای با هر موتور دیگه ای بهتر عمل کرده اما نسبت به کرایسس با اختلاف کمی عقبه.
اینجا این نظریه پیش میاد که خب کیلزون یک عنوان کاملاً انحصاریه و کرایسس یک عنوان مولتی.
هماهنگ کردن یک موتور سرحال و شاد!! که همه چیزش به بهترین شکل اجرا میشه با کنسول ها بگیم یک دهم زمان ساخت موتور طول بکشه خیلی حال دادیم !!!! موتور CE2 خیلی وقته ساخته شده و احتمالاً از همون زمانی که ساختش کامل شده به فکر بهبود و یا ساخت CE3 بودن. شاید هم زودتر با یک تیم ثانویه. این که گاهی اوقات بعضی ها میگفتن برای موتور کیلزون2 و 3 نزدیک به 5-6 سال وقت صرف شد شک نکنید واسه CE2,3 هم همین زمان صرف شده. پیامبر که نبودند معجزه که نکردند الان بهترین موتور رو ساختند براش زحمت کشیدند و بهترین شدن زمان میطلبه. به نظر من کرایسس 2 روی Xbox360 حتی میتونه در حد یک عنوان انحصاری به حساب آوردش. هم زمان زیادی برای ساخت انجین صرف شده هم کیفیت واقعاً خوبی روی کنسول داره که این خودش داره داد میزنه واسه بازی زحمت خیلی زیادی کشیده شده.
یک موضوعی برای من خیلی جالبه. الان یه چند نفر اینجا هستند که توی تاپیک موتور UE3 و بازی هاش خودشون رو ببخشید خفه کرده بودند که موتور روو دست UE3 نیست و بازی هاش از همه لحاظ بهترین هستند گرافیک که بماند!! اما الان اومدن اینور دارن خفه میکنن که بگن بهترین گرافیک رو کرایسس داره. من نمیدونم معنی این حرکات جز خراب کردن وجه ی کنسول PS3 و به معنی دقیقتر Fan کنسول رقیب بودن نیست ؟
یکم جنجالی شد اما به نظر من همچنان کیلزون روی PS3 رقیب نداره. امیدوارم یا سونی یا مایکروسافت کنسول نسل بعدش رو با اختلاف فاحشی از لحاظ قدرت پردازشی و گرافیکی نسبت به رقیب بسازه تا دیگه شاهد چنین مقایسه ها و جار و جنجالهایی نباشیم!!!
و البته هیچ کنسولی هم کپی خور نشه تا رقابتی سالم در کشور ما هم صورت بگیره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or