Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
دوست عزیز sohrabi ;) عید ه.یه نفسی تر کن.موتور میسوزونیا.هرکسی پست میده سریع بعدش نقل کن میکنی.یکی درمیون اینجا رد پای شمادیده میشه.به فن 360 و ps3 هم رحم نداری.:d همرو بلا استثنا نقل قول میکنی.یکم بذار بگذره با محیط بیشتر آشنا شی.ببین فن 360 و ps3 کیه.تا بری خستگی در کنی بیای میبینی شدی کاربر سایت.اینجوری بهتر میتونی به فعالیتت ادامه بدی.;)

دوست عزیز من موندم شما در مورد بازی که انجام ندادی چرا الکی نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من کریسیس هم نسخهتقلبیشو تموم کردم هم نسخه کنسولیشو

حقیقت تلخه تو جزییات بازی در کیلزون بیشتر کار شده تا کریسیس
اون از اون اسلحش اینم از ساختموناش و تیر زدن تو دیوار

آه خدای من شما PC باز بودی و ما نمیدونستیم !=))

• Like
Reactions: u.s.a
د

حقیقت تلخه تو جزییات بازی در کیلزون بیشتر کار شده تا کریسیس
اون از اون اسلحش اینم از ساختموناش و تیر زدن تو دیوار
جزئیات و فیزیک زیر مجموعه مبحث گرافیک بازی هستش!
ولی کرایسیس2 نسخه360در مجموع طبق گفته سایت های زیادی بهترین گرافیک کنسولی را داره!حالا شما می خوای قبول کنی یا نه مهم نیستش!مهم نظر اکثریت هستش نه نظر یک شخص یا یک سایت معین! :>

کیلزون از همه لحاظ از کریسیس سره :-*

خب دیگه احتیاج به ادامه بحث نیستش با شما دوست گرامی!
با این حرفت ثابت کردی ادم منطقی نیستی و فقط فن بازی در میاری!
با ادم غیر منطقی هم بحث کردن بی فایدست!
وقت هم که طلاست حیفه بزاریش با فن بوی بحث کنی!

دوست عزیز sohrabi عید ه.یه نفسی تر کن.موتور میسوزونیا.هرکسی پست میده سریع بعدش نقل کن میکنی.یکی درمیون اینجا رد پای شمادیده میشه.به فن 360 و ps3 هم رحم نداری. همرو بلا استثنا نقل قول میکنی.یکم بذار بگذره با محیط بیشتر آشنا شی.ببین فن 360 و ps3 کیه.تا بری خستگی در کنی بیای میبینی شدی کاربر سایت.اینجوری بهتر میتونی به فعالیتت ادامه بدی.[/QUOTE]

:))
بااین تیکه که انداختی منم ناااکووت شدم :d

حاجی تو روی سیستمت یه xfire بریز از crysis 2 چند تا شات بزار ببینیم که هم اصلا روی pc بازی کردی یا نه هم frame rate رو هم اکتیو کن ببینیم با چند فریم و ... بازی کردی;)

یه چیز جالب بگم هیتلر هم یه ادم احمقی بود یه جنگی رو شروع کرد همه رو تا اون دقایق اخر که جنگ تموم بشه همه رو ناکوت کرد ولی ..... تو هم هیتلر bc هستی ;;):">

باز من نمی خوام ادامه بدم!ولی نمی زارید!!!!!
دوست عزیز اون ماسماسک هارو روی دوربین نمی بینی ؟
اونا برای نتظیم دوربین هست برای خوشگلی که نیست!ربطی نداره که از سر لوله ارتفاع گرفته!
خواستی آدرس بدم بیای اینجا ارتفاع دوربین رو برات زیاد کنم از لوله بعد تنظیم کنم دوربین رو ببینی بازم می شه زد تو خال

خوب این حالا درست..حرکت گلنگدن رو در حالت شلیک چی جوری میخوای توجیح کنی , حداقل 10cm کورسِ حرکت داره ولی موقع شلیک همش یه سانت در جا میزنه...

بچه ها با هم تکسچر مرور کنیم...

بدو بدو اسفناجه=))

950y0tsopll7feucg6.jpg

کیفت صورت و عضلات فوق العادس بابا ترکوندن

cezd881gavl752ajznas.jpg

اینجا خیلی با حاله اسلحه ای که دستشه میزاره زمین که همون رو دوباره برداره!! چه کاریه

utvi2wo27yd52galn7u.jpg

چراحرف مفد میزنی این دیگه خیلی تابلوه که سوتی دادن

راستی برای اون امضاتم متاسفم معلومه که تاحالا کاور کیلزون از نزدیک ندیدی چه برسه بازی کرده باشی

راستی اینو میدونستی خیلیا تو اطلاعتشون الکی میزنن که ps3 دارن در صورتی که دروغ میگن نکنه تو از اونای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
]

دوست عزیز شما که رنگ ps3 تاحالا ندیدی نمی خواد نظر بدی

بلاخره
فرق بازی 50 گیگی با بازی 10 گیگی اینجاها مشخص میشه

کریسیس ساختموناشو از دور که نگه میکنی مثل کاغذ میمونن :))

میبینم که یه ps3 باز یه گردان فن 360 ناکووووت کرده :))

بالابرین
پایین بیایین
کیلزون از همه لحاظ از کریسیس سره :-*
عزیز من مثل اینکه فکر کردی فقط خودت تو ایران ps3داری و فقط خودت کیلزون 3 را بازی کردی ;)
منطق شما این هست که چون یک بازی 50 گیگی حجم داره و یک بازی دیگه 10 گیگی هست پس اونی که حجمش بیشتر هست بهتر هست !!!!!
خودت بشین فکر کن ایا این منطق واقعا درست هست !!!!!

حاجی تو روی سیستمت یه xfire بریز از crysis 2 چند تا شات بزار ببینیم که هم اصلا روی pc بازی کردی یا نه هم frame rate رو هم اکتیو کن ببینیم با چند فریم و ... بازی کردی;)

یه چیز جالب بگم هیتلر هم یه ادم احمقی بود یه جنگی رو شروع کرد همه رو تا اون دقایق اخر که جنگ تموم بشه همه رو ناکوت کرد ولی ..... تو هم هیتلر bc هستی ;;):">

اینم سیستم من به شوخی ;)
من مثل بعضی................. نیستم که عکس بزارم
2007TaipeiITMonth_Lemel_Crysis_PC.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or