Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
اول شما موضعت رو مشخص کن تا با شناخت از اون موضع بحث کنیم.شما سایتهارو قبول داری یا نه؟

من که گفتم هر سایتی نظر خودشو داره ولی سایت مرجع من گیم اسپات

از نظر امتیازات در سایتهای مشابه امتیازدهی کیلزون تا الان بهتر عمل کرده

تو بحث گرافیکم کسانی میتونن نظر قطعی بدن هردو بازی و در شرایط کاملا مساوی انجام بدن مثلا سایت زیر مقایسه کرده

http://www.lensoftruth.com/head2hea...3-beta-vs-crysis-2-demo-performance-analysis/

08.jpg

image2.jpg

image5.jpg

آخرین ویرایش:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1344057&postcount=61
نظرت چیه الان ؟! میخوام بامبول جدیدتون رو بشنوم منتظرم....
احیانا شما میدونین که الان داریم در مورد گرافیک بحث میکنیم نه بازیه کلی؟!
در ضمن اگه میخوای ببینی امتیاز کلی کدوم بازی بیشتره میتونی بری اینجا !

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/crysis-2

اصولا شما هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیست و فقط با چشم فان بویی داری تو بحث شرکت میکنی...
موفق باشی

امین دیگه از تو بعیده!من یه بار به چند تاشون جواب دادم دیدم اینها اصلا دنبال جواب نیستن!بابا اصل کاریاشون اصلا نمیان اینجا پست بدن و درگیر بشن چون خودشون حقیقت رو میدونن و قبول دارن.بعد یه عده ی معلوم الحال اومدن دارن یه سری حرف که پشیزی ارزش نداره میزنن,در کمال تعجب شما و بقیه هم میاین جوابشون رو میدین.یه بار دادی,دو بار دادی میبینی که هی بامبول در میارن کلا بی خیال شو.بزار اینا با gamespot خدایگان سایتها و دو تا مدالش حال کنن!
اصلا همون که شما میگی، جلو بزنه!:دی البته بازم میگم دوستان زیادی جو گیر شدن چون هرچند Crysis 2 به صورت کلی بهتر هست اما این اختلاف چندان بزرگ هم نیست که نمیدونم القابی مثل فرسنگ ها و ... براش بکار میبرید!

در کل زیاد جو نگیر نشید. بازیتون رو بکنید زیاد جو زده نشید که سر پروژه بعدی حالتون دوباره گرفته میشه!:دی
من قبلا به برهان هم گفته بودم,اصلا یه بازی نسل بعد هم بیاد چندان تفاوتی با KZ 3 نمیکنه!دیگه چه برسه به Crysis 2!اینجا هم هر کی گفته گرافیک این دو بازی با هم فرسنگ ها تفاوت داره(شخصا که نگفتم)فقط چرت گفته.حرف اینه Crysis 2 از لحاظ گرافیکی در مجموع بهتر از KZ 3 ظاهر شده ولی بعضی PS3 فنا اومدن این تاپیک رو تبدیل کردن به PS3 vs X360! نظر ده ها سایت رو در نظر نمیگیرن میچسبن به GS و دو تا مدالش!!یه حرفایی میزنن که مرغ پخته تو دیگ آب جوش خندش میگیره(FYI,محیط های Crysis 2 خامه!!!!!!) موضوع اینه,وگرنه حقیقت که مشخص شده و به حرف چند نفر تو این تاپیک که حقیقت عوض نمیشه.:دی

• Like
Reactions: u.s.a
من که گفتم هر سایتی نظر خودشو داره ولی سایت مرجع من گیم اسپات

از نظر امتیازات در سایتهای مشابه امتیازدهی کیلزون تا الان بهتر عمل کرده

تو بحث گرافیکم کسانی میتونن نظر قطعی بدن هردو بازی و در شرایط کاملا مساوی انجام بدن مثلا سایت زیر مقایسه کرده

http://www.lensoftruth.com/head2head/demo/head2head-killzone-3-beta-vs-crysis-
2-demo-performance-analysis/

h2h_lens_zoom_03.jpg

08.jpg

image2.jpg

image5.jpg
اهان.سایت مرجع شما گیم اسپاته چون به نفع شماست.شما نمیتونی بگی اینجا سایت برام مهمه بعد وقتی به ضررته بگی نه اینجا برام مهم نیست.پس شما یه انسان کاملا بی منطقی که داری وقت خودتو بقیه رو تلف میکنی.

درضمن درباره gamespot همین بسه که تو 2008 درحالی بازی ای به نام crysis warhead اومده بود، این سایت mgs4 رو که حتی HD نبود به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کرد!
همین IGNـی که روی حرفش برای C2 پشتک میزنید هم همینکارو کرد, Spike , Giant Bomb , PALGN , Eurogamer CVG و دها سایت دیگه هم مثل GS نفهم بودن و MGS4 رو انتخاب کردند! در ضمن همین کرایسیس هم HD نیست روی کنسول!

دوست عزیز شما که رنگ ps3 تاحالا ندیدی نمی خواد نظر بدی

این نقلی که من نوشتم از سایت gamespot گرفتم

عکس گذاشتم خودت برویه نگاهی بنداز تا بفهمی
چقد تازه به دوران رسیده ای ... که همچین حرف پوچیو میزنی ...

خب GS که به اظهار نظر های بیخود درباره گرافیک مشهوره . حالا چون GS گفته من هم میگم . خب این زرنگی Crytek رو میرسونه که از قسمت های بیخودی که اصلا به چشم نمیان مثه مگسک یا ماشه تفنگ زده و تمرکز و قدرت دستگاه رو صرف محیط و نورپردازی خیره کننده گذاشته . خیلی چیزا کار اضافین . که بود و نبودشون فرقی نمیکنه . حالا اگه شما خوشت اومده میتونی بری هی اون عکسو نگاه کنی باهاش بشکن بزنی ...

,وگرنه حقیقت که مشخص شده و به حرف چند نفر تو این تاپیک که حقیقت عوض نمیشه
حقیقت اینه که تو کرایسیس تیر میزنی تو دیوار جاش نمیمونه! اما تو کیلزون میمونه!!
جایی که کاور میگیری تخریب نمیشه اگه هم بشه به سمت 0 میل کرده!
حالا نمیدونم چطوری میگی در کل بهتر عمل کرده!!! چون ترک اسفالت رو خوب در اورده عمل کردش + بوده! :))
شما کیلزون 3 بازی نکردی داری نظر هم میدی! میتونی در مورد کرایسیس 2 فقط نظرت رو بیای بگی!!
وقتی 5 ساعت هم کیلزون 3 بازی نکردی ولی 14ساعت کرایسیس بازی کردی میای اینطوری میگی!
اگه هم من پی اس فن بودم هرگز 3تومن پول پی سی نمیدادم!!! بنده پی سی بازم!!

آخرین ویرایش:
دوستان من تو کیلزون یه تیر زدم تو دیوار بعد 30 دقیقه که برگشتم جاشش مونده بود :-o

اصلا باورم نشد که اینقدر رو این بازی کار کردند که این جزییات هم در نظر گرفته بشه

بلاخرهفرق بازی 50 گیگی با بازی 10 گیگی اینجاها مشخص میشه

کریسیس ساختموناشو از دور که نگه میکنی مثل کاغذ میمونن :))

همین IGNـی که روی حرفش برای C2 پشتک میزنید هم همینکارو کرد, Spike , Giant Bomb , PALGN , Eurogamer CVG و دها سایت دیگه هم مثل GS نفهم بودن و MGS4 رو انتخاب کردند! در ضمن همین کرایسیس هم HD نیست روی کنسول!

با حرفت کاملا موافقم

فنهای 360 دیگه خواهشا شاهکار دنیای گیم یعنی mgs4 نکشید وسط که هیچی حریفش نیست

حتما شما از کارشناسان gs بیشتر حالیته =))
همونطور که گفتم هر ساتی نظر خودشو داره
اره اینجا درجا اعلام میکنم که بیشتر از gs حالیمه ! حرفیه ؟

اگه میخوای ثابت کنم که اینطوره براتون چندتا نمونه مثال میزنم که حقیته محضه که gs خلافش حرکت کرد !

1:سال 2007 و 2009 دیگه هر سایتی را پیدا کنی از انیمیشنها فوق العاده mw1 و 2 تعریف زیادی کردند و تو نکات مثبت گذاشتند توکاندیدای گرافیکش قرار دادن و بعضی ها حتی انتخابش کردند ! دیگه از هرکسی بپرسی سری mw تو انیمیشن بدون شک یکی از بهترین های این نسله ! اونوقت gs هیچ مدال انیمیشنی به بازی نمیده و هیچ مدال بصری و تکنیکی هم نمیده و توکاندیدا هم قرار نمیده . چرا با همه سایتها جهت خلاف رودخونه حرکت کرد ؟!

2:سال 2008 که به نظر بعضی سایت gears 2 بهترین گرافیک سال بود و حداقل تو کاندیدهای گرافیکی بود سایت gamespot نه تنها کاندیدش نکرد بلکه تو بین بازی های خود 360 هم کاندیدش نکرد ! چرا به نظرت ؟ چون از همه سایتها بیشتر حالیشه ؟ یعنی لیاقت اینو هم نداشت تو خود 360 بین بهتیرن گرافیک ها باشه ؟!

1:به halo reach حتی یه مدال بصری هم نمیده !

4: تو نمایشگاه e3 2010 به نظر همه سایتها و حتی تو انتخاب بهترین های e3 بازی RAGE بهترین گرافیک نمایشگاه در میاد ولی بازم GS برخلاف جهت رودخانه حتی کاندیدای بخش گرافیکی نمیکنه و بجاش GT5 میشه بهترین گرافیک E3 ! خیلی جالبه که همین بازی تو نقد خودش یه مدال گرافیکی هم نمیگیره !

5: به بازی ME2 مدال تکنیکی گرافیکی را میده ولی به HR مدال تکنیکی نمیده ولی اخر سال تو بهترین های گرافیک تکنیکی از نظر خودش میاد بازی HR را قرار میده ولی ME2 را نه !
-------------------

اینا نمونه هایی بودن که بگم چقدر تو این زمینه مغز فندق هستند یه بچه 4 ساله هم از اینها بیشتر بلده گرافیک بازی را درک کنه !

دوستان من تو کیلزون یه تیر زدم تو دیوار بعد 30 دقیقه که برگشتم جاشش مونده بود :-o

اصلا باورم نشد که اینقدر رو این بازی کار کردند که این جزییات هم در نظر گرفته بشه

کریسیس ساختموناشو از دور که نگه میکنی مثل کاغذ میمونن :))

مطمئن شدم اصلا C2 رو از نزدیک ندیدی !
همون KZ3 رو بازی کن راحت باش :)
موندم بازیی که نکردی رو چرا در موردش نظر میدی ؟
همین مونده بود بگین سنگر و اینا خراب نمیشه ، در حالی که میشه ! پس از اینجا نتیجه میگیریم با کسی که اصلا رنگ C2 رو هم ندیده بحث نکنیم
آقایون زور بیخود نزنید برترین گرافیک کنسولی KZ3 هست!:دی این فرخ و بابک هم الکی جو میدن!:دی (Kidding)

پ.ن: الان فرصت این هست که فشار وارده در این چند سال رو تخلیه کنید!:دی بالاخره یه بازی پیدا شد که بتونه با انحصاری های PS3 رقابت کنه!:دی حالا با پروژه بعدی SM و خصوصا UC3 فرخ و Crysis رو به زیر میکشیم!:دی

میدونی بحث چیه ؟ :d روز اول همه میگیم تفاوت زیاد نیست ، اما کلی C2 بهتر بوده ! :d اینو که بعضی از دوستان گوش نمیدن هیچ ، همه ما میشیم فن و KZ3 بازی نکرده و ندیده و سایت ها هم جو زده :d
خب بعد معلوم میشه اینجوری میشه :d

=======
5: به بازی ME2 مدال تکنیکی گرافیکی را میده ولی به HR مدال تکنیکی نمیده ولی اخر سال تو بهترین های گرافیک تکنیکی از نظر خودش میاد بازی HR را قرار میده ولی ME2 را نه !
اینم نکته ظریفی هست :d پس یعنی الآن دیگه قبول کردید که HR گرافیکش به درد نمیخوره چون مدالش رو نگرفته ؟

بجاش GT5 میشه بهترین گرافیک E3 ! خیلی جالبه که همین بازی تو نقد خودش یه مدال گرافیکی هم نمیگیره !
اینم هست :d پس GT5 هم مدال نداره ، گرافیکش بده :d (البته این یه مورد رو با اینکه روش تعصب دارم اما آدم رو مجبور به گیر دادن به GT5 هم میکنید :d )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
اره اینجا درجا اعلام میکنم که بیشتر از gs حالیمه ! حرفیه ؟

اگه میخوای ثابت کنم که اینطوره براتون چندتا نمونه مثال میزنم که حقیته محضه که gs خلافش حرکت کرد !

1:سال 2007 و 2009 دیگه هر سایتی را پیدا کنی از انیمیشنها فوق العاده mw1 و 2 تعریف زیادی کردند و تو نکات مثبت گذاشتند توکاندیدای گرافیکش قرار دادن و بعضی ها حتی انتخابش کردند ! دیگه از هرکسی بپرسی سری mw تو انیمیشن بدون شک یکی از بهترین های این نسله ! اونوقت gs هیچ مدال انیمیشنی به بازی نمیده و هیچ مدال بصری و تکنیکی هم نمیده و توکاندیدا هم قرار نمیده . چرا با همه سایتها جهت خلاف رودخونه حرکت کرد ؟!

2:سال 2008 که به نظر بعضی سایت gears 2 بهترین گرافیک سال بود و حداقل تو کاندیدهای گرافیکی بود سایت gamespot نه تنها کاندیدش نکرد بلکه تو بین بازی های خود 360 هم کاندیدش نکرد ! چرا به نظرت ؟ چون از همه سایتها بیشتر حالیشه ؟ یعنی لیاقت اینو هم نداشت تو خود 360 بین بهتیرن گرافیک ها باشه ؟!

1:به halo reach حتی یه مدال بصری هم نمیده !

4: تو نمایشگاه e3 2010 به نظر همه سایتها و حتی تو انتخاب بهترین های e3 بازی RAGE بهترین گرافیک نمایشگاه در میاد ولی بازم GS برخلاف جهت رودخانه حتی کاندیدای بخش گرافیکی نمیکنه و بجاش GT5 میشه بهترین گرافیک E3 ! خیلی جالبه که همین بازی تو نقد خودش یه مدال گرافیکی هم نمیگیره !

-------------------

اینا نمونه هایی بودن که بگم چقدر تو این زمینه مغز فندق هستند یه بچه 4 ساله هم از اینها بیشتر بلده گرافیک بازی را درک کنه !

پس تو زورت گرفته که به بازیهای 360 مدال نداده :))

همون حرفم شد که هر سایتی نظر خودشو داره

جدیدا هر چی حجم بازی ها بالا میره کیفیت شون هم بالا میره! LOL! (قانون فیزیک هستش حتما )
فکر کنم کسی نمی دونست اینجا خوب شد گوش زد کردی عزیز! :))

پس اگه یه سایت به سفید بگه سیاه نظر شخصیه خودشه ؟!=))
اگه حرفی برای گفتن داری و بیا بگو نه اینکه حرف یکدونه سایت gs را بیای اعلم همه سایتها بکنی !

چند وقته PS3 داری که هنوز نمیدونی HR و GT5 انحصاری PS3 هستن ؟ :lol:

دوست عزیز من موندم شما در مورد بازی که انجام ندادی چرا الکی نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من کریسیس هم نسخهتقلبیشو تموم کردم هم نسخه کنسولیشو

حقیقت تلخه تو جزییات بازی در کیلزون بیشتر کار شده تا کریسیس
اون از اون اسلحش اینم از ساختموناش و تیر زدن تو دیوار

آره من KZ3 بازی نکردم ! :lol: آخه نیست خیلی چیزه خاصیه اصلا نه پولش رو داریم بخریمش نه میتونیم ببینیم چه جوری بوده :(
ببین برو اینا رو به کسی بگو جزء اولین نفرایی نباشه که بازی رو میخره :)

• Like
Reactions: Hamidreza
مطمئن شدم اصلا C2 رو از نزدیک ندیدی !
همون KZ3 رو بازی کن راحت باش :)
موندم بازیی که نکردی رو چرا در موردش نظر میدی ؟
د :d )
دوست عزیز من موندم شما در مورد بازی که انجام ندادی چرا الکی نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من کریسیس هم نسخهتقلبیشو تموم کردم هم نسخه کنسولیشو

حقیقت تلخه تو جزییات بازی در کیلزون بیشتر کار شده تا کریسیس
اون از اون اسلحش اینم از ساختموناش و تیر زدن تو دیوار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or