Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
الان gs شد شرط اصلیه ps3 فنها :)) دیگه همه میدونن gs تو زمینه گرافیک مغز فندوق هم حالیش نیست .
میخواید از خوشمزگیهای تاریخی gs سر گرافیک را اینجا رو کنم ؟!

حتما شما از کارشناسان gs بیشتر حالیته =))

همونطور که گفتم هر ساتی نظر خودشو داره

آقایون زور بیخود نزنید برترین گرافیک کنسولی KZ3 هست!:دی این فرخ و بابک هم الکی جو میدن!:دی (Kidding)

پ.ن: الان فرصت این هست که فشار وارده در این چند سال رو تخلیه کنید!:دی بالاخره یه بازی پیدا شد که بتونه با انحصاری های PS3 رقابت کنه!:دی حالا با پروژه بعدی SM و خصوصا UC3 فرخ و Crysis رو به زیر میکشیم!:دی
رقابت نه،جلو بزنه...

رقابت نه،جلو بزنه...
اصلا همون که شما میگی، جلو بزنه!:دی البته بازم میگم دوستان زیادی جو گیر شدن چون هرچند Crysis 2 به صورت کلی بهتر هست اما این اختلاف چندان بزرگ هم نیست که نمیدونم القابی مثل فرسنگ ها و ... براش بکار میبرید!

در کل زیاد جو نگیر نشید. بازیتون رو بکنید زیاد جو زده نشید که سر پروژه بعدی حالتون دوباره گرفته میشه!:دی

• Like
Reactions: u.s.a
دوست عزیز شما که رنگ ps3 تاحالا ندیدی نمی خواد نظر بدی

این نقلی که من نوشتم از سایت gamespot گرفتم

عکس گذاشتم خودت برویه نگاهی بنداز تا بفهمی
خیلی ببخشید شما تازه به دوران رسیدید؟!
چون به یکی میگی تاحالا رنگِ PS3 رو دیدی به من میگی تاحالا killzone 3 رو قابش رو از نزدیک دیدی!!
نسبت یه سنتون واقعا بعید هست این طور صحبت کردن ها!!

بازیتون رو بکنید زیاد جو زده نشید که سر پروژه بعدی حالتون دوباره گرفته میشه!
منظورتون uncharted 3 هست؟؟؟:d

GEOW 3 ، FORZA 4 ، Codename: Kingdoms ، پروژه حدید Lionhead که هر کدوم از اینا امکان داره از لحاظ گرافیکی Crysis پست سر بذارن ......

پس شما هم زیاد جو زده نشید که سر پروژه بعدی حالتون دوباره گرفته میشه:d

حتما شما از کارشناسان gs بیشتر حالیته =))

همونطور که گفتم هر ساتی نظر خودشو داره
خب اگه به سایته که بیا http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1344057&postcount=61
اکثریت دارن میگن crysis2 بهترینه حالا چی میگی؟ درضمن درباره gamespot همین بسه که تو 2008 درحالی بازی ای به نام crysis warhead اومده بود، این سایت mgs4 رو که حتی HD نبود به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کرد!

چه ربطی داره
ما داریم در مورد gs صحبت میکنیم

همین سایتهای که گفتی اکثرا به کیلزون امتیازات بیشتری دادن :-*

احیانا شما میدونین که الان داریم در مورد گرافیک بحث میکنیم نه بازیه کلی؟!
در ضمن اگه میخوای ببینی امتیاز کلی کدوم بازی بیشتره میتونی بری اینجا !

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/crysis-2

اصولا شما هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیست و فقط با چشم فان بویی داری تو بحث شرکت میکنی...
موفق باشی

• Like
Reactions: u.s.a
بابا بس کنید دیگه کرایسیس 2 خوب بود و تونست خودش رو به کیلزون برسونه! اما رو همون کنسول کیلزون بهتر به نظر میاد! تنها دلیلی که از کیلزون یه بازی تمام عیار یاد نمیشه فقط و فقط گیم پلی کندیه که داره!
از هر نظر دیگه کیلزون 3 سرتر از کرایسیس بود الی الخصوص داستان و شخصیت پردازی!
و جمع بندی نهایی من:
این وسط هم پی سی فدای جنگ کنسولی شد وگرنه کرایسیس 2 خیلی خیلی بیشتر میتونست گرافیکش بهتر باشه که نشد.

و ناگهان Crysis و Crytek محبوب میشوند

چه ربطی داره
ما داریم در مورد gs صحبت میکنیم

همین سایتهای که گفتی اکثرا به کیلزون امتیازات بیشتری دادن :-*
امتیاز بیشتر همیشه ملاک گرافیک بشتر نیست همین گیم اسپات که داری سنگشو به سینه میزنی به هیلو ریچ امتیاز۹.۵ داد پس گرافیکش از کیلزون ۳ بالاتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or