Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
مثل اینکه کلا بچه های اینجا جنبه هیچ گونه تاپیکی که VS توش داشته باشن را ندارن ...
حالا به فرض مثال C2 بهتر باشه یا KZ3، پولش تو جیب من و شما میره؟ سودی عاید کسی میشه؟
من الان دو صفحه آخر را خوندم، و همه پست ها این بوده
lol تو فنی
lolتر، خودت فنی

فقط و فقط توهین، زشته این جور رفتار و حرکات ...

کاش اقلا یکم بحث فنی میکردین، کسی میاد این تاپیک پیش خودش بگه بحث سنگین شده دو تا lol نمک کاره ...

پ.ن: من الان یه چیزی را متوجه نمیشم، شما که میگین فن 360 و ps3، مگه C2 بازی انحصاری هستش؟ مگه تو مقایسه یک بازی مولتی پلتفرم با یه بازی انحصاری مشخص میشه کی فن چه کنسولیه؟

من نمی دونم این مشکل از نسخه ps3 یا نه ولی بازی خیلی خیلی تاره اصلا محوه یه جوری که انگار از قصد محوش کردن تا جزئیات معلوم نباشن.
این عکسایی که دوستان گذاشتن از کرایسیس اصلا اینجور نیست بازی وحشتناک تاره
یه چیز دیگه خون کیلزون 3 واقعا کجا و این کجا

killzone 3
crysis 2

آخرین ویرایش:
پ.ن: من الان یه چیزی را متوجه نمیشم، شما که میگین فن 360 و ps3، مگه C2 بازی انحصاری هستش؟ مگه تو مقایسه یک بازی مولتی پلتفرم با یه بازی انحصاری مشخص میشه کی فن چه کنسولیه؟
نوید مگه خبر نداری ؟! :دی کلآ اینجا کسی که از Crysis 2 تعریف کنه , فن 360 هست و کسی هم که ازش بد بگه (حتی از گیم پلیش) فن PS3 ! دنیای جالبیه ! :دی

• Like
Reactions: shefer and Navid
مشکل اینجاست که دوستان سونی فن، وقتی میبینن دستشون به جایی بند نیست، میپرن به نظر سنجی و سعی می کنن نظر سنجی رو هم زیر سوال ببرن. خُب باشه هیچکس غیر از شماها Killzone بازی نکرده:دی حتی IGN و CVG و Gamesradar هم بازی نکردن. تازه کجاش رو دیدی؟:دی Official Playstation Magazine و PS Universe هم کیلزون بازی نکردن. سونی فقط چند تا نسخه به بچه های سونی فن اینجا فرستاده، که فقط اونا بازی کردن:دی نه که کیلزون یک گوهر درخشان و متحول کننده و انقلابگر صنعت گیم است، فقط افراد پاکدامن و با ایمان میتونن بهش دسترسی داشته باشند:دی

پ.ن: پیشنهاد می کنم هرکس که کیلزون بازی کرده تو امضاش قید کنه، که بقیه هم بفهمن شما چقدر آدم دنیا دیده و خفنی هستید:دی Viva Killzone >:d<

• Like
Reactions: u.s.a

دم کرایتک گرم که کاری کرد فن بوی هایی مثل شماها چنان سوزشی براشون بوجود بیاد که با هیچ پمادی دردشون دوا نشه.
به خاطر این یدونه تیکه از حرفت یه اعتبار دادم بهت =))

من قبلا هم گفتم اصلا خوشحال نیستم کدوم بازی بهترین گرافیک را داره یا نداره . اما از این خوشحالم که این چند ساله واقعا بعضی ps3 فنها فکر میکردند روی کنسول 360 امکان نداره گرافیکهایی مثل بازی های x بیاد روش ,الان دارن جواب های ان چند سالی که روی اعصاب بودن را تحویل میگیرن .
اصلا دلم نمیخواست این کار را بکنم ولی بعضی ها اینجا هی میپرسن حالا چه فایده ای داره که این بازی خوبه یا بده یا فلان ؟ بعضی پیست ها bookmark بود به همین خاطر دیدم خوبه که بیام این پستها را نشون بدم که دقیقا بعضی ها بدونن اینجا برای چی داره بحث میشه اصلا دلم نمیومد ولی خودتون خواستین !
Cloud Strife
سر KZ3 هم چون دیگه انقدر اختلاف زیاد هست که نمیتونی GeoW3 رو علم کنی جلوش شدی فن چوات یرلی و جان کارمک و روزی نیست که بحث KZ3 بشه و من در دو سه پست بعدیش نبینم که شما امدی گفتی گرافیک بازی اصلا رقمی نیست و Crysis 2 فلان است و نمیدونم Rage رو استاد کارمک میسازه و ...
فرخ من خیلی منتظر سال آینده هستم! بی صبرانه منتظرم ببینم این بازی هایی که ردیف میکنی چجور عمل میکنن!
و کنایه از اینکه که گرافیک کرایسیس 2 در حد قارچ خور هست .
در صفحات بعدی دوستان به مقایسه KZ3 با قارچ خور هم خواهند رسید.
Crysis 2 روی کنسول که تکلیفش مشخص بود و جز عده محدودی کسی انتظار نداشت چیز خوبی از آب در بیاد (با توجه به استاندارد های گرافیکی این بازی نه در مجموع) اما نسخه PC هم زمانی گرافیکش به چشم میاد که روی یک سیستم معقول قابل اجرا و رندر با بهترین تنظیمات باشه. البته من اصلا نمیدونم Crysis 2 در این حد هست یا نه اما باز هم با توجه به اینکه بازی های کنسولی دارن روی سخت افزارهای چند سال پیش اجرا میشن و یک سری دلایل دیگه اصولا برای انتخاب بهترین گرافیک توجه روی عناوین کنسولی هست.
در کل منم با نظر قبلی نیما موافقم و فکر میکنم سال آینده رقابت برای برترین گرافیک کنسولی بین عناوینی مثل UC3 و KZ3 هست. بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه.
Kenji
بله، مخصوصاً بازی های مولتی با بازی های اختصاصی PS3
اخرین تلاش ها !
بهترین نسخه بهترین گرافیک کنسولی اینه؟
خودشه...
Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...

واقعیت تلخ ِ ...
اصلا موتورشون بیاد زیبا تر از واقعیت بساز ِ ، یک اینکه مهمترین فاکتور موفق بودن یک محصول گستردگی بازازشه و Optimize بودنش ِ، همون دلیلی که Crytek اومد Crysis 2 رو واسه کنسول ها هم داد و چقدر هم با وقاحت به همه FPS های خوب کنسولی حمله کرد و داریم میبینیم چی داره تحویلمون میده.
من فقط به دوستان توصیه کردم حتما Killzone 3 رو تجربه کنند تا معنا و مفهموم افکت و نورپردازی و عمق رو متوجه بنشد.
این نکته هم که Crysis یه بازی کاملا مبتنی بر سیستم های High End ِ اثبات شده است و اینکه اصلا Optimize شده نیست و جای بحثی هم توش وجود نداره.
من معتقدم Crysis 2 سنخه کنسولی در برابر رقبای سرسخت انحصاریش تو حیطه جلوه های بصری برنده نخواهد بود،
گرافیک Crysis 2 شدیداً منو یاد MW2 میندازه!

اخبار جدید
طی اطلاع رسانی اقوام طی بازی کردن دمو کرایسیس به این نتیجه رسیدیم که بازی کاغذیه!!!فن های محترم خودتونو برای کاغذ بازی اماده کنید
طی اخباری که به من رسید AA که میدونید اصلا نداره و همه چیز کاغذی میزنه حتی دست شخصیت قابل بازی (که اونوطوری که اون میگت افتضاحه دست این بابا!)
این واقیعت رو هم باید در مورد گرافیک قبول کرد که یک استدیو TP هرچقدر هم که مهارت خودشو روی PC های فضایی نشون داده باشه باز هم نمیتونه با یک بازی MP روی چند پلتفرم (X360 , PS3) بهترین باشه. یعنی بهترین گرافیک ها روی کنسول همیشه دست استدیو های ماهر و آشنا با سخت افزار کنسول مورد نظر (PS3) یا first-Party ها خواهد بود.

آخرین ویرایش:
فقط خواستید درب قاب Killzone 3 رو باز کنید غسل یادتون نره!برای اطمینان بیشتر وضو هم بگیرید چون این بازی بسیار مقدس هست!
ما که از نزدیک پکش رو ندیدیم!:(

• Like
Reactions: kayne
خوب اول بگم که الان دارم حماقت می کنم که برای شما این کار رو انجام می دم ولی خوب چه کار می شه کرد باید دهنِ افرادی مثل شما رو بست!که با بی سوادیشون بقیه رو به فنا ندن!
در مورد اون عکسی که قرار دادی گفتی چرا با حضور Red dot هنوز مگسک و شکاف درجه هستند.پس به عکس زیر نگاه کن!:(تفنگ خودم هست!)
http://tehranpic.net/download.php?img=508925
اصلا شکاف درجه و مگسک می دونی چی هست اگر نه بگو بهت بگم!
همون طور که می بینی با حضور دوربین هم شکاف درجه وجود داره هم مگسک!

خوب می رم سر حرف بعدیت!
ببین عزیزم می تونم به تعداد موهایی که روی سرت هست برات بازی اورجینال PS3 بخرم ولی یه چیزی به نام عقل دارم و شعور که اجازه نمی ده تو این وضعیت مملکت 60 الی 70 تومن پول یه بازی رو بدم!!!!!!!
پس هرکی بازی اورجینال می خره آدم مایه دار یا خَفنی نیست!!!

در مورد حرف آخرتم باید بازم عکس قرار بدم و باز هم برای خودم متاسفم که خودم رو دارم ضایع می کنم با این حرکتم
http://tehranpic.net/download.php?img=508926
اگر خواستی برات عکس از محیط بازی killzone 3 بذارم چون نمی خوام دیگه دهنت باز شه!

در ضمن من تو فروم تا به حال با هیچ کسی اینطوری صحبت نکردم!(می تونی بپرسی)ولی شما چون بد صحبت کردی باهات اینطوری دارم صحبت می کنم!

دوست عزیز
در مورد حرف اولت این دو تفنگ چه ربطی دارن به هم این عکس تو فومهای خارجیم گذاشتن و بهش میخندن

در مورد حرف دومت خوشحالم که ps3 داری من که نگفتم نداری :x

ممنون میشم یه عکس از کیلزون بذاری؟؟؟؟؟؟؟

مثل اینکه ورژن کنسولی بازی Real time GI نداره( تو configکنسول ها زده GI=0) اگه این واقعیت داشته باشه واقعا دست کرایتک درد نکنه مثلا ویژگی اصلی این انجین بودن GI و نور پردازی کاملا پویا روی کنسول ها بود که الان داره معلوم میشه که fake هستش)x
GIـه روی کنسول ها حداقل 360 که من بازی کردم مشخص که فعاله ولی به نظر بعضی جاها Fakeـه
GI=0 هم من فکر میکنم واسه آبجکتهای مشخص باشه.
تو این عکی مشخص که فعاله:
http://www.abload.de/image.php?img=2011032222194155sn6b.jpg

درود بر اشکان عزیز:x
اشکان جان موزیکش که استاد هانس زیمر ساخته بود و 10 سرو گردن بالاتر بود.داستانش هم به نظر من بهتر بود.و داستان کیلزون هم که انقدر بد بود که همه سایتها بهش اشاره کردن.گیم پلی هم که باز به نظر من و خیلیها بهتر بود.مولتی پلیر هم که خیلیا از مولتی کیلزون 3 ناله میکنن و میگن شده noobzone 3:d.
من مولتیه بتای C2 رو بازی کردم یه چیزی هم به NOOBZONE بدهکاره.این بحث مقایسه گرافیکی بازیها هستش پس لطفا از این پستهای خوشحالتون ندید و به بقیه هم توهین نکنید.هر کس عقیده خودشو داره و از یک بازی خوشش میاد ولی دلیلی نداره که به بقیه توهین کنه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز
در مورد حرف اولت این دو تفنگ چه ربطی دارن به هم این عکس تو فومهای خارجیم گذاشتن و بهش میخندن

در مورد حرف دومت خوشحالم که ps3 داری من که نگفتم نداری :x

ممنون میشم یه عکس از کیلزون بذاری؟؟؟؟؟؟؟
خدایِ من
شما چند سالت هست(مسخره نمی کنم می خوام بدونم اگر سنتون پایین هست من بیخیال شم!)
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من این عکس رو قرار دادم که بگم وقتی اسکوپ یا هر درد یا مرضی روی تفنگ نصب می شه عضو اصلی تفنگ یعنی مگسک و شکاف درجه حذف نمی شه!!حالا اومدیم اسکوپ تیر یا ترکشی بهش خورد حالا باید چه کار کرد؟!!!!
باید الله بختکی تیر زد؟!
در ضمن شما چشمات رو باز کن و عکس زیر رو دریاب امید وارم دیگه ببنید .....
download.php

این حرفارو نزن جایی بهت میخندن این عکس از بازی C2 توی این عکس فقط دماغ این یارو اندازه کل یکی از مپای KZ3 جزئیات داره.:d

jnp4k0n7aicfw1rdc22.jpg

اون کسی که باید بخنده منم
خدایش با چه روی این عکس گذاشتی اینا هیچیشون معلوم نیست

شفافیت و دقت در بافتگذاری ببین بعد حرف بزن توهم از این حرفها جایی نزنی که همه بهت بخندن

Killzone_3_Review_19.jpg

خدایِ من
شما چند سالت هست(مسخره نمی کنم می خوام بدونم اگر سنتون پایین هست من بیخیال شم!)
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من این عکس رو قرار دادم که بگم وقتی اسکوپ یا هر درد یا مرضی روی تفنگ نصب می شه عضو اصلی تفنگ یعنی مگسک و شکاف درجه حذف نمی شه!!حالا اومدیم اسکوپ تیر یا ترکشی بهش خورد حالا باید چه کار کرد؟!!!!
باید الله بختکی تیر زد؟!
در ضمن شما چشمات رو باز کن و عکس زیر رو دریاب امید وارم دیگه ببنید .....
download.php

دوست عزیز من 22 سالمه
این شمایید که باید ببندید اون عکس از کریسیس رو نگاه کنید خییییلی تابلوه
مگسکو گذاشته

v8qrzf2px048r9pwitf.jpg

دوست عزیز من 22 سالمه
این شمایید که باید ببندید اون عکس از کریسیس رو نگاه کنید خییییلی تابلوه
مگسکو گذاشته

v8qrzf2px048r9pwitf.jpg
مردِ مومن!!!!!!!!!
دقیقا برای من بگو کدوم شکاف درجه هست کدوم مگسک!
تا من بدونم شما اصلا تفاوت اینها رو می دونید!

مردِ مومن!!!!!!!!!
دقیقا برای من بگو کدوم شکاف درجه هست کدوم مگسک!
تا من بدونم شما اصلا تفاوت اینها رو می دونید!

اینم یه عکس از این اسلحه دیگه خیلی تابلوه مگسکو با کریسیس مقایسه کن

scar-L_5864.jpg

SHOT%20Show%202007%20-%20AAC_1.jpg

اینم ماله کریسیس

crysis2_scar_v2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or