Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
عجب رويي داريد شما فن هاي ايكس باكس.خدايي بايد تو تاريخ ثبت كنن.مثلا C2 تو چه زمين هاي ديگري بهتر عمل كرده!!اگه اينطوري پيش بره فكر كنم ميگيد كرايسيس بهترين بازي تاريخ صنعت گيم.:d
يه ضرب المثل معروف ميگه افتابه لحيم هفت دست اما شام و ناهار هيچ!!

چرا می پیچونی ؟:d
خوبه من دوم سومین پستم بود تو این زمینه ها دادم می گی فن هستی؟!!!(بچه های بازیسنتز عجب روانشناسی هایی دارن...عجب...راستی کی وقتت آزاده چند نفر بفرستم برام تا فیها خالدونشون رو بریزی رو داریه...b-))
بعد هم مگر غیر از اینه؟کرایسیس تو بعضی زمینه های دیگه بهتر عمل کرده...
توصیه من به شما :
قبل از اینکه در مورد دیگران اظهار نظر نکنی یه چند روزی برا خودت کلاس فشرده بزار تا به فن بودن خودت پی ببری!!!:d:d:d
Killzone_3_Vs_Crysis.jpg

آخرین ویرایش:
خوب من هم کرایسیس رو روی 360 بازی کردم البته نه همش رو حدوده 3 4 ساعت نظر من راجع به این مقایسه:
کیلزون 3 خیلی از لحاظ گرافیکی نا متوازن هستش یعنی جاهای برفی یا اون قسمت ربات بزرگه و ایستگاه فضائیش گرافیک عالی داره ولی در بقیه مراحل اصلا گرافیک بازی خوب نیست اون هم بدلیل ضعف MLAA در مقابل sub pixel ها و همچنین نبود HDR هستش از اون طرف کرایسیس 2 نور پردازی بی نظیر(بهترین رو کنسول ها) و محیط های بزرگتر و همچنینReal time GI داره ولی بازی از 2 تا مشگل بزرگ رنج می بره یکی فریم ریت پائین و دیگریش LOD هستش که خیلی خیلیaggressive هستش و واقعا رو اعصابه
در کل به نظرم (البته میدونم الان خیلی ها من رو مسخره میکنن)این 2 تا بازی مقدار زیادی shortcomings دارن (مثل نبود HDR و ضعف MLAA در مقابل sub pixel ها در کیلزون 3 و همچنین فریم پائئین و LOD aggressive و ghosting حاصل ازTAA )که باعث میشه من همچنان بازی هائی مثل U2 ,GOW3 و Red Dead نسخه 360 رو بدلیل این که نمیشه گفت که یک ضعف اساسی دارن و در کل خیلی متوازن هستن رو ترجیح میدم به کرایسیس 2 و کیلزون 3

دم شما گرم اشکان جان.حالا درست نیس بگم ریا میشه:d:d من فقط 500 پای 4870x2 اون موقع دادم که ببینم max گرافیک crysis چیه که این همه اون موقع معروف شده بود.حالا اینام به کنار.حقیقتش من فقط ps3 رو برای mgs خریدم.چون تو فاز داستانشو اینا بودم که ببینم چی میشه آخرش.که دیگه قسمت شد و انحصاریاشم بازی کردیم.اما یه چیزی که بنظرم خیلی تو kz توی ذوق میزنه.رنگشه.همش تیره و تار.انگار بازی سیاه و سفیده.من این مشکلو با gears of war هم داشتم.منتها اینا همه نظر شخصیمه ممکنه یکی با من هم عقیده نباشه.kz3 رنگش نسبت به 2بهتر شد اما بازم رنگ خاکستری توی بازی مشهوده.احتمالا از tv خونمون بوده که من این حسو داشتم.آخه از ایناس که تو جعبه چوبیه درم داره تازه قفل و کلیدم داره:d:d

چرا می پیچونی ؟:d
خوبه من دوم سومین پستم بود تو این زمینه ها دادم می گی فن هستی؟!!!(بچه های بازیسنتز عجب روانشناسی هایی دارن...عجب...راستی کی وقتت آزاده چند نفر بفرستم برام تا فیها خالدونشون رو بریزی رو داریه...b-))
بعد هم مگر غیر از اینه؟کرایسیس تو بعضی زمینه های دیگه بهتر عمل کرده...
توصیه من به شما :
قبل از اینکه در مورد دیگران اظهار نظر نکنی یه چند روزی برا خودت کلاس فشرده بزار تا به فن بودن خودت پی ببری!!!:d:d:d
چيو ميپيچونم!!:d:-/!!
بعدم الان خودت ميفهمي چي ميگي!!اول ميگي C2 در بقيه زمينه ها بهتر عمل كرده بعد الان ميگي در بعضي از زمينه ها!!هميشه اول ادم فكر ميكنه بعد حرف ميزنه.;)

این یه مقایسه دیگه البته بیشتر تاکیدم روی اسلحه بود
19607892684320234633.jpg

sqfzxvlc93jo55ghj8j.jpg

واقعا آدم بلا نسبت چقدر هالو میتونه باشه که گرافیک اون کلنگ رو به M82 برتر بدونه همینجوری اگر بخوای تخمین بزنی 2 برابر بیشتر پلیگون داره..
با این حال به خودشون زحمت ندادن یه تفنگ بر پایه ی هلوگراف ارتجاعی طراحی کنند همون اسلحه رو برداشتن به طرز ضایع ای روش نصب کردن
v8qrzf2px048r9pwitf.jpg

• Like
Reactions: гадюка
بعضی وقتها با نفرتی از Killzone صحبت می کنید که انگار شخص مهمیو از زندگی شما Helghast ها به قتل رسوندند. حالا یه سری سایت ها هستند مقایسه دقیق می کنند گرافیک این 2 تارو.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: гадюка
چيو ميپيچونم!!:d:-/!!
بعدم الان خودت ميفهمي چي ميگي!!اول ميگي C2 در بقيه زمينه ها بهتر عمل كرده بعد الان ميگي در بعضي از زمينه ها!!هميشه اول ادم فكر ميكنه بعد حرف ميزنه.;)

49sn8ct0dzjq6dovy3r.png
1oggbgyo1ot0jruml250.png

می گم میپیچونی میگی نه!!!!
از الانم می دونم جواب بعدیت چیه
اینه که ign چه سایت خل و چلیه و یه مشت آدم هالو توش ریخته و...
آقا این بحث ها هیچ وقت به نتیجه نمی رسه

در مورد IGN و حتی Gamespot که بعضی وقتها احساسی عمل می کنند شکی نیست. به قول شما این بحث ها نتیجه ای نداره به هیچ وجه. بازم باید صبر کرد سایت های حرفه ای مثل Lensoftruth دقیق این 2 تارو باهم مقایسه کنند و نتیجه رو بگن.
Killzone_3_4_110125154642.jpg

Crysis_2_4.jpg

Crysis_2_3.jpg

Killzone_3_3_110125154632.jpg

Crysis_2_5.jpg

Killzone_3_5.jpg

آخرین ویرایش:
از کی تا حالا Lens of truth یا بهتره بگیم lens of crap شده حرفه ای ما خبر نداشتیم ؟؟
نکنه از وقتی مقایسه های فیک گذاشته که توش تصویرو به نفع بازیای ps3 تغییر میده حرفه ای شده البته در زمینه فتوشاپ!! :d

• Like
Reactions: taherism
بعضی وقتها با نفرتی از Killzone صحبت می کنید که انگار شخص مهمیو از زندگی شما Helghast ها به قتل رسوندند. حالا یه سری سایت ها هستند مقایسه دقیق می کنند گرافیک این 2 تارو.
دیگه عقده باید یه جوری خالی بشه بعد از این همه بازیه سر یه بازی اومده که به این انحصاری ها نزدیک شده . دیگه چه فرصتی از این بهتر که 360 رو به قول دوستان از اتاق تاریک انحصاریاش با یه بازیه مولتی خارج کنن .
جون من از این به بعد فقط pc باز ها در مورد کرایسیس حرف بزنن .

دیگه عقده باید یه جوری خالی بشه بعد از این همه بازیه سر یه بازی اومده که به این انحصاری ها نزدیک شده . دیگه چه فرصتی از این بهتر که 360 رو به قول دوستان از اتاق تاریک انحصاریاش با یه بازیه مولتی خارج کنن .
عزیزم ما همه این بازی ها را داریم بازی می کنیم. بعضی ها به جای اینکه لذت ببرند و با بازی کردنشون بتونند واقعا تقاوت هارو درک کنند و تجربه کسب کنند خودشون را محکوم می کنند و با تعصب اصرار می کنند که نه مثلا این اینطوریه چون فلانی همچین چیزیو گفته به جای اینکه بشه یه گفتگوی دور از "خالی کردن بعضی اخلاق های بی مورد داشت" وقت و اعصاب خودشون و همرو خراب می کنند.
کی تا حالا Lens of truth یا بهتره بگیم lens of crap شده حرفه ای ما خبر نداشتیم ؟؟
نکنه از وقتی مقایسه های فیک گذاشته که توش تصویرو به نفع بازیای ps3 تغییر میده حرفه ای شده البته در زمینه فتوشاپ!!
شما از خیلی مسائل دیگه هم خبر نداری عزیز خوبه خودتو محبوس کردی داخل اتاق تعصب Fanboy بودنت :)

من کرایسیس 2 رو رو کنسول بازی نکردم و رو پی سی های اند امروز بازی کردم....
متاسفانه باید عرض کنم خدمتتون ببخشید اگه بهم نچسبونید که فن هستم و...:
کیلزون 3 بهتر بود اونم رو کنسول!!!
دلیل: محیط تو کرایسیس خام بود مثل نقاشی!!!
78نفری که به کیلزون رای دادند همشون بازیو انجام دادند و مطمعنم 118نفری که به کرایسیس رای دادن 20الی10 نفرشون بازی کیلزون 3 رو انجام دادن!
بعضی از دوستان هم که سوتی الکی دادند! میان میگند از گرافیک کرایسیس ناراضییم اما اومدند به کرایسیس رای دادند! والله خجالت داره!!!!
http://s29.aks98.com/files/69463165983571283598.png

• Like
Reactions: Daemonis
شما از خیلی مسائل دیگه هم خبر نداری عزیز خوبه خودتو محبوس کردی داخل اتاق تعصب Fanboy بودنت
آخی چقدر خوبی تو!!!
یعنی الان تو با اون عکسایی که از نسخه دموی مولتی پلیر C2 گذاشتی ذوب شده در واقعیتی ولی این همه سایت و مجله و آدم دیگه مجبوس توی اتاق فن بازی شدن.
واقعا آفرین به تو ذوب شده در آفتاب حقیقت.

در مورد IGN و حتی Gamespot که بعضی وقتها احساسی عمل می کنند شکی نیست. به قول شما این بحث ها نتیجه ای نداره به هیچ وجه. بازم باید صبر کرد سایت های حرفه ای مثل Lensoftruth دقیق این 2 تارو باهم مقایسه کنند و نتیجه رو بگن.
Killzone_3_4_110125154642.jpg

Crysis_2_4.jpg

Crysis_2_3.jpg

Killzone_3_3_110125154632.jpg

Crysis_2_5.jpg

Killzone_3_5.jpg

بابا توروخدا انصاف داشته باشد تو این عکس ها محیط کیلزون 10 برابر کریسیس

توروخدا ساختمونای کرایسیس نگاه کنید این کاغذ میمونه

درگیری وهیجان د کیلزون20 برابر کریسیس هست

دمت گرم خیلی باحال گفتی حالشون گرفتی

منم از ته دل برای فنهای xbox متاسفم مثل بچهای 2 ساله میمونن

ما داریم از عنوان انحصاریمون دفاع میکنیم شما چی به خدا ماهم کریسیس داریم برامون چه فرقی میکنه که کدوم بهتر باشه چون هردو داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or