Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
دقیقا بگو کدوم اتاق تاریک؟ تا حالا به بخش امار فروش سر زدی؟
اینکه قدیمی شده دیگه...
----------
من که هنوز رای ندادم چون کرایسیس رو بازی نکردم.
ولی از این نظر خیلی خیلی خوشحالم که دیگه کسی جرات اینو نداره که بگه 360 از نظر گرافیکی هیچی نداره.از نظر اکثر منتقدا الان بهترین گرافیک واسه 360 هست.پس من کاملا درک میکنم دوستانی رو که بحث گیرز mw2 رو میکشن وسط که فشار خونشون کم بشه.
چه دوره بدی شده واسه یه عده واقعا...:(

تا پریروز میگفتین شرکتا نا اشنا هستن با سخت افزار پلی۳ و بازیهای با گرافیک و اصلی رو خود استدیوهای سونی میسازن،حالا یه شرکت اومده یه بازی ساخته که از همه بازیهای انحصاری سونی بالاتره از نظر گرافیکی حالا گیر دادین به کرایتک که نزاشته رو ps3 اجرا بشه؟ مگه بهترینا رو استدیو های سونی نمساختن؟
دوست عزیز من دارم درباره بازی ها ی این دو کنسول صحبت میکنم منظورم امار فروش نیست که خد ا خیرت بده....

برید تو این سایت اگه شما تفاوتی بین دو نسخه 360,ps3 دیدید به منم بگید

http://www.lensoftruth.com/analysis/feature-crysis-2-frame-rate-analysis/
بابا نمیدونم این فن های 360 چرا گیر دادن به این که بازی های مولتیش بهتره اخه به این هم میگن تفاوت ؟ باز هم میگم تفاوت باید به وضوح دیده شه نه با هزار تا عکسو زوم

در این که کرایسیس, بازی بسیار ارزشمندی چه از لحاظ تکنیکی و چه از لحاط تجربه ای جذاب برای گیمر های مختلف هست شکی نیست. من هم واقعا از این بازی لذت بردم اما واقعا اشتباهه که بخوایم این بازی رو برتر از کیلزون ٣ بدونیم. هر یک از این دو بازی از جنبه هایی ارزشمند هستند. اگر بنا به مقایسه از لحاظ نمره هست میانگین نمرات هر دو بازی حدود ٨.٥ , ٩ هست و هر دوی این بازی ها هم از gamespot نمره ی ٨.٥ کسب کردند. شکی نیست که این بازی از بعضی جنبه ها همچون برخی افکت ها و تنوع تجربه ی گیم پلی به دلیل حضور nanosuit 2 از کیلزون پیشی میگیره ولی اگر بنا به مقایسه هست فراموش نکنید هیچ بازی از لحاظ کیفیت بافت و texture در حد کیلزون ٣ نیست. کیلزون ٣ از لحاظ کیفیت بافت های مختلف به خصوص بافت هایی که در دید گیمر نیستند در بعضی صحنه ها به جرات حتی از uncharted 2 هم پیشی گرفته. همچنین هوش مصنوعی فوق العاده قوی در تمام درجات سختی بازی که در مقایسه با کرایسیس یک سر و گردن بالا تره رو هم نباید از قلم انداخت. در نهایت باز هم از دوستان خواهش می کنم در نظراتشون با انصاف بیشتر و بدون تعصب نظر بدن , چون نظرات هر کس درجه ی دانش اون رو در زمینه ی مورد بحث نشون میده.

بابا نمیدونم این فن های 360 چرا گیر دادن به این که بازی های مولتیش بهتره اخه به این هم میگن تفاوت ؟ باز هم میگم تفاوت باید به وضوح دیده شه نه با هزار تا عکسو زوم
نمی دونم شما فن های ps3 چرا هی بحث رو عوض می کنین؟!! :d
اینجا مقایسه گرفیک c2 (چه رو ps3 یا XBOX 360) با KZ3 هست.
نه مقایسه C2 رو 2 تا کنسول!!! اون تو یه تاپیک دیگه هست.
بعد هم فقط باید گرافیک 2 بازی مقایسه بشه نه چیز دیگه ای ( که تازه C2 تو بقیه هم بهتر عمل کرده...)

به قول زنها، وا!!!!!!! مثل این میمونه بگیم چون پیکان یه زمان بهترین ماشین بوده الانم هست. از اون حرفا بودش...
خوب شهاب جان منظور من هم همین بود دیگه:d
دوستان تا الان در امتیازات سایتهای مشابه کیلزون 3 از کریسیس 2 بهتر بوده
اول از همه به قول امین اگر خیلی به امتیازات علاقه داری برو میانگین هر دو رو ببین تا حالت جا بیاد.

بعدشم بازم میگم.این سایتها هم زمانی به geow 1 لقب بهترین گرافیک رو دادن.پس منم برم لینک اونا رو برات بزارم بگم گیرز 1 بهترین هست؟آخه یه حرف بزن بگنجه.کرایسس 2 بعد از کیلزون 3 عرضه شد.و بعد از نقد کیلزون 3 بود که سایتها به کرایسس این عناوین و القاب رو دادن.یعنی از نظر اون سایتها گرافیک بازی ایی مثل کرایسس از کیلزون 3 بهتر هست.دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم.

متاسفانه نمیخواستم اینجوری پست بدم.ولی وقتی یه عده اینجوری بی منطقی میکنن باید مثل خودشون پاسخ داد.دوستان کولر با این موضوع کنار بیاید.یه بازی مولتی که هیچ کس براش روی کنسول شانسی قائل نبود(منجمله خودم)تونست بهترین گرافیک کنسولی رو تحویل بده و تونست از بازی ایی که 40 گیگ بود:))و به ادعای سازندگانش از 100 درصد قدرت ps3 هم استفاده نکرده بود!!!!!بهتر عمل کنه.البته میدونم هضم این موضوع برای کسانی که بویی از منطق نبردن خوب خیلی سخته.ولی حقیقت تلخه.حالا نمیخواید قبول کنید که کرایسس 2 بهترین هست قبول نکنید و بگید مثلا به نظر من آنچارتد 2 بهتر هست.اما نیاید بگید این سایتها چرت و پرت زیاد میگن یا الان جوگیر شدن،چون پس فردا اگر آنچارتد 3 دوباره بهترین گرافیک کنسولی شد،همین سایتها باید اینو بگن و اونوقت اگر بخواید به حرفشون استناد کنید کلا میشید مایه شادی و فرح ما:dپس بیخیال بشید بهتره.

• Like
Reactions: Trunks
جناب sohrabi....

در نتیجه اینجا بحث گرافیک هست !!
در ضمن شما میانگین امتیازات 2 بازی رو مقایسه کن اگه خیلی علاقه داری...

دوست عزیز کرایسیس از 23 نقد 87 و کیلزون از 54 نقد 86 شک نکن با نقدهای بیشتر کرایسیس امتیازش به زیر کیلزون میره تو ساتهای مشابه بالاتر بوده

گرافیکم خیییییلللللللییییییییییی تابلوه کیلزون بهتره برو کیفیت بافت ببین بعد بیا حرف بزن

کرایسیس پر از افتفریم و باگ هست ولی کیلزون.............

شما بریید هوش مصنوعی دشمنان تو کیلزون ببینید بعد ماله کریسیس ببینید خندتون میگیره

دوست عزیز کرایسیس از 23 نقد 87 و کیلزون از 54 نقد 86 شک نکن با نقدهای بیشتر کرایسیس امتیازش به زیر کیلزون میره تو ساتهای مشابه بالاتر بوده

گرافیکم خیییییلللللللییییییییییی تابلوه کیلزون بهتره برو کیفیت بافت ببین بعد بیا حرف بزن

شما بریید هوش مصنوعی دشمنان تو کیلزون ببینید بعد ماله کریسیس ببینید خندتون میگیره
تازه تا اونجایی که یادم میاد نمره 7 یک سایت برای KZ ثبت نشد , الان نمی دونم !

KILLZONE_3_VERSUS_CRYSIS_2.jpg

مشکل شما اینا فقط تک بعدی به قضیه نگاه میکنین اصلا نمیگین محیط کرایسیس کجا کیلزون کجا...!
بعدشم کیلزون رو یه شرکت fisrt party ساخته که کلی زیر و بم پی 3 زیره دستش اومده یه بازیم واسه پی 3 داده بیرون (شماره 2 ی بازی ) اون وقت میای با کرایتیکی که تازه کرایسیس 2 اولین بازیش روی کنسول هست مقایسش میکنی ؟! انصافا خوبه والا ! حالا جالب اینجاست با همه ی این قضایا بیشتر سایت ها در خیلی از ضمینه ها از کیلزون بهتر میدوننش!!!

من موندم چه جوری این سایتا به بازی ای که جزئیات گرافیکیش در شعاع دید 5متری شروع به لود شدن و ظاهر شدن میکنه میگن بهترین گرافیک کنسولی(سیاست) اونم با فریم ریت کشکی با کیفیت تکسچرهای متفاوت که دوستان بهترینش رو گلچین کردن گذاشتن برای مقایسه و کسی که بازی نکرده خبر نداره که صدای ساز دهل از دور خوش است, کافیه برید یه نگاه به این دیوارکشی هایی که با درخت ساخته شدن بندازید تا ببینید توش مثل قوطی خالیه یا به شعله هایِ آتش از نزدیک نگاه کنید تا بفهمید فقط چشم انداز خوبی تو فاصله ی دور دارن , ساختمون هایی که تمام جزئیاتشون مکعب مستطیل بودنشونه,هوش مصنوعی هم که دیگه ولش کن..
در کل سر اوردن این بازی روی کنسول کلاه بزرگی سر PC فن ها رفت , کرایسیس 1 کجا این کجا؟؟

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
مشکل شما اینا فقط تک بعدی به قضیه نگاه میکنین اصلا نمیگین محیط کرایسیس کجا کیلزون کجا...!
بعدشم کیلزون رو یه شرکت fisrt party ساخته که کلی زیر و بم پی 3 زیره دستش اومده یه بازیم واسه پی 3 داده بیرون (شماره 2 ی بازی ) اون وقت میای با کرایتیکی که تازه کرایسیس 2 اولین بازیش روی کنسول هست مقایسش میکنی ؟! انصافا خوبه والا ! حالا جالب اینجاست با همه ی این قضایا بیشتر سایت ها در خیلی از ضمینه ها از کیلزون بهتر میدوننش!!!
دمت گرم امین.حرف دل ما رو زدی.دارن کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنن.آقایون عزیز محیط کرایسس 10 برابر بزرگتر و شلوغ تر از کیلزون هست.تعداد آبجکتهای کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنید؟کرایسس اون همه آبجکت درش هست که همگی قابل استفاده و حرکت هستن.بعدشم رنگ پردازی تیره کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنید؟بعدشم به قول امین این اولین بازی کرایتک برای کنسول هست.اونم مولتی تازه.کرایسس حقیقتا از کیلزون سرتر هست.یه همچین محیط وسیعی با اون همه آبجکت و نور پردازی خیره کننده و رنگ پردازی روشن که واقعا فقط از شرکتی مثل کرایتک بر میومد.اشکالاتی مثل افت فریم هم برای اولین تجربشون کاملا طبیعی هست.
این هم در آخر بگم.سایتها مثل شماها قضاوت نمیکنن.بله،در بعضی جاها تکسچرهای آنچارتد 2 یا کیلزون 3 بهتر از کرایسس هستن،اما تمامی دلایلی که بالا گفتم(مولتی بودن بازی،اولین تجربه کرایتک بروی کنسول،محیطهای بسیار وسیع،آبجکتهایی بی شمار که همگی قابل استفاده و حرکت هستن،نور پردازی خیره کننده،تکسچرهای عالی)باعث شده که بگن کرایسس بهترین گرافیک کنسولی هست.
من موندم چه جوری این سایتا به بازی ای که جزئیات گرافیکیش در شعاع دید 5متری شروع به لود شدن و ظاهر شدن میکنه میگن بهترین گرافیک کنسولی
همین سایتها هم به آنچارتد 2 گفتن بهترین.پس چرت گفتن نه؟

در کل سر اوردن این بازی روی کنسول کلاه بزرگی سر PC فن ها رفت

یه ضربه مهلک هم به فنهای بی منطق وارد شد:dکه دیگه نیان بگن،360 قادر به اجرای آنچارتد و کیلزون نیست.
=====
نکته:من واقعا تعجب میکنم.دوست عزیزم آرش که الان چند وقتی هست بن شده،اومد گفت به نظر من mw2 باید goty میشد و آنچارتد 2 یه بازی overrate شده هست.و 200 نفر مسخرش کردن و سریع لینک دادن که آنچارتد 150 تا جایزه برد و goty شد و از این گونه حرفها.ولی حالا خودشون دارن همون سایتهایی که روزگاری سنگش رو به سینه میزدن میبرن زیر سوال.اگر واقعا این سایتها خوشحال هستن،پس آرش راست میگفت و آنچارتد 2 overrate شده بود و مستحق اون امتیاز و goty شدن نبود دیگه.درسته؟:d

آخرین ویرایش:
اینم از GamingBolt
حرفهای زیادی مبنی بر چگونه ظاهر شدن Crysis2 بر روی کنسول سونی بوده است
من همچینین شنیدم بعضی از مردم میگویند نسخه PS3 به خوبی نسخه 360 نیست
ما نسخه 360 رو نقد کردیم والان مشغول بازی کردن نسخه PS3 هستیم.به نظر من هر دو نسخه دقیقا مثل هم هستن (absolutely similar)
از نظر ما Crysis 2 زیباترین بازی از نظر گرافیکی بر روی PS3 نیز هست!(Best Looking)
به خاطر اثبات این موضوع ما 60 عکس با رزولوشن 720P رو قرار دادیم
منبع+عکسها
این سایت ادعا میکنه کرایسس بهترین گرافیک کنسولی PS3 تا الان هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or