Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
http://kineticninja.blogspot.com/2009/01/naughty-dog-realtime-graphics-and_31.html :))

پ.ن: فقط یک لینک کوچولو، نیای اینجا 20 خط سفسطه کنی واسه ما!
پ.ن2: U1 !
Good luck

lol شما عجب بلاگهای معتبری برامون لینک میدید ! ما هم از رو اونها نظر بدیم lol .
و مثل سایتهایی فوق خوشخالی مثل lot که بنظرت بسیار معتبر تشریف داره اومده بود crysis 2 را با kz2 مقایسه میکرد =)) تو سایت هم شما و یه عده به به چه چه راه انداخته بودید ! یا batman aa روی ps3 بهتر میدونست !
حالا هم u1 از gears 2 بهتره ! شما فنبازیت از قله اورست هم زده بالا :|
منبم فردا یه بلاگ میزنم u2 را با سوپر ماریو مقایسه میکنم =)) ببین کی به کی داره میگه سفسطه میکنی !

آخرین ویرایش:
اره بازم میگم gears 2 بهترینه ! چون اون زمان بازیه مثل warhead هم وجود داشت که بازم با وجودش mgs4 انتخاب شد . من دلیل هام را هم اوردم و فکر نکنم مشکلی باشه ؟
خیلی جالبی!
الآن داری بشکن میزنی که IGN , CVG اقدس, تقی و نقی گفتند گرافیک C2 با اون همه مشکلات pop-in افت فریم باگ و... شاخ اما همین سایتها وقتی 90%ـشون سال 2008 گفتند MGS4 بهترین گرافیک چرت گفتند و فقط اقلیت شما درست میگه!
منم میگم گرافیک Homefront از C2 بالاتره سایت ها و... هم چرت گفتند و فقط حرف خودم درسته! دوتا فن معلوم الحال هم خبر میکنم که آره بیاید تو فلان تاپیک بگید جناب تامی حرفش کاملاً منطقیه!

لابد الان میخوای نمره 10/10 گرافیک MW2 رو مثال بزنی ؟, باشه قبول به نظر IGN گرافیک U2 و MW2 برابر، IGN UK چی ؟! IGN AU ؟! GS ؟! ده ها سایت دیگه و خود IGN که متفق القول آخر سال همه U2 رو به عنوان بهترین انتخاب کردند ؟

lol شما عجب بلاگهای معتبری برامون لینک میدید ! ما هم از رو اونها نظر بدیم lol .
و مثل سایتهایی فوق خوشخالی مثل lot که بنظرت بسیار معتبر تشریف داره اومده بود crysis 2 را با kz2 مقایسه میکرد تو سایت هم شما و یه عده به به چه چه راه انداخته بودید ! یا batman aa روی ps3 بهتر میدونست !
حالا هم u1 از gears 2 بهتره ! شما فنبازیت از قله اورست هم زده بالا
منبم فردا یه بلاگ میزنم u2 را با سوپر ماریو مقایسه میکنم ببین کی به کی داره میگه سفسطه میکنی !
پست رو بنا به درخواست یکی از مدیران پاک کردم، اما میتونی به عکس ها کپچر شده HDمراجعه کنی! فن بازیه دیگه! توپ جواب سرنیزه :))

آخرین ویرایش:
outstanding visual design
technically proficient graphics

http://www.gamespot.com/xbox360/action/crysis-2/review.html
قبل از اظهار نظر یه کم تحقیق کنی بد نیست!

دوست عزیز این شمایید که تحقیق نکرده نظر دادید
برو به این ادرس سمت راست تصویر ( Game Emblems ) ( دقیقا زیر امتیازاست ) اونجا مدال داده ببین به گرافیک داده یا نه

حالا به ادرس زیر سمت راست تصویر ( Game Emblems ) ( دقیقا زیر امتیازاست ) نگاه کن ببین کیلزون دو مدال گرافیک وانیمیشن گرفته

http://www.gamespot.com/ps3/action/killzone-3/review.html?tag=tabs;reviews

الان میبینم بعضیا ضایع شدن

الآن چه ربطی به مایکروسافت داره این تاپیک ؟
اصلا تاپیک رو خوندی ؟
مسئله اینه که از نظر بیشتر مراجع فعلا Crysis 2 چه روی Ps3 و چه X360 بالاترین گرافیک Shooter رو داره ! حالا این انقدر سخته برای شما ها ؟

این نظرسنجی بار دومه که راه افتاده بار اول که کیلزون برو

اینبارم خیلیها فکرکردن همون اولیست دیگه مراخعه نکردند

چه بالا برید چه پایین بییاید بهترین گرافیک تو کنسول ماله god3 , kz3 هست

اینو همه سایتها گفتند نمیدونم شما به چه امیدی این حرف میزنید

اگه kz3 بازی نکردی بهت ادرس میدم بیا خونمون رو bravia led 3d sony .kz3 بهت نشون بدم کریسیس هم بهت نشون بدم اگه فکت با دیدن گرافیک kz3 نیفتاد من ps3 با 20 بازی اورجینال بهت میدم
کریسیس گرافیکش خیلی خوبه اما جلو کیلزون کم میاره

Last edited by a moderator:
برو به این ادرس سمت راست تصویر ( Game Emblems ) ( دقیقا زیر امتیازاست ) اونجا مدال داده ببین به گرافیک داده یا نه

حالا به ادرس زیر سمت راست تصویر ( Game Emblems ) ( دقیقا زیر امتیازاست ) نگاه کن ببین کیلزون دو مدال گرافیک وانیمیشن گرفته

:d
صفحه pc رو نگا کردم لینک 360 رو دادم:d:d ببخشید

بالاخره تنها سلاحشون تو بحث ها بوده که اونم داره ازشون گرفته میشه:دی خداییش قبول کن خیلی سخته، منم جاشون بودم به هر دری میزدم قضیه رو ماس مالی کنم...:دی

دوست عزیز برو به ادرس زیر تا بفهمی کریسیس جلو کیلزون 00000000000000

http://www.lensoftruth.com/head2hea...3-beta-vs-crysis-2-demo-performance-analysis/

صفحه pc رو نگا کردم لینک 360 رو دادم:d:d ببخشید
الان بحث ما گرافیک تو کنسول بود نه pc با کنسول

اره تو نسخه pc مدال گرافیک گرفته ولی تو کنسول نگرفته

تازه کیلزون مدال انیمشن چردازی و افکت گذاری روی صدا رو گرفته ولی کریسیس تو هیچ کدوم از پلوفرم نگرفته

پس با توجه به سایت گیم اسپات و نظر خودم کریسیس گرافیکس جلو کیلزون کم میاره

من نمیدونم چرا تاپیک قبلی KZ3 حدودا 20 رای بیشتر از Crysis 2 آورد همه چیز خوب و عادلانه و منطقی بود حالا بعد از انتشار Crysis 2 این بازی زده جلو یکی میگه دست به دامن بازی مولتی شدن یکی میگه کسانی که 360 دارن بازی ندارن به کرایسیس 2 رای میدن یکی یه چیز دیگه میگه :d دیگه الان فکر کنم بحمدالله همه 2 تا کنسول رو دارن زیاد اعصاب خودتون رو خورد نکنین

بالاخره تنها سلاحشون تو بحث ها بوده که اونم داره ازشون گرفته میشه:biggrin1: خداییش قبول کن خیلی سخته، منم جاشون بودم به هر دری میزدم قضیه رو ماس مالی کنم...:biggrin1:

این نظرسنجی بار دومه که راه افتاده بار اول که کیلزون برو

اینبارم خیلیها فکرکردن همون اولیست دیگه مراخعه نکردند

چه بالا برید چه پایین بییاید بهترین گرافیک تو کنسول ماله god3 , kz3 هست

اینو همه سایتها گفتند نمیدونم شما به چه امیدی این حرف میزنید

اگه kz3 بازی نکردی بهت ادرس میدم بیا خونمون رو bravia led 3d sony .kz3 بهت نشون بدم کریسیس هم بهت نشون بدم اگه فکت با دیدن گرافیک kz3 نیفتاد من ps3 با 20 بازی اورجینال بهت میدم
کریسیس گرافیکش خیلی خوبه اما جلو کیلزون کم میاره

کدوم سایت ها ؟ نکنه منظورت ایناس که راجع به Crysis 2 نوشتن که جزئشون مجلات رسمی Playstation هم هستن ! حالا کدوم سایت رو میگی ؟

CVG:
"best looking fps ever"

Eurogamer:
"But it is a world whose intricacy and realism will cause you to stop and stare long after the first drop of the jaw. The sway of tree-tops; the spray of a decorative fountain; the flames erupting from a burst gas pipe: incidental details that grab your attention for their quiet, shocking realism. Who knows how Crytek managed to squeeze Cry Engine 3 onto the consoles while maintaining such extraordinary level of detail? But this world sits next to Uncharted 2's as the most detailed and well-expressed yet seen on our TVs."

IGN:
"Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game"

PSU:
"best looking shooter on PlayStation 3"

electripig:
"Crysis 2 is outstanding in almost every department, not least its visuals, which are the very best either PS3 or Xbox 360 has to offer right now"

GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

justpushstart.com
"I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3."

xg247.co.uk
"Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC"

denofgeek
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good."

XXLGaming:
"The games visuals were just jaw dropping and I have to agree when Crytek says it is setting the bar in console gaming graphics. Just wow."

Giantbomb:
But if you're coming to Crysis 2 expecting Crytek to raise the bar and blow you away all over again, you might be disappointed with the way the console versions perform."

joystiq:
Though about the millionth FPS built around a plot of an alien invasion, give or take a few, it's also the most beautiful.

destructoid:
Naturally, the gameplay is all wrapped up with some of the most gorgeous visuals you'll see in a videogame.

gameinformer:
Crytek wisely sticks to the traits that made the first game successful while simultaneously pushing the boundaries of graphical fidelity.

1up:
"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

gamezone:
The game looks utterly stunning and is arguably one of the best-looking shooters on consoles. I'm still undecided whether Crysis 2 looks better than the original game, but the fact that there is a discussion about which looks better speaks volumes on what Crytek was able to accomplish with their engine.

videogamer:
It might come up slightly short compared to Killzone 3 in raw mettle, with an occasionally inconsistent framerate on our PS3 version, but the game is leagues ahead in terms of artistic accomplishment.

strategyinformer:
Crysis 2 is bloody gorgeous, and by far one of the most polished games we've ever played. Watching the cityscape come crashing down around you in all its HD glory is quite the sight, especially in some of the more open areas midway through the main campaign. Whether you've diving across rooftops or making your way into the heart of an alien hive, it's all jaw-dropping throughout.

:OPM
Better Looking than Killzone 3
CRYSIS 2 is visually elite FPS which pushes the genre into regions no-one else on PS3 has explored.

Digital Trends:
Crysis 2 is the best-looking game ever made for consoles. There really isn’t anything that compares to it. When it comes to consoles, there is a ceiling to the graphical quality–there is only so much a console can do. You won’t come home and pop in a game on your 360 and suddenly be fooled with graphics so good you think they are live-action, the hardware just isn’t up to it. That being said, Crysis 2 does things I simply didn’t know where possible on a console. The game looks stunning, but beyond that, the most impressive thing is the level of detail

یحتمل معنی Best رو هم میدونی دیگه ؟ اگه نمیدونی هم برات بگم که کاربرد Best جایی هست که از بقیه بالاتر باشه

اگر از منابع بالا معتبر تر آوردی من کلا Gaming رو میبوسم میذارم کنار !

در مورد Kz3 نگران نباش ! دقیقا روز اول عرضه من بازی رو امتحان کردم !

اگر هم میخوای به من نشون بدی اول بلیط هواپیما + تلویزیون Philips 9705 بخر تا بیام خونه شما ببینم :d

تموم شد! نظر من هم با اکثریته!

من کاری به اعتبارش ندارم عکس هایی که در شرایط مساوی از هر دو بازی برای مقایسه مدل سازی، افکت ذرات، نور پردازی و... با کیفیت 720 کپچر کرده مشکلی نداره.
بهرحال

مطئمنی نظرت با اکثریته ؟ چون 90% سایت ها یه چیز دیگه میگن اما اون بالا یه نظر دیگه ای دادی ؟ :d

آخرین ویرایش:
خیلی جالبی!
الآن داری بشکن میزنی که IGN , CVG اقدس, تقی و نقی گفتند گرافیک C2 با اون همه مشکلات pop-in افت فریم باگ و... شاخ اما همین سایتها وقتی 90%ـشون سال 2008 گفتند MGS4 بهترین گرافیک چرت گفتند و فقط اقلیت شما درست میگه!
منم میگم گرافیک Homefront از C2 بالاتره سایت ها و... هم چرت گفتند و فقط حرف خودم درسته! دوتا فن معلوم الحال هم خبر میکنم که آره بیاید تو فلان تاپیک بگید جناب تامی حرفش کاملاً منطقیه!
لابد الان میخوای نمره 10/10 گرافیک MW2 رو مثال بزنی ؟, باشه قبول به نظر IGN گرافیک U2 و MW2 برابر، IGN UK چی ؟! IGN AU ؟! GS ؟! ده ها سایت دیگه و خود IGN که متفق القول آخر سال همه U2 رو به عنوان بهترین انتخاب کردند ؟

اخه مسئله اینه برای crysis 2 دوتا سایت نگفته بلکه بیش از 20 تا سایت معتبر گفته از جمله سایتها مجلات خود ps3 هم این حرف را گفتن !
ign به گرافیک mw2 داد 10 ولی نگفت best-looking game ولی به گرافیک u2 داد 10 و در کنارش گفت best-looking game ! پس امتیاز زیاد مهم نیست ! اتفاقا همون زمانی که IGN به گرافیک KZ2 داد 9.5 ولی به MW2 داد 10 بازم من گفتم گرافیکKZ2 بیشتره که اخر سال هم به خاطر گرافیک تکنیکیش گفتم باید بهترین بازی در میومد .
ولی به هیچ وجه از لحظ تکنیکی نمیتونم قبول کنم که MGS4 بهتر از GEARS 2 باشه . حالا این نظر منه و توکت کسی نمیکنم ! ممکنه نظر تو برعکس باشه ولی من دلیل اوردم که همون سال با وجود WARHEAD بازم MGS4 بهترین شد . من فقط منظورم مسئل تکنیکیه که GEARS 2بهتره ولی ممکنه از لحظ بصری هنری و انیمیشن MGS4 بهتر باشه که تمام سایتها به همه جوانب گرافیک نگاه میکنن و بازی را انتخاب میکنن و تنها تکنیکی نیست . مثل مثالی که بین DOOM3 و HL 2 زدم که از لحاظ تکنیکی DOOM 3 بهتر بود ولی HL2 با وجود گرافیک تکنیکی عالی گرافیک بصری بسیار زیبا و هنری داشت .
اما میتونی به عکس ها کپچر شده HDمراجعه کنی! فن بازیه دیگه! توپ جواب سرنیزه :))
بعد این بلاگه خیلی معتبره ؟ منطق خودت کجا رفته ؟ مقایسه KZ2 با CRYSIS 2 یادت رفته ؟
پس با توجه به سایت گیم اسپات و نظر خودم کریسیس گرافیکس جلو کیلزون کم میاره

شما توکل دنیا فقط GS را قبول داری ؟
مثلا اینا همش دارن دروغ میگن و ما چه بالا بریمو پایین بیام بازی هایی که شما ناممیبرید بهترین هستند ؟! و کل سایتها دنیا دارن حرف شما را میزنند . این پایینی ها سایت نیستند که در مورد CRYSIS 2گفتند ؟
تمام قسمت هایی که گفتن بهترین قرمز کردم !
CVG:
"best looking fps ever"

Eurogamer:
"But it is a world whose intricacy and realism will cause you to stop and stare long after the first drop of the jaw. The sway of tree-tops; the spray of a decorative fountain; the flames erupting from a burst gas pipe: incidental details that grab your attention for their quiet, shocking realism. Who knows how Crytek managed to squeeze Cry Engine 3 onto the consoles while maintaining such extraordinary level of detail? But this world sits next to Uncharted 2's as the most detailed and well-expressed yet seen on our TVs."

IGN:
"Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game"

PSU:
"best looking shooter on PlayStation 3"

electripig:
"Crysis 2 is outstanding in almost every department, not least its visuals, which are the very best either PS3 or Xbox 360 has to offer right now"

GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

justpushstart.com
"I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3."

xg247.co.uk
"Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC"

denofgeek
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good."

XXLGaming:
"The games visuals were just jaw dropping and I have to agree when Crytek says it is setting the bar in console gaming graphics. Just wow."

Giantbomb:
But if you're coming to Crysis 2 expecting Crytek to raise the bar and blow you away all over again, you might be disappointed with the way the console versions perform."

joystiq:
Though about the millionth FPS built around a plot of an alien invasion, give or take a few, it's also the most beautiful.

destructoid:
Naturally, the gameplay is all wrapped up with some of the most gorgeous visuals you'll see in a videogame.

gameinformer:
Crytek wisely sticks to the traits that made the first game successful while simultaneously pushing the boundaries of graphical fidelity.

1up:
"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

gamezone:
The game looks utterly stunning and is arguably one of the best-looking shooters on consoles. I'm still undecided whether Crysis 2 looks better than the original game, but the fact that there is a discussion about which looks better speaks volumes on what Crytek was able to accomplish with their engine.

videogamer:
It might come up slightly short compared to Killzone 3 in raw mettle, with an occasionally inconsistent framerate on our PS3 version, but the game is leagues ahead in terms of artistic accomplishment.

strategyinformer:
Crysis 2 is bloody gorgeous, and by far one of the most polished games we've ever played. Watching the cityscape come crashing down around you in all its HD glory is quite the sight, especially in some of the more open areas midway through the main campaign. Whether you've diving across rooftops or making your way into the heart of an alien hive, it's all jaw-dropping throughout.

:OPM
Better Looking than Killzone 3
CRYSIS 2 is visually elite FPS which pushes the genre into regions no-one else on PS3 has explored.

Digital Trends:
Crysis 2 is the best-looking game ever made for consoles. There really isn’t anything that compares to it. When it comes to consoles, there is a ceiling to the graphical quality–there is only so much a console can do. You won’t come home and pop in a game on your 360 and suddenly be fooled with graphics so good you think they are live-action, the hardware just isn’t up to it. That being said, Crysis 2 does things I simply didn’t know where possible on a console. The game looks stunning, but beyond that, the most impressive thing is the level of detail

gamingbolt
Best looking PlayStation 3 game till date, Nanosuit 2 is a blast to use, Great variation in enemies, AI is top notch, World is fairly open ended giving the player some tactical options, Great voice acting and background score to keep things moving
من کاری به اعتبارش ندارم عکس هایی که در شرایط مساوی از هر دو بازی برای مقایسه مدل سازی، افکت ذرات، نور پردازی و... با کیفیت 720 کپچر کرده مشکلی نداره.
بهرحال
شما نمیدونی که با تصویر چیزی را نمیسنجن ؟! یه سایت ممکنه از بدترین شرایط یه بازی تصویر بگیره یا برعکس و همچنین شما تو تصویر به هیچ وجه متوجه استفاده تکنیکهای بازی نمیشی .

آخرین ویرایش:
نمیتونم قبول کنم که MGS4 بهتر از GEARS 2 باشه . حالا این نظر منه و توکت کسی نمیکنم !
تموم شد! نظر من هم با اکثریته!

بعد این بلاگه خیلی معتبره ؟ منطق خودت کجا رفته ؟ مقایسه KZ2 با CRYSIS 2 یادت رفته ؟
بهرحال

شما هم mw 2 رو مستحق goty شدن می دونستی و کامنت های شما در تاپیک هایی که در مورد انتخاب بهترین بازی سال 2009 بود موجود هست !
که چی؟من همین الانم mw2 رو برتر از خیلی بازیها میدونم.چه ربطی به بحث ما داره؟
بس کن این حرفهای قدیمی و صدمن یه غازو.من گفتم mw2 برتر از u2 هست.الانم میگم.خوب که چی؟بعضی سایتها هم اونزمان نظر منو تایید کردن.اگه میگفتم mw2 گرافیکش برتره اونوقت باید میومدی مچمو میگرفتی.حرفهای بی منطقتو تموم کن.c2 رو 360 اجرا شد.شما هم به فکره بازیهای دیگه ای که در راهه باش.

من از همون روز اول گفتم این اختلاف گرافیکی که تو این 2 سال بوجود امده بود به خاطر استدیوهای fp سونی بود که با هزینه های بسیار و انجین های اختصاصی تونستن قدرت واقعی این کنسول نشون بدن ، ولی الان داریم میبینیم که crytec با یه انجین mpf تونسته گرافیکی به نمایش بذاره که از لحاظ گرافیکی از تمام بازی های انحصاری ps 3 قوی تره .......
حالا فرض کنید یه انحین به صورت اختصاصی واسه 360 بسازن واویلا :d

الان که دارم نگاه می کنم یه جورایی باید حرف دوستان رو قبول کنم.c2 به نظر با توجه به وسعتش گرافیک بهتری رو به نمایش می ذاره!!البته باید خودم بازیش کنم تا نظر نهاییم رو بگم.البته یه استایل روشنی که داره به نظرم باعث می شه آدم اون رو بهتر بدونه.استایل kz کلا یکم تیره است و محیط تیره هم گرافیک رو ممکنه زیاد به نمایش نذاره!مثلا همین u2 مدت زیادی بهترین گرافیک کنسولی موند و تا زمان c2 شاید خیلی ها هنوز هم اون رو بهترین می دونستند.البته من خودم از روی نظر سایت ها می گم و عتکس هایی که دیدم و باید خودم مقایسه کنم.که احتمالا الان وقتش پیش نمی آید.

• Like
Reactions: LEERY
دوستان این بحث های الکی و تعصب دارانتون رو تمام کنید ماباید خوشحال باشیم که 360 هم از اتاق تاریک خودش بیرون اومده :d و این بازیه محشر رو بیرون داده وقتی این همه سایت نظر دادن گرافیکش از کیلزون بالاتر پس این تایپیک ها چیه ؟ غیر از اینه که جنجال و دعوا درست میکنه تایپیک و پاک کنید و ما خوشحالیم که که بعد از مدت ها بازی خوب داده بیرون و اینقدر تعصب بی مورد از خودتون نشان ندین ما گیمریم مثلا فکر کنم تعداد کسایی که 360 و ps3 رو داشته باشن کم نیست پس بازی کنید حالشو ببرید >:d<ولی در کل 360 دارها هم اینقدر دلشون خوش نکنن برا این بازی های مولتی فکر کنم دیگه ثابت شده کدام دستگاه تعداد بازی های با کیفیت بیشتری داده بیرون اگه 360 بخواد دوباره اون روند قبل رو طی کنه باز بره تو اتاق تاریک خودش :d هرگز نمیتونه با این بازی های مولتی دلشو خوش کنه

نه من خودم را نزدم به اون راه بلکه شما شیرین میزنی و بعضا هم رو اعصابی !
به نظرت دفاع کردن از گرافیک یه بازی یعنی طرف منظورش اینه بهترین گرافیکه ؟! اون زمان کسایی مثل جناب شما که فن بازیشون بیش از اندازه بود ! هرجوره میخواستند بگن که گرافیک بازی هیچی نیست که من ازش دفاع میکردم که اگه چیزی نبود این همه سایت تو کاندیدهای بهترین گرافیک قرار نمیداد . ولی هرگز نگفتم بهترین گرافیک را داره بلکه همون زمان من بیشتر دوست داشتم گرافیک kz2 بهترین در بیاد و اتفاقا goty سال 2009 را گفتم باید u2 میشد . اگه شک داری و به خودت زحمت بدی این پستهای من تو تاپیک بهترین های سال از انتخاب spike tv هنوز موجوده !

اره بازم میگم gears 2 بهترینه ! چون اون زمان بازیه مثل warhead هم وجود داشت که بازم با وجودش mgs4 انتخاب شد . من دلیل هام را هم اوردم و فکر نکنم مشکلی باشه ؟ مثل زمانی که با وجود بازی ای مثل doom 3 انتخاب اول spik tv بازی HL2 میشه .
شما درست می گی ! موفق باشی دوست من :)

p.s : امیر علی به امضام نگاه کن ! از این جملات در مورد کیلزون 3 ده برابر crysis 2 پیدا می شه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or