Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
ظاهرا از بعضی از فنا برق سه فاز رد شده که این طور رفتن روو دور تند! تا قبل عرضه که گرافیک کارتونی بود(حالا این خوبشه! بعضیاش که خدایی سوژه بود ولی حیف که دیگه لازم نیست الان اون پستا رو بیارم اینجا) موقعی هم که نسخه مولتی بازی بیرون اومد، فنهای محترم ps برای کوبوندن بازی دست به دامان دوربین های3 مگاپیکسلی ای شده بودند که سایت vg247 باهاشون از crysis2 عکس گرفته بود و حتی بعضیا اون رو سند شکست این بازی به حساب میاوردند!! حالا هم که اومده و حرفاش رو عملی کرده، باز دست بردار نیستن و زدن به کوچه سفسطه! واقعا که خیلی باحالید:|

این نتایج نظر سنجی طبعا به خاطر تعداد افراد بیشتری که 360 دارن اتفاق افتاده :dحداقل 30 یا 40 % اینایی که کلا رای دادن به c2
در کل c2 هم بازی بدی نیست نمیخوام بگم که بد هست چون دروغ گفتم
شما که برای دفاع از بازیتون، تحول رو هم با سفسطه تعریف میکنی، خب معلومه که برای کوبوندن این بازی دست به دامان تیکه پروندن به طرفدارای یه کنسول هم میشی!
مثل اینکه نگرفتی کجایی؟ اینجا تایپیک مقایسه گرافیکی دو بازیه اون تایپیکی که شما دنبالشی یکی دیگست! درحال حاضر هم حتی سایتاهای انحصاری ps3 اعتراف کردند که crysis2 از kz3 بهتره. واقعا من در عجبم از نوع منطق شماها........

بابا بس کنید توروخدا.دیگه کم کم داره ار حرفاتون خندم میگیره.باشه بابا تبریک به فن های ایکس باکس.بنا به نظر سنجی تمام سایت ها و مجلات گرافیک کرایسیس 2 خدا شناخته شد!!:d:d:d:d:d.اصلا کرایسیس 2 تحولی بزرگ در صنعت گیم است.

خب بلاخره بعد کلی کش و قوص بازی رو تموم کردم.
همین جا میگم که رایی که به کیلزون دادم پس میگیرم (اون موقع یکی 2مرحله از کرایسیس بیشتر نرفته بودم.)
واقعا بهترین گرافیک کنسولی برازنده Crysis2.
محیط های وسیع ، تکسچر های عالی، جو سنگین و شلوغ و نورپردازی فک براندازی :o که داره ادمو تا ته بازی میخکوب میکنه.
همچین گرافیکی واسه کنسول سابقه نداشته

آخرین ویرایش:
دوستان هرچقدر دوست دارین ادامه بدین.c2 بهترین گرافیک این نسل تا به الان بوده چه بخواید چه نخواید.سایتهای خود ps3 هم این قضیه رو تایید کردن پس الکی بحث نکنید.
الان این حرفت کژتابی داره دوست عزیز.باید میگفتی همچین گرافیکی واسه کنسول ایکس باکس سابقه نداشت.موفق باشی.;)
حالا که این گرافیک رو 360 هم اومد هرچند این گرافیک رو ps3 هم سابقه نداشته پس بحث واسه چیه؟

• Like
Reactions: .:Soheil:.
ظاهرا از بعضی از فنا برق سه فاز رد شده که این طور رفتن روو دور تند! تا قبل عرضه که گرافیک کارتونی بود(حالا این خوبشه! بعضیاش که خدایی سوژه بود ولی حیف که دیگه لازم نیست الان اون پستا رو بیارم اینجا) موقعی هم که نسخه مولتی بازی بیرون اومد، فنهای محترم ps برای کوبوندن بازی دست به دامان دوربین های3 مگاپیکسلی ای شده بودند که سایت vg247 باهاشون از crysis2 عکس گرفته بود و حتی بعضیا اون رو سند شکست این بازی به حساب میاوردند!! حالا هم که اومده و حرفاش رو عملی کرده، باز دست بردار نیستن و زدن به کوچه سفسطه! واقعا که خیلی باحالید:|

شما که برای دفاع از بازیتون، تحول رو هم با سفسطه تعریف میکنی، خب معلومه که برای کوبوندن این بازی دست به دامان تیکه پروندن به طرفدارای یه کنسول هم میشی!
مثل اینکه نگرفتی کجایی؟ اینجا تایپیک مقایسه گرافیکی دو بازیه اون تایپیکی که شما دنبالشی یکی دیگست! درحال حاضر هم حتی سایتاهای انحصاری ps3 اعتراف کردند که crysis2 از kz3 بهتره. واقعا من در عجبم از نوع منطق شماها........
دوست عزیز حالا بیخیال این که نظرات احساسی زیاد هست ولی خیلی خنده داره تو هر تایپیکی میری یک فن بوی 360 میگه 360نسبت به ps3 برتره چرا؟ چون بازی مولتی پلتفورم بهتری داره اخه به این فرق ناچیز هم میگن تفاوت . تفاوت باید با وضوح دیده شه نه با هزار تا زوم و عکس .....در کل c2 نسبت به این که بازیه مولتی هست خیلی قوی روش کار شده بر منکرش هم لعنت ولی به نظر من کیلرون هم در نوعه خودش بی نظیر بود........
فکر میکنم اون هایی هم که به c2 رای دادن قطعا نسبت به مولتی پلتفورم بودنش و این که گرافیک عالی داشت بود

الان این حرفت کژتابی داره دوست عزیز.باید میگفتی همچین گرافیکی واسه کنسول ایکس باکس سابقه نداشت.موفق باشی.;)
ببخشید حق با شماست باید میگفتم همچین گرافیکی واسه کنسول زباله و ماقبل تاریخ و تاریخ مصرف گذشته M$ XBOX 360 سابقه نداشته.تازه با رزولیشن 640x480 و کلی افت فریم اجرا میشد.کنترلش هم که نگو... کلی لگ داشت...
حتی چندین بار هم تا مرز 3چراغ شدن پیش رفت........!!!!!!!!!!!!!!

-----------------
نه مثل اینکه فشار وارده بسیار شدید می باشد.

این نتایج نظر سنجی طبعا به خاطر تعداد افراد بیشتری که 360 دارن اتفاق افتاده :dحداقل 30 یا 40 % اینایی که کلا رای دادن به c2
در کل c2 هم بازی بدی نیست نمیخوام بگم که بد هست چون دروغ گفتم

ما همه فن 360 ، PS3 هم نه داریم و نه از نزدیک دیدیم :d
پس این همه سایت و مجله و مرجعه معتبر چی ؟ :d اینا هم جو گیر بودن و فن 360 ؟ :d

حالا که این گرافیک رو 360 هم اومد هرچند این گرافیک رو ps3 هم سابقه نداشته پس بحث واسه چیه؟
فکر نمیکنی برعکس گفتی حرفتو!!:-/:-/;).
در ضمن اینم کادوی من به فن های خوشحال ایکس باکس:
17475_963.jpg

17475_963.jpg
حتما تو کادو هم به عنوان سورپرایز خودت نشستی دیگه نه؟! تو که خودت روی هرچی psفنه رو سفید کردی رفت. سایت انحصاری ps3 میاد میگه crysis2 بهترین گرافیک رو روی ps3 داره بعد اونوقت فن کولری مثل شما نمیتونه حضمش کنه...

17475_963.jpg
ببین عزیزم خودتم خوب میدونی من فن هیچ کوفتی نیستم پس دلیل نداره الکی وصله بچسبونی.مشکل فقط اینه که شماها نمیخواین حقیقتو قبول کنید.خوب قبول نکنید.هرجورراحتید

حتما تو کادو هم به عنوان سورپرایز خودت نشستی دیگه نه؟! تو که خودت روی هرچی psفنه رو سفید کردی رفت. سایت انحصاری ps3 میاد میگه crysis2 بهترین گرافیک رو روی ps3 داره بعد اونوقت فن کولری مثل شما نمیتونه حضمش کنه...
میشه اون یه تیکه که قرمز کردمو توضیح بدی!!هر چی میخونم متوجه نمیشم.:d.بعدم بحث رو کم کنی نیست.برای برای هزارم میگم بابا کرایسیس گرافیکش خداس دیگه.مگه شما پنکه های ایکس باکس نمیخواستین همچین حرفی بشنوید.حال هم که شنیدید.حالا هم حس میکنم حسابی خوشحال شدید نه!!:d
ببین عزیزم خودتم خوب میدونی من فن هیچ کوفتی نیستم پس دلیل نداره الکی وصله بچسبونی.مشکل فقط اینه که شماها نمیخواین حقیقتو قبول کنید.خوب قبول نکنید.هرجورراحتید
این چه حرفیه.من شما از معذرت میخوام اگه منظورمو بد فهموندم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
لطفا لینک بده ؟! وقت داری بری اون لینک ها که من چنین حرفهایی را گفتم پیدا کنی وگرنه بیش از این چرت و پرت تحویل مردم نده و یاد بگیر دهن مردم حرف نزاری . یکی عضو 2010 باشه بیاد چنین تخیلات ذهنی برای خودش بسازه جایی بسی تحمل داره !
شما خودتو زدی به اون راه !؟ در قسمت نظرات نقد بازی MW 2 شما همون فردی بودی که بار ها و بارها گفتی گرافیک mw 2 روی 60 داره اجرا می شه و کیلزون 2 رو 30 اجرا می شه و MW 2 گرافیک بیشتری داره نسبت به کیلزون 2 ! که اتفاقا اونجا هم شما و بقیه دوستانتون باز دست به دامن یک بازی مولتی پلتفرم شده بودید و اون بازی رو مستحق Goty شدن می دونستید . متاسفانه کامنت هایی که اونجا داده شد فکر نکنم الان پیدا بشه !
و همین شما بودی که گرافیک Geow رو بیشتر از Mgs 4 می دونستید و این موضوع رو فکر کنم نیما ( مدیر ) از همه بهتر یادش باشه که باز هم اونجا خیلی از سایت ها از جمله گیم اسپات بهترین گرافیک رو به mgs 4 دادن !! اتفاقا اونموقع هم مثل الان همینجوری جملات سایت ها رو در مورد گرافیک بازی Geow نقل می کردید . و هزاران جمله تاریخی دیگه از شما که در این سایت موجود هست . این که شما فن کنسولی هستی که بد جوری فقیر ظاهر شده ! توجیه خوبی برای گفتن جملات گوهر بار و به این در و اون در زدن نیست !

u.s.a

شما هم mw 2 رو مستحق goty شدن می دونستی و کامنت های شما در تاپیک هایی که در مورد انتخاب بهترین بازی سال 2009 بود موجود هست !

soheil

منم تا حدودی با شما موافقم ! ولی همونطور که IGN گفت crysis 2 on xbox 360 بهترین گرافیک هست . منم قبول دارم 360 تو این نسل چنین گرافیکی روی خودش ندیده بود . ولی نه کنسولی که سال 2009 عنوانی روش عرضه شد که به قول Alex navarro افکت برف بازی هر کسی که از تکنیک های برنامه نویسی خبر داشته باشه رو شگفت زده و متعجب می کنه !! حالا سوال من اینجاست : اگه crytek انحصاری بر روی یک پلتفرم کار می کرد ، ( مثل نسخه اول ) نمی تونست گرافیک خیلی بهتری از این رو ارائه بده !؟ و اگر انحصاری برای سونی کار می کرد وضع گرافیکی نسخه ps 3 نمی تونست از کیلزون 2 2009 و انچارتد 2 2009 ( که هنوزم از لحاظ گرافیک تکنیکی فوق العاده هستن ) خیلی بهتر باشه !؟ اونم crytek که همه در زمینه گرافیک قبولش دارن !؟ و اونموقع بهتر نمی شد درباره قدرت کنسول ها بحث کرد ؟ حرف من اینه که برای سنجش قدرت کنسول ها باید عناوین first party رو با هم مقایسه کرد که کاملا قدرت کنسول رو به نمایش می ذارن ! اگر crysis 2 انحصاری برای ps3 ساخته می شد ، شما می تونستی تضمین کنی گرافیک بازی دو برابر این نشه !؟ در مورد 360 هم تا اینجا ما ندیدیم first party که گرافیکی در حد عناوین ps3 داشته باشه .

p.s : الانم سوژه جدید دست به دامن بازی crysis 2 شدن هست ! و این داستان تا پایان این نسل ادامه خواهد داشت مسلما !

p.s 2 : بحث تاپیک منحرف شد و من دیگه ادامه می دم ! گیمر باشیم نه فن بوی !!

• Like
Reactions: гадюка
شما خودتو زدی به اون راه !؟ در قسمت نظرات نقد بازی MW 2 شما همون فردی بودی که بار ها و بارها گفتی گرافیک mw 2 روی 60 داره اجرا می شه و کیلزون 2 رو 30 اجرا می شه و MW 2 گرافیک بیشتری داره نسبت به کیلزون 2 ! که اتفاقا اونجا هم شما و بقیه دوستانتون باز دست به دامن یک بازی مولتی پلتفرم شده بودید و اون بازی رو مستحق Goty شدن می دونستید . متاسفانه کامنت هایی که اونجا داده شد فکر نکنم الان پیدا بشه !
و همین شما بودی که گرافیک Geow رو بیشتر از Mgs 4 می دونستید و این موضوع رو فکر کنم نیما ( مدیر ) از همه بهتر یادش باشه که باز هم اونجا خیلی از سایت ها از جمله گیم اسپات بهترین گرافیک رو به mgs 4 دادن !! اتفاقا اونموقع هم مثل الان همینجوری جملات سایت ها رو در مورد گرافیک بازی Geow نقل می کردید . و هزاران جمله تاریخی دیگه از شما که در این سایت موجود هست . این که شما فن کنسولی هستی که بد جوری فقیر ظاهر شده ! توجیه خوبی برای گفتن جملات گوهر بار و به این در و اون در زدن نیست !

u.s.a

شما هم mw 2 رو مستحق goty شدن می دونستی و کامنت های شما در تاپیک هایی که در مورد انتخاب بهترین بازی سال 2009 بود موجود هست !

soheil

منم تا حدودی با شما موافقم ! ولی همونطور که IGN گفت crysis 2 on xbox 360 بهترین گرافیک هست . منم قبول دارم 360 تو این نسل چنین گرافیکی روی خودش ندیده بود . ولی نه کنسولی که سال 2009 عنوانی روش عرضه شد که به قول Alex navarro افکت برف بازی هر کسی که از تکنیک های برنامه نویسی خبر داشته باشه رو شگفت زده و متعجب می کنه !! حالا سوال من اینجاست : اگه crytek انحصاری بر روی یک پلتفرم کار می کرد ، ( مثل نسخه اول ) نمی تونست گرافیک خیلی بهتری از این رو ارائه بده !؟ و اگر انحصاری برای سونی کار می کرد وضع گرافیکی نسخه ps 3 نمی تونست از کیلزون 2 2009 و انچارتد 2 2009 ( که هنوزم از لحاظ گرافیک تکنیکی فوق العاده هستن ) خیلی بهتر باشه !؟ اونم crytek که همه در زمینه گرافیک قبولش دارن !؟ و اونموقع بهتر نمی شد درباره قدرت کنسول ها بحث کرد ؟ حرف من اینه که برای سنجش قدرت کنسول ها باید عناوین first party رو با هم مقایسه کرد که کاملا قدرت کنسول رو به نمایش می ذارن ! اگر crysis 2 انحصاری برای ps3 ساخته می شد ، شما می تونستی تضمین کنی گرافیک بازی دو برابر این نشه !؟ در مورد 360 هم تا اینجا ما ندیدیم first party که گرافیکی در حد عناوین ps3 داشته باشه .

p.s : الانم سوژه جدید دست به دامن بازی crysis 2 شدن هست ! و این داستان تا پایان این نسل ادامه خواهد داشت مسلما !

p.s 2 : بحث تاپیک منحرف شد و من دیگه ادامه می دم ! گیمر باشیم نه فن بوی !!

شما برای ما توضیح بده که معنی Best Looking تو مجله های PS چی هست ؟ (مگه اینکه بخوای معنی BEST رو عوض کنی) یا این همه مجله معتبر دیگه ؟ نکنه شما سوادت از این همه مرجع مثل DF یا OPM بیشتره ؟

=======
گیمر بودن هم به KZ3 بازی کردن نیست

حالا سوال من اینجاست : اگه crytek انحصاری بر روی یک پلتفرم کار می کرد ، ( مثل نسخه اول ) نمی تونست گرافیک خیلی بهتری از این رو ارائه بده !؟ و اگر انحصاری برای سونی کار می کرد وضع گرافیکی نسخه ps 3 نمی تونست از کیلزون 2 2009 و انچارتد 2 2009 ( که هنوزم از لحاظ گرافیک تکنیکی فوق العاده هستن ) خیلی بهتر باشه !؟ اونم crytek که همه در زمینه گرافیک قبولش دارن !؟ و اونموقع بهتر نمی شد درباره قدرت کنسول ها بحث کرد ؟ حرف من اینه که برای سنجش قدرت کنسول ها باید عناوین first party رو با هم مقایسه کرد که کاملا قدرت کنسول رو به نمایش می ذارن ! اگر crysis 2 انحصاری برای ps3 ساخته می شد ، شما می تونستی تضمین کنی گرافیک بازی دو برابر این نشه !؟ در مورد 360 هم تا اینجا ما ندیدیم first party که گرافیکی در حد عناوین ps3 داشته باشه .
عزیز شما کلا منطقت اشتباهه!
حرفت درسته ولی چه ربطی داره به بحث!؟
مثل اینه که مثلا یه بازی روی Wii بیاد که گرافیکش از همه ی عناوین کنسولهای دیگه بهتر باشه!بعد شما قبول نکنی,به این دلیل که اگه این شرکت میومد رو PS3 بازی میساخت گرافیک بهتر از این رو تحویل میداد!!!خو این که حقیقت بهتر بودن اون عنوان Wii نسبت به بقیه ی بازی ها رو کتمان نمیکنه!
دقیقا حکایت شما و اون یکی دوستمون هست!الان شما قبول نداری گرافیک Crysis 2 بهتر از KZ3 هست,چون C2 یه عنوان انحصاری نیست!!خو نباشه!چه ربطی به قضیه داره!به قول فریدون Creat a new bambool که میگن اینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or