shefer
کاربر سایت
ظاهرا از بعضی از فنا برق سه فاز رد شده که این طور رفتن روو دور تند! تا قبل عرضه که گرافیک کارتونی بود(حالا این خوبشه! بعضیاش که خدایی سوژه بود ولی حیف که دیگه لازم نیست الان اون پستا رو بیارم اینجا) موقعی هم که نسخه مولتی بازی بیرون اومد، فنهای محترم ps برای کوبوندن بازی دست به دامان دوربین های3 مگاپیکسلی ای شده بودند که سایت vg247 باهاشون از crysis2 عکس گرفته بود و حتی بعضیا اون رو سند شکست این بازی به حساب میاوردند!! حالا هم که اومده و حرفاش رو عملی کرده، باز دست بردار نیستن و زدن به کوچه سفسطه! واقعا که خیلی باحالید
مثل اینکه نگرفتی کجایی؟ اینجا تایپیک مقایسه گرافیکی دو بازیه اون تایپیکی که شما دنبالشی یکی دیگست! درحال حاضر هم حتی سایتاهای انحصاری ps3 اعتراف کردند که crysis2 از kz3 بهتره. واقعا من در عجبم از نوع منطق شماها........
شما که برای دفاع از بازیتون، تحول رو هم با سفسطه تعریف میکنی، خب معلومه که برای کوبوندن این بازی دست به دامان تیکه پروندن به طرفدارای یه کنسول هم میشی!این نتایج نظر سنجی طبعا به خاطر تعداد افراد بیشتری که 360 دارن اتفاق افتاده :dحداقل 30 یا 40 % اینایی که کلا رای دادن به c2
در کل c2 هم بازی بدی نیست نمیخوام بگم که بد هست چون دروغ گفتم
مثل اینکه نگرفتی کجایی؟ اینجا تایپیک مقایسه گرافیکی دو بازیه اون تایپیکی که شما دنبالشی یکی دیگست! درحال حاضر هم حتی سایتاهای انحصاری ps3 اعتراف کردند که crysis2 از kz3 بهتره. واقعا من در عجبم از نوع منطق شماها........