میگم یه تعداد حرفهای شما هم Bookmark شده بودBookmarked ..........
#:dمیگم یه تعداد حرفهای شما هم Bookmark شده بود
خود من خیلی به گرافیک GeOW3 امیدوارم، دوست دارم کم ِکم توی نامزدها ببینمش اما شما هم انتظارات رو تا بیخ نبرید بالا که فردا بخوره تو ذوقتون (ـمون). وگرنه به حرفه خُب منم میگم قطعاً مطمئنم Brink بهترین گرافیک 2011 میشه!پیره زن رو از تاکسی خالی میترسونی..؟:d
این پست در نوع خودش جالب بود . هر بازی در هر سبکی که شما مثال زدی در PS3 یگ یا چند رقیب داره برای مثال : شما SC رو با MGS و Fable رو میتونی با Deamon Souls یا Halo رو با R3 یا Kllizone3 و ....مقایسه کنی (هر چند که عناوین انحصاریی روی PS3 وجود دارن که در X360 مشابهشون یافت نمیشه)یک از دوستان گفته بود چرا ماکروسافت بازی TOP از لحاظ گرافیکی کمتر میسازه...!
به نظر من MS بیشتر روی گیم پلی تمرکز داره تا گرافیک شما الان بازیهای انحصاری 360 رو نگاه کنید که واقعا گیم پلی غیر قابل مقایسه ای با عنوان های PS3 دارن مثل Alan Wake رو شما با HR مقایسه کنید یا HALO:R رو با KZ یا FABEL و SC و... که همه بهترین گیم پلی رو تو سبک خودشون..
MS یک بازی TOP گرافیکی داره که هر وقت منتشر شده تو زمان خودش بهترین گرافیک رو داشته و قطعا من مطمئنم GEOW3 هم تو سال 2011 بهترین گرافیک رو داره..
میشه لطف کنید و بگید این تحول بزرگ!!! کیلزون چی بود؟
میشه لطف کنید و بگید این تحول بزرگ!!! کیلزون چی بود؟
پس چرا فقط فن های 360 دارن ازش طرفداری میکنن ؟شما خودت اصلا متوجه هستی داری چی میگی!!؟
اینجا بحث سره انحصاری و مولتی و این چرندیات نیست.بحث سره بهتر بودن گرافیک Crysis 2 (به عنوان یک بازی) از Killzone 3(به عنوان یک بازی) و یا بالعکس هست.که الان با توجه نظر سایت ها و مجلات و همینطور یه جفت چشم که همه دارن مشخصه که گرافیک Crysis 2 در مجموع بهتر از Killzone 3 هست.و تنها چیزی که این وسط مهم نیست,پلتفورمی هست که داره بازی روش اجرا میشه.
End of discussion.
برا من تحول بزرگ بود چون بهترین گرافیک بود نسبت به بقیه بازی ها یک چیزه جدید بود مثل زمانی که COD4 اومد باعث شد یک جرقه در بابه FPS باز هم زده بشه این نظر منه ....میشه لطف کنید و بگید این تحول بزرگ!!! کیلزون چی بود؟
برا من تحول بزرگ بود چون بهترین گرافیک بود نسبت به بقیه بازی ها یک چیزه جدید بود مثل زمانی که COD4 اومد باعث شد یک جرقه در بابه FPS باز هم زده بشه این نظر منه ....
قبول دارم تا حدودی ولی من به عنوان یک بازی معمولی نمیبینمش بیشتر داستان بازی میتونه بازی رو کسل کننده یا پر هیجان کنه یکم اگر تو قسمت داستان خلاقیت به خرج بدهند پتانسیل بازی مطمئنن از این بیشتر هست..... در کل نسبت به زمانی که نسخه دوم منتشر شد در نوعه خودش بی نظیر بودنظرت محترمه.بالاخره این یه نظر کاملا شخصی هست دیگه ولی نظر شخصی من اینه که یه بازیه کاملا متوسط و معمولی بود بعضی جاها هم به شدت خسته کننده و کسل کننده
پس چرا فقط فن های 360 دارن ازش طرفداری میکنن ؟
اصلا pc بازها هم نیستن اینجا فقط طرفدارای 360 هستن که دارن از یه بازیه مولتی طرفداری میکنن واسه همون بحث انحصاری و اینا میاد وسط
end of discussion :d
این نتایج نظر سنجی طبعا به خاطر تعداد افراد بیشتری که 360 دارن اتفاق افتاده :dحداقل 30 یا 40 % اینایی که کلا رای دادن به c2