Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
بازی رو هنوز بازی نکردم اما واقعا عکس ها کولاک هستش و واقعا انتظارات رو براورده کرده کرایتک با توجه به صحبت های که از قبل کرده بود از نظر گرافیک روی کنسول ها .

انقدر دعوا نداره که وقتی گرافیکش خوب هستش دیگه صحبت شما و دعوا سر چی هستش ؟

به نظر من هم تفاوت این بازی با KZ فقط بخاطر انیجن هاشون هستش انجین کرای انجین جدیدی هستش و کد ها و دستورات جدید و تکنولوژی های جدید تری استفاده میکنه مشخص هستش انجین قوی هستش .

مخصوصا بعد دیدن کیفیت کلی اما هنوز مشکل از سازنده هستش که نتونستن یک دستی رو در بازی ایجاد کنن .

آخرین ویرایش:
شما خودتو زدی به اون راه !؟ در قسمت نظرات نقد بازی MW 2 شما همون فردی بودی که بار ها و بارها گفتی گرافیک mw 2 روی 60 داره اجرا می شه و کیلزون 2 رو 30 اجرا می شه و MW 2 گرافیک بیشتری داره نسبت به کیلزون 2 ! که اتفاقا اونجا هم شما و بقیه دوستانتون باز دست به دامن یک بازی مولتی پلتفرم شده بودید و اون بازی رو مستحق Goty شدن می دونستید . متاسفانه کامنت هایی که اونجا داده شد فکر نکنم الان پیدا بشه !
نه من خودم را نزدم به اون راه بلکه شما شیرین میزنی و بعضا هم رو اعصابی !
به نظرت دفاع کردن از گرافیک یه بازی یعنی طرف منظورش اینه بهترین گرافیکه ؟! اون زمان کسایی مثل جناب شما که فن بازیشون بیش از اندازه بود ! هرجوره میخواستند بگن که گرافیک بازی هیچی نیست که من ازش دفاع میکردم که اگه چیزی نبود این همه سایت تو کاندیدهای بهترین گرافیک قرار نمیداد . ولی هرگز نگفتم بهترین گرافیک را داره بلکه همون زمان من بیشتر دوست داشتم گرافیک kz2 بهترین در بیاد و اتفاقا goty سال 2009 را گفتم باید u2 میشد . اگه شک داری و به خودت زحمت بدی این پستهای من تو تاپیک بهترین های سال از انتخاب spike tv هنوز موجوده !
و همین شما بودی که گرافیک Geow رو بیشتر از Mgs 4 می دونستید و این موضوع رو فکر کنم نیما ( مدیر ) از همه بهتر یادش باشه که باز هم اونجا خیلی از سایت ها از جمله گیم اسپات بهترین گرافیک رو به mgs 4 دادن !! اتفاقا اونموقع هم مثل الان همینجوری جملات سایت ها رو در مورد گرافیک بازی Geow نقل می کردید . و هزاران جمله تاریخی دیگه از شما که در این سایت موجود هست . این که شما فن کنسولی هستی که بد جوری فقیر ظاهر شده ! توجیه خوبی برای گفتن جملات گوهر بار و به این در و اون در زدن نیست !
اره بازم میگم gears 2 بهترینه ! چون اون زمان بازیه مثل warhead هم وجود داشت که بازم با وجودش mgs4 انتخاب شد . من دلیل هام را هم اوردم و فکر نکنم مشکلی باشه ؟ مثل زمانی که با وجود بازی ای مثل doom 3 انتخاب اول spik tv بازی HL2 میشه .

آخرین ویرایش:
عزیز شما کلا منطقت اشتباهه!
حرفت درسته ولی چه ربطی داره به بحث!؟
مثل اینه که مثلا یه بازی روی Wii بیاد که گرافیکش از همه ی عناوین کنسولهای دیگه بهتر باشه!بعد شما قبول نکنی,به این دلیل که اگه این شرکت میومد رو PS3 بازی میساخت گرافیک بهتر از این رو تحویل میداد!!!خو این که حقیقت بهتر بودن اون عنوان Wii نسبت به بقیه ی بازی ها رو کتمان نمیکنه!
دقیقا حکایت شما و اون یکی دوستمون هست!الان شما قبول نداری گرافیک Crysis 2 بهتر از KZ3 هست,چون C2 یه عنوان انحصاری نیست!!خو نباشه!چه ربطی به قضیه داره!به قول فریدون Creat a new bambool که میگن اینه!
خوب اقا سینا با خوندن این پست شما باید بگم که چون MS عنوان های First Party درست و حسابی نداره که بتونه با عنوان های First Party سونی رقابت کنه ناچارا مجبورید رو بیارید به عنوان های Third Party مثل همین کرایسیس که البته حقم دارید.به هر حال موفق باشید.

• Like
Reactions: SHAKH00
خوب اقا سینا با خوندن این پست شما باید بگم که چون MS عنوان های First Party درست و حسابی نداره که بتونه با عنوان های First Party سونی رقابت کنه ناچارا مجبورید رو بیارید به عنوان های Third Party مثل همین کرایسیس که البته حقم دارید.به هر حال موفق باشید.
من نمیفهمم به First Party و Third Party بودن چه ربطی داره؟ یعنی انقدر هضمش برای بعضیا سخته که crysis 2 رو 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره؟

بابا چه گیری دادین به این ماکروسافت..؟ همین Crytek هم دیگه یکی از سازنده های اختصاصی MS محسوب میشه "Kingdown

Alan Wake گرافیک خیلی خوبی داشت ولی به خاطر یک سری مسائل یکم کار خراب شد حالا فکر کن اینها با توجه به تجربه ای که کسب کردن AW2 رو چه طوری می سازن..!
http://noaddedsugar.ie/wp-content/uploads/2010AlanWake.jpg
http://www.geeks.co.uk/wp-content/uploads/2010/05/alan_wake_2.jpg
http://brightfalls.net/images/gallery/alan_wake_bookstore_720p.jpg

استودیو 343 هم داره موتور گرافیکی جدید میسازه که اون هم حتما تو گرافیک حرفهای برای گفتن داره..

تازه EPIC هم هست که این همه از UE3.5 تعریف کرده..

کلا میخوام بگم MS هم استودیو های برای نشان دادن گرافیک کنسولی داره و یکم صبر داشته باشین..

• Like
Reactions: .:Soheil:.
بالا برین پایین بیاین کرایسیس2 روی ایکس باکس360 بالاترین گرافیک کنسولی رو تا الان داره(طبق گفته این همه سایت معتبر).در ضمن قبلا میگفتن xbox360 داغ میکنه و احتیاج به فن داره ولی مثل اینکه الان فن کولرهای ps3 حسابی داغ کردن فن اضافی دارم بدم خدمتتون؟؟؟

اول از همه اینکه بنده فن X360 نیستم.تنها دلیلی هم که از Crysis 2 طرفداری میکنم به خاطر علاقم به خوده بازی هست و برام ورژن PS3 با X360ـش فرق نمیکنه.برای اینکه قضیه روشن بشه,تو مبحث گرافیکی من شخصا Uncharted 2 رو به KZ3 ترجیح میدم و بعد از Crysis 2 به نظرم U2 مستحق ترین کاندید برای این عنوان هست.
دوم,خُب فرض رو میزارم بر اینکه مایکروسافت عنوان First Party درست و حسابی نداره.آیا این دلیل,حقیقت اینکه Crysis 2 (روی PS3 یا X360.فرقی نمیکنه برام)از لحاظ گرافیکی بهتر از KZ3 هست رو نقض میکنه!؟
شما و اون دو تا دوستمون(!) کلا دارین از زاویه ی غلطی به این تاپیک و کلا به این قضیه نگاه میکنین.خیلی ها مثل من هستن که خودشون رو وارد درگیری های کنسولی نمیکنن و قصدشون فقط طرفداری از بازی مورد علاقشون هست نه کنسولی که اون بازی داره روش اجرا میشه.

دوستان عزیز xbox باز شما باز دست به دامن بازی مولتی شدید اخه تا کی می خواید از لج ps3 به این بحثهای بهوده ادامه بدید

در بین کنسولها بهترین گرافیک تا الان ماله kz3,god3,un2 بوده

نکنه شما می خواید بگید گرافیک کریسیس از god3 بیشتره

god3 جایزه بهترین گرافیک 2010 گرفته یادتون نره

در ضمن کریسیس از سایت گیم اسپت مدال گرافیک نگرفت میفهمید این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی کیلزون3 مدال گرافیک و انیمیشن پردازی گرفته

شما وقتی رفتید کیلزون3 بازی کردید اونوقت بیاید نظر بدید

دوستانی که میگن گرافیک کریسیس از کیلزون بالاتره به عکسهای زیر نگاه کنند تا بفهمند در غفلت هستن

h2h_lens_zoom_03.jpg

image5.jpg

h2h_lens_zoom_03.jpg

دوستان عزیز xbox باز شما باز دست به دامن بازی مولتی شدید اخه تا کی می خواید از لج ps3 به این بحثهای بهوده ادامه بدید

الآن چه ربطی به مایکروسافت داره این تاپیک ؟
اصلا تاپیک رو خوندی ؟
مسئله اینه که از نظر بیشتر مراجع فعلا Crysis 2 چه روی Ps3 و چه X360 بالاترین گرافیک Shooter رو داره ! حالا این انقدر سخته برای شما ها ؟

حالا این انقدر سخته برای شما ها ؟
بالاخره تنها سلاحشون تو بحث ها بوده که اونم داره ازشون گرفته میشه:دی خداییش قبول کن خیلی سخته، منم جاشون بودم به هر دری میزدم قضیه رو ماس مالی کنم...:دی

outstanding visual design
technically proficient graphics

http://www.gamespot.com/xbox360/action/crysis-2/review.html
قبل از اظهار نظر یه کم تحقیق کنی بد نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or