Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
شما درست می گی ! موفق باشی دوست من :)

p.s : امیر علی به امضام نگاه کن ! از این جملات در مورد کیلزون 3 ده برابر crysis 2 پیدا می شه !

بله پیدا میشه !
شما که نظر سایت ها رو قبول ندای ، پس چرا نظر IGN در مورد KZ3 رو گذاشتی تو امضات و بهش تکیه میکنی ؟ مگه نمیگی از این جمله ها زیاده و اعتبار ندارن ؟
یا اینکه چون جمله ها این دفعه در مورد KZ نیست ، همشون یه دفعه اعتبارشون رو از دست دادن و فقط جمله هاشون در مورد KZ قبوله ؟

پس اگه حرف این همه سایت رو قبول نداری ، اون جمله در مورد KZ3 رو هم که تو امضات هست نباید قبول داشته باشی

آخرین ویرایش:
بله پیدا میشه !
پس شما که نظر سایت ها رو قبول ندای ، پس چرا نظر IGN در مورد KZ3 رو گذاشتی تو امضات و بهش تکیه میکنی ؟ مگه نمیگی از این جمله ها زیاده و اعتبار ندارن ؟
یا اینکه چون جمله ها این دفعه در مورد KZ نیست ، همشون یه دفعه اعتبارشون رو از دست دادن و فقط جمله هاشون در مورد KZ قبوله ؟

پس اگه حرف این همه سایت رو قبول نداری ، اون جمله در مورد KZ3 رو هم که تو امضات هست نباید قبول داشته باشی

ببین دوست عزیز هر سایتی نظر خودش میده

دیگه کریسیس و کیلزون هر چی باشمن گرافیکشون به god3 نمیرسه

شماهم زیاد عجله نکنید با اومدن un3 , infamus2 , the last gurduian , restancse 3 اینا به خاک سپرده میشن

شما شک نکنید که لذت انجام دادن بازی کیلزون 3 ده برابر کریسیس 2 هست اگه فکر میکنی گرافیک کریسیس از کیلزون بیشتر بهتره به سایت زیر بری تا از خواب غفلت بیدار شی
http://www.lensoftruth.com/head2hea...3-beta-vs-crysis-2-demo-performance-analysis/

اینم یه عکس از کیلزون 3 تا بعضی از خواب غفلت بیدار بشن

KZ3-006.jpg

ببین دوست عزیز هر سایتی نظر خودش میده

دیگه کریسیس و کیلزون هر چی باشمن گرافیکشون به god3 نمیرسه

شماهم زیاد عجله نکنید با اومدن un3 , infamus2 , the last gurduian , restancse 3 اینا به خاک سپرده میشن

شما شک نکنید که لذت انجام دادن بازی کیلزون 3 ده برابر کریسیس 2 هست اگه فکر میکنی گرافیک کریسیس از کیلزون بیشتر بهتره به سایت زیر بری تا از خواب غفلت بیدار شی
http://www.lensoftruth.com/head2hea...3-beta-vs-crysis-2-demo-performance-analysis/

بله بله :lol:

تا دیروز نظر اینا معتبر بود ، حالا شد نظر خودشون ؟ نخندونین ما رو ! بعد ببینم شما یعنی نظرت از منابعی مثل OPM و IGN تخصصی تره دیگه ؟ اونا هیچ کدوم نمیفهمن و حرفاشون الکیه و فقط چون شما میگی KZ بهتر ، پس بهتره ؟

جالب شد ! این همه سایت و مجله در غفلت به سر میبرن :lol:

اره بازم میگم gears 2 بهترینه ! چون اون زمان بازیه مثل warhead هم وجود داشت که بازم با وجودش mgs4 انتخاب شد . من دلیل هام را هم اوردم و فکر نکنم مشکلی باشه ؟ مثل زمانی که با وجود بازی ای مثل doom 3 انتخاب اول spik tv بازی HL2 میشه .

ببین اینجا یعنی تو خودت مشکل داری ، اگه قراره الان Crysis 2 طبق گفته اکثریت بهترین گرافیک کنسولی باشه و همه قبول کنن ، خب پس 2008 رو هم باید قبول کنی که MGS 4 طبق نظر اکثریت بهترین گرافیک رو داشته ... حالا اینکه به نظر تو GeOW بهتره یه نظر کاملا شخصی مربوط به خودته ... اما اگه قراره انتخاب 2008 رو زیر سوال ببری خب الان هم میشه نظر اکثریت سایتها در مورد Crysis رو هم زیر سوال برد که خب یه کار غیر منطقیه !
پس سعی نکن هر جا که به نفعته تغییر عقیده بدی .

من هنوزم نتونستم C2 رو بازی کنم چون کنسول کپی خور ندارم ، نظرم هم که مبنی بر بهتر بودن KZ3 هست مربوط به زمانی هست که هنوز C2 رو بازی نکردم ، حالا شاید زمانی که C2 رو بازی کنم نظرم عوض شه و شاید هم نشه ، اما دیگه هرچی هست نظر و سلیقه منه و نمیام بگم این همه سایت و مجله خوشحالن یا ...

• Like
Reactions: Biohazard
ببین اینجا یعنی تو خودت مشکل داری ، اگه قراره الان Crysis 2 طبق گفته اکثریت بهترین گرافیک کنسولی باشه و همه قبول کنن ، خب پس 2008 رو هم باید قبول کنی که MGS 4 طبق نظر اکثریت بهترین گرافیک رو داشته ... حالا اینکه به نظر تو GeOW بهتره یه نظر کاملا شخصی مربوط به خودته ... اما اگه قراره انتخاب 2008 رو زیر سوال ببری خب الان هم میشه نظر اکثریت سایتها در مورد Crysis رو هم زیر سوال برد که خب یه کار غیر منطقیه !
پس سعی نکن هر جا که به نفعته تغییر عقیده بدی .

من هنوزم نتونستم C2 رو بازی کنم چون کنسول کپی خور ندارم ، نظرم هم که مبنی بر بهتر بودن KZ3 هست مربوط به زمانی هست که هنوز C2 رو بازی نکردم ، حالا شاید زمانی که C2 رو بازی کنم نظرم عوض شه و شاید هم نشه ، اما دیگه هرچی هست نظر و سلیقه منه و نمیام بگم این همه سایت و مجله خوشحالن یا ...

خب مشکل اینه که الآن همه دارن میگن سایت ها و مجله خوشحالن :d تا دیروز نبودن یه دفعه اینجوری شدن :d

دوستان این بحث های الکی و تعصب دارانتون رو تمام کنید ماباید خوشحال باشیم که 360 هم از اتاق تاریک خودش بیرون اومده :d و این بازیه محشر رو بیرون داده وقتی این همه سایت نظر دادن گرافیکش از کیلزون بالاتر پس این تایپیک ها چیه ؟ غیر از اینه که جنجال و دعوا درست میکنه تایپیک و پاک کنید و ما خوشحالیم که که بعد از مدت ها بازی خوب داده بیرون و اینقدر تعصب بی مورد از خودتون نشان ندین ما گیمریم مثلا فکر کنم تعداد کسایی که 360 و ps3 رو داشته باشن کم نیست پس بازی کنید حالشو ببرید >:d<ولی در کل 360 دارها هم اینقدر دلشون خوش نکنن برا این بازی های مولتی فکر کنم دیگه ثابت شده کدام دستگاه تعداد بازی های با کیفیت بیشتری داده بیرون اگه 360 بخواد دوباره اون روند قبل رو طی کنه باز بره تو اتاق تاریک خودش :d هرگز نمیتونه با این بازی های مولتی دلشو خوش کنه
دقیقا بگو کدوم اتاق تاریک؟ تا حالا به بخش امار فروش سر زدی؟
خب مشکل اینه که الآن همه دارن میگن سایت ها و مجله خوشحالن :d تا دیروز نبودن یه دفعه اینجوری شدن :d
اینکه قدیمی شده دیگه...
----------
من که هنوز رای ندادم چون کرایسیس رو بازی نکردم.
ولی از این نظر خیلی خیلی خوشحالم که دیگه کسی جرات اینو نداره که بگه 360 از نظر گرافیکی هیچی نداره.از نظر اکثر منتقدا الان بهترین گرافیک واسه 360 هست.پس من کاملا درک میکنم دوستانی رو که بحث گیرز mw2 رو میکشن وسط که فشار خونشون کم بشه.
چه دوره بدی شده واسه یه عده واقعا...:(
چرا 360 داره اجرا میکنه چون تو ps3 نزاشتن اجرا کنه . من هر دو تارو بازی کردم نسخه ps3 خیلی پایینه این امکان داره ؟ ینی سیستم ps3 از 360 پایین تره ...؟ چرا تا حالا اینجوری نبود ؟
تا پریروز میگفتین شرکتا نا اشنا هستن با سخت افزار پلی۳ و بازیهای با گرافیک و اصلی رو خود استدیوهای سونی میسازن،حالا یه شرکت اومده یه بازی ساخته که از همه بازیهای انحصاری سونی بالاتره از نظر گرافیکی حالا گیر دادین به کرایتک که نزاشته رو ps3 اجرا بشه؟ مگه بهترینا رو استدیو های سونی نمساختن؟

آخرین ویرایش:
آی قربون آدم چیز فهم . 360 فن ها چون یه بازی اومده بیرون که گرافیکش از کیلزون بهتره . میگن 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره اجرا میکنه . چرا 360 داره اجرا میکنه چون تو ps3 نزاشتن اجرا کنه . من هر دو تارو بازی کردم نسخه ps3 خیلی پایینه این امکان داره ؟ ینی سیستم ps3 از 360 پایین تره ...؟ چرا تا حالا اینجوری نبود ؟
تو همه مقایسه ها اسلحه اصلی کیلزون3 که یه master piece هست رو نزاشتن که مبادا خدایی نکرده گرافیک کیلزون تو عکسای مقایسه ای بیشتر از کرایسیس دیده نشه .
تو این تاپیک فقط 3-4 نفر هستن که میخان از آب گل آلود ماهی بگیرن و به خاطر یه بازیه مولتی که معلون نیست چه حکمتی داره که نسخه پی اس 3 اینقدر ضعیفتره، 360 رو از نظر گرافیک بیارن بالا که کور خوندن ...;)

آخرین ویرایش:
واقعا حتی مقایسه این دو بازی هم مسخرس.
رای گیری هم هر چی 360 و کامپیوتر فن هست به کرایسیس رای داده.
من دیروز بازی رو خریدم ولی گرافیکش حتی یه ذره هم به کیلزون نزدیک نیست ولی این گرافیک روی 360 عالیه.

من دیروز بازی رو خریدم ولی گرافیکش حتی یه ذره هم به کیلزون نزدیک نیست ولی این گرافیک روی 360 عالیه.

باشه بابا :d شما ها راست میگین :d
ما همه فن و کور و KZ ندیده ، بقیه منابع بازی مثل OPM و IGN و ... هم جو زده !

دیگه بحثی نیست با این منطق هایی که میبینیم :d

آخه میدونید مشکل چیه اگه ما بخوابم این همه سایت که Crysis 2 بهترین گرافیک کنسولی دونستن ببریم زیر سوال :

"best looking fps ever"

Eurogamer:
"But it is a world whose intricacy and realism will cause you to stop and stare long after the first drop of the jaw. The sway of tree-tops; the spray of a decorative fountain; the flames erupting from a burst gas pipe: incidental details that grab your attention for their quiet, shocking realism. Who knows how Crytek managed to squeeze Cry Engine 3 onto the consoles while maintaining such extraordinary level of detail? But this world sits next to Uncharted 2's as the most detailed and well-expressed yet seen on our TVs."

IGN:
"Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game"

PSU:
"best looking shooter on PlayStation 3"

electripig:
"Crysis 2 is outstanding in almost every department, not least its visuals, which are the very best either PS3 or Xbox 360 has to offer right now"

GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

justpushstart.com
"I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3."

xg247.co.uk
"Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC"

denofgeek
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good."

XXLGaming:
"The games visuals were just jaw dropping and I have to agree when Crytek says it is setting the bar in console gaming graphics. Just wow."

Giantbomb:
But if you're coming to Crysis 2 expecting Crytek to raise the bar and blow you away all over again, you might be disappointed with the way the console versions perform."

joystiq:
Though about the millionth FPS built around a plot of an alien invasion, give or take a few, it's also the most beautiful.

destructoid:
Naturally, the gameplay is all wrapped up with some of the most gorgeous visuals you'll see in a videogame.

gameinformer:
Crytek wisely sticks to the traits that made the first game successful while simultaneously pushing the boundaries of graphical fidelity.

1up:
"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

gamezone:
The game looks utterly stunning and is arguably one of the best-looking shooters on consoles. I'm still undecided whether Crysis 2 looks better than the original game, but the fact that there is a discussion about which looks better speaks volumes on what Crytek was able to accomplish with their engine.

videogamer:
It might come up slightly short compared to Killzone 3 in raw mettle, with an occasionally inconsistent framerate on our PS3 version, but the game is leagues ahead in terms of artistic accomplishment.

strategyinformer:
Crysis 2 is bloody gorgeous, and by far one of the most polished games we've ever played. Watching the cityscape come crashing down around you in all its HD glory is quite the sight, especially in some of the more open areas midway through the main campaign. Whether you've diving across rooftops or making your way into the heart of an alien hive, it's all jaw-dropping throughout.

:OPM
Better Looking than Killzone 3
CRYSIS 2 is visually elite FPS which pushes the genre into regions no-one else on PS3 has explored.

Digital Trends:
Crysis 2 is the best-looking game ever made for consoles. There really isn’t anything that compares to it. When it comes to consoles, there is a ceiling to the graphical quality–there is only so much a console can do. You won’t come home and pop in a game on your 360 and suddenly be fooled with graphics so good you think they are live-action, the hardware just isn’t up to it. That being said, Crysis 2 does things I simply didn’t know where possible on a console. The game looks stunning, but beyond that, the most impressive thing is the
level of detail
اونوقت منم میگم اون همه سایتی که مثلا گرافیک killzone 2 یا uncharted 2 رو تو یه دوره زمانی بهترین دونستن چرت گفتن ...اینجوری بگم اصلا تمام انتخاب هایی که تا الان شده میره زیر سوال ......

آخه یه حرفی بزنین که بگنجه :d

بله بله :lol:

تا دیروز نظر اینا معتبر بود ، حالا شد نظر خودشون ؟ نخندونین ما رو ! بعد ببینم شما یعنی نظرت از منابعی مثل OPM و IGN تخصصی تره دیگه ؟ اونا هیچ کدوم نمیفهمن و حرفاشون الکیه و فقط چون شما میگی KZ بهتر ، پس بهتره ؟

جالب شد ! این همه سایت و مجله در غفلت به سر میبرن :lol:

به قول خودت این سایتها گفتن کریسیس بهترین گرافیکه ولی به کیلزون امتیازات بیشتری دادن

دوستان تا الان در امتیازات سایتهای مشابه کیلزون 3 از کریسیس 2 بهتر بوده غیر از چند سایت از جمله IGN که به کریسیس 9 داده ( یادمه کریتیک می گفت امتیازات ما بالای 90 ولی این امتیازات چیزه دیکه ای میگه )

مثلا همین سایت psu که تو میگی گفته بهترین گرافیک ماله کریسیس به کیلزون داده 9.5 به کریسیس داده 8 :p :)) دوستان شما رفتید نقد این ساتهارو یه قسمتشو نوشتید برو تمام نقدشونو بخون بعد نظر بدید

killzone3

ign=8.5

gamespot=8.5

Gametrailers=9.4

GamesRadar=9

GameZone=9.5

Giant Bomb=4

Eurogamer=8

psu=9.5

Destructoid=10

Game Informer=9

GamePro – 4.5/5