Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386

دمت گرم امین.حرف دل ما رو زدی.دارن کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنن.آقایون عزیز محیط کرایسس 10 برابر بزرگتر و شلوغ تر از کیلزون هست.تعداد آبجکتهای کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنید؟کرایسس اون همه آبجکت درش هست که همگی قابل استفاده و حرکت هستن.بعدشم رنگ پردازی تیره کیلزون رو با کرایسس مقایسه میکنید؟
معلوم میشه که قاب KZ3 رو هم از نزدیک ندیدی چه برسه که بازی کرده باشی , رنگ پردازیه تیره مال KZ2 بود , نمیدونم شاید با تلوزیون سیاه سفید بازی میکنی چون KZ3 مرحله برفی هم داشت..
حالا اگر محیط بازی 100 برابر هم بود بازی تو کوچه پس کوچه به بازی با محیط بسته هیچ توفیری نداره...

محیط بزرگ+تکسچرهای ضعیف+آبجکت های زیاد+افت فریم+باگ+هوش مصنوعی ضعیف=بهترین بازیه کنسولی!!!!

معلوم میشه که قاب KZ3 رو هم از نزدیک ندیدی چه برسه که بازی کرده باشی , رنگ پردازیه تیره مال KZ2 بود , نمیدونم شاید با تلوزیون سیاه سفید بازی میکنی چون KZ3 مرحله برفی هم داشت..
حالا اگر محیط بازی 100 برابر هم بود بازی تو کوچه پس کوچه به بازی با محیط بسته هیچ توفیری نداره...

محیط بزرگ+تکسچرهای ضعیف+آبجکت های زیاد+افت فریم+باگ+هوش مصنوعی ضعیف=بهترین بازیه کنسولی!!!!

Today's top recommendation for such a dumb

9612394817221146207254139183619189121111.jpg

100 درصد تو راست میگی:dآره رنگ پردازیش از آنچارتد هم بهتر بود.extreme lol.
و همین بازی با این مشخصات که گفتی از بازی 40 گیگی که از 100 قدرت ps3 استفاده نکرده بود بهتر شد:dمیدونم.انصافا زور داره:d

بعد هم فقط باید گرافیک 2 بازی مقایسه بشه نه چیز دیگه ای ( که تازه C2 تو بقیه هم بهتر عمل کرده...)
عجب رويي داريد شما فن هاي ايكس باكس.خدايي بايد تو تاريخ ثبت كنن.مثلا C2 تو چه زمين هاي ديگري بهتر عمل كرده!!اگه اينطوري پيش بره فكر كنم ميگيد كرايسيس بهترين بازي تاريخ صنعت گيم.:d
يه ضرب المثل معروف ميگه افتابه لحيم هفت دست اما شام و ناهار هيچ!!

عجب رويي داريد شما فن هاي ايكس باكس.خدايي بايد تو تاريخ ثبت كنن.مثلا C2 تو چه زمين هاي ديگري بهتر عمل كرده!!اگه اينطوري پيش بره فكر كنم ميگيد كرايسيس بهترين بازي تاريخ صنعت گيم.:d
يه ضرب المثل معروف ميگه افتابه لحيم هفت دست اما شام و ناهار هيچ!!
درود بر اشکان عزیز:x
اشکان جان موزیکش که استاد هانس زیمر ساخته بود و 10 سرو گردن بالاتر بود.داستانش هم به نظر من بهتر بود.و داستان کیلزون هم که انقدر بد بود که همه سایتها بهش اشاره کردن.گیم پلی هم که باز به نظر من و خیلیها بهتر بود.مولتی پلیر هم که خیلیا از مولتی کیلزون 3 ناله میکنن و میگن شده noobzone 3:d.

درود بر اشکان عزیز:x
اشکان جان موزیکش که استاد هانس زیمر ساخته بود و 10 سرو گردن بالاتر بود.داستانش هم به نظر من بهتر بود.و داستان کیلزون هم که انقدر بد بود که همه سایتها بهش اشاره کردن.گیم پلی هم که باز به نظر من و خیلیها بهتر بود.مولتی پلیر هم که خیلیا از مولتی کیلزون 3 ناله میکنن و میگن شده noobzone 3:d.
سلام و عرض ادب خدمت شما!!:x
پس يعني منظورتون اينه كه اين بازي از تمام جهات عاليه ديگه.
در نتيجه تقديم ميشه به فن هاي ايكس باكس::d
AKa3.ir-Selected-Photo-Spectacular-4.jpg

تکسچرهای C2 با KZ توی یک ما یه هستن تازه بعضی تکسچرها توی C2 مثل آب خوردن KZ3 رو قورت میدن نمونه ای از تکسچرهای زیبای KZ3 به تکسچرهای روی انگشت کاراکتر دقت کنید البته یادم رفت بگم موهای کاراکترها تو KZ3 با پشم گوسفند رقابت نزدیکی داره :d

v9i0rsmljbvxcdybgpmr.jpg

از نظر وسعت محیط که C2 راحت محیطهای دوبل KZ3 و حتی بزرگتر داره با آزادی عمل بیشتر و واقع گرایی عالی.

از نظر افکتها که کیفیت موشن بلور و بقیه افکتهای C2 بالاتر از KZ3 هست و تعدا افکتهای خیلی بیشتریم داره.

نورپردازی C2 کاملا Volumetric هست و نور کاملا پویا احساس میشه بر عکس KZ3 که بیشتر نور پردازی بازی Fake هست توی C2 مثلا وقتی یک شی رو طرف خورشید پرتاب میکنید پراشه های نور از بقل اون شی واقعا آدمو دیونه میکنه من فقط موندم این حجم از نور پردازی چه طوری روی کنسول های 5 سال پیش پردازش میشه! :-

سلام و عرض ادب خدمت شما!!:x
پس يعني منظورتون اينه كه اين بازي از تمام جهات عاليه ديگه.
در نتيجه تقديم ميشه به فن هاي ايكس باكس::d
خوب اشکان جان این کجاش اشکال داره که من بگم کرایسس از همه جهت عالی هست؟چطور کیلزون با میانگین کمتر میتونه عالی باشه اما کرایسس 2 نمیتونه؟:d
-------
اشکان جان فقط یکی 2 نفر به من گفتن فن،که خوب اونا هم دیگه چون بویی از منطق نبردن کاریشون نمیشه کرد.شما هم اگر واقعا میخوای بدونی من فن هستم یا نه،من رو تو psn اد کن و کامنت بالای idم رو ببین تا بفهمی اشتباه میکنی:d

مشکل شما اینا فقط تک بعدی به قضیه نگاه میکنین اصلا نمیگین محیط کرایسیس کجا کیلزون کجا...!
بعدشم کیلزون رو یه شرکت fisrt party ساخته که کلی زیر و بم پی 3 زیره دستش اومده یه بازیم واسه پی 3 داده بیرون (شماره 2 ی بازی ) اون وقت میای با کرایتیکی که تازه کرایسیس 2 اولین بازیش روی کنسول هست مقایسش میکنی ؟! انصافا خوبه والا ! حالا جالب اینجاست با همه ی این قضایا بیشتر سایت ها در خیلی از زمینه ها از کیلزون بهتر میدوننش!!!
وقتی این پستو خوندم یکم تعجب کردم! این دیگه چجور استدلالیه؟! این تاپیک واسه چی ایجاد شده؟ فکر میکنید Crytek نمیتونست این نسخه رو هم فقط برای PC بسازه؟ خودشون خواستن وارد این مبارزه بشن و صد البته بیشتر سود کنن! اولین بار کی اومد گفت نسخه ی بتای Crysis 2 از نسخه ی بتای Halo Reach و نسخه ی نهائی ِ Killzone 2 بهتره؟! وقتی خودشون میخوان کارشون با کار کمپانیهای دیگه مقایسه بشه دلیل این حرف شما رو نمیفهمم!

تکسچرهای C2 با KZ توی یک ما یه هستن تازه بعضی تکسچرها توی C2 مثل آب خوردن KZ3 رو قورت میدن نمونه ای از تکسچرهای زیبای KZ3 به تکسچرهای روی انگشت کاراکتر دقت کنید البته یادم رفت بگم موهای کاراکترها تو KZ3 با پشم گوسفند رقابت نزدیکی داره :d

v9i0rsmljbvxcdybgpmr.jpg

از نظر وسعت محیط که C2 راحت محیطهای دوبل KZ3 و حتی بزرگتر داره با آزادی عمل بیشتر و واقع گرایی عالی.

از نظر افکتها که کیفیت موشن بلور و بقیه افکتهای C2 بالاتر از KZ3 هست و تعدا افکتهای خیلی بیشتریم داره.

نورپردازی C2 کاملا Volumetric هست و نور کاملا پویا احساس میشه بر عکس KZ3 که بیشتر نور پردازی بازی Fake هست توی C2 مثلا وقتی یک شی رو طرف خورشید پرتاب میکنید پراشه های نور از بقل اون شی واقعا آدمو دیونه میکنه من فقط موندم این حجم از نور پردازی چه طوری روی کنسول های 5 سال پیش پردازش میشه! :-
شما فكر كنم تو تمام بازي فقط همين يه صحنه يادت مونده كه هي عكسشو ميزاري:d:d.بعدم شما اين اطلاعات عالمانرو از كجا كشيدي بيرون!!نيايي بعدا بگي اينم نظره شخصيمه.در ضمن خوبه همين Sev به قول شما موهايي كه شبيه پشم گوسفنده رو داره.اين شخصيت كرايسيس كه همون پشم گوسفندم نداره!!:d:d

این یه مقایسه دیگه البته بیشتر تاکیدم روی اسلحه بود
19607892684320234633.jpg

sqfzxvlc93jo55ghj8j.jpg

اینجا بحث درباره بهترین گرافیکه نه بازی!

خوب اشکان جان این کجاش اشکال داره که من بگم کرایسس از همه جهت عالی هست؟چطور کیلزون با میانگین کمتر میتونه عالی باشه اما کرایسس 2 نمیتونه؟:d
-------
اشکان جان فقط یکی 2 نفر به من گفتن فن،که خوب اونا هم دیگه چون بویی از منطق نبردن کاریشون نمیشه کرد.شما هم اگر واقعا میخوای بدونی من فن هستم یا نه،من رو تو psn اد کن و کامنت بالای idم رو ببین تا بفهمی اشتباه میکنی:d

به هيچ عنوان من به شما فن نگفتم;).واصلا هم توهيني نكردم.:x.منظورم با اونايي بود كه نسنجيده حرف ميزنن و چند نفرم كه اطلاعات درست و حسابي ندارن ميان حرفشونو تاييد ميكنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or