Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
من کرایسیس 2 رو رو کنسول بازی نکردم و رو پی سی های اند امروز بازی کردم....
متاسفانه باید عرض کنم خدمتتون ببخشید اگه بهم نچسبونید که فن هستم و...:
کیلزون 3 بهتر بود اونم رو کنسول!!!
دلیل: محیط تو کرایسیس خام بود مثل نقاشی!!!
78نفری که به کیلزون رای دادند همشون بازیو انجام دادند و مطمعنم 118نفری که به کرایسیس رای دادن 20الی10 نفرشون بازی کیلزون 3 رو انجام دادن!
بعضی از دوستان هم که سوتی الکی دادند! میان میگند از گرافیک کرایسیس ناراضییم اما اومدند به کرایسیس رای دادند! والله خجالت داره!!!!
http://s29.aks98.com/files/69463165983571283598.png

دستت طلا زدی تو خال

ضرم دست رو قران بذارم که تمام حرفات راسته

واقعا آدم بلا نسبت چقدر هالو میتونه باشه که گرافیک اون کلنگ رو به M82 برتر بدونه همینجوری اگر بخوای تخمین بزنی 2 برابر بیشتر پلیگون داره..
با این حال به خودشون زحمت ندادن یه تفنگ بر پایه ی هلوگراف ارتجاعی طراحی کنند همون اسلحه رو برداشتن به طرز ضایع ای روش نصب کردن
v8qrzf2px048r9pwitf.jpg
اهان بعد تعداد پلیگونا رو از روی همین عکس فهمیدی دیگه نه؟اخه اگه من همینقدر رو این عکس kz3 زوم میکردم که کلا عکسه میترکید!برداشتی تصویر از دو جهت کشیدی که مثلا یه چیزی خلق کنی رو اسلحه بعد بذاریش به اسم ایراد. همین کلنگ به قول شما به مراتب زیباتر از اون گوشکوبه.درضمن تمامی این اسلحه ها، طراحیشون رو به صورت سینگل کرایتک داده بیرون اگه میخوای به این نکات فضایی اشاره کنی برو روو اونا ایراد بگیر.
اصلا میخوای یه کاری کنیم روو همین دوتا عکس یه نظر سنجی راه بندازیم ببینم نظر کی درسته؟!

78نفری که به کیلزون رای دادند همشون بازیو انجام دادند و مطمعنم 118نفری که به کرایسیس رای دادن 20الی10 نفرشون بازی کیلزون 3 رو انجام دادن!
بعضی از دوستان هم که سوتی الکی دادند! میان میگند از گرافیک کرایسیس ناراضییم اما اومدند به کرایسیس رای دادند! والله خجالت داره!!!!
http://s29.aks98.com/files/69463165983571283598.png
شما اصلا ایشون رو میشناسی؟ اصلا میدونی این حرف رو برای چی زده و در مقایسه با چی زده؟ خیلی باحالی!

واقعا آدم بلا نسبت چقدر هالو میتونه باشه که گرافیک اون کلنگ رو به M82 برتر بدونه همینجوری اگر بخوای تخمین بزنی 2 برابر بیشتر پلیگون داره..
با این حال به خودشون زحمت ندادن یه تفنگ بر پایه ی هلوگراف ارتجاعی طراحی کنند همون اسلحه رو برداشتن به طرز ضایع ای روش نصب کردن
v8qrzf2px048r9pwitf.jpg

اخ اخ عب سوتی دادن دستت درد نکنه که این عکس گذاشتی
الان موندم عکس العمل فن های کریسیس چیه در قبال این عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تکسچرهای C2 با KZ توی یک ما یه هستن تازه بعضی تکسچرها توی C2 مثل آب خوردن KZ3 رو قورت میدن نمونه ای از تکسچرهای زیبای KZ3 به تکسچرهای روی انگشت کاراکتر دقت کنید البته یادم رفت بگم موهای کاراکترها تو KZ3 با پشم گوسفند رقابت نزدیکی داره :d

v9i0rsmljbvxcdybgpmr.jpg

از نظر وسعت محیط که C2 راحت محیطهای دوبل KZ3 و حتی بزرگتر داره با آزادی عمل بیشتر و واقع گرایی عالی.

از نظر افکتها که کیفیت موشن بلور و بقیه افکتهای C2 بالاتر از KZ3 هست و تعدا افکتهای خیلی بیشتریم داره.

نورپردازی C2 کاملا Volumetric هست و نور کاملا پویا احساس میشه بر عکس KZ3 که بیشتر نور پردازی بازی Fake هست توی C2 مثلا وقتی یک شی رو طرف خورشید پرتاب میکنید پراشه های نور از بقل اون شی واقعا آدمو دیونه میکنه من فقط موندم این حجم از نور پردازی چه طوری روی کنسول های 5 سال پیش پردازش میشه! :-

دوست عزیز این عکس اینقدر واضحه که میتونی تعداد ریشاشم بشماری بیخود نیست که کیلزون از سایت گیم اسپات مدال انیمیشن و چهره پردازی گرفته و کریسیس نگرفته
توروخدا وقتی اطلاع نداری الکی نظر ندید

KZ3-006.jpg

اخ اخ عب سوتی دادن دستت درد نکنه که این عکس گذاشتی
الان موندم عکس العمل فن های کریسیس چیه در قبال این عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما روی تفنگ ، دوربین یا رِد دات قرار می دی شکاف درجه و مگسک رو می کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزیو بلد نیستید نگید گه سوژه خنده عام و خاص نشید!!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: TCSCELL
دوست عزیز شما روی تفنگ ، دوربین یا رِد دات قرار می دی شکاف درجه و مگسک رو می کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزیو بلد نیستید نگید گه سوژه خنده عام و خاص نشید!!!!!!!!!!!!!

چراحرف مفد میزنی این دیگه خیلی تابلوه که سوتی دادن

راستی برای اون امضاتم متاسفم معلومه که تاحالا کاور کیلزون از نزدیک ندیدی چه برسه بازی کرده باشی

راستی اینو میدونستی خیلیا تو اطلاعتشون الکی میزنن که ps3 دارن در صورتی که دروغ میگن نکنه تو از اونای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آن کس که نداند و بداند که نداند،،،لنگان خرک خویش به مقصد برساند،،و
آن کس که نداند و نداند که نداند،،،در جهل مرکب ابد و دهر بماند.

واقعا برای اون عده که چشماشون رو بستن متاسفم.میان عکسهای داغون دموی مولتی پلایر کرایسس 2 رو با کیلزون مقایسه میکنن.واقعا که روی هرچی فن هست کم کردید.یه جوری میگید اونائی که رای دادن کیلزون بازی نکردن که انگار کیلزون چه کوفتی هست یا ps3 چی هست که فقط یه قشر خاص بتونن بازی کنن.برای همتون متاسفم.کسی مثل امین اینجا هست که داره پست میده و کیلزون رو 3D هم بازی کرده.ولی یکبار نشد بیاد مثل شماها بچه بازی در بیاره که بگه آی من 3D بازی کردم دلتون بسوزه.

دم کرایتک گرم که کاری کرد فن بوی هایی مثل شماها چنان سوزشی براشون بوجود بیاد که با هیچ پمادی دردشون دوا نشه.این همه سایت گفتن بهترین،بعد باز یه عده میان چرندیاتی رو تحویل میدن که قطعا از یک انسان متمدن این حرفها بعیده.

آقایونی هم که هی مگید ما عنوان انحصاری داریم.متاسفانه شما فسفر کم بهتون رسیده.اینجا مبحثش crysis 2 vs killzone 3 هست.نه اینکه کدوم کنسول بازیهاش بهتره.میفهمید یا نه؟عمرا اگر بازم فهمیده باشید.
اصلا و ابدا شما فن نیستی!!!اصلا بیخود کرده کسی به شما بگه فن.100 درصد کیلزون 3 حتی از نسخه pc کرایسس 2 هم بهتر بوده:))این سایتها رو هم جدی نگیر.مغز خر تیلیت کردن خوردن که گفتن حتی نسخه کنسولیش بهترین هست،دیگه چه برسه به pc.خیلی باحالین.:))

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این عکس اینقدر واضحه که میتونی تعداد ریشاشم بشماری بیخود نیست که کیلزون از سایت گیم اسپات مدال انیمیشن و چهره پردازی گرفته و کریسیس نگرفته
توروخدا وقتی اطلاع نداری الکی نظر ندید

KZ3-006.jpg

این حرفارو نزن جایی بهت میخندن این عکس از بازی C2 توی این عکس فقط دماغ این یارو اندازه کل یکی از مپای KZ3 جزئیات داره.:d

jnp4k0n7aicfw1rdc22.jpg

• Like
Reactions: TCSCELL
عجب مهد کودکی درست کردید اینجا!
بر فرض کیلزون یا کرایسیس سر!خب حالا که چی؟ اون کسی که نمیخواد حرف طرف مقابلشو قبول کنه حتی با سند چه میشه کرد؟میخواید حقیقت یا عقیدتون رو فرو کنید تو مغزش؟
بس کنید چقدر بچه بازی آخه! زشته!
بچسبید به چیزایی که بیشتر از مقایسه دوتا گیم تو زندگی وفت نیاز دارند!

sohrabi جون دوست خوبم کشتی خودتو یه استراحتی بکن بعد ادامه بده،بزار ما هم یکم اروم بشیم داریم خفه میشیم.
در کل چند وقته ps3 خریدی؟ خیلی داغی اخه!
کریسیس و کریتک هم نه اسم اینا کرایتک و کرایسیس هست.
عزیز من اطلاغ نداری حرفی نزن.مگسک اسلحه رو بر نمیدارن،اون دوست خوشحالتون هستن که سوتی دادن نه یه شرکتی مثل کرایتک.
--------
در ضمن اون عکسای کرایسیس عکسای بتای مولتی پلیر هست!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: taherism

راستی برای اون امضاتم متاسفم معلومه که تاحالا کاور کیلزون از نزدیک ندیدی چه برسه بازی کرده باشی

راستی اینو میدونستی خیلیا تو اطلاعتشون الکی میزنن که ps3 دارن در صورتی که دروغ میگن نکنه تو از اونای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اول بگم که الان دارم حماقت می کنم که برای شما این کار رو انجام می دم ولی خوب چه کار می شه کرد باید دهنِ افرادی مثل شما رو بست!که با بی سوادیشون بقیه رو به فنا ندن!
در مورد اون عکسی که قرار دادی گفتی چرا با حضور Red dot هنوز مگسک و شکاف درجه هستند.پس به عکس زیر نگاه کن!:(تفنگ خودم هست!)
http://tehranpic.net/download.php?img=508925
اصلا شکاف درجه و مگسک می دونی چی هست اگر نه بگو بهت بگم!
همون طور که می بینی با حضور دوربین هم شکاف درجه وجود داره هم مگسک!

خوب می رم سر حرف بعدیت!
ببین عزیزم می تونم به تعداد موهایی که روی سرت هست برات بازی اورجینال PS3 بخرم ولی یه چیزی به نام عقل دارم و شعور که اجازه نمی ده تو این وضعیت مملکت 60 الی 70 تومن پول یه بازی رو بدم!!!!!!!
پس هرکی بازی اورجینال می خره آدم مایه دار یا خَفنی نیست!!!

در مورد حرف آخرتم باید بازم عکس قرار بدم و باز هم برای خودم متاسفم که خودم رو دارم ضایع می کنم با این حرکتم
http://tehranpic.net/download.php?img=508926
اگر خواستی برات عکس از محیط بازی killzone 3 بذارم چون نمی خوام دیگه دهنت باز شه!

در ضمن من تو فروم تا به حال با هیچ کسی اینطوری صحبت نکردم!(می تونی بپرسی)ولی شما چون بد صحبت کردی باهات اینطوری دارم صحبت می کنم!

مثل اینکه ورژن کنسولی بازی Real time GI نداره( تو configکنسول ها زده GI=0) اگه این واقعیت داشته باشه واقعا دست کرایتک درد نکنه مثلا ویژگی اصلی این انجین بودن GI و نور پردازی کاملا پویا روی کنسول ها بود که الان داره معلوم میشه که fake هستش)x

در مورد IGN و حتی Gamespot که بعضی وقتها احساسی عمل می کنند شکی نیست. به قول شما این بحث ها نتیجه ای نداره به هیچ وجه. بازم باید صبر کرد سایت های حرفه ای مثل Lensoftruth دقیق این 2 تارو باهم مقایسه کنند و نتیجه رو بگن.
Killzone_3_4_110125154642.jpg

Crysis_2_4.jpg

Crysis_2_3.jpg

Killzone_3_3_110125154632.jpg

Crysis_2_5.jpg

Killzone_3_5.jpg
Lol=))
با این همه ادعا هنوز نمیدونی عکس مولتی پلیر رو با Single مقایسه نمی کنن ؟ :lol:
از همینجا اعتبار این سایت هم معلوم شد !! :lol:

آره آفرین ! ما همه دروغ میگیم ! PS3 حتی لمسش هم نکردیم ! آخه میدونی جزء وسایل خاصه !

آن کس که نداند و بداند که نداند،،،لنگان خرک خویش به مقصد برساند،،و
آن کس که نداند و نداند که نداند،،،در جهل مرکب ابد و دهر بماند.

واقعا برای اون عده که چشماشون رو بستن متاسفم.میان عکسهای داغون دموی مولتی پلایر کرایسس 2 رو با کیلزون مقایسه میکنن.واقعا که روی هرچی فن هست کم کردید.یه جوری میگید اونائی که رای دادن کیلزون بازی نکردن که انگار کیلزون چه کوفتی هست یا ps3 چی هست که فقط یه قشر خاص بتونن بازی کنن.برای همتون متاسفم.کسی مثل امین اینجا هست که داره پست میده و کیلزون رو 3D هم بازی کرده.ولی یکبار نشد بیاد مثل شماها بچه بازی در بیاره که بگه آی من 3D بازی کردم دلتون بسوزه.

دم کرایتک گرم که کاری کرد فن بوی هایی مثل شماها چنان سوزشی براشون بوجود بیاد که با هیچ پمادی دردشون دوا نشه.این همه سایت گفتن بهترین،بعد باز یه عده میان چرندیاتی رو تحویل میدن که قطعا از یک انسان متمدن این حرفها بعیده.

آقایونی هم که هی مگید ما عنوان انحصاری داریم.متاسفانه شما فسفر کم بهتون رسیده.اینجا مبحثش crysis 2 vs killzone 3 هست.نه اینکه کدوم کنسول بازیهاش بهتره.میفهمید یا نه؟عمرا اگر بازم فهمیده باشید.

اصلا و ابدا شما فن نیستی!!!اصلا بیخود کرده کسی به شما بگه فن.100 درصد کیلزون 3 حتی از نسخه pc کرایسس 2 هم بهتر بوده:))این سایتها رو هم جدی نگیر.مغز خر تیلیت کردن خوردن که گفتن حتی نسخه کنسولیش بهترین هست،دیگه چه برسه به pc.خیلی باحالین.:))
پس دیگه نگو ها فن نیستم که اینجا همگی میخندیم بهت . ;)
یه نفر یه امضای باحال گذاشته بود ----------------> فن نیستم = آخرته فنه 360 هستم
شما که الان اگه gears واسه ps3 میومد الان داشتی سنگ Ps3 رو به جای 360 به سینه میزدی . یکم صبر کن gears 1.3 بیاد برو بازی کن دیگه . با این تاپیک چیکار داری آخه ؟
برو داداش....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or