Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
میبینم که یه ps3 باز یه گردان فن 360 ناکووووت کرده :))

بالابرین
پایین بیایین
کیلزون از همه لحاظ از کریسیس سره :-*
جاهلان‌ دو نوعند: 1. كساني‌ كه‌ به‌ جهل‌ خود آگاهند و سعي‌ مي‌كنند از راهنمايي‌ ديگران‌ استفاده‌ كنند. 2. كساني‌ كه‌ از جهل‌ خود آگاه‌ نيستند و خود را جاهل‌ نمي‌دانند
آقای sohrabi شما جزو دسته دومی :)

]

عزیز من مثل اینکه فکر کردی فقط خودت تو ایران ps3داری و فقط خودت کیلزون 3 را بازی کردی ;)
منطق شما این هست که چون یک بازی 50 گیگی حجم داره و یک بازی دیگه 10 گیگی هست پس اونی که حجمش بیشتر هست بهتر هست !!!!!
خودت بشین فکر کن ایا این منطق واقعا درست هست !!!!!

دوست عزیز حرفت کاملا قبول دارم ولی بعضیا ادم وادار میکنن به اینجور حرفا

کریسیس و کیلزون هردو از بزرگترین fbs تاریخ هستن و مورد احترام

کیلزون در بعضی موارد سر و کریسیس هم در بعضی موارد

جاهلان‌ دو نوعند: 1. كساني‌ كه‌ به‌ جهل‌ خود آگاهند و سعي‌ مي‌كنند از راهنمايي‌ ديگران‌ استفاده‌ كنند. 2. كساني‌ كه‌ از جهل‌ خود آگاه‌ نيستند و خود را جاهل‌ نمي‌دانند
آقای sohrabi شما جزو دسته دومی :)

ممنون که منو اگاه ساختی که در جهلم :x

اینم سیستم من به شوخی ;)
من مثل بعضی................. نیستم که عکس بزارم
2007TaipeiITMonth_Lemel_Crysis_PC.jpg

حاجی تو اسپویلر بزار من گفتم XFIRE بریز و بعد مدرک بیار نه از سیتمت عکس بزار که این FAKE هست دوبار میگم که از XFIRE استفاده کنه

پ.ن: الان فرصت این هست که فشار وارده در این چند سال رو تخلیه کنید!:دی بالاخره یه بازی پیدا شد که بتونه با انحصاری های PS3 رقابت کنه!:دی حالا با پروژه بعدی SM و خصوصا UC3 فرخ و Crysis رو به زیر میکشیم!:دی

میگم ماکان بیا تکلیفت را با یک جمله مشخص کن . تا دیروز شما و خیلی ها اعتقاد داشتید که بازی ای نمیتونه به گرافیک kz2 برسه چه بمونه u2 ! حالا یه بازی مولتی پلتفرم که از خیلی زمینه ها دست و پاش گرفته تر از بازی های انحصاری هست زده کل بازی انحصاری ps3 شما را surpass کرده .
خب این به معنیه اینه که 360 هم میتونه گرافیک کنسول ps3 را هم داشته باشه .
بازی های انحصاری به قول دوستمون GEOW 3 ، FORZA 4 ، Codename: Kingdoms و پروژه جدید Lionhead هم هست از اون طرف بازی هایی مثل RGAE و BF3 و ............ هستند .
همه این بازیساز ها هم خودت میدونی چقدر تو انجین سازی و زمینه گرافیکی توانمند هستند ؟!
اگه منظرت اینه که کلا PS3 میتونه گرافیک بالاتری داشته باشه بیا اینجا اعلام کن ؟ ولی نه اگه منظورت اینه که فقط بازی سازهای انحصاری PS3 میتونن بهترین گرافیک را خلق کنن و هیچ بازی سازی نمیتونه با NG و GG رقابت کنه , بازم بیا اینجا برای عموم بگو ؟

میگم ماکان بیا تکلیفت را با یک جمله مشخص کن . تا دیروز شما و خیلی ها اعتقاد داشتید که بازی ای نمیتونه به گرافیک kz2 برسه چه بمونه u2 ! حالا یه بازی مولتی پلتفرم که از خیلی زمینه ها دست و پاش گرفته تر از بازی های انحصاری هست زده کل بازی انحصاری ps3 شما را surpass کرده .
بازی های انحصاری به قول دوستمون GEOW 3 ، FORZA 4 ، Codename: Kingdoms و پروژه جدید Lionhead هم هست از اون طرف بازی هایی مثل RGAE و BF3 و ............ هستند .
همه این بازیساز ها هم خودت میدونی چقدر تو انجین سازی و زمینه گرافیکی توانمند هستند ؟!
اگه منظرت اینه که کلا PS3 میتونه گرافیک بالاتری داشته باشه بیا اینجا اعلام کن ؟ ولی نه اگه منظورت اینه که فقط بازی سازهای انحصاری PS3 میتونن بهترین گرافیک را خلق کنن بازم بیا اینجا برای عموم بگو ؟

در اینده میبینیم که چه بازیهای با گرافیکی برای ps3 میاد

همانطور که هنوز هیچ بازی در ضمینه گرافیک به god3 نرسیده

امیدوارم 360 هم در این ضمنه موفقتر از گذشته باشه

من نميدونم چرا هيچ مديري به اين تاپيك رسيدگي نميكنه كاربر sohrabi خواهشا تمومش كن خيلي ديگه رو اعصابي )x

به جون تو اگه بذارم کسی دست به اینجا بزنه.اکتیو ترین جای bazicenter هست.از بخش اخبارم شلوغ تر شده.عضو جدید sohrabi هم که حسابی کله همه رو خوابونده.sohrabi جان اگه پست ندی ناراحت میشم.جدی جدی گفتم.حوصلمونم سر رفته.میخوام ببینم که کلا از این تاپیک چی درمیاد.کدوم زورش به اون یکی میرسه و بهتره! چون تو اینجا نظر شخصی و سایت و مجلات مهم نیست.

دوست عزیز حرفت کاملا قبول دارم ولی بعضیا ادم وادار میکنن به اینجور حرفا

کریسیس و کیلزون هردو از بزرگترین fbs تاریخ هستن و مورد احترام

کیلزون در بعضی موارد سر و کریسیس هم در بعضی موارد
عزیز من شما تا این لحظه 48 تا پست دادی که 46 از اون ها هم تو همین تاپیک بودو فکر نکنم دیگه هم چیزی باقی مونده باشی که به کرایسیس2 نگفته باشی بعد میگی هر دو مورد احترام هستند !!!!!!!

به جون تو اگه بذارم کسی دست به اینجا بزنه.اکتیو ترین جای bazicenter هست.از بخش اخبارم شلوغ تر شده.عضو جدید sohrabi هم که حسابی کله همه رو خوابونده.sohrabi جان اگه پست ندی ناراحت میشم.جدی جدی گفتم.حوصلمونم سر رفته.میخوام ببینم که کلا از این تاپیک چی درمیاد.کدوم زورش به اون یکی میرسه و بهتره! چون تو اینجا نظر شخصی و سایت و مجلات مهم نیست.

مرسی من با قدرت به کارم ادامه میدم :">

آخرین ویرایش:
عزیز من شما تا این لحظه 48 تا پست دادی که 46 از اون ها هم تو همین تاپیک بودو فکر نکنم دیگه هم چیزی باقی مونده باشی که به کرایسیس2 نگفته باشی بعد میگی هر دو مورد احترام هستند !!!!!!!

من ایرادات کریسیس با مدرک گفتم توهین نکردم

حاج sohrabi عجیبه با این سرعتی که داری هنوز جواب منو ندادی گفتم که اون عکسی که گزاشتی و با اون سرعت هم گزاشتی fake هست ولی عجیبهه با این سرعتی که داری هنوز نتونستی با xfire مدرک بزاری کلا این پیشنهاد برادرانه بود چون در چند دقیقه اینده اکه دروغ گفتی تابلو میشه 1 جا میری زیر سوالا فقط یادت باشه گفتم با xfire ها :d حالا چون تویی steam هم قوبل میکنم اگه باهاش شات گرفتی.

آقایون فقط توجه کنند که این پست های که دوستان می دهند به خیلی از دیګر طرفداران ps3 ربطی نداره!!یعنی اګه فردا بازم بهترین بازی سال رو سایت ها یه بازی ps3 انتخاب کردند نیایید بګید که
شما ها که سایت ها را قبول نداشتید چرا الان قبول دارید.و خیلی حرف های دیګه!!

یعنی معیار من و خیلی های دیګه هنوز سایت ها هست و خواهد ماند چه موافق ما باشند چه نباشند.هرچند که بنده ممکنه با سایت ها مخالف باشم.چون برای مقایسه یه بازی به نظرم بهترین راه مقایسه head to head از یه جای معتبر هست.که تا حالا من زیاد در این مورد چیز خیلی دقیقی ندیدم.
اگه منظرت اینه که کلا PS3 میتونه گرافیک بالاتری داشته باشه بیا اینجا اعلام کن ؟ ولی نه اگه منظورت اینه که فقط بازی سازهای انحصاری PS3 میتونن بهترین گرافیک را خلق کنن و هیچ بازی سازی نمیتونه با NG و GG رقابت کنه , بازم بیا اینجا برای عموم بگو ؟
ببین نرم افزار به نظرم خیلی جلوتر از سخت افزار هست.چیزی که ما در c2 دیدیم (که من هنوز بازی نکردم)احتمالا چیزی بهتر از سایر بازی ها بوده.ولی چند تا نکته اونم اینه بنده به شخصه اعتقاد دارم ps3 قویتر از ۳۶۰ هست .حالا هم بهتره تا u3 صبر کنیم وببینیم بعد ۳ سال ۳۶۰ می تونه جایزه بهترین ګرافیک رو بګیره یا نه!!بعد ګرفتن جایزه این بحث ها انحام بشه بهتره!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
حاج sohrabi عجیبه با این سرعتی که داری هنوز جواب منو ندادی گفتم که اون عکسی که گزاشتی و با اون سرعت هم گزاشتی fake هست ولی عجیبهه با این سرعتی که داری هنوز نتونستی با xfire مدرک بزاری کلا این پیشنهاد برادرانه بود چون در چند دقیقه اینده اکه دروغ گفتی تابلو میشه 1 جا میری زیر سوالا فقط یادت باشه گفتم با xfire ها :d حالا چون تویی steam هم قوبل میکنم اگه باهاش شات گرفتی.

دوست عزیز گفتم که به شوخی این کیس من نیست
من عقد ه ای نیستم عکس بذارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or