CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

دوستان من کد اصلی رو خریدم
الان هیچ سروری پیدا نمی کنه
با وی پــی ان هم وصل می شم چیزی پیدا نمی کنه
مشکل چیه؟
---
مشکل رفع شد

آخرین ویرایش:
سلام.

اخه من Pack اورجینال رو خریدم گفتم اگه مشکل داره نمیشه بازی کرد. نگیرم.

خوب پس خدا رو شکر میشه بازی کرد.

ما هم Pack اورجینال رو خریدیم.

من خودن نسخه limited edition رو گرفتم این چیزای اضافش هست

bouns xp

platinium dog tag

hologram decoy

و من چون limited رو از خود ea گرفتم اینا رو هم میدن

early access to detector suit models

gold dog tag

scar weapon skin desert

ممنون از جواب.من یه setup بازی دارم که قبل از کپی کرک اجراش کنم validation میخواد،همین setup واسه آنلاین بازی کردن کافیه دیگه؟راستی در مورد روسی بودن نگفتید،کل بازی به زبون روسیه ای میشه؟

ممنون از جواب.من یه setup بازی دارم که قبل از کپی کرک اجراش کنم validation میخواد،همین setup واسه آنلاین بازی کردن کافیه دیگه؟راستی در مورد روسی بودن نگفتید،کل بازی به زبون روسیه ای میشه؟

نه.زیان بازی هیج تغیری نمی کنه

شما وقتی CD Key رو در EA Download Manager وارد کنید ازتون می پرسه که به چه زبونی قصد دانلود دارید.

نه...!یعنی راهی نداره دوباره دانلود نکنم؟

ببینید شما CD Key رو وارد EA Download Manager می کنی. بعد انگلیسی رو انتخاب می کنی. ولی نمیذاری دانلود بشه. از برنامه خارج میشی. بازی رو با DVD کپی بازی نصب می کنی. اگه قبل نصب CD Key خواست وارد می کنی. اگه داخل بازی خواست وارد می کنی. ولی DVD باید کپی نسخه اصلی باشه نه اون نسخه که قبلا به صورت دزدی اومده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or