CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

مثل اینکه میشه اما معلوم نیست برای چه مدت بشه این کار رو کرد و حتما EA بزودی یه فکری براش میکنه(این همه پول بده حالا هم اینجوری بشه=(()

http://thepiratebay.org/torrent/6272770/Crysis_2_Update_1.1___Multiplayer_Patch-NoGrp

وقتی داشتم میگشتم لینک رو برای این دوستمون پیدا کنم به یک ترینر برای آنلاین دیدم که از کامنت ها معلوم بود کار میکنه و فعلا سرورها Anti Cheat ندارن (دیگه بهتر از این نمیشه)x)

منم ADD کنید::x
User: AngelosIV

اقا من همه کارایی که تو readme بود و کردم سریال میخواد!
الکی هم زدم گفت اشتباهه!

درست شد!
منم اد کنید==> arag373
فقط نمیدونم اینترنتم 128ـه میکشه یا نه..
اگه یکی از دوستان هاست بشن امتحانی بزنیم ببینیم چجوریاس؟

دوستان اینطور که حال نمیده ! اونا پینگشون خیلی کمتر ماست اصلا نمیشه بازی کرد ! چطور میشه هاست شد ؟ نمیشه هاست بشیم بعد با هم جمع شیم بازی کنیم ؟ من هم ادد کنید mohsenaxis
زیاد فرق نمی کنه دوست من.هر کی بازی خوبی داشته باشه می تونه با پینگ 400 هم اول بشه ( از 400 به بالا گاو نر می خواهد و مرد کهن :d )

هماهنگ کنین بچه ها هاست بزنیم همه یه جا جمع شیم

منم اد کنین:

im_coming_home
ادد شدید :x
سی دیه من خودش اکسترکت میشه و setup نداره ولی اتوماتیک کرک می کنه . اگه برم تو بازی بازم می شه سی دی کی رو وارد کنم؟
به نظر من بهتره ستاب اصلی شو پیدا کنید= ریسک نکنید ;)

خوب
ما هم بازیمونو گرفتیم.
دوستان لطفا ادد کنن:
DaniaLive
ادد شدید :x

گه یکی از دوستان هاست بشن امتحانی بزنیم ببینیم چجوریاس؟
تو بازی نمیشه هاست شدوباید به یکی ازسرور های قانونی کانکت بشید

من که مثل مرد منتظرم نسخه ی اوریج لیمتید برسه دستم :d
از همه کسانی که این بازی رو اورجینال تهیه کردن تشکر می کنم.خریدن بازی اورجینال نشان دهنده ی فرهنگ بالا همچنین مبارزه با کپی رایت در کشورهستند
البته کسانی هم که نسخه کرک دریافت می کنند کم فرهنگ نیستد.چون این شرایط اقتصادی کشور و برخی چیز های دیگر باعث شده این طوری بشه
نکنه قابل توجه این هست که وقتی در کشور ما نرم افزاری یا یک بازی ساخته می شه .سازنده برای جلو گیری از کرکینگ هراز تا نرم افزار امنیتی براش ساخته میشه ( کسانی که بازی رانندگی درر تهران رو بازی کردن بهتر منظور منو متوجه میشن )
انشاالاه روزی برسه که پرجم ایران رو هم میان پرجم دیگر کشور ها در بازی ها ببینیم
(dog tags)

من 5 نفر از دوستان رو Add کردم( یا درخواستشون رو قبول کردم یا براشون درخواست دوستی فرستادم) اما در قسمت دوستان فقط دو نفر رو نشون میده(Fijey , sa_sa3141) کسی هم این مشکل رو داره؟

من 5 نفر از دوستان رو Add کردم( یا درخواستشون رو قبول کردم یا براشون درخواست دوستی فرستادم) اما در قسمت دوستان فقط دو نفر رو نشون میده(Fijey , sa_sa3141) کسی هم این مشکل رو داره؟
وقتی شما درخواستشون رو قبول کردی باید برای اونا هم درخواست بفرستی وقتی اونا درخواست تو رو قبول کنند به لیست دوستانت اضاف میشن

sa_sa3141:d

سلام دوستان من EADM رو دانلود کردم - CD-key رو که خریده بودم به قیمت 20 تومن رو هم توی قسمت
redeem code زدم و شروع کرد به دانلود کردنش
ولی من نذاشتم دانلود کنه چون وقت ندارم امروز میرم بازی رو بخرم که بریزم بعد فایل crysis2.exe (دقیقا اسمشو نمیدونم) رو پاک میکنم و از EADM میزارم خودش دانلود کنه اینطوری کار میکنه؟
راستی چطور یه نفرو اد کنم؟
آی دی من که ازش برای عضویت تو EADM استفاده کردم
p_piano_74@yahoo.com هست - همونه!؟ یعنی با همون شما میتونید منو اد کنید؟
یا اول باید کل بازی رو داشته باشم بعد شروع کنم به بازی کردن؟

سلام دوستان من EADM رو دانلود کردم - CD-key رو که خریده بودم به قیمت 20 تومن رو هم توی قسمت
ولی من نذاشتم دانلود کنه چون وقت ندارم امروز میرم بازی رو بخرم که بریزم بعد فایل crysis2.exe (دقیقا اسمشو نمیدونم) رو پاک میکنم و از EADM میزارم خودش دانلود کنه اینطوری کار میکنه؟
بله میشه
منم حس دانلود نداشتم دی وی دی اینستال اصلی گرفتم ok شد

به نظر من بهتره ستاب اصلی شو پیدا کنید= ریسک نکنید ;)
باسه ی من نسخه ی ناقص بود اصلا نمی شد توش اکانت ساخت.
اصلا ریسک نکردم گفتم برام از چین اوریجشو بیارن!:d
نسبت به پینگی که دارید لگ می زنید؟تو نسخه ی دمو خیلی کم لگ می زد.

من خواستم این کار رو انجام بدم اما نشد. تنها مشکل نسخه های کرک اینه که پچ اول نصب نمیشه که اون رو هم با دانلود فایل های اصلی بازی میشه حل کرد. از نظر آنلاین بازی کردن اصلا مشکل نداره.

باید توی سایت My Crysis یک اکانت بسازی و اونجا میتونی User مورد دلخواهت رو انتخاب کنی.

دوستان بیاید جم شیم با هم بازی کنیم.خیلی راحت تر میشه از لحاظ پینگ.
الان کلی سرور افیشیال هست که پینگ من(برای مثال) زیر 200 و حتی 150 هست اما خالیه.اگر جم شیم هممون بریم تو یه اسکواد راحت میتونیم تو اون سرورا بازی کنیم.
چون من هرچی سرورو بالا 270 یا 300 بازی کردم تو محیط هایی که خیلی شلوغ شد پرت شدم بیرون!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or