CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

بچه ها سروراش شلوغه ؟
اگه سروراش شلوغه منم به جمعتون اضافه شم :d
پینگش خیلی مشکل داره
من تو لایو و psn راحت بازی میکنم تو این نمی دونم چرا اینجوریه!
هی پرت میشم.اکثر بچه ها هم که ادد کردم و باشون حرف زدم همین مشکل رو دارن!

دوستان من در طی یک بد بختی بزرگ بازی رو 90% به علت قطعی اینترنت ترکید و حوصله دوباره dl کردن رو ندارم میخواستم بدونم من الان نسخه limited edition رو دارم میشه یه بازی setup اصلی بگیرم و استفاده کنم یا این که نسخه تیمیتد فرق میکنه و کسی میشه جایی رو که setup اصلی میفروشه معرفی کنه لطفا ؟:x

دوستان من در طی یک بد بختی بزرگ بازی رو 90% به علت قطعی اینترنت ترکید و حوصله دوباره dl کردن رو ندارم میخواستم بدونم من الان نسخه limited edition رو دارم میشه یه بازی setup اصلی بگیرم و استفاده کنم یا این که نسخه تیمیتد فرق میکنه و کسی میشه جایی رو که setup اصلی میفروشه معرفی کنه لطفا ؟:x

منم همین سوالو دارم . اگه میشه زودتر بگید تا ترافیکم تموم نشده ( از دست این EADM :(( )

تا جایی که من میدونم EADM دانلود رو نگه میداره و نیازی نیست هربار که ازش خارج میشید (یا اینترنت قطع بشه) از اول دانلود کنید.
در مورد Limited Edition هم تفاوتهاش در درجه و تجهیزات قسمت Multiplayer هستش و لازم نیست کپی خریداری شده حتما Limited Edition باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or