CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

سلام به دوستان.
ما هم گرفتیم سی دی کی رو و بازی رو خریدیم.... و پچشم گرفتیم و رفتیم بازی کردیم کلی فاز داد....ولی این چیترا حاله آدمو بهم میزنن... یارو با یه تیر هد شات میکرد.. اصلا اونطرفو میگرفت.....هد شات میکرد.... حالمان دگرگون شد. انتی چیت نمیخواد بده؟

سلام به دوستان.
ما هم گرفتیم سی دی کی رو و بازی رو خریدیم.... و پچشم گرفتیم و رفتیم بازی کردیم کلی فاز داد....ولی این چیترا حاله آدمو بهم میزنن... یارو با یه تیر هد شات میکرد.. اصلا اونطرفو میگرفت.....هد شات میکرد.... حالمان دگرگون شد. انتی چیت نمیخواد بده؟
همین امروز یکیشون با ما افتاده بود. انداختنش بیرون.

بچه ها من یه مشکلی دارم 10 دقیقه که بازی میکنم پرتم میکنه بیرون ! میگه کانکشن لاست ! حالا اینش به درک کل پوینت هام و لول هایی که گرفتم هم میپره ! ...
راه حل ؟!

بچه ها من یه مشکلی دارم 10 دقیقه که بازی میکنم پرتم میکنه بیرون ! میگه کانکشن لاست ! حالا اینش به درک کل پوینت هام و لول هایی که گرفتم هم میپره ! ...
راه حل ؟!
پچ1.2 رو نصب کردی؟ اگه نه که نصب کن تمام مشکلاتش حل میشه.برا منم اینطوری بود ولی بعد نصب پچ حل شد.

من نه دی وی دی اورجینال گرفتم نه سی دی کی . فقط لینک پچ 1.1 که بهداد گذاشته باحجم تقریبا 100 مگ رو همونطوریکه گفته نصب کردم . اینم لینکش behdad TNT
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40825
سی دی کی هم یه چیزی همینطوری زدم به این ترتیب (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx)
تا حالا مشکلی نداشتم . id من mdriver

یکی لطفا کمک کنه!!
من نه بازی رو خودم کرک کردم و نه سی دی کی زدم.وقتی میخوام توی بازی یه اکانت درست کنم ارور میده که نمیشه اکانت ساخت! try again !
100 بار هم بزنم هیچی نمیشه مشکل چیه؟
هنوز هم سی دی کی نخریدم!!
:(:(:(

تو بخش آنلاین راهی داره که بشه جایی رو که میخوای جوین بشی مشخص کنی

مثلا جوین آمریکا یا روسیه بشی ؟
یا همون سرچ رو که میزنی شانسیه ؟

من بازی رو ندارم برای دوستم دارم این سوال رو میپرسم ممنون میشم جواب بدید

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or