CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

سلام ! من کد رو خریدم وپس از اون پچ رو از هم ea و هم از سایت دیگه دانلود کردم ولی پچ توی search نمیتونست فایل رو پیدا کنه بعد من رفتم game launcher و crysis2.exe رو دانلود کردم ولی باز هم پیدا نکرد چکار کنم؟ راهنماییم کنید... :(:(

ببین اسم پوشه ای که بازی رو ریختی TM نداشته باشه.(اگه داشت حذف کن دوباره بدون TM توی اسم پوشه نصب کن ببین مشکلت حل میشه)

مثل اینکه مشکلت حل شد ببخشید داشتم مینوشتم حواسم نبود.:d:d

سلام بچه ها من مشکلم حل شد شما هم میتونید دیگه CD اصل نخرید و فقط کافیه از لینک زیر CRYSIS.EXE رو دانلود کنید وسپس پچ ها رو نصب کنید اگه خواستید بگید لینک پچ ها رو هم بذارم...
crysis 2 original v1.0
:(
دانلود لیمیتش تموم شده!!
آدرس دیگه ای دارین؟؟

دوستان میشه که بازی کرد هر کدی وارد میکنم ارور میده
این orginal 1 و پچ هار و هم ریختم ولی نمیشه لطفا کمک کنید باید چطوری آلاین بزنیم پس :d
هر کاری میکنم نمیشه و ارور میده که سریالت نامعتبره

دوستان میشه که بازی کرد هر کدی وارد میکنم ارور میده
این orginal 1 و پچ هار و هم ریختم ولی نمیشه لطفا کمک کنید باید چطوری آلاین بزنیم پس :d
هر کاری میکنم نمیشه و ارور میده که سریالت نامعتبره
بهترین و بی دردسرترین روش اینه که cd-key اورجینال بازی رو بخری :d

سلام دوستان
من امروز cd ky بازی رو گرفتم و در eadm بازی رو اکتیو کردم اما نیمیخوام بازی رو دانلود کنم چون 1هفته طول میکشه:d
حالا لطف کنید بگید چجوری باید با این نسخه ای که تو ایران هست {3dvd}همونی که عید اومد رو گرفتم فکر نمی کنم اون نسخه ی دزدی باشه
خواهش میکنم یه توضیح کامل بدبد
ممنون از حمتون:)

سلام دوستان
من امروز cd ky بازی رو گرفتم و در eadm بازی رو اکتیو کردم اما نیمیخوام بازی رو دانلود کنم چون 1هفته طول میکشه:d
حالا لطف کنید بگید چجوری باید با این نسخه ای که تو ایران هست {3dvd}همونی که عید اومد رو گرفتم فکر نمی کنم اون نسخه ی دزدی باشه
خواهش میکنم یه توضیح کامل بدبد
ممنون از حمتون:)

ببین حجمش اگه 9G هست اون دزدیه( نسخه اصلی حدود 7.6G )

اگه کرک بازی جداست کرک رو کپی نکن بازی رو اجرا کن ازت Activation Code میخواد بعد Cd Key که گرفتی رو وارد کن.

اگه خودش کرک رو نصب میکنه از لینک هایی که دوستان توی همین صفحه گذاشتن فایل اصلی رو دان کن و توی پوشه X:\Crysis 2\bin32 کپی کن.

حالا باید پچ 1.2 رو نصب کنی.

از سرور Gamespot

Crysis 2 v1.2.0.0 Patch

حالا از سایت My Crysis یک اکانت بساز و برو تو بازی با همون اکانت بازی لاگین شو.

حالا دیگه باید بتونی آنلاین بازی کنی. اگه بازم جاییش مشکل داشتی همینجا بگو تا من یا بقیه دوستان کمکت کنن.

موفق باشی.

دیروز یک اتفاقی واسه من افتاد تکرار نشدنی!
برای اینکه با خیال راحت تمام مناطق کمپین بازی رو دید بزنم بدون انگولک دشمن! رفتم یک ترینر دانلود کردم خدارو شکر کار کرد و کلی گشت و گذار کردیم بعد رفتیم مولتی پلیر بزنیم
وارد بازی که شدم invise کردم رفتم جلو یک بنده خدایی شروع کردم به شلیک کردن بدبخت گیج شده بود نمیدونست از کدو ور داره میخوره به خودم که اومدم دیدمن هنوز غیبم:d
و فهمیدم کار ترینر َست و بازی به همین راحتی چیت شده بود و بنده چیتر
همه مولتی پلیر هارو انقدر راحت میشه چیت کرد؟

دیروز یک اتفاقی واسه من افتاد تکرار نشدنی!
برای اینکه با خیال راحت تمام مناطق کمپین بازی رو دید بزنم بدون انگولک دشمن! رفتم یک ترینر دانلود کردم خدارو شکر کار کرد و کلی گشت و گذار کردیم بعد رفتیم مولتی پلیر بزنیم
وارد بازی که شدم invise کردم رفتم جلو یک بنده خدایی شروع کردم به شلیک کردن بدبخت گیج شده بود نمیدونست از کدو ور داره میخوره به خودم که اومدم دیدمن هنوز غیبم:d
و فهمیدم کار ترینر َست و بازی به همین راحتی چیت شده بود و بنده چیتر
همه مولتی پلیر هارو انقدر راحت میشه چیت کرد؟

نه! فقط این یکی که اصلا صاحب نداره رو میشه به این راحتی چیت زد. من 2 هفته است که دیگه بازیش نکردم.

دیروز 2 دقیقه رفتم تو بازی یه نفر من رو کشت توی کیل کم دیدم طرف با 4 برابر سرعت دو بازی داره میدوه من رو با یه تیر کشت نفر دوم رو هم کشت نفر سوم رو هم کشت( هر 3تا رو توی کیل کم دیدم) من Respawn شدم دوباره من رو کشت داشتم میومدم بیرون دیدم بازم من رو کشت.

حیف اون همه پول که بابت این بازی دادم.

نه! فقط این یکی که اصلا صاحب نداره رو میشه به این راحتی چیت زد. من 2 هفته است که دیگه بازیش نکردم.

دیروز 2 دقیقه رفتم تو بازی یه نفر من رو کشت توی کیل کم دیدم طرف با 4 برابر سرعت دو بازی داره میدوه من رو با یه تیر کشت نفر دوم رو هم کشت نفر سوم رو هم کشت( هر 3تا رو توی کیل کم دیدم) من Respawn شدم دوباره من رو کشت داشتم میومدم بیرون دیدم بازم من رو کشت.

حیف اون همه پول که بابت این بازی دادم.
تو بخش ranked کسی نمیتونه از چیت استفاده کنه چون سریع بنش میکنن اگه یه چیتر دیدی ایدی طرفو به اینجا میل کن.
anti-cheat@crytek.com

مرسی دوست عزیز
مشکلم حل شد و تونستم برم بازی کنم ولی یه مشکل دارم
مشکل اینه که وقتی میخواد مپ عوض شه یدفه بای میپره بیرون و dont.send میده و وقتی دوباره میرم تو بازی
دوباره رنکم 3 میشه !
من وقتی بازی رو نصب کردم پچ رو که میخواستم نصب کنم بازی رو نمیشناخت حتا R پوشه بازی رو هم عوض کردم ولی نشد من این پچی که قبلا دان کرده بودم تویه فولدرش یه فایل Crysis.exe بود اسمه پوششم orig بود وقتی اونو کپی کردم پچ بازی رو شناخت و نصب شد حالا میگم شاید مشکل از اون باشه؟!:-/
ایدی من=alidante

آخرین ویرایش:
تو بخش ranked کسی نمیتونه از چیت استفاده کنه چون سریع بنش میکنن اگه یه چیتر دیدی ایدی طرفو به اینجا میل کن.
anti-cheat@crytek.com
چه مسخره
یعنی کرایتک بلد نیست یه برنامه انتی چیت بسازه با پچ بذاره برای دانلود
وقتی به همین راحتی چیت شد تمومه دیگه کافیه Cheat happens یه مگا ترینر رایگان بده که یگه رسما ر.... بشه به بازی
نمیتونم کرایتک رو درک کنم واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or