CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

چه مسخره
یعنی کرایتک بلد نیست یه برنامه انتی چیت بسازه با پچ بذاره برای دانلود
وقتی به همین راحتی چیت شد تمومه دیگه کافیه Cheat happens یه مگا ترینر رایگان بده که یگه رسما ر.... بشه به بازی
نمیتونم کرایتک رو درک کنم واقعا
فکر کنم آنتی چیت با پتچ بعدی بیاد ! فک کنم گذاشتن با دایرکت ایکس 11 بدن ! Dunno !

patch 1.4!!!

سلام امروز که بازی رو ران کردم شروع کرد به دان پچ 1.4 !!!:-o
بعد که دان شد دیدم لولم برگشته:))
اما تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد!:-o
فکر کنم سریع زدم دان شده:d

سلام امروز که بازی رو ران کردم شروع کرد به دان پچ 1.4 !!!:-o
بعد که دان شد دیدم لولم برگشته:))
اما تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد!:-o
فکر کنم سریع زدم دان شده:d

پچ 1.4 ؟! تا جایی که من در جریان هستم پچ 1.3 نیومده این 1.4 از کجا پیداش شد؟ :d
اگه میشه برو از AppData پچی که دانلود شده رو پیدا کن بذار ما هم دانلود کنیم :)

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.4m_Patch.exe
لیست تغییرات:
PC Changes:

Vote-kicking feature added.
• Added a reserved slot system for server admins.
Further improvements to anti-cheat measures.
• Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
• Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
• Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
• Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
• Fix for inconsistencies with weapon zooming.
• Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
• Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
• Fixed several weapon exploits.
• Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
• Reduced memory footprint of sound.
• Optimized full screen effects on some graphics cards.
• Optimized SSAO on some graphics cards.​

• Like
Reactions: BURNOUT
یک سوال از دوستان دارم.یکی از دوستان من که CD KEY بازی رو داره تازگیها به این مشکل برخورده که وقتی توی بازی سرچ میکنه 4تا سرور بیشتر پیدا نمیکنه و توی این سرورها فقط میتونه 2تا از مپهایی رو که توی نسخه بتا بودن بازی کنه یعنی توی بقیه مپها به هیچ وجه نمیتونه join بشه.میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا علت رو میدونه؟ راه حلش چیه؟

cd-key

یک سوال از دوستان دارم.یکی از دوستان من که CD KEY بازی رو داره تازگیها به این مشکل برخورده که وقتی توی بازی سرچ میکنه 4تا سرور بیشتر پیدا نمیکنه و توی این سرورها فقط میتونه 2تا از مپهایی رو که توی نسخه بتا بودن بازی کنه یعنی توی بقیه مپها به هیچ وجه نمیتونه join بشه.میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا علت رو میدونه؟ راه حلش چیه؟

FALLEN4EVER عزیزم cd-key ارجینال داره ؟ یا از نسخه ی کرکی با fake cd-key ها کانکت میشه ؟
نظر من : من احتمال میدم با نسخه ی کرکی و fake cd-key کانکن میشه و چون آپدیت 1.4 رو انجام نداده این مشکل پیش اومده .
FALLEN4EVER عزیزم اگه cd-key ارجینال داره نمیدونم مشکل از چیه . از بچه ها خواهش میکنم سوال FALLEN4EVER عزیز رو جواب بدین . بچه ها آیا کسایی که cd-key ارجینال دارن این مشکل واسشون پیش اومده ؟؟

• Like
Reactions: .:Melkor:.

باید حتما ورژن 1.4 رو دانلود و نصب کنه و گرنه سرورها رو نشون نمیده و اون چندتا رو هم که نشون میده سرورهایی هستند که به ورژن 1.4 ارتقا داده نشدند.

• Like
Reactions: .:Melkor:.
دوستان از اینکه منو راهنمایی کردید ازتون متشکرم.تا اونجایی که این دوستم خودش به من گفته CD KEY ارجینال رو استفاده کرده یعنی اون رو از سایت EA خریده.بازم ممنون میشم به این سوالهای من جواب بدید و راهنماییم کنید.این اپدیت 1.4 رو چجوری میشه انجام داد؟یعنی لینک خاصی داره که در صورت نیاز بشه اپدیت رو از اونجا گرفت؟ مگه خود بازی به صورت اتوماتیک اپدیت نمیشه؟

آخرین ویرایش:
پچ

دوستان از اینکه منو راهنمایی کردید ازتون متشکرم.تا اونجایی که این دوستم خودش به من گفته CD KEY ارجینال رو استفاده کرده یعنی اون رو از سایت EA خریده.بازم ممنون میشم به این سوالهای من جواب بدید و راهنماییم کنید.این اپدیت 1.4 رو چجوری میشه انجام داد؟یعنی لینک خاصی داره که در صورت نیاز بشه اپدیت رو از اونجا گرفت؟ مگه خود بازی به صورت اتوماتیک اپدیت نمیشه؟

FALLEN جان اینم لینک رسمی آپدیت 1.4 . میشه Crysis2Launcher رو بزنه اتوماتیک آپدیت میشه :x

1 سوال
من وقتی Cd-key بازی رو گرفتم باید با نسخه کرک شده وارد بازی بشم بعد واردش کنم یا باید exe اصلی بازی رو بریزم و اون cd-key رو واسه activation هم وارد کنم؟

1 سوال
من وقتی Cd-key بازی رو گرفتم باید با نسخه کرک شده وارد بازی بشم بعد واردش کنم یا باید exe اصلی بازی رو بریزم و اون cd-key رو واسه activation هم وارد کنم؟

با نسخه های کرک هم میشد بازی آنلاین انجام داد اما بعد از عرضه پچ ها دیگه نمیشه چون پچ فایل exe کرک شده رو نمیشناسه و باید فایل exe اصلی بازی رو بریزی تا اون رو بشناسه و نصب کنه.

از اینجا میتونی فایل اصلی و پچ ها رو دانلود کنی.

دوستان یه سوال آیا سرورهای بازی قوی هست یعنی راحت میشه بازی بدون لگ و تاخیر؟
من call black ops رو خوب بازی میکنم قدرت سرورهاش در اون حد هست؟

نه . مشکلی نیست

دوستان یه سوال آیا سرورهای بازی قوی هست یعنی راحت میشه بازی بدون لگ و تاخیر؟
من call black ops رو خوب بازی میکنم قدرت سرورهاش در اون حد هست؟

آره جیم عزیزم خوبه مشکلی پیش نمیاد البته من خیلی واسم پیش اومده که دشمنو یارای خودی پرش داشتن واسه همین وقتی میخوام شلیک کنم بهشون از دو طرفی که خالیه هم میزنم که احیانا اگه پرش هم داشتن مشکلی پیش نیاد :d:x
اما این حرفم بر میگرده به 2 - 3 هفته پیش الآن خیلی روونتر شده من دیگه مشکل پرشو ندارم تو بیا جیم جان خیلی حال میده عزیزم

سلام
می خواستم بدونم که برای بازی حتما باید پچ 1.1 و 1.2 رو هم نصب کنم یا فقط 1.4 رو نصب کنم کافیه؟
بعد می خواستم بدونم بازی لگ داره یا نه؟

سلام
می خواستم بدونم که برای بازی حتما باید پچ 1.1 و 1.2 رو هم نصب کنم یا فقط 1.4 رو نصب کنم کافیه؟
بعد می خواستم بدونم بازی لگ داره یا نه؟

من وقتی خواستم 1.4 رو نصب کنم پیغام داد که این پچ نسخه 1.2 رو به نسخه 1.4 ارتقا میده.

فقط 1.2 رو نصب کن و بعد 1.4(1.1 توی پچ 1.2 هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or