سلام قبل از هر چیز شما باید ببینید میتونید بازی کنید یا نه منظورم این هست که اینترنت شما باید سرعت و کشش لازم رو برای بازی داشته باشه !
این کارهایی رو که میگم انجام بدید از منوی start برید به قسمت run ویندوز و روی اون کلیک کنید و بعدش یک قسمت میاد توی اون بنویسید cmd و بعد اینتر را بزنید یک صفحه سیاه میاد توی اون صفحه سیاه بنویسید ping 4.2.2.4 و اینتر را بزنید کمی صبر کنید بعدش یه جایی جلوی average یک عدد هست اون رو بگید به ما اگر اون عدد بین 200 تا 300 باشد میتونید بازی کنید ولی 300 بیشتر کمی بازی شما لگ خواهد شد !
چند بار این کار رو امتحان کنید و ببینید average شما چند میشه بعد اعداد رو اینجا بگید تا راهنماییتون کنم !
در ضمن به این آدرس بروید :
www.bandwidthplace.com و روی start کلیک کنید تا سرعت اینترنت شما رو چک کنه ببینید سرعت دانلود و آپلود شما رو چند میده عدد اون رو هم اینجا بگید چون میخوام ببینم اینترنت شما 128 واقعی هست یا نه !
در مورد بازیهای آنلاین هم باید این رو گفت که افرادی از سراسر دنیا با هم بازی میکنند و یا همدیگر رو میکشن و یا تیمی به جون هم میفتن :d
البته بازیها مدهای مختلفی دارن مثلا یک مد دارن که باید با گروه خودمون بریم مقر دشمن و اونجا رو منفجر کنیم و تیم حریف هم از مقر دفاع میکنند !
اگر شما پینگ مورد نیاز رو داشته باشید (پینگ اگر بد باشه بازی شما تاخیر خواهد داشت یعنی اینکه شما دشمن رو میبینید بهش هم شلیک میکنید و تیرهای شما بعد از 2 یا 3 ثانیه بعد به دشمنتون میخوره حتی ممکنه حرکات دشمنتون رو با تاخییر ببینید یعنی در حقیقت دشمن شما اومده روبرتون داره با تیر شما رو میزنه ولی شما اون رو نمیبینید و یک دفعه میبینید مردید وقتی دوربین نمای مردن شما رو نشون میده میبینید طرف که روبروتون بوده ولی شما اون رو یک جای دیگه میدیدید !
سرعت هم کمک میکنه که حرکات افراد رو روون ببینید ولی تاخیر فقط مربوط به پینگ شما هست !
چیز دیگه ای برای گفتن ندارم !
اگر هم شرایط لازم را داشتید بگید تا بقیه دوستان شما رو راهنمایی کنند چون من بازی crysis 2 رو روی pc بازی نمیکنم بلکه روی ps3 بازی میکنم !