CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

با این که 3 تا پچ امده اما هنوز یه سری مشکلات و باگ هایی رو داره اما با اومدن پچ ها در اینده حتما درست میشه ;;)
اما بازیش خیلی حال میده
nikaname=ali.dante
lvl=25:p

دوستان من آلان نسخه کرک شده ی بازی رو دارم.
اطلاعاتی هم از بازی های آنلاین و نحوه انجام اون ندارم!

اگه میشه راهنماییم کنید که چه طور میتون آنلاین بازی کنم.
یک اینترنت به اصطلاح پر سرعت(128mpbs)دارم.

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مرسی

آخرین ویرایش:

مرسی

پویا سوالتو توی تاپیک زیر مطرح کن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40825

مرسی
سلام قبل از هر چیز شما باید ببینید میتونید بازی کنید یا نه منظورم این هست که اینترنت شما باید سرعت و کشش لازم رو برای بازی داشته باشه !
این کارهایی رو که میگم انجام بدید از منوی start برید به قسمت run ویندوز و روی اون کلیک کنید و بعدش یک قسمت میاد توی اون بنویسید cmd و بعد اینتر را بزنید یک صفحه سیاه میاد توی اون صفحه سیاه بنویسید ping 4.2.2.4 و اینتر را بزنید کمی صبر کنید بعدش یه جایی جلوی average یک عدد هست اون رو بگید به ما اگر اون عدد بین 200 تا 300 باشد میتونید بازی کنید ولی 300 بیشتر کمی بازی شما لگ خواهد شد !
چند بار این کار رو امتحان کنید و ببینید average شما چند میشه بعد اعداد رو اینجا بگید تا راهنماییتون کنم !
در ضمن به این آدرس بروید :
www.bandwidthplace.com و روی start کلیک کنید تا سرعت اینترنت شما رو چک کنه ببینید سرعت دانلود و آپلود شما رو چند میده عدد اون رو هم اینجا بگید چون میخوام ببینم اینترنت شما 128 واقعی هست یا نه !
در مورد بازیهای آنلاین هم باید این رو گفت که افرادی از سراسر دنیا با هم بازی میکنند و یا همدیگر رو میکشن و یا تیمی به جون هم میفتن :d
البته بازیها مدهای مختلفی دارن مثلا یک مد دارن که باید با گروه خودمون بریم مقر دشمن و اونجا رو منفجر کنیم و تیم حریف هم از مقر دفاع میکنند !
اگر شما پینگ مورد نیاز رو داشته باشید (پینگ اگر بد باشه بازی شما تاخیر خواهد داشت یعنی اینکه شما دشمن رو میبینید بهش هم شلیک میکنید و تیرهای شما بعد از 2 یا 3 ثانیه بعد به دشمنتون میخوره حتی ممکنه حرکات دشمنتون رو با تاخییر ببینید یعنی در حقیقت دشمن شما اومده روبرتون داره با تیر شما رو میزنه ولی شما اون رو نمیبینید و یک دفعه میبینید مردید وقتی دوربین نمای مردن شما رو نشون میده میبینید طرف که روبروتون بوده ولی شما اون رو یک جای دیگه میدیدید !
سرعت هم کمک میکنه که حرکات افراد رو روون ببینید ولی تاخیر فقط مربوط به پینگ شما هست !
چیز دیگه ای برای گفتن ندارم !:)
اگر هم شرایط لازم را داشتید بگید تا بقیه دوستان شما رو راهنمایی کنند چون من بازی crysis 2 رو روی pc بازی نمیکنم بلکه روی ps3 بازی میکنم !

• Like
Reactions: POOYA1989
سلام قبل از هر چیز شما باید ببینید میتونید بازی کنید یا نه منظورم این هست که اینترنت شما باید سرعت و کشش لازم رو برای بازی داشته باشه !
این کارهایی رو که میگم انجام بدید از منوی start برید به قسمت run ویندوز و روی اون کلیک کنید و بعدش یک قسمت میاد توی اون بنویسید cmd و بعد اینتر را بزنید یک صفحه سیاه میاد توی اون صفحه سیاه بنویسید ping 4.2.2.4 و اینتر را بزنید کمی صبر کنید بعدش یه جایی جلوی average یک عدد هست اون رو بگید به ما اگر اون عدد بین 200 تا 300 باشد میتونید بازی کنید ولی 300 بیشتر کمی بازی شما لگ خواهد شد !
چند بار این کار رو امتحان کنید و ببینید average شما چند میشه بعد اعداد رو اینجا بگید تا راهنماییتون کنم !
در ضمن به این آدرس بروید :
www.bandwidthplace.com و روی start کلیک کنید تا سرعت اینترنت شما رو چک کنه ببینید سرعت دانلود و آپلود شما رو چند میده عدد اون رو هم اینجا بگید چون میخوام ببینم اینترنت شما 128 واقعی هست یا نه !
در مورد بازیهای آنلاین هم باید این رو گفت که افرادی از سراسر دنیا با هم بازی میکنند و یا همدیگر رو میکشن و یا تیمی به جون هم میفتن :d
البته بازیها مدهای مختلفی دارن مثلا یک مد دارن که باید با گروه خودمون بریم مقر دشمن و اونجا رو منفجر کنیم و تیم حریف هم از مقر دفاع میکنند !
اگر شما پینگ مورد نیاز رو داشته باشید (پینگ اگر بد باشه بازی شما تاخیر خواهد داشت یعنی اینکه شما دشمن رو میبینید بهش هم شلیک میکنید و تیرهای شما بعد از 2 یا 3 ثانیه بعد به دشمنتون میخوره حتی ممکنه حرکات دشمنتون رو با تاخییر ببینید یعنی در حقیقت دشمن شما اومده روبرتون داره با تیر شما رو میزنه ولی شما اون رو نمیبینید و یک دفعه میبینید مردید وقتی دوربین نمای مردن شما رو نشون میده میبینید طرف که روبروتون بوده ولی شما اون رو یک جای دیگه میدیدید !
سرعت هم کمک میکنه که حرکات افراد رو روون ببینید ولی تاخیر فقط مربوط به پینگ شما هست !
چیز دیگه ای برای گفتن ندارم !:)
اگر هم شرایط لازم را داشتید بگید تا بقیه دوستان شما رو راهنمایی کنند چون من بازی crysis 2 رو روی pc بازی نمیکنم بلکه روی ps3 بازی میکنم !

دوست عزیز ممنون از راهنمایی و وقتی که برای من گذاشتید.
البته اطلاعات شما کامل بود ولی خوب من در این حدی که شما گفتین
با بازی های آنلاین آشنایی داشتم.ولی باز هم ممنون از توضیحاتتون. ;)

عمده مشکل من نحوه ی اتصال به سرور و بیشتر در این موارد بود.

کار های که شما گفتین رو انجام دادم:

1.به همون شکل که گفتین میانگین پینگ رو بدست آوردم که معادل 371ms بود.

2.سرعت واقعی اینترنت رو هم بدست اوردم.که طبق نوشته زیر هست:

Download speed: 510 kpbs

Upload speed: 234 kpbs

پس با توجه به نرخ پینگی که شما گفتین من باید قید بازی های کردن
به صورت آنلاین بزنم؟درسته؟

نه گاهی اوقات پینگها خراب هست خود من پینگ 700 هم داشتم یه با هم 1000 شد که به خودم فحش میدادم !:d
اوقات و ساعات دیگه هم امتحان کنید ببینید متغییره یا نه !
در ضمن سرعت اینترنت شما خوبه ولی کمی پینگ بد هست باز هم میگم فقط کمی بد هست !
اینجوری شما نوشتی هر بنی بشری باشه فکر میکنه با یک آدم مبتدی و تازه کار طرفه !!:d
نحوه اتصال به صورها خوب بچه ها بهتر میتونن راهنمایی کنن شما باید اول بازیتون رو با پچ آپدیت کنید و بعدش کرک همون پچ رو بریزید !
بخش آنلاین یک کد میخواد که اون هم بچه ها دادن من فقط همینقدر میدونم !:)

آخرین ویرایش:

شما می تونی اول به صورت کرک شده با اون سریال رایگان که تو صفحات قبل هست یک امتحانی بکنی .
ضرر که نداره ؟خودت ببین چطوریاست.

پینگ توی لابی ممکنه درست نباشه مثلا من توی لابی سرورهای 4net players پینگشون رو 1000 میبینم اما وقتی میرم توی بازی پینگم 280 میشه. اما خوب توی بازی Battlefield BC2 همین چیزی که دوستان میگن صادقه.

من با سرعت 128kbps هم بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم.

خوب من بعد از یه وقفه دوباره برگشتم به Crysis دوستان اد کنین منو : Fishlegs
بعد یه برنامه بذاریم جمع بشیم بریم تو یکی از این سرورای خالی... بازی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or