CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

من امروز نشتسم بعد از 1-2 ماه دلی از ازا در بیارم دیدم اپدیت 1.8 اومده ذوق زده شدم گفتم دیگه تا مدتی چیت بازی خبری نیست رفتم تو بازی دیدم واویلا از قبل بدتر شده بعد چیتر ها حرفه ای شدن میخوان مثلا نفهمیم یارو چیتره وقتی میخواد شلیک کنه از حالت نامرئی در میاره تیر اندازی میکنه بعد دوباره زرت نامرئی میشه شروع میکنه به دویدن یه ثانیه ام وای نمیسته اخرشم میشه نفر اول با 3000 به بالاـه اونبخت نفر دوم 1000 اَم نیست
نمیفهمم قضییه چیه راهی هست بگین مام بزنیم تو کارش حالا که همه واسه ما چیتر شدن مام بشیم بلکمم بشه نیم ساعت از بازی لذت برد من هرچی گشتم که ببینم این چیت ها از کجا نشات میگره پیدا نکردم هیچکدوم با 1.8 سازگار نیستن
باو یه دور نمیشه با اعصاب اروم بازی کرد

آقا هزینه نکنید!! من ازین چرت تر مولتی ندیده بودم!! اخه نانو سویت چی کار میکنه تو مولتی؟! سروراش هم که خالین همشون!!

سلام.

بچه ها می تونید الان انلاین بازی کنید.

من پچ 1.9 رو نصب کردم و دیگه نمی تونم وارد بشم Error میده

من Pack اصلی این بازی رو دارم.

دوستان کسی هست. بگه باید چی کار کنیم.

سلام.

بچه ها می تونید الان انلاین بازی کنید.

من پچ 1.9 رو نصب کردم و دیگه نمی تونم وارد بشم Error میده

من Pack اصلی این بازی رو دارم.

دوستان کسی هست. بگه باید چی کار کنیم.
منم همین مشکل رو دارم...میگه برید کانکشن رو چک کنید!!

منم همینطور !

من نسخه ی اوریج دارم از وقتی 1.9 نصب شد ، نه با v-p-n و نه عادی نمیتونم به سرور وصل بشم !

مشکل چیه ؟
گویا خیلی ها این مشکلو دارم بعضی ها میگم IP ایران رو بستن :-o)x بعضی ها میگن ایران ف یلتر کرده )x:)) بعضی ها هم میگن مشکل از خود سرورا کرایتک هست فعلا مشخص نیست مشکل از کجاست حتی من خودم با چند نفر دیگه توی سایت Mycrysis پست دادیم و حتی یکی از بچه ها تصویر هم گذاشته فعلا که کسی پاسخ گو نبوده =((

یعنی الان هیچکس تو دنیا نمیتونه با پچ 1.9 بازی کنه ؟ آخه V*P*N هم جواب نمیده !
اکثرا میتونن ولی ما ها نمیتونیم و شاید هم خیلی های دیگه فعلا که این EA و crytek پاسخگو نبوده
به این لینک نگاه کن
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=34304&hilit=iran
لامذهبا جواب نمیدن

آخرین ویرایش:
عجب تاپیک باحالی توی فروم mycrysis زدند. طرف اولش بیوگرافی نوشته فقط کد ملی و نام پدر و شماره شناسنامه کم داره. آخرش هم با افتخار نوشته که از سایت فلان سی دی کی میخریم 30 دلار.
شما هیچ می دونید خرید سی دی کی از سایت های متفرقه خلاف قانونه؟ بازی رو یا باید مستقیما از EA و یا فروشگاه های اینترنتی مورد تایید EA بخرید.
بی خود نیست کسی تا حالا جواب نداده.

عجب تاپیک باحالی توی فروم mycrysis زدند. طرف اولش بیوگرافی نوشته فقط کد ملی و نام پدر و شماره شناسنامه کم داره. آخرش هم با افتخار نوشته که از سایت فلان سی دی کی میخریم 30 دلار.
شما هیچ می دونید خرید سی دی کی از سایت های متفرقه خلاف قانونه؟ بازی رو یا باید مستقیما از EA و یا فروشگاه های اینترنتی مورد تایید EA بخرید.
بی خود نیست کسی تا حالا جواب نداده.

نه دوست عزیز خلاف نیست چون من خودم از ea خریدم ولی نمیتونم بازی کنم نمیدونم چرا :(

کسی جدا نمیدونه چی شده ؟

منظورم این بود که نباید توی فرومشون جار بزنید که سی دی کی می خرید.
این مسخره بازی ها هم هنوز معلوم نیست از سمت کیه. شاید به خاطر شیلترینگ شدیدی که اخیرا انجام شده آدرسی که بازی بهش وصل میشه بسته شده باشه.

بچه ها جالب اینجاست که من با تیم پشتیبانی EA حرف می زدم.

از این مشکلات خبر ندارند.

لینک بهشون نشون دادم. عکس Errror رو نشون دادم.

خیلی باحالن.

انقدر به Crytek ایمیل زدم حالم بد شد.

عاحزانه خواهش کردم جواب ندادند .

نامردا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or