CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

آقا این Error ای که میده.....هیچی نیست..من یه بار Error داد سی دی کی استفاده شدست... شما Launcher رو باز کن بزار آپدیت شه بعدش حل میشه....آقا الان دیگه به اندازه کافی پلیر هست...هماهنگ کنیم. بریم تو یه سرور خالی. کسیم چیت زد آبروشو تو همین تاپیک می ریم :دی

آقا این Error ای که میده.....هیچی نیست..من یه بار Error داد سی دی کی استفاده شدست... شما Launcher رو باز کن بزار آپدیت شه بعدش حل میشه....آقا الان دیگه به اندازه کافی پلیر هست...هماهنگ کنیم. بریم تو یه سرور خالی. کسیم چیت زد آبروشو تو همین تاپیک می ریم :دی

ربطس به چیزی که شما میگی نداره ! فعلا مولتی تعطیل :دی

دوست عزیز منم صحبت کردم.

من با گنده ترشم صحبت کردم.

حتی کاری کردم با شرکت Crytek تماس بگیره.

گفت به من از Crytek خبری نشده. Email رو گرفت. گفت بهت خبر میدم.

دهن Ea و Crytek سرویس می کنم. سرویسم کردم انقدر Email دادم.

دوست عزیز منم صحبت کردم.

من با گنده ترشم صحبت کردم.

حتی کاری کردم با شرکت Crytek تماس بگیره.

گفت به من از Crytek خبری نشده. Email رو گرفت. گفت بهت خبر میدم.

دهن Ea و Crytek سرویس می کنم. سرویسم کردم انقدر Email دادم.
عزیز منم خدمت گندشونم.
داد تریس گرفتم و گقت که خیلی اوضاع کانکشنتون افتضاحه و باس اینه منم هی میگم تمام رفیقام اینجوری شدن و قبل 1900 مشکلی نداشتیم باز این کانکشنو میکوبه تو سرم :d
راستی گفت گشور شما مشکلی نداره و بن نشده و همش میگفت تست TRACE نشون میده که خیلی بده و شما نمیتونید بازی کنید!!!
میگم شاید با DX11 بازی سنگین شده باشه ونت ما نکشه.
یه فعلا خدا حافظ بش گفتم تا یه برسی بشه.
دوستان یه امتحانی میکنید.
بازی رو نصب کنید 1900 رو هم بریزید اما DX11 و HIGH RES رو نریزید ببینید دست میشه یا نه!

من پویا رو تو xf توجیح کردم :d
اقا الان دارم با Ea میحرفم یارو کم اورد مارو فرستاد تو صف با گندشون.فعلا تو صفم.
فقط دعا کنید به cd key روسی گیر نده مثل استیم!!!!!

واسه شما هم میگه مه serial valid وارد کنید؟
زیر همون login و اینا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or