CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

من نمی دونم شما چرا این مشکل رو دارید من هم CDkey روسی دارم و پچ 1.9 رو هم نصب کردم تنظیمات بازی هم همه در بالاترین حده اینترنتم 8 mb و پینگم دوروبره 50 هست و تا به حال حتی 1 بار هم پیام error دریافت نکردم و الان هم دارم بازی می کنم.

من نمی دونم شما چرا این مشکل رو دارید من هم CDkey روسی دارم و پچ 1.9 رو هم نصب کردم تنظیمات بازی هم همه در بالاترین حده اینترنتم 8 mb و پینگم دوروبره 50 هست و تا به حال حتی 1 بار هم پیام error دریافت نکردم و الان هم دارم بازی می کنم.
شما خودت گفتی تو ایران نیستی !
نمیدونم مشکل از چیه ! با Your Freedom یه امتحانی کنیم ببینیم چشه . چون Vp..N به درد نمیخوره .

همین رو میگم....ممکنه از سریال باشه؟!
گمون نکنم... ولی احساس میکنم قبل آپدیت 1.9 نبود این!!!

سریال که اریجه مشکلی نداره!!!
یعنی میگی یه بار دیگه مدیفای کنیم سریال رو؟؟
نه ... مطمئنم از سریال نیست . اگه بود باید همه جای دنیا دادشون در میومد . فقط ایران انگاری این مشکلو داره . میگن با *** میشه بازی کرد . بزارین با YF امتحان کنم ! :-?

من با چیز پی ان خودم میتونم وارد بخش مولتی بشم و ...
اما امیر گفت نمیتونه!!!
حالا نمیدونم دقیق چه فرقی بین چیز چی ان ها هست ؟!

شاید سرور کشورهای مختلف با هم متفاوت باشه شما برای اتصال به v-p-n از سرور چه کشوری استفاده می کنید؟

شاید سرور کشورهای مختلف با هم متفاوت باشه شما برای اتصال به v-p-n از سرور چه کشوری استفاده می کنید؟
والا مثل چیز پی ان های شما پیشرفته تره.
مال ما یه کانکشنه با یه یوزر و پس ... :d انتخاب سرور نداره!!
اما میدونم که سرورش مال امریکاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or