CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

یا من زیادی شاخم یا اینا خیلی نوبن :دی برای یه بازی که خیلی با مولتی ِ بازیهای دیگه آپشناش فرق داره شروع خوبی بوده . تا این قابلیت های نانوسوئیت دستت بیاد طول میکشه اما خوبه روز اولی خوب راه افتادم . لول 11 ! :دی زود لول میده !

خیلی فرند لیست بازی مسخرس ! نمی تونم فرند ریکوئست رو اکسپت کنم :| از لیست حذف میشن . کسایی که دیدن من قبول نکردم درخواست رو به دل نگیرن دوباره بفرستن :دی شرمنده من نمی خواستم اکسپت نکنم بازی اکسپت نمی کنه :|

• Like
Reactions: pedram_dadgar
  • Like
Reactions: BURNOUT
دوستان 3 تا چی پی ان دارم از جاهای مختلف همگی سرعتشون داغون شده دیگه نمی تونم بازی بکنم خواهشا یه سرویس خوب با اطمینان معرفی بکنین

دوستان ایم سایت رو یه چک کنید : !
اگه واسه بازی میخواین کانکشن با سرور های اروپایی بگیرین که بهترین پینگ رو داشته باشید ! سرور های آمریکا اصلا پینگشون مناسب نیست ! من نه صاحب سایتم نه واسم سودی داره که تبلیغاتشو میکنم ! وظیفم بود به دوستام کمک کنم ! فقط یه چیزی ! همه ی کانکشن ها رو دانلود کنید بعد بازشون کنید اون جایی که باید بزنین Connect برین رو Properties توی همون صفحه جدید که باز میشه نوشته : Host name or IP address of destination ! زیرش یا IP هست یا آدرس سایت : اون رو پینگ بگیرید ! واسه این کار تو CMD تایپ کنید مثلا : Ping 4.2.2.4 ! با هر کدوم از این سرورا که پینگتون بهتر بود همونو بخرید بازی کنید ! در اگثر مواقع پینگ شما رو کمتر هم میکنه ! امید وارم که به دردتون خورده باشه ! اگه خواستین کانکشن تست هم داره ! :x

اقا یکی به من بگه می شه این بازی رو انلاین کرک بازی کر یا نه اگه می شه روش رو هم بذارین اخه هرکی تو هر صفحه ای برا خودش یه چی گذاشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or