CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

سلام.
ببخشید تاپیک قدیمی رو اوردم بالا.من قراره چند روز دیگه از یه نفر اکانت اوریجینشو بخرم که چندتا بازی داخلشه و کرایسیس2 هم جزو اوناس.میخواستم بپرسم این قضیه چیز پی ان و این مشکلات چیه؟میتونم بازی کنم اگه بخرمش؟پچی چیزی نداره؟با پینگ 200 قابل بازی هستش؟
بازم شرمنده از بالا اوردن تاپیک قدیمی.

خب پچ که داره پچ هاشم شامل
1.1
1.2
1.3
1.4
1.8
و 1.9 ( که از همه مهمتره برای DX 11 ) که دو تا اپدیت هم داره با این پچ که میشن 2 گیگ

قبلنا هم مشکل داشت چون سرور های بازی در سایت Gamespy بودن و این سایت هم فـیلتربود و باید از فـیلتر شکن استفاده میکردی و بعد دوباره از فـیلتر در اومد تا همین تازیگی ها که دوباره فـیلتر شد و شما برای بازی نیاز به یک فـیلتر شکن قوی دارید ( اینجا هم راجب به فـیلتر شکن صحبت نکنید ممنون )

سلام.
ببخشید تاپیک قدیمی رو اوردم بالا.من قراره چند روز دیگه از یه نفر اکانت اوریجینشو بخرم که چندتا بازی داخلشه و کرایسیس2 هم جزو اوناس.میخواستم بپرسم این قضیه چیز پی ان و این مشکلات چیه؟میتونم بازی کنم اگه بخرمش؟پچی چیزی نداره؟با پینگ 200 قابل بازی هستش؟
بازم شرمنده از بالا اوردن تاپیک قدیمی.

کلا دیگه برای مولتی بازی کردن باید فکر سرویس های مثل Https باشید که با پینگ خودتون راحت بازی کنید در مورد پچ هم شما فقط بازی از لانچر اجرا کن خودش بازی آپدیت میکنه. پینگ 200 هم خوبه من خودم با 180 بازی میکنم بدون مشکل.

مگه نمیشه از داخل خود بازی سرور جوین شد؟حتما باید از gamespy باشه؟خودم یه چیز دارم منتها تحت وب هست(امیدوارم منظورمو فهمیده باشین).مجانیه.با اینا میشه رفت تو بازی؟من الان تو gamespy هستم.باید چیکار کنم؟

مگه نمیشه از داخل خود بازی سرور جوین شد؟حتما باید از gamespy باشه؟خودم یه چیز دارم منتها تحت وب هست(امیدوارم منظورمو فهمیده باشین).مجانیه.با اینا میشه رفت تو بازی؟من الان تو gamespy هستم.باید چیکار کنم؟

دوست عزیز ربطی نداره (سرورهای بازی در سایت Gamespy نگهداری میشند ) سایت Gamespy هم که قربونش برم فـیلتره !

سلام دوستان .. کسی نیست بیاد بازی ؟؟ کسی سی دی کیشو نداره ؟؟ یک نفرم ایرانی نیست :( ! لطفا اگه کسی هست حتمااااا بگه :( !

دوست عزیز هستن بچه ها منم خودم بازی میکردم ولی انقدر مولتی بازی مزخرف هست ادم وقت نمیزاره پاش :d

دوست عزیز هستن بچه ها منم خودم بازی میکردم ولی انقدر مولتی بازی مزخرف هست ادم وقت نمیزاره پاش :d

مزخرف نیست که :| الان کسی نیست ؟؟ بیاد بازی ؟؟

---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

آقا هرکی پایه هست بگه :(( ! خواهش :(( خیلی دوست دارم با یک ایرانی بازی کنم .. ;;) نمیدونم چرا انقد از مولتی کرایسیس 2 خوشم میاد .. ;))

آی دی مای کرایسیسو بدین ادد کنم ! :d

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------

عجب ! :| خب بابا اگه دارین و میاین بازی بگین :(( !

منم خریدم الان می خوام بازیشو نصب کنم می گم چقد باید آپدیت بشه وقتی بازیو نصب کردم؟؟
اول که باید اگه بازیت کرک شده هست 36 مگ فایل Exe اصلیشو بگیری
بعدشم باید روی luncher کلیک کنی تا 200 مگ آپدیت بشه به نسخه 1.9
بعدش سی دی کی رو وارد میکنی بعد وارد مولتی پلیر میشی تموم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or