CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

بیا قابل توجه دوستانی که می گفتند cdkeyبخرند حالا تحویل بگیرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیچ ربطی به Cdkey نداره من نسخه ی Retail دارم و این مشکل رو دارم ، این CD Key هم فقط با حماقت یه بابایی سر BO مشکل ساز شد ، اگر نه من چندین بار خرید کردم و مشکلی نداشتم .

به حالمون گرفته شد.
الان فقط ما مشکل داریم یا خبر دارید دیگران هم مشکل دارن؟؟
اگه بقیه هم مشکل دارن فک کنم سر اپدیت نشدن سرور های انلاین به dx11 باشه!!؟؟

هیچ ربطی به Cdkey نداره من نسخه ی Retail دارم و این مشکل رو دارم ، این CD Key هم فقط با حماقت یه بابایی سر BO مشکل ساز شد ، اگر نه من چندین بار خرید کردم و مشکلی نداشتم .
دیگه بدتر شما که نسخه retailرا هم که داری باز هم مشکل داری :|:|:|:|
فکر کنم اصلا باای پی ایران مشکل دارن

به حالمون گرفته شد.
الان فقط ما مشکل داریم یا خبر دارید دیگران هم مشکل دارن؟؟
اگه بقیه هم مشکل دارن فک کنم سر اپدیت نشدن سرور های انلاین به dx11 باشه!!؟؟

منم همین مشکل رو دارم. فکر نمیکنم مشکل از اون باشه. وقتی میزنه Checking Privileges اون خطا میاد.

دوستان من بخوام آنلاین بازی کنم جه کنم لطفا راهنمایی کنید ...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای با خیال راحت بازی کنی CD Key بخری که 23 هزار تومن مایشه از سایت Game-ir که بنده هم خریدم
میخوای کرک بازی کنی دردسر داره ولی میشه
گرچه کلا پیشنهاد نمیکنم بخری به دلیل فوران چیتر و مشکلاتی که جدیدا پیش اومده
شخصا پشیمونم
پیشنهاد میکنم انرژیتو جمع کن واسه BF3

بچه ها جالب اینجاست که من با تیم پشتیبانی EA حرف می زدم.

از این مشکلات خبر ندارند.

لینک بهشون نشون دادم. عکس Errror رو نشون دادم.

خیلی باحالن.

انقدر به Crytek ایمیل زدم حالم بد شد.

عاحزانه خواهش کردم جواب ندادند .

نامردا.

من از سایت game-ir یک CDkey خریدم ( چون ارزونتر بود والا می خواستم مستقیم از EA بخرم ) الان هم دارم بدون مشکل بازی می کنم هیچ اروری هم نمی ده. البته من ایران نیستم نمی دونم شاید برای ایران اینطوریه.

من امروز نشتسم بعد از 1-2 ماه دلی از ازا در بیارم دیدم اپدیت 1.8 اومده ذوق زده شدم گفتم دیگه تا مدتی چیت بازی خبری نیست رفتم تو بازی دیدم واویلا از قبل بدتر شده بعد چیتر ها حرفه ای شدن میخوان مثلا نفهمیم یارو چیتره وقتی میخواد شلیک کنه از حالت نامرئی در میاره تیر اندازی میکنه بعد دوباره زرت نامرئی میشه شروع میکنه به دویدن یه ثانیه ام وای نمیسته اخرشم میشه نفر اول با 3000 به بالاـه اونبخت نفر دوم 1000 اَم نیست
نمیفهمم قضییه چیه راهی هست بگین مام بزنیم تو کارش حالا که همه واسه ما چیتر شدن مام بشیم بلکمم بشه نیم ساعت از بازی لذت برد من هرچی گشتم که ببینم این چیت ها از کجا نشات میگره پیدا نکردم هیچکدوم با 1.8 سازگار نیستن
باو یه دور نمیشه با اعصاب اروم بازی کرد

احتمالا اون ها از Trainer استفاده می کنند .
من trainer سایت Cheathappens.com ورژن 1.9 رو تست کردم بعضی هاش تو MP کرایسیس هم جواب میده مثلا همون نامرئی نامحدود . البته اشتراک cheathappens برای اینکه بتونی trainer هاش رو دانلود کنی پولی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or