CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

یکی لطفا کمک کنه!!
من نه بازی رو خودم کرک کردم و نه سی دی کی زدم.وقتی میخوام توی بازی یه اکانت درست کنم ارور میده که نمیشه اکانت ساخت! try again !
100 بار هم بزنم هیچی نمیشه مشکل چیه؟
هنوز هم سی دی کی نخریدم!!
:(:(:(
لطفا یکی جواب بده!! کسی نیست؟؟
:((

لطفا یکی جواب بده!! کسی نیست؟؟
:((

برو اینجا و ثبت نام کن بعد وقتی به اینترنت وصل هستی بازی رو اجرا کن و اون Username و Password رو که اونجا زدی رو وارد کن تا وارد اکانت بشی(وقتی وارد قسمت مولتی بشی خودش به طور اتوماتیک ازت CD Key میخواد).

در ضمن حتما برای وارد اکانت شدن باید آنلاین باشی و اگه پیغام خطا میده فایروال ویندوز رو غیر فعال کن(برای من چند روزه اینجوری شده و با فایروال نمیره توی اکانت با اینکه اجازه رو دادم که به اینترنت وصل بشه)

تو بخش آنلاین راهی داره که بشه جایی رو که میخوای جوین بشی مشخص کنی

مثلا جوین آمریکا یا روسیه بشی ؟
یا همون سرچ رو که میزنی شانسیه ؟

من بازی رو ندارم برای دوستم دارم این سوال رو میپرسم ممنون میشم جواب بدید

مرسی

توی Join Match قسمت F*I*L*T*E*R گزینه Server Region میتونی منطقه سرور رو انتخاب کنی (نمیشه کشور رو انتخاب کنی فقط منطقه مثل امریکای شمالی یا آسیا یا ...)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kan'aan
برو اینجا و ثبت نام کن بعد وقتی به اینترنت وصل هستی بازی رو اجرا کن و اون Username و Password رو که اونجا زدی رو وارد کن تا وارد اکانت بشی(وقتی وارد قسمت مولتی بشی خودش به طور اتوماتیک ازت CD Key میخواد).

در ضمن حتما برای وارد اکانت شدن باید آنلاین باشی و اگه پیغام خطا میده فایروال ویندوز رو غیر فعال کن(برای من چند روزه اینجوری شده و با فایروال نمیره توی اکانت با اینکه اجازه رو دادم که به اینترنت وصل بشه)
این کارا رو انجام دادم ولی دوباره این پیغام میاد! account creation was not successful
please try again
فایروال رو هم از وقتی ویندوز زدم off هست!!
کــــــمــــــک :(

سلام دوستان من وقتی join میشم و میخواد وارد بازی بشه میپره بیرون مینویسه: rthe connection to your session has benn lost

این برای چیه؟ ؟ خیلی امتحان کردم درست نشد.

سلام دوستان من وقتی join میشم و میخواد وارد بازی بشه میپره بیرون مینویسه: rthe connection to your session has benn lost

این برای چیه؟ ؟ خیلی امتحان کردم درست نشد.

راستش من مودمم رو یه روشن خاموش کردم درست شد راستی nat رو هم چک کن ببین در چه وضعیتی هست.;)

وقتی وارد قسمت آنلاین میشی پایین صفحه سمت چپ نوع Nat رو نوشته مثلا

Nat Type : Strict

اگه Strict بود نمیشه بازی کرد باید تنظیمات مودمت رو عوض کنی ( PortForwarding ) یا مودم بزاری رو حالت Bridge
سلام دوست عزیز زده moderate ولی تو بازی نمیره اصلا. چی کار باید بکنم؟ ؟ ؟؟

من کلا چیتر زیاد ندیدم به شدت دوستان ولی پیشنهاد میکنم توی سرور های معروف برین احتمالا هم به زودی patch جدید میاد چون خیلی از مشکلات رو باید رفع کنن ولی توی هر بازی اوایاش چیتر زید پیدا میشه حودتون رو عصبانی نکنین.:-*

سلام دوستان!
یه سوالی دارم از دوستانه عزیز.
من که دارم از نسخه کرک شده استفاده میکنم میتونم آنلاین(البته با cd-key معتبر) بازی کنم؟
و این cd-key معتبر رو از کجا میتونم بخرم؟
من شنیدو این cd-key روسی که تو بعضی از سایتا میفروشن بعد از یه مدتی ممکنه بن بشه؟!
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن!:d
ممنون>:d<

سلام دوستان!
یه سوالی دارم از دوستانه عزیز.
من که دارم از نسخه کرک شده استفاده میکنم میتونم آنلاین(البته با cd-key معتبر) بازی کنم؟
و این cd-key معتبر رو از کجا میتونم بخرم؟
من شنیدو این cd-key روسی که تو بعضی از سایتا میفروشن بعد از یه مدتی ممکنه بن بشه؟!
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن!:d
ممنون>:d<

نه عزیز بن نمیشه. CD Key دزدی که نیستش بن بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or