CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

باز ممنون. نسخه ای که دارم بتا نیست، اینو مطمئنم قبل از اجرا هم سریال رو میخواد البته نه موقع نصب. الان برم یه سریال سفارش بدم از سایت game-ir پس.

Edit:متاسفانه من هم مشکل پیدا نکردن سرور رو دارم،موقعی که join رو میزنم چیزی پیدا نمیکنه. با چیز p-n هم نمیشه. فقط leaderboard ها رو میتونم ببینم ولی سرورها رو نه.

آخرین ویرایش:
دوستانی که Crysis 2 Orginal را تهیه کردن ممکنه با این پیغام روبرو بشن This key is already is use زمانی که می خوان به یه سرور join بشن راه حلش :

1. Go to multiplayer and type in your key

2. Navigate back to Single Player

3. Go back into multiplayer and re-enter your key

باز ممنون. نسخه ای که دارم بتا نیست، اینو مطمئنم قبل از اجرا هم سریال رو میخواد البته نه موقع نصب. الان برم یه سریال سفارش بدم از سایت game-ir پس.

Edit:متاسفانه من هم مشکل پیدا نکردن سرور رو دارم،موقعی که join رو میزنم چیزی پیدا نمیکنه. با چیز p-n هم نمیشه. فقط leaderboard ها رو میتونم ببینم ولی سرورها رو نه.

مشکل از اینه که شما فایل Crysis2.exe رو اجرا میکنی برای اینکه سرور ها رو ببینی باید فایل Crysis2Launcher.exe رو اجرا کنی اگه بازی آپدیت نباشه خودش به طور اتوماتیک پچ رو دانلود میکنه اما اگه بازی کرک شده باشه یا علامت ® توی اسم پوشه ای که بازی رو نصب کردی باشه پچ, بازی رو تشخیص نمیده.

برای بازی کرک شده از اینجا تورنت رو دانلود کن و فایل رو Extract کن و به جای فایل های بازی بریز.

برای بازی که اصلی هست فقط علامت ® رو از توی اسم پوشه پاک کنید.

من خودم این مشکل رو داشتم و با دانلود فایل تورنت مشکل حل شد و حالا 1200 تا روم پیدا میکنه( البته خیلی هاشون خالیه)

دستت درد نکنه،ولی حالا یه مشکل دیگه: سرور پیدا میکنه ولی connect نمیشه...هی میزنه connection to host lost.هم با p-n هم بدونه اون.

NAT type شما تو بازی چیه؟(پایین سمت چپ)

آخرین ویرایش:
پس مشکل از اون نیست، چون moderate نوشته البته انگار بهترین حالت اینه که open باشه.
یه چیز دیگه که شاید هم مهم نباشه، بالا سمت راست میزنه attention,news site unavailable یا یه همچین چیزی.

دوستان سلام
میخواستم ببینم میشه بدون cd-key و با نسخه کرک انلاین زد یا نه؟
راستش تاپیک و خوندم زیاد چیزی دستگیرم نشد
ممنون

دوستان سلام
میخواستم ببینم میشه بدون cd-key و با نسخه کرک انلاین زد یا نه؟
راستش تاپیک و خوندم زیاد چیزی دستگیرم نشد
ممنون

مثل اینکه میشه اما معلوم نیست برای چه مدت بشه این کار رو کرد و حتما EA بزودی یه فکری براش میکنه(این همه پول بده حالا هم اینجوری بشه=(()

http://thepiratebay.org/torrent/6272770/Crysis_2_Update_1.1___Multiplayer_Patch-NoGrp

وقتی داشتم میگشتم لینک رو برای این دوستمون پیدا کنم به یک ترینر برای آنلاین دیدم که از کامنت ها معلوم بود کار میکنه و فعلا سرورها Anti Cheat ندارن (دیگه بهتر از این نمیشه)x)

منم ADD کنید::x
User: AngelosIV

دوستان اینطور که حال نمیده ! اونا پینگشون خیلی کمتر ماست اصلا نمیشه بازی کرد ! چطور میشه هاست شد ؟ نمیشه هاست بشیم بعد با هم جمع شیم بازی کنیم ؟ من هم ادد کنید mohsenaxis

چرا دیگه خیلی راحت میشه بازی کرد:d
مه که تو بتا با پینگ 800 هم بازی میکردم مثله هلووو>:d<
میگم حالا معلوم نیست این هکه تا کی کار میکنه؟فکر کنم دیگه کارش تمومه:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or