CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

فرقش در اینه که اگه EA باشه میتونی به EA Download Manager وارد کنی و اگه روزی DVD نداشتی دانلود کنی.
ولی GFWL باید DVD داشته باشی یا از یک جای دیگه دانلود کنی و بازی رو نصب کنی. بعد داخل بازی به اکانت لایو که وارد بشی CD Key رو ازت میگیره.
در عوض لایو بازی رو در Gamer Card نشون میده و Achievements داره اینا ولی EA خشک و خالیه فقط به اکانت EA اضافه میشه تموم.
البته اگه برای GFWL بدن Game-IR هم کد GFWL خواهد داد. تا بازی عرضه نشه معلوم نیست.
البته نمیدونم بازیهایی که هم فروشگاه EA میفروشه هم GFWL چطوریه. یعنی اگه یکی از فروشگاه EA بخره 2 تا کد یکی برای EA DL Manager و یکی برای GFWL میگیره یا نه.
-------------------------------------------
lowerping و battleping خیلی تاثیر دارن ولی نه برای Crysis 2. بلکه برای تعدادی بازی که در سایت هرکدوم میتونید لیستشون رو ببینید:
lowerping.com
battleping.com
مرسی دوست عزیز

[/QUOTE]
علیک سلام.
من آخرین بار 14 مارس بازی کردم مشکلی نداشت.
قبلا گفته بودن تا 15 مارس هستش دمو.
الآن چون اکانت استیمم یه مشکلی پیدا کرده نمیتونم تست کنم بهتون بگم.
فعلا منتظرم ببینم ساپورت استیم مشکلم رو حل می کنه یا نه.

سه شنبه (شب 4شنبه سوری) هم یاهو مسنجر قطع شد هم تعدادی از پورت ها مثل پورتهای "چیز پی ان ( 7PN )":d بسته شدن. در حال حاضر درست شده.[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز.
یعنی الان باید با پنیر پی N :d! وارد بازی بشم؟

آخرین ویرایش:
من تو خود سایت EA دیدم که نوشته دمو تا 22 برای آمریکا و 23 برای اروپا ادامه داره!
When does the demo end?
The demo ends on March 22nd in the US and March 23rd in the EU (subject to change).

ایران رو ننوشته بود؟ :d
نمیدونم واسه من فقط 2تا سرور پیدا کرد که پینگ 0 بودن.
آخرین بار که بازی کردم تعدا سرور ها تمومی نداشت.
البته سرورهایی که پینگ 0 هستش رو هیچوقت نتونستم بازی کنم.
پینگ 0 معنی نداره :d

خب مشکل منم همینه که فقط اونا رو پیدا میکنه!:d
تازه هر موقع refresh میکنم سرورا رو تعدادشون کم و زیاد میشه و بیشتر از 5 تا پیدا نمیکنه!
البته اون اوایل اینجوری نبود برام و عالی بود!:(
در ضمن اون موقع که درست بود هم با پنیر پی N!:d وصل میشدم و مشکلی نبود ولی الان حتی با استفاده از اون هم مشکل دارم با ای بازی!

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان.من کد بازیو از game-ir خریدم قرار بود امروز برام اس ام اس کنه.برا من که چیزی نیومده.دوستای دیگه که خریداری کردن کدی اومده براشون یا نه هنوز؟

سلام به همه دوستان.من کد بازیو از game-ir خریدم قرار بود امروز برام اس ام اس کنه.برا من که چیزی نیومده.دوستای دیگه که خریداری کردن کدی اومده براشون یا نه هنوز؟
نيومده
به من گفت تا امشب ميرسه!
حالا امروز فرداش مهم نيست منه بدبخت كه بايد ٩ گيگ رو دانلود كنم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or