بچه ها cdkey ماله Ea باشه یا gfwl فرق نداره که؟
الان game-ir ماله Ea رو میفروشه
-------------------------------------------
یه سوال دیگه این برنامه lower ping تو انلاین بازی کردن تاثیری داره یا محدود به بازی های خاص هست مثل battle ping
فرقش در اینه که اگه EA باشه میتونی به EA Download Manager وارد کنی و اگه روزی DVD نداشتی دانلود کنی.
ولی GFWL باید DVD داشته باشی یا از یک جای دیگه دانلود کنی و بازی رو نصب کنی. بعد داخل بازی به اکانت لایو که وارد بشی CD Key رو ازت میگیره.
در عوض لایو بازی رو در Gamer Card نشون میده و Achievements داره اینا ولی EA خشک و خالیه فقط به اکانت EA اضافه میشه تموم.
البته اگه برای GFWL بدن Game-IR هم کد GFWL خواهد داد. تا بازی عرضه نشه معلوم نیست.
البته نمیدونم بازیهایی که هم فروشگاه EA میفروشه هم GFWL چطوریه. یعنی اگه یکی از فروشگاه EA بخره 2 تا کد یکی برای EA DL Manager و یکی برای GFWL میگیره یا نه.
-------------------------------------------
lowerping و battleping خیلی تاثیر دارن ولی نه برای Crysis 2. بلکه برای تعدادی بازی که در سایت هرکدوم میتونید لیستشون رو ببینید:
lowerping.com
battleping.com
سلام بچه ها خوبید!
میگم من نمیتونم وارد سرورها بشم مشکل داره این بازی؟
بعد تو سایتش نوشته که تا 22 این ماه فرصت برای بازی هست!
علیک سلام.
من آخرین بار 14 مارس بازی کردم مشکلی نداشت.
قبلا گفته بودن تا 15 مارس هستش دمو.
الآن چون اکانت استیمم یه مشکلی پیدا کرده نمیتونم تست کنم بهتون بگم.
فعلا منتظرم ببینم ساپورت استیم مشکلم رو حل می کنه یا نه.
manam hamin moshkelo daram.kolan pc kheili zoor bezane 2 ta server bishtar gir nemiare taze too oonam nemitoone bere ta dirooz khoob kar mikard emrooz yeho injoori shod
سه شنبه (شب 4شنبه سوری) هم یاهو مسنجر قطع شد هم تعدادی از پورت ها مثل پورتهای "چیز پی ان ( 7PN )" :d بسته شدن. در حال حاضر درست شده.