CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

من تا level 5 رفتم بعدا که دوباره رفتم تو بازی شده بود 3 !
هر چی leve up میکنم دوباره هی میشه 3 !!!!
چرا ؟
منم همین مشکلو داشتم ! میرفتم تا لول 8 بعد که میمودم بیرون،میرفت دوباره رو 6 ولی یهویی دیروز درست شد.جالب اینجاست یه راست رفت رو لول 10 :d!

راستی بخوام CD-KEY بگیرم از کجا بگیرم ؟ گیم ای ار 3 نسخه داره،چه فرقی با هم دارن ؟
بعد یه سوال،CD KEY رو داشته باشم باید کل بازی رو دانلود کنم ؟

CD-Key واسه EA میده و در EA DL Manager وارد می کنید دانلود میشه. اگر هم DVD کپی بازی (نسخه کامل که هنوز نیومده) رو داشته باشید نصب می کنید. اگه قبل نصب کد (سریال) خواست، کد خریداری شده رو وارد می کنید. اگه نخواست داخل بازی که وارد اکانت بشید ازتون کد رو می پرسه. پیشنهاد می کنم اول در EA DL Manager وارد کنید حتی اگه DVD بازی رو داشته باشید.

در Game-IR برای خرید 3 حالت هست. یکی Crysis 2 معمولی هستش که ارزونترینشه و کد EA رو دریافت می کنید. دومی Crysis 2 + 31 GamesForWindows Live هستش که در این حالت یک کد Crysis 2 معمولی دریافت می کنید + یک کد که مخصوص 31 بازی لایو هستش و بعد وارد کردن میتونید آنلاین بازی کنید (اورجینال). لیست بازیها هم در زیر محصول نوشته شده. برای بازیهای لایو باید DVD داشته باشید و نصب کنید داخل بازی به اکانت لایو وارد که شدید کد رو می پرسه. کد رو باید نگه دارید چون برای هر 31 بازی جدا جدا باید وارد بشه.
حالت سوم هم برای خرید Crysis 2 Limited Edition هستش که گرونترینشه و نسخه محدود یا سفارشی بازی رو دریافت می کنید که یک سری امکانات اضافه در قسمت Multiplayer خواهد داشت.http://www.game-ir.com/referrer-98.html

من میخوام Crysis 2 رو بخرم می خواستم راهنماییم کنید(این اولین باری هست که میخوام آنلاین بازی کنم).

اول من اینترنتم 128Kbps مال شرکت مبین نت(Wimax) وقتی دستور ping -t 4.2.2.4 رو توی Command Prompt میزنم پینگم رو بین 270 تا 300 میزنه این برای بازی خوبه؟ میتونم آنلاین بازی کنم؟( من Battlefield Heroes رو دانلود کردم اما یا توی بازی نمیرفت و DC میشد یا وقتی وارد بازی میشد بعد از یه مدت کم میگفت پینگت زیاده و داری کیک میشی اما یه بازی گمنام دیگه به راحتی بازی میکنم و مشکلی برام پیش نمیاد)

یه سوال دیگه هم داشتم من میخوام بازی رو از Game-IR بخرم میخواستم ببینم واقعا ارزشش رو داره 20000 تومن بیشتر بدم برای Limited Edition(با توجه به اینکه من احتمال خیلی زیاد تا خرداد بیشتر نمیتونم بازی کنم)

اگه اطلاعات دیگه ای نیاز هست هر چه زودتر بگید تا جواب بدم تا تکلیفم مشخص بشه. ممنون.

من میخوام Crysis 2 رو بخرم می خواستم راهنماییم کنید(این اولین باری هست که میخوام آنلاین بازی کنم).

اول من اینترنتم 128Kbps مال شرکت مبین نت(Wimax) وقتی دستور ping -t 4.2.2.4 رو توی Command Prompt میزنم پینگم رو بین 270 تا 300 میزنه این برای بازی خوبه؟ میتونم آنلاین بازی کنم؟( من Battlefield Heroes رو دانلود کردم اما یا توی بازی نمیرفت و DC میشد یا وقتی وارد بازی میشد بعد از یه مدت کم میگفت پینگت زیاده و داری کیک میشی اما یه بازی گمنام دیگه به راحتی بازی میکنم و مشکلی برام پیش نمیاد)

یه سوال دیگه هم داشتم من میخوام بازی رو از Game-IR بخرم میخواستم ببینم واقعا ارزشش رو داره 20000 تومن بیشتر بدم برای Limited Edition(با توجه به اینکه من احتمال خیلی زیاد تا خرداد بیشتر نمیتونم بازی کنم)

اگه اطلاعات دیگه ای نیاز هست هر چه زودتر بگید تا جواب بدم تا تکلیفم مشخص بشه. ممنون.

نسخه محدود یه سری امکانات اضافی واسه قسمت Multiplayer داره. مثلا درجه ی شما از مرحله 5 شروع میشه و ...

اینکه شما فقط تا خرداد میتونی بازی کنی ربطی به خرید نسخه معمولی یا محدود نداره چون نسخه محدود واسه شروع کار خوبه بخاطر امکاناتش.
با 128 هم میشه بازی کرد. نمیگم عالی ولی میشه بازی کرد.

بچه ها cdkey ماله Ea باشه یا gfwl فرق نداره که؟
الان game-ir ماله Ea رو میفروشه
-------------------------------------------
یه سوال دیگه این برنامه lower ping تو انلاین بازی کردن تاثیری داره یا محدود به بازی های خاص هست مثل battle ping

سلام بچه ها خوبید!
میگم من نمیتونم وارد سرورها بشم مشکل داره این بازی؟
بعد تو سایتش نوشته که تا 22 این ماه فرصت برای بازی هست!

آخرین ویرایش:
بچه ها cdkey ماله Ea باشه یا gfwl فرق نداره که؟
الان game-ir ماله Ea رو میفروشه
یه سوال دیگه این برنامه lower ping تو انلاین بازی کردن تاثیری داره یا محدود به بازی های خاص هست مثل battle ping

فرقش در اینه که اگه EA باشه میتونی به EA Download Manager وارد کنی و اگه روزی DVD نداشتی دانلود کنی.
ولی GFWL باید DVD داشته باشی یا از یک جای دیگه دانلود کنی و بازی رو نصب کنی. بعد داخل بازی به اکانت لایو که وارد بشی CD Key رو ازت میگیره.
در عوض لایو بازی رو در Gamer Card نشون میده و Achievements داره اینا ولی EA خشک و خالیه فقط به اکانت EA اضافه میشه تموم.
البته اگه برای GFWL بدن Game-IR هم کد GFWL خواهد داد. تا بازی عرضه نشه معلوم نیست.
البته نمیدونم بازیهایی که هم فروشگاه EA میفروشه هم GFWL چطوریه. یعنی اگه یکی از فروشگاه EA بخره 2 تا کد یکی برای EA DL Manager و یکی برای GFWL میگیره یا نه.
lowerping و battleping خیلی تاثیر دارن ولی نه برای Crysis 2. بلکه برای تعدادی بازی که در سایت هرکدوم میتونید لیستشون رو ببینید:
lowerping.com
battleping.com

سلام بچه ها خوبید!
میگم من نمیتونم وارد سرورها بشم مشکل داره این بازی؟
بعد تو سایتش نوشته که تا 22 این ماه فرصت برای بازی هست!

علیک سلام.
من آخرین بار 14 مارس بازی کردم مشکلی نداشت.
قبلا گفته بودن تا 15 مارس هستش دمو.
الآن چون اکانت استیمم یه مشکلی پیدا کرده نمیتونم تست کنم بهتون بگم.
فعلا منتظرم ببینم ساپورت استیم مشکلم رو حل می کنه یا نه.

manam hamin moshkelo daram.kolan pc kheili zoor bezane 2 ta server bishtar gir nemiare taze too oonam nemitoone bere ta dirooz khoob kar mikard emrooz yeho injoori shod:-/

سه شنبه (شب 4شنبه سوری) هم یاهو مسنجر قطع شد هم تعدادی از پورت ها مثل پورتهای "چیز پی ان ( 7PN )" :d بسته شدن. در حال حاضر درست شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or