CRYSIS 2 - Multiplayer Section

screenshot09_788_1.jpg

سلام !:d

با توجه به اقبال مناسبی که از بتای مالتی CRYSIS 2 روی کنسول ها شده و قول های سازندگان و تجربه ی لذت بخشی مثل Crysis Wars این تاپیک رو میزنیم تا بعد از انتشار بازی شروع کنیم به خوردن مالتی CRYSIS 2 :d

در ضمن دموی بخش مالتی نسخه ی PC هم اول مارس عرضه خواهد شد.

crysis_2_screenshot_6wbmz.jpg

دوستان من نسخه بتا را دارم وقتی وارد قسمت مولتی میشوممیگوید یوزر نیم و پسورد را وارد کن به قسمت ساخت اکانت که می روم هر کاری که میکنم اکانت ساخته نمیشود و ارور میدهد شما چگونه توانستید وارد مولتی بشوید لطفا راهنمایی کنید

دوستان خواستید من رو هم ادد کنید : moh3naxis
چرا رنک هی بر میگرده به 4 ؟
راستی بخوام CD-KEY بگیرم از کجا بگیرم ؟ گیم ای ار 3 نسخه داره،چه فرقی با هم دارن ؟
بعد یه سوال،CD KEY رو داشته باشم باید کل بازی رو دانلود کنم ؟

دوستان خواستید من رو هم ادد کنید : moh3naxis
چرا رنک هی بر میگرده به 4 ؟
راستی بخوام CD-KEY بگیرم از کجا بگیرم ؟ گیم ای ار 3 نسخه داره،چه فرقی با هم دارن ؟
بعد یه سوال،CD KEY رو داشته باشم باید کل بازی رو دانلود کنم ؟
این فقط نسخه دمو هست تا فردا هم مهلتش تموم میشه. نسخه اصلی 20 روز دیگه میاد

دوستان من نسخه بتا را دارم وقتی وارد قسمت مولتی میشوممیگوید یوزر نیم و پسورد را وارد کن به قسمت ساخت اکانت که می روم هر کاری که میکنم اکانت ساخته نمیشود و ارور میدهد شما چگونه توانستید وارد مولتی بشوید لطفا راهنمایی کنید
سلام.
برای ساخت اکانت باید چند بار امتحان کنین تا بالاخره بتونین یه اکانت بسازین.
من یه اکانت دیگه دارم...اگه خواستی PM بده

منم بلاخره تونستم بازی کنم پینگم تو بازی 180 تا 200 بود به نسبت بقیه بازی ها پینگ خوبه ولی پینگ بقیه همه زیر 100 بود که این یکم اذیت میکنه فریم دهی خوبه کلا کسی که بتونه بهتر ار نانو سویت استفاده کنه برنده میشه اول شدنم راحت چون همه نوب هستن:d گیم پلی جالب و خلاقانه داره
dexon777 اد بنمایید !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or