CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
=))دقیقا عمرا فریم بازی کنسول به حتی 1درصد pc برسد :d
بازی یک لحظه دیدم گفتم سازنده حتما انجینو عوض کردن
cry engine خوب نبود حتما این بلا سرش آوردن
:d
بافتا داره حالمو بهم میزنه یاده sniperافتادم:))
رجوع شود به پست 161

• Like
Reactions: leonk13
=))دقیقا عمرا فریم بازی کنسول به حتی 1درصد pc برسد :d
بازی یک لحظه دیدم گفتم سازنده حتما انجینو عوض کردن
cry engine خوب نبود حتما این بلا سرش آوردن
:d
بافتا داره حالمو بهم میزنه یاده sniperافتادم:))
همين كم مونده بود كه از محضر اساتيدی مثل شما مستفيض شم!:)
چند تا نكته آموزشی:
-فريم بر حسب در صد محاسبه نمی شه
-بافتایی كه تو اين شات های منتشر شده هست در مقايسه با نسخه PC در حد مديوم هم نيست
-نور پردازی در حد فاركرای1 (با تنظيمات آخر) هم نيست و به هيچ وجه شبيه نورپردازی كه تو بازی اصلی بود به نظر نمياد
چقدر يه شبه فن های كرايسيس زياد شدن:lol:
حوصله جر و بحث با يه سری معلوم الحال رو ندارم،بخاطر همين ديگه اينجا پست نمی دم.
خوش باشيد و عكس پماد سوختگی و آب يخ بذاريد.با آدم بی منطق نبايد بحث كرد.
نسخه PC بازی 7 گیگ فضا اشغال میکرد، مگه این بازی رو کنسول چقدر حجم داره که دانلودیش کردن؟
احتمالا 6-7 گيگ.
اونا براشون حجم مهم نيست،همين الان بازی های كامل دارن روی PSN و XBL با حجمای زياد عرضه می شن...
کجای کاری این روزها بازی ها 3 نسل پیش رو میارن دو تا قورباغه بهش اضافه میکنن با قیمت یک بازی کامل میندازن به گیمرها و همه هم کلی براش ابراز احساسات میکنند..
به مقدسات توهين نكن لطفا...
معلومه چه شاهكاريه كه همونطور كه خودت داری می گی هنوز براش سرودست می شكونن.پس خراب كردنش بازخوردش معكوسه برات:)
تو امضاتم مثل اينكه فراموش كردی نمره شماره چهارمش رو بنويسی!:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
بازی مال امسال نیست که بایدم 19 دلار باشه.

کجای کاری این روزها بازی ها 3 نسل پیش رو میارن دو تا قورباغه بهش اضافه میکنن با قیمت یک بازی کامل میندازن به گیمرها و همه هم کلی براش ابراز احساسات میکنند..

این بازی که جای خود داره و مال 4 سال پیشه..

3000 تومن رو ترجیح میدن امین جون . سرعت دانلود هم که گفتن نداره :d

حواسم به ایران نبود..یک لحظه خیال کردم ............................................ولش کن..:d

با اين اينترنت هاي داغون كي ميخواد دانلود كنه ... !!

همون کسانی که مجبورا روزی 200 مگ و 500 مگ و 1 گیگ و... آپدیت برای بازیهای آنلاین و کنسولهاشون دانلود کنن..!

با اين وضعيت من واسه بعضيا نگرانم كه واسه دانلود بايد حداقل 7-8 ساعت كنسول روشن بذارن ، يه وقت 3 چراغ نشه دستگاشون ...

شما ظاهرا زیر فشار سنگینی قرار داری حالا مشخص نیست چرا اما سعی کن از زیر فشار خارج شی نگران کنسول ملت هم نباش . :d

• Like
Reactions: u.s.a

این بازی که جای خود داره و مال 4 سال پیشه..

اخه اون بازی ها رو ور میدارن یه اسم میزارن .. کالکشن و از چرتو پرتا این از این جنقولک بازی ها نداره.:x

با اين وضعيت من واسه بعضيا نگرانم كه واسه دانلود بايد حداقل 7-8 ساعت كنسول روشن بذارن ، يه وقت 3 چراغ نشه دستگاشون ...

ایکس باکس هیچی ولی PS3 داران میتونن با PC آپدیت ها رو دانلود کنند و روی PS3 بریزن با روش PS3 Proxy

همين كم مونده بود كه از محضر اساتيدی مثل شما مستفيض شم!:)
چند تا نكته آموزشی:
-فريم بر حسب در صد محاسبه نمی شه
-بافتایی كه تو اين شات های منتشر شده هست در مقايسه با نسخه PC در حد مديوم هم نيست
-نور پردازی در حد فاركرای1 (با تنظيمات آخر) هم نيست و به هيچ وجه شبيه نورپردازی كه تو بازی اصلی بود به نظر نمياد
چقدر يه شبه فن های كرايسيس زياد شدن:lol:
منظورت چیه ؟حالا درصدم حساب کردم شما خیلی اساتیدی فقط حرفت به من بر خورد :|بار اخرت باشه اینجوری حرف میزنی گیمر نباید مغرور باشه )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or