Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
اونايي هم كه ميگن كالاف چرا رفته تو سال مثلا ٢٠٥٠ ، مثل اينه كه ملت زمان قديم سوار اسب مي شدن الانم بايد سوار اسب بشن:)) ماشينو بزارن كنار ، نميتونستن همش جنگ جهاني ٢ بسازن ، اون موقع يه سري ميومدن مي گفتن اه حالمون بهم خورد چقد جنگ جهاني مي سازين ؟ :D
با دو تا پُستت حرف دلمو زدی :دی
من از معدود کسایی هستم که میگن اینده بمونه بهتره
هر جا اینو میگم صد نفر میپرن بهم :دی

اونايي هم كه ميگن كالاف چرا رفته تو سال مثلا ٢٠٥٠ ، مثل اينه كه ملت زمان قديم سوار اسب مي شدن الانم بايد سوار اسب بشن:)) ماشينو بزارن كنار ، نميتونستن همش جنگ جهاني ٢ بسازن ، اون موقع يه سري ميومدن مي گفتن اه حالمون بهم خورد چقد جنگ جهاني مي سازين ؟ :D
من منظور شما رو دقیق نفهمیدم اما در پاسخ به قسمت آخر نوشته ی شما میتونم بگم که طبیعیه. انسان تنوع طلبه و اصلا جالب نیست یه کلیشه رو بار ها و بار ها تکرار کنن. COD چند سالی بود داشت کلیشه ای کار میکرد و این موضوع فقط مربوط به موضوع بازی و داستانش نبود بلکه تو گیم پلی هم حرف خاصی نداشت یا بهتره بگم پیشرفتی نداشت. (مشکلی که یقه بازی بتمن آرکهام اورجین و خیلی بازی های دیگه هم گرفت و فقط مربوط به COD نمیشه اما در این زمینه خدا شده)
و نکته دیگه اینکه برای نو آوری دلیلی نداره از یه عصر بری تو یه عصر دیگه (بازه ی زمانی منظورمه) برای مثال 4 تا آنچارتد اومد و یکی از دیگری جذاب تر. اما بازی هایی مثل AC , COD سعی داشتن با سفر در زمان نو آوری ایجاد کنن و خودشون و مخاطباشون رو گول بزنن

واقعا Treyarch بنظرم بهترين استوديو براي جنگ جهاني هست
همون WaW نشون داد چقدر Treyarch پتانسيل داره
حتي همون BO3 هم كمپينش بسيار جالب بود و من لذت بردم ازش
داستان جالبي داشت و كمي فلسفه هم درش وجود داشت و Corvus عالي بود...
بهترين بخش زامبي هم چه از نظر داستان و لور چه از نظر ديزاين مپ و نو اوري هم براي Treyarch هست هرچند داستان كاراكتر هاي اصلي زامبي با اخرين دي ال سي زامبي تموم شد

اميدوارم سال هاي بعد نرن سمت CoD Bo4 ياامثالش
گرافيك بازي هم انتظار زيادي من ندارم گرافيك خالي و يه كمپين ابكي به هيچ دردي نميخوره
كار جديدي كه تو مولتي كردن جالب هست حالت Tower مانند Destiny داره گويا اون نظرمو خيلي جلب كرده
اميدوارم بتونه دوباره كد رو زنده كنه اين نسخه فقط ايكاش پروژه جنگ جهاني رو ميدادن دست Tryarch كبير Xd
من الان بيشتر هايپ كد سال بعد هستم كه تريارك ميسازه تا ورلد وار ٢ الان
لول

Sent from my iPhone using Tapatalk
پس حتما كالاف ١ و ٢ رو بازي نكردي ،cod mw 2 رو كه بازي كردي ، infinty ward هم كم نداره از treyarch داش ،

من منظور شما رو دقیق نفهمیدم اما در پاسخ به قسمت آخر نوشته ی شما میتونم بگم که طبیعیه. انسان تنوع طلبه و اصلا جالب نیست یه کلیشه رو بار ها و بار ها تکرار کنن. COD چند سالی بود داشت کلیشه ای کار میکرد و این موضوع فقط مربوط به موضوع بازی و داستانش نبود بلکه تو گیم پلی هم حرف خاصی نداشت یا بهتره بگم پیشرفتی نداشت. (مشکلی که یقه بازی بتمن آرکهام اورجین و خیلی بازی های دیگه هم گرفت و فقط مربوط به COD نمیشه اما در این زمینه خدا شده)
و نکته دیگه اینکه برای نو آوری دلیلی نداره از یه عصر بری تو یه عصر دیگه (بازه ی زمانی منظورمه) برای مثال 4 تا آنچارتد اومد و یکی از دیگری جذاب تر. اما بازی هایی مثل AC , COD سعی داشتن با سفر در زمان نو آوری ایجاد کنن و خودشون و مخاطباشون رو گول بزنن
اينجوري كه نميشه گفت ، پس يعني dice هم نبايد جنگ ستارگان مي ساخت ، شوتر نياز به تنوع داره خوب داش انچارتد action advanture رو يه شخصيت جلو ميره دستشون باز نيست ولي شوتر دستت بازه هم مي توني اينده كار كني هم گذشته ،الان كه خوشبختانه سه تا استوديو داره كالاف ، ولي قبول دارم كمپين كالاف ساده تر شده ولي تو مولتي من كاستي نديدم بلكه پيشرفت زيادي كردن ، زامبي اضافه كردن والبته اكتيويژن هم دستشونو بسته ،نميتونن فقط رو كمپين كار كنن

صحنه را ديدم :D پسنديدم :D
اغا :D خيلي عالي بود . امسال كلا با دانكريك و ايشون ميريم كه استقبال گرمي از جنگ هاي جهاني بكنيم .
گرافيك خيلي عالي بود ، گيم پلي هم كلا سينماتيك و داراي اكشن هاي معروف سري هستش ظاهرا .
بازار شوتر امسال خيلي داغه ، از اين بگير برو تا استاروارز و سلطانشون Destiny 2

همه چی خوب به نظر می رسه، فقط امیدوارم تا جای ممکن Recoil اسلحه ها زیاد باشه. صدای تفنگ ها هم کر کننده باشه. یکی از دلایلی که شوتینگ MW ریمستر اون فاز خود MW رو بهم نداد همین صداش بود. یا مثلا GTA V به خاطر پسرفت وحشتناکی که توی صداگذاری داشت نسبت به IV اصلا شلیک کردن توش حال نمی داد:دی

• Like
Reactions: amirv2
عجب :| :D
تقریبا تمامی کسانی هم که از 1 CoD شروع کردن این سری رو برعکس فکر میکنن ها :D
متاسفانه كسايي كه ميان نظر مخالف ميدن ٣ ٤ نسخه اخر كالاف رو بازي نكردن و نميدونن قضيه چي ما كه از كالاف ١ تا اخرين نسخه بازي كرديم ايرادات خيلي كمي بازي داره اين هم طبيعيه چون پلير ها بيشتر مولتي بازي مي كنن و كسي با كمپين ارضا نميشه ولي با توجه به باز خورد پليرا بايد مولتيش نسبت به كمپين بهتر باشه ،نمونش gta v يه dlc براي قسمت داستانيش نيومد و اين بازي بازها هستن كه به سمت مولتي پيش رفتن ولي بازي هايي مي بينيم مثل ويچر انقد فروش مي كنه ،اورواچ هم كه ميبيني ٩٠ درصد مولتي هست ،اين كار و سياست اكتي زيادم مشكل نداره فكر كنم،ولي شما مي بينيد كه كمپين infinite warfare يكي از بهترين كمپينا بوده قطعا

• Like
Reactions: afshin-rnj
پس حتما كالاف ١ و ٢ رو بازي نكردي ،cod mw 2 رو كه بازي كردي ، infinty ward هم كم نداره از treyarch داش ،
كيه كه Cod 1&2 بازي نكردن باشه :دي
از اين نظر ميگم تريارك بهتره چون
نه اينفينيتي وارد نه اسلج همر تونستن تو زامبي حتي نزديك به تريارك بشن

و همينطور با ساخت WaW نشون داد چقدر تواناست
واقعا CoD WaW يكي از اپيك ترين كد هايي هست كه تا حالا ساخته شده و يكي از حماسي ترين تجربه هاي گيم من هست
من رسما از BO1 به بعد فقط بازي هاي تريارك رو براي زامبي و ادامه دادن داستانش و رفتن ايستر اگ هاش گرفتم
واقعا كارشون درسته اينفينيتي وارد هم تو اين نسل واقعا داره درجا ميزنه اون از Ghosts
اينم از IW
به هرحال كاريش نميشه كرد بازي دست Sledgehammer هست و بايد منتظر موند و ديد چكار ميكنن
ولي من همون اول هم كه اين استوديو معرفي شد و قرار شد كد تو يه چرخه ٣ ساله بين اين و ٢ تا استوديو ديگه بگرده حس خوبي بهش نداشتم ى مخالف بودم
اصلا هايپ نيستم و اميدي ندارم حتي اگر سينگل بازي هم موفق بشه مولتي بازي يحتتمل شكست ميخوره
چون هم ساخت مولتي پلير تو WW2 سخته هم اينكه SHنشون داده تو ساخت مولتي مضخرف استعداد داره
نمونش مولتي AW كه مضخرف ترين مولتي كل سري هست
حتي كمپين هم چيز خاصي نبود من وسطاش دراپ كردم

كيه كه Cod 1&2 بازي نكردن باشه :دي
از اين نظر ميگم تريارك بهتره چون
نه اينفينيتي وارد نه اسلج همر تونستن تو زامبي حتي نزديك به تريارك بشن

و همينطور با ساخت WaW نشون داد چقدر تواناست
واقعا CoD WaW يكي از اپيك ترين كد هايي هست كه تا حالا ساخته شده و يكي از حماسي ترين تجربه هاي گيم من هست
من رسما از BO1 به بعد فقط بازي هاي تريارك رو براي زامبي و ادامه دادن داستانش و رفتن ايستر اگ هاش گرفتم
واقعا كارشون درسته اينفينيتي وارد هم تو اين نسل واقعا داره درجا ميزنه اون از Ghosts
اينم از IW
به هرحال كاريش نميشه كرد بازي دست Sledgehammer هست و بايد منتظر موند و ديد چكار ميكنن
ولي من همون اول هم كه اين استوديو معرفي شد و قرار شد كد تو يه چرخه ٣ ساله بين اين و ٢ تا استوديو ديگه بگرده حس خوبي بهش نداشتم ى مخالف بودم
اصلا هايپ نيستم و اميدي ندارم حتي اگر سينگل بازي هم موفق بشه مولتي بازي يحتتمل شكست ميخوره
چون هم ساخت مولتي پلير تو WW2 سخته هم اينكه SHنشون داده تو ساخت مولتي مضخرف استعداد داره
نمونش مولتي AW كه مضخرف ترين مولتي كل سري هست
حتي كمپين هم چيز خاصي نبود من وسطاش دراپ كردم

بدون شك بهترين كالاف ٥ سال اخير خواهد شد حالا ببين

يكم هم داري كم لطفي مي كني با يك بازي دو بازي نميشه گفت يه استديو چند مردا حلاجه نموش بتل ٤ بدترين كمپين را داشت ولي اومد با بتل ١ جبران كرد ،در ضمن واقعا شما iw رو كمپينشو بد مي دوني من كه موم به تنم سيخ شد ، درسته تريارك مولتي و زامبي خوب ميسازه ولي اينفينيتي بهترين هست حالا شما مولتي بازي خوب مسلما تريارك رو انتخاب مي كني در ضمن با mw 2 خودشو نشون داد يعني به نظرت waw بهتر از اون بود ، كمپيني كه iw مي سازه هيچ بازي شوتري رو نميتوني باهاش مقايسه كني :D البته نظر منه

يكم هم داري كم لطفي مي كني با يك بازي دو بازي نميشه گفت يه استديو چند مردا حلاجه نموش بتل ٤ بدترين كمپين را داشت ولي اومد با بتل ١ جبران كرد ،در ضمن واقعا شما iw رو كمپينشو بد مي دوني من كه موم به تنم سيخ شد ، درسته تريارك مولتي و زامبي خوب ميسازه ولي اينفينيتي بهترين هست حالا شما مولتي بازي خوب مسلما تريارك رو انتخاب مي كني در ضمن با mw 2 خودشو نشون داد يعني به نظرت waw بهتر از اون بود ، كمپيني كه iw مي سازه هيچ بازي شوتري رو نميتوني باهاش مقايسه كني :D البته نظر منه
خب كسي از بتلفيلد انتظار كمپين خوبي نداره (مگر از بدكمپاني ها كه خب تا حالا هم از نظر مولتي هم كمپين عالي بودن)
وقتي صحبت از بتلفيلد ميشه همه منتظرن ببينن توي مولتي چكار ميكنه بتلفيلد ٤ هم واقعا اسطوره هست تو مولتي كه هنوزمكه هنوزه من مولتيش رو به BF1 ترجيح ميدم و با وجود BF1 بازيش ميكنم
در مورد بتلفيلد١ هم بگم اصلا و ابدا كمپين خوبي نداشت
مولتيش هم حتي بعد از مدتي واقعا خسته كننده و ازار دهنده ميشه حتي با وجود دي ال سي.
من البته فكت ندادم گفتم بنظر من تريارك بهترين گزينه براي ساخت جنگ جهاني هست سال بعد هم نوبت تريارك هست...
اينفينيتي وارد هم بسيار استوديو خوبيه...
حالا بايد ديد ايتري چكار ميكنن :دي

• Like
Reactions: afshin-rnj

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or