Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
یعنی فقط میخوان ایراد بگیرن!
COD2 جریان نرماندیش فرق میکرد باید از صخره بالا میرفتی و اینا قضیش با چیزی که واقعا اتفاق افتاده فرق داشت! ولی جدا به مدال 14 سال پیش میگین تجربه ی نرماندی!؟ یعنی همون براتون کافی بود دیگه؟! حله
بعد از MW3 سر هیچ کلافی اینجوری هایپ نشدم و از روزه نمایش تریلر روزشماری اومدنشو نمیکردم.... ولی انصافا با هر سبک و سلیقه ای باید قبول کنین که چیزی که نشون داده شد شاهکاره
تنها و تنها ایرادی که " الان" میشه ازش گرفت اینه که ظاهرا جنگ فقط بین آلمانو آمریکاس و شوروی و انگلیس و پارتیزان ها خبری نیست.... کاش مسائل مالی مهم نبودو چند سال دیگه یه پک کامل ارائه میدادن.. یه چیزی مثلCOD 2 اون زمان که حداقل 20 بار تمومش کردم

• Like
Reactions: kamyy
من منظورم گرافیک تو بخش گیم پلی هست، چه ربطی به زاویه دید داره؟!
یعنی برای اینکه بفهمیم یک تریلر گیم پلی هست و یا نه، نیاز به زاویه دید درست داریم؟:|
بازم میگم گرافیک تو اون قسمتهائی که مشخصه که گیم پلی هست، کاملا پیشرفت داشته نبست به نسخه های قبل.
اما اون شگفت زدگی که بچه ها میگن مربوط به اون قسمتهائی میشه که "هرچیزی غیر از گیم پلی هستن".
3مدل تریلر داریم: یکی CGI هست که خب تکلیفش معلومه. یکی in-engine هست که یعنی با انجین بازی ولی با کیفیت بالاتر (assetها، نورپردازی، بافت هاو...) رندر شده یکی دیگه هم مثل این تریلر in-game هست که یعنی شما دقیقا گرافیکی که حین کنترل بازی میبینید همین چیزی هست که توی تریلر مشخصه.

گرافیک COD جدید بدون در نظر گرفتن رزولوشن و فریمش باز هم فوق العادست. مخصوصا کاراکتر مدل هاش
image_call_of_duty_wwii-35210-3843_0003.jpg

image_call_of_duty_wwii-35210-3843_0012.jpg

خیلی وقته که میخوام این حرف رو بزنم ولی فرصت مناسبی براش نمی دیدم.
خیلی ها چندین ساله (میشه گفت از زمان BO3 به این ور) از CoD به خاطر تم تخیلی و گیم پلی سریع اش و عدم پیشرفت اش شاکی هستن.
ولی مسئله اینجاست که CoD رو 3 استودیو میسازن و تا بخواد چیزی که گیمر ها میخوان عرضه بشه زمان زیادی طول میکشه.
وقتی که CoD:BO 2 عرضه شد و با بازخورد خوب بازیکن ها مواجه شد در ادامه شاهد BO3 و AW بودیم،به واقع جواب طرفدارها و گیمرها که چیزی شبیه BO2 میخواستن رو 2 و 3 سال بعد دادن و عملا اینفینیتی وارد پا سوز این چرخه ی استودیویی اکتیویژن شد که در زمان بد بازی رو عرضه کنه کسی دیگه راغب اش نیست مثال بارزش Ghosts و IW.
الان هم که شاهد CoD WW2 هستیم در واقع شاهد خواسته گیمرها تو سال 2015 هستیم که الان دارن جواب میدن.
خیلی ها رو من دیدم که میگن بتلفیلد 1 باعث شد که CoD به تم جنگ جهانی و گذشته برگرده در حالی که این حرف اصلا درست نیست،پروسه ساخت این بازی از 2 سال پیش بعد از تموم شدن کار اسلج همر با AW و عرضه ی BO2 تو سال 2015 شروع شده و هیچ ربطی به دایس و بتلفیلد 1 نداره.
باز هم سواحل نورماندی و d-day ?
ای کاش سراغ جنگ کره یا جنگ ویتنام میرفتن
آخ گفتی.
ولی رسانه ها طوری هستش که کشتن نازی ها عمری پیش پا افتاده و قهرمانانه محسوب میشه اما کشتن یه مشته چشم بادومی (که در اون جنگ ها دسته کمی از بربر نداشتن) عمری زشت و ناپسند لحاظ میشه و در جواب میگن "Make Peace" یا "Make Love, Not War".
به هر حال همه چیز این دنیا پارادوکسه.

3مدل تریلر داریم: یکی CGI هست که خب تکلیفش معلومه. یکی in-engine هست که یعنی با انجین بازی ولی با کیفیت بالاتر (assetها، نورپردازی، بافت هاو...) رندر شده یکی دیگه هم مثل این تریلر in-game هست که یعنی شما دقیقا گرافیکی که حین کنترل بازی میبینید همین چیزی هست که توی تریلر مشخصه.

ممنونم بابت توضیح در مورد تفاوت CGI و...
خوبه که فرقش رو میدونی و باز میگی این گیم پلی بود!
این تیکه آخر رو تو همین E3 خواهیم دید.
گرافیک COD جدید بدون در نظر گرفتن رزولوشن و فریمش باز هم فوق العادست. مخصوصا کاراکتر مدل هاش
image_call_of_duty_wwii-35210-3843_0003.jpg

image_call_of_duty_wwii-35210-3843_0012.jpg
این مدل کارکتر حین گیم پلی رو شاید نسل بعد COD هم نبینیم.

من منظورم گرافیک تو بخش گیم پلی هست، چه ربطی به زاویه دید داره؟!
یعنی برای اینکه بفهمیم یک تریلر گیم پلی هست و یا نه، نیاز به زاویه دید درست داریم؟:|
بازم میگم گرافیک تو اون قسمتهائی که مشخصه که گیم پلی هست، کاملا پیشرفت داشته نبست به نسخه های قبل.
اما اون شگفت زدگی که بچه ها میگن مربوط به اون قسمتهائی میشه که "هرچیزی غیر از گیم پلی هستن".

اونها رو بسپرید به استاد TreyArch.
واقعا Treyarch بنظرم بهترين استوديو براي جنگ جهاني هست
همون WaW نشون داد چقدر Treyarch پتانسيل داره
حتي همون BO3 هم كمپينش بسيار جالب بود و من لذت بردم ازش
داستان جالبي داشت و كمي فلسفه هم درش وجود داشت و Corvus عالي بود...
بهترين بخش زامبي هم چه از نظر داستان و لور چه از نظر ديزاين مپ و نو اوري هم براي Treyarch هست هرچند داستان كاراكتر هاي اصلي زامبي با اخرين دي ال سي زامبي تموم شد

اميدوارم سال هاي بعد نرن سمت CoD Bo4 ياامثالش
گرافيك بازي هم انتظار زيادي من ندارم گرافيك خالي و يه كمپين ابكي به هيچ دردي نميخوره
كار جديدي كه تو مولتي كردن جالب هست حالت Tower مانند Destiny داره گويا اون نظرمو خيلي جلب كرده
اميدوارم بتونه دوباره كد رو زنده كنه اين نسخه فقط ايكاش پروژه جنگ جهاني رو ميدادن دست Tryarch كبير Xd
من الان بيشتر هايپ كد سال بعد هستم كه تريارك ميسازه تا ورلد وار ٢ الان
لول

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R3D_R4N9ER
خیلی هایپ نشدم ولی در کل تریلر جالبی بود و منتظر نمایش گیم پلی می مونم :D فقط چون سازنده ـش Sledgehammer هست بیشتر امیدوار شدم، به نظرم فعلا بهترین CoD ساز هست! :D گرافیکش هم خیلی خوب بود، شاید در مقایسه با چند تا بازی دیگه از اونا بهتر نباشه ولی بازم گرافیکش خیلی خوبه :D

• Like
Reactions: sajjad++
تجربه نشان داده اکتیویژن هر نسخه در حال پسرفت هست حالا این نسخه فقط چون زمان روایتش مال قدیم هست فکر نکنم تحولی ایجاد کنه

به شخصه کد رو به خاطر مُد زامبی میگرم که اگر نداشته باشه قاعدتا نمیگیرم

كالاف هيچ وقت بد كار نكرده بود حالا يه استدويي پيدا شد تا دوباره برامون عاشقان سبك جنگ جهاني ٢ رو سيراب كنه ، infinity ward و treyarch هم به نظرم بايد همين راه رو ادامه بدن و عاشقان شوتر فضاييي رو سيراب كنن ، من كه با infinty warfare سيراب شدم جنگ هاي jackal فوق العاده بود مخصوصا كاپيتان reyes چه شخصيتي ،ethan فوق العاده بود كارتون درسته ^:)^:x

• Like
Reactions: afshin-rnj
اونايي هم كه ميگن كالاف چرا رفته تو سال مثلا ٢٠٥٠ ، مثل اينه كه ملت زمان قديم سوار اسب مي شدن الانم بايد سوار اسب بشن:)) ماشينو بزارن كنار ، نميتونستن همش جنگ جهاني ٢ بسازن ، اون موقع يه سري ميومدن مي گفتن اه حالمون بهم خورد چقد جنگ جهاني مي سازين ؟ :D

• Like
Reactions: afshin-rnj

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or