Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
2-تو تریلر حداقل از چندتا فیلم مثل سرباز رایان و fury صحنه هارو کپی کرده بودن(اینا رو من تونستم تشخیص بدم حالا).بیاید دعا کنیم که داستان بازی رو سمبل نکنن یه چیز درست بسازن.
با نکته دومت صد در صد موافقم. منم وقتی این تریلر رو دیدم بلافاصله یاد این دو فیلم که نام اوردی افتادم مخصوصا موقع انفجار تانک یا ورود به نرماندی.
صحنه ها که کپی این فیلم ها هستن از اونورم که کاور بازی کپی از بازی *برادرز این ارمز* هستش.
خدا رحم کنه برا بقیش:D
شما از کدوم COD شروع کردید به بازی کردن؟
یا اگه بازی کردید یادتون رفته!
این صحنه های کپی تو ساخته اینفینیتی وارد فقید یعنی COD II هم بود.
از خود اعضای استودیو هم بپرسید میگن نت برداری از روی Saving .p. Ryan جزو تکالیف شبانه اونها بوده:D
کلا اون صحنه های ورود شناورها به نرماندی بارها تو فیلم ها و مستندها و همینطور بازیها تکرار شده.

در مورد تمام نسخه های COD میشه این رو مثال زد، الان میتونم کلی فیلم هم لیست کنم که ازش تو MW , MW 2 , Black Ops و... استفاده شده.
صحنه های اقتباسی از فیلمها تو بازی ها و برعکس خیلی کار رایجی هست که انجام میشه، من در مورد سینگل پلیر بازی هیچ نگرانی ندارم.

از خود اعضای استودیو هم بپرسید میگن نت برداری از روی Saving .p. Ryan جزو تکالیف شبانه اونها بوده:D
کلا اون صحنه های ورود شناورها به نرماندی بارها تو فیلم ها و مستندها و همینطور بازیها تکرار شده.

در مورد تمام نسخه های COD میشه این رو مثال زد، الان میتونم کلی فیلم هم لیست کنم که ازش تو MW , MW 2 , Black Ops و... استفاده شده.
صحنه های اقتباسی از فیلمها تو بازی ها و برعکس خیلی کار رایجی هست که انجام میشه، من در مورد سینگل پلیر بازی هیچ نگرانی ندارم.
کال اف دو یا مدال افتخار یا فیلم فرقی نداره کلا تکرار مکررات با گرافیک بهتر بدون نو اوری با گرافیک بهتر و قیمت 60 دلار.منم از سینگل نگرانی ندارم

• Like
Reactions: jhoobin

بله اون حرف شما درسته تو cod 2 و ww1 از enemy at the gates تو بلک اوپس از apocalypse now کپی کرده بودن و روالم هست این کارا فقط من خوشم نمیاد از این مدلها :دی
یه مسئله هم هست اینکه درسته مثلا برای صحنه های نرماندی نمیتونن آدم فضایی بیارن.هر فیلم و بازی بخواد ساخته بشه تا حدودی شبیه هم میشه ولی اینکه تو یه تریلر دو،سه دقیقه ای اینقد شباهت تو چشم بزنه خیلی خوب نیست دیگه.

الهام گرفتن از فیلمهای سینمایی تو تمام شماره های کال آو نسبت به ستینگ بازی بوده و خواهد بود و هیچ چیز جدیدی نیست !
و یکی از زیبایی های سینمایی بازی برا من همینه که تو دل اون موقعیت ها با کنترل خودم قرار بگیرم ...

• Like
Reactions: NaViiDii
البته بخش داستانی مهم هست، کالاف هم تقریبا همیشه داستان خوبی داشته.
منتها کسی که 60 دلار پول میده بیشتر به دنبال مولتی پلیر جذاب با المان های جدید و سرگرم کننده هست. خدا کنه مولتیش خوب باشه. چون تو این زمینه کالاف دچار درجا زدن شده توی چند سال اخیر.

images

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or