Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
كيه كه Cod 1&2 بازي نكردن باشه :دي
از اين نظر ميگم تريارك بهتره چون
نه اينفينيتي وارد نه اسلج همر تونستن تو زامبي حتي نزديك به تريارك بشن

و همينطور با ساخت WaW نشون داد چقدر تواناست
واقعا CoD WaW يكي از اپيك ترين كد هايي هست كه تا حالا ساخته شده و يكي از حماسي ترين تجربه هاي گيم من هست
من رسما از BO1 به بعد فقط بازي هاي تريارك رو براي زامبي و ادامه دادن داستانش و رفتن ايستر اگ هاش گرفتم
واقعا كارشون درسته اينفينيتي وارد هم تو اين نسل واقعا داره درجا ميزنه اون از Ghosts
اينم از IW
به هرحال كاريش نميشه كرد بازي دست Sledgehammer هست و بايد منتظر موند و ديد چكار ميكنن
ولي من همون اول هم كه اين استوديو معرفي شد و قرار شد كد تو يه چرخه ٣ ساله بين اين و ٢ تا استوديو ديگه بگرده حس خوبي بهش نداشتم ى مخالف بودم
اصلا هايپ نيستم و اميدي ندارم حتي اگر سينگل بازي هم موفق بشه مولتي بازي يحتتمل شكست ميخوره
چون هم ساخت مولتي پلير تو WW2 سخته هم اينكه SHنشون داده تو ساخت مولتي مضخرف استعداد داره
نمونش مولتي AW كه مضخرف ترين مولتي كل سري هست
حتي كمپين هم چيز خاصي نبود من وسطاش دراپ كردم
البته من خودم دوست دارم تريارك به جاي bo بياد waw ٢ رو بسازه اما بعيده

Sent from my iPhone using Tapatalk

من ترجيح ميدادم ميومدن زمان حال رو روايت ميكردند. بيشتر ارتباط برقرار ميكنم. جنگ جهانى داشتيم ديگه بتلفيلد يك كافى بود و دوباره دوست ندارم بپرم به گذشته بعدشم اخه خيلى روايت داشتيم از دو جنگ جهانى ها بشخصه تمام اتفاقات و صحنه ها اصلا برام تازگى نداره در بهترين حالت يه روايت تازه و گفته نشده از اينهمه داستان هايى كه تا به حال شنيديم بگه، كه من بعيد ميدونم و در حد همان رشادت هاى سربازان امريكايى زير باران گلوله ها فراتر نميره البته كال اف هميشه همين بوده و باز هم بخواد همين باشه و باز هم دوباره با همان فضا... من دوست داشتم مثلا اتفاقات سوريه و داعش رو دست مايه دنياى جديدشون ميكردن. بنظرم اتفاقات اخير پتانسيل بالايى داره. هم جنگ سرد داره توش و هم جنگ تو ميدان. مكان هاى جديد ، اتفاق ها و شخصيت هايى كه تا به حال نشنيديم. من اينو بيشتر ترجيح ميدادم.

خب كسي از بتلفيلد انتظار كمپين خوبي نداره (مگر از بدكمپاني ها كه خب تا حالا هم از نظر مولتي هم كمپين عالي بودن)
وقتي صحبت از بتلفيلد ميشه همه منتظرن ببينن توي مولتي چكار ميكنه بتلفيلد ٤ هم واقعا اسطوره هست تو مولتي كه هنوزمكه هنوزه من مولتيش رو به BF1 ترجيح ميدم و با وجود BF1 بازيش ميكنم
در مورد بتلفيلد١ هم بگم اصلا و ابدا كمپين خوبي نداشت
مولتيش هم حتي بعد از مدتي واقعا خسته كننده و ازار دهنده ميشه حتي با وجود دي ال سي.
من البته فكت ندادم گفتم بنظر من تريارك بهترين گزينه براي ساخت جنگ جهاني هست سال بعد هم نوبت تريارك هست...
اينفينيتي وارد هم بسيار استوديو خوبيه...
حالا بايد ديد ايتري چكار ميكنن :دي

كمپين بتل ١ كوتاه بود فقط ولي خداييش شاهكار بود كجاش بد بود بتل ٤ هم مولتيش خوب بود :|

چقدر خلاقیت (عکسا رو نگاه)
آدم بخواد ww بزنه بشینه bf1 بزنه 60$ به نفعشه
کلا به درد یه دست بازی کردن میخوره بعد فروختش
(عکس آخرم هم ببینین) جت پک

Attachments

• call-of-duty-ww2-screenshot-vergleich-mit-battlefield.jpg
    call-of-duty-ww2-screenshot-vergleich-mit-battlefield.jpg
    85.9 KB · مشاهده: 84
  • C99gt4HVwAAeNml.jpg
    C99gt4HVwAAeNml.jpg
    203.6 KB · مشاهده: 83
  • ffg.jpg
    ffg.jpg
    63.1 KB · مشاهده: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    53.4 KB · مشاهده: 87
  • photo_2017-04-21_22-12-38.jpg
    photo_2017-04-21_22-12-38.jpg
    36.1 KB · مشاهده: 92
  • Like
Reactions: S0lid Snake
من ترجيح ميدادم ميومدن زمان حال رو روايت ميكردند. بيشتر ارتباط برقرار ميكنم. جنگ جهانى داشتيم ديگه بتلفيلد يك كافى بود و دوباره دوست ندارم بپرم به گذشته بعدشم اخه خيلى روايت داشتيم از دو جنگ جهانى ها بشخصه تمام اتفاقات و صحنه ها اصلا برام تازگى نداره در بهترين حالت يه روايت تازه و گفته نشده از اينهمه داستان هايى كه تا به حال شنيديم بگه، كه من بعيد ميدونم و در حد همان رشادت هاى سربازان امريكايى زير باران گلوله ها فراتر نميره البته كال اف هميشه همين بوده و باز هم بخواد همين باشه و باز هم دوباره با همان فضا... من دوست داشتم مثلا اتفاقات سوريه و داعش رو دست مايه دنياى جديدشون ميكردن. بنظرم اتفاقات اخير پتانسيل بالايى داره. هم جنگ سرد داره توش و هم جنگ تو ميدان. مكان هاى جديد ، اتفاق ها و شخصيت هايى كه تا به حال نشنيديم. من اينو بيشتر ترجيح ميدادم.
داش اسلج نزديك سه ساله رو ww2 داره كار مي كنه من مطمئن با اين war mode و ااين نواوري هايي كه انجام داده مي تركونه

• Like
Reactions: stanley
كمپين بتل ١ كوتاه بود فقط ولي خداييش شاهكار بود كجاش بد بود بتل ٤ هم مولتيش خوب بود :|
كمپين بتلفيلد ١ معمولي بود
درسته نو اوري داشت و خشونت و فداكاري هاي جنگ رو در جبهه هاي مختلف نشون ميداد....
اصلا به شاهكار نزديك هم نبود
مولتي بتلفيلد ٤ هم اسطوره بين تمام بتلفيلد ها هست و بهترين مولتي بين بتلفيلد ها هست با وجود دي ال سي ها بهترم ميشه
حالا اين تاپيك تبديل به بحث بتلفيلد نشه :دي

این بازیسازها هم خوب بلدن چطوری ملتو بازی بدن!
یه زمانی همه میگفتن "اه. بسه دیگه. چقدر در مورد جنگ جهانی بازی میسازید" ...
حالا همه چه ذوقی دارن برای همون سوژه ی تکراری

در ضمن aw يكي از بهترين مولتي ها رو داشت كه تحسين شد از نظر منتقدا و گيم اسپات هم به iw و aw گريت داد. وقتي گيم اسپات و ign به يه بازي گريت دادن يعني عالي تر از عالي ،

2 جنگ (بیشترش) توی اروپا با شرایط جغرافیایی یکسان با اختلاف زمانی 30-40 سال. انتظار دارید چه قدر محیط طبیعی تفاوت داشته باشه بینشون؟ چند تا از عکسا هم که عملا هیچ شباهتی ندارن، الان نگاه کردن توی دوربین اختراع دایسه؟ حالت چهره هم شباهتی نداره اخه، این سرباز کالاف در حال نگاه هزار یاردی ـه و اون یکی صرفا داره نگاه می کنه. یا مثلا آتش انداز از Iconic ترین سلاح های جنگ جهانیه، هر فرد عاقلی واسه مارکتینگ استفاده می کنه ازش، حتی توی WaW هم یه لول رو گذاشته بودن واسه اون.

2 جنگ (بیشترش) توی اروپا با شرایط جغرافیایی یکسان با اختلاف زمانی 30-40 سال. انتظار دارید چه قدر محیط طبیعی تفاوت داشته باشه بینشون؟ چند تا از عکسا هم که عملا هیچ شباهتی ندارن، الان نگاه کردن توی دوربین اختراع دایسه؟ حالت چهره هم شباهتی نداره اخه، این سرباز کالاف در حال نگاه هزار یاردی ـه و اون یکی صرفا داره نگاه می کنه. یا مثلا آتش انداز از Iconic ترین سلاح های جنگ جهانیه، هر فرد عاقلی واسه مارکتینگ استفاده می کنه ازش، حتی توی WaW هم یه لول رو گذاشته بودن واسه اون.
من نیازی شباهت پیدا کنم
تریلر اول BF1 کنار همین مقایسه کن تا شباهت ها پدیدار شه

میشه برا من توضیح بدی بازی ای که یه نفر صب تا شب پاش باشه و اسکات لول 10(مارتینی) بگیره میاد با یه تیر یا دو تیر له و لوردت میکنه ارزش بازی داره؟
بازی که از 64 تا پلیرش سی نفر کمپرن ارزش بازی داره؟
بتل یک مزخرف ترین کمپینی رو داشت که بازی کرده بودم، تو مولتی هم خیلی ضعیف عمل کرده بود.
این یه فکته، کاد همیشه از بتل بالاتر بوده، هست و خواهد بود!

• Like
Reactions: amirv2
میشه برا من توضیح بدی بازی ای که یه نفر صب تا شب پاش باشه و اسکات لول 10(مارتینی) بگیره میاد با یه تیر یا دو تیر له و لوردت میکنه ارزش بازی داره؟
بازی که از 64 تا پلیرش سی نفر کمپرن ارزش بازی داره؟
بتل یک مزخرف ترین کمپینی رو داشت که بازی کرده بودم، تو مولتی هم خیلی ضعیف عمل کرده بود.
این یه فکته، کاد همیشه از بتل بالاتر بوده، هست و خواهد بود!

کال اف میشه تو بخش سینگل برتر دونست ولی مولتی؟ :o
اینو دیگ خود فن های کال اف هم قبول دارن که مولتی بتل بهتره

جالب بود
من اولش که تریلر دیدم خودم یجورایی یاد brothers in arm افتادم
ولی درکل این کال اف یجورایی منو خیلی خوشحال کرد چون نسخه های قبل واقعا ( نظر شخصی) افتضاح بودن
bo2 T bo3 دو سه مرحله رفتم حالم بهم خورد
ghost چرت بود
این اخری مثلا خیلیا به عشق جان اسنو رفتم تا اخرش ک هیچی نداشت پشیمون شدم
...

ولی این تریلر باعث شد بعد این همه کال اف چرت دوباره تبدیل به یکی از فن های بازی بشم :)
حالا بازی بیاد ببینیم چکار کرده

کال اف میشه تو بخش سینگل برتر دونست ولی مولتی؟ :o
اینو دیگ خود فن های کال اف هم قبول دارن که مولتی بتل بهتره
دقیقا چه چیز مولتی بتل بهتره؟!
شخصی سازی تفنگ؟! شخصی سازی کرکتر؟! کمپر ها؟! بالانس بازی؟!

• Like
Reactions: amirv2
دقیقا چه چیز مولتی بتل بهتره؟!
شخصی سازی تفنگ؟! شخصی سازی کرکتر؟! کمپر ها؟! بالانس بازی؟!
شما احتمالا آنلاین cod بازی نکردی پره کمپره حداقل BF به خاططر وسعت مپش کمتره
در مورد کاستوم هم مثه BF1 توقع کاستم خفن نداشته باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or