Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
کالاف همیشه داستان پردازی قوی داشته قسمت سینگلش عالی بوده اینم 100 درصد عالیه

فقط مثل اینکه در این شماره باید توی بازی به دنبال جون باشیم چون اتومات پر نمی شه !!!!!

• Like
Reactions: mikael1026
من ترجيح ميدادم ميومدن زمان حال رو روايت ميكردند. بيشتر ارتباط برقرار ميكنم. جنگ جهانى داشتيم ديگه بتلفيلد يك كافى بود و دوباره دوست ندارم بپرم به گذشته بعدشم اخه خيلى روايت داشتيم از دو جنگ جهانى ها بشخصه تمام اتفاقات و صحنه ها اصلا برام تازگى نداره در بهترين حالت يه روايت تازه و گفته نشده از اينهمه داستان هايى كه تا به حال شنيديم بگه، كه من بعيد ميدونم و در حد همان رشادت هاى سربازان امريكايى زير باران گلوله ها فراتر نميره البته كال اف هميشه همين بوده و باز هم بخواد همين باشه و باز هم دوباره با همان فضا... من دوست داشتم مثلا اتفاقات سوريه و داعش رو دست مايه دنياى جديدشون ميكردن. بنظرم اتفاقات اخير پتانسيل بالايى داره. هم جنگ سرد داره توش و هم جنگ تو ميدان. مكان هاى جديد ، اتفاق ها و شخصيت هايى كه تا به حال نشنيديم. من اينو بيشتر ترجيح ميدادم.
جدا که ایده فوقالعاده ایه جنگ داعش و سوریه و عراق تعجب میکنم چرا به ذهن خودم نرسیده بود
خیلی ها اطلاع ندارن ولی جنگش جوری که پتانسیل خیلی بالایی داره هم ملت هایی که درش درگیرن زیادن هم مناطقی که درش درگیرن متفاوتو زیادن هم گروه های موجودن کلا یه جنگه قدرته میشه همه داستانی ازش ساخت واقعا مثله یه خمیره امادست که بازی فوق العاده ازش بسازی هر کس زود تر بره سمتش سود کرده:D

• Like
Reactions: stanley
جدا که ایده فوقالعاده ایه جنگ داعش و سوریه و عراق تعجب میکنم چرا به ذهن خودم نرسیده بود
خیلی ها اطلاع ندارن ولی جنگش جوری که پتانسیل خیلی بالایی داره هم ملت هایی که درش درگیرن زیادن هم مناطقی که درش درگیرن متفاوتو زیادن هم گروه های موجودن کلا یه جنگه قدرته میشه همه داستانی ازش ساخت واقعا مثله یه خمیره امادست که بازی فوق العاده ازش بسازی هر کس زود تر بره سمتش سود کرده:D
مشکل اینجاست عملا خیلی Close Quarter نیست قضیه(و اینکه چه فرقی با مراحل عراق MW داره دیگه؟). اگه خیلی علاقه دارید می تونید از ماد های آرما 3 توی مولتی پلیر استفاده کنید البته، از خود تجربه واقعی هم واقعی تره:دی

مشکل اینجاست عملا خیلی Close Quarter نیست قضیه(و اینکه چه فرقی با مراحل عراق MW داره دیگه؟). اگه خیلی علاقه دارید می تونید از ماد های آرما 3 توی مولتی پلیر استفاده کنید البته، از خود تجربه واقعی هم واقعی تره:D
Close quarter اگه درست فهميده باشم يعنى جنگ نزديك نداره( فارسى حرفى بزنيد بابا:D). كه بايد بگم داره اقا زيادم داره. و فقط هم يه گروه نيستن، عملا چندين گروه دارن باهم ميجنگن، شهرگشايى ميكنن اصلا. گستره ى جنگش خيلى زياده ، هم عمليات تروريستى توى پاريس داريم ، هم توى تركيه داريم ، هم از طرفى جنگ ميدانى توى سوريه و عراق و حتى يمن. و در ضمن يادمه black ops يك هم جنگ نزديك و گروهى زياد نداشت و يكى از بهترين كمپين ها بود و بيشتر جنگ سرد بود. اينكه ميگيد شبيه MW ميشه ، خب اين جنگ جهانى كه نتنها شبيه جنگ جهانى يه كه قبلا ديديم بلكه اصلا خودشه و يك اتفاق دوبارست! تنها مشكلى كه جنگ خاورميانه داره تا اونجايى كه ميدونم اينه كه امريكا بصورت مستقيم وارد جنگ نشده يعنى بيشتر حملات هوايى و پراكنده دارند. در نتيجه شايد نتونن اونطور كه بايد امريكا رو محور اصلى جنگ نشون بدن چون بيشتر نقش پشت پرده اى داره. اما با تمام اين احوال بنظرم پتانسيل اين جنگ خيلى بالاست.

• Like
Reactions: CriRo7
درسته که پتانسیل بالایی داره ولی از یه طرف هم به خاطر مسائل سیاسی فکر نکنم واردش بشن .چون موقغیت استراتژی الان فرق میکنه با جنگ امریکا و عراق .

Close quarter اگه درست فهميده باشم يعنى جنگ نزديك نداره( فارسى حرفى بزنيد بابا:D). كه بايد بگم داره اقا زيادم داره. و فقط هم يه گروه نيستن، عملا چندين گروه دارن باهم ميجنگن، شهرگشايى ميكنن اصلا. گستره ى جنگش خيلى زياده ، هم عمليات تروريستى توى پاريس داريم ، هم توى تركيه داريم ، هم از طرفى جنگ ميدانى توى سوريه و عراق و حتى يمن. و در ضمن يادمه black ops يك هم جنگ نزديك و گروهى زياد نداشت و يكى از بهترين كمپين ها بود و بيشتر جنگ سرد بود. اينكه ميگيد شبيه MW ميشه ، خب اين جنگ جهانى كه نتنها شبيه جنگ جهانى يه كه قبلا ديديم بلكه اصلا خودشه و يك اتفاق دوبارست! تنها مشكلى كه جنگ خاورميانه داره تا اونجايى كه ميدونم اينه كه امريكا بصورت مستقيم وارد جنگ نشده يعنى بيشتر حملات هوايى و پراكنده دارند. در نتيجه شايد نتونن اونطور كه بايد امريكا رو محور اصلى جنگ نشون بدن چون بيشتر نقش پشت پرده اى داره. اما با تمام اين احوال بنظرم پتانسيل اين جنگ خيلى بالاست.
خوب آخه خیلی "بزن در رو" هستن اینایی که میگی. عملیات تروریستی هم که تو MW3 داشتیم تازه:دی کلا هم این ایده شما هم جنگ جهانی امتحان شدست، ولی جنگ جهانی خیلی وقته دوباره امتحان نشده و وقتشه که با گرافیک جدید و ست پیس های خفن تر ببینیمش باز:دی

خوب آخه خیلی "بزن در رو" هستن اینایی که میگی. عملیات تروریستی هم که تو MW3 داشتیم تازه:D کلا هم این ایده شما هم جنگ جهانی امتحان شدست، ولی جنگ جهانی خیلی وقته دوباره امتحان نشده و وقتشه که با گرافیک جدید و ست پیس های خفن تر ببینیمش باز:D
نه اقا چه بزن در رويى ، شهر ميگيرن ، جنگ نزديك داره، تانك داره ، خودروى زرهى هست كلى ادوات جنگى استفاده ميشه، ادما كشته ميشن تو ميدان نبرد، فيلم هاش هست تو يوتيوب. اره خب جنگ حالا همينطوريه الان نه داريم توى اينده سير ميكنيم نه توى قرن ٢٠ ايم( ولى هيچ چيز مثل اون مرحله تروريستى MW2 تو فرودگاه نميشه يعنى بى نهايت عالى بود اون مرحله). من منظورم اين بود جنگ رو ميوردن توى يه فضاى جديدتر ، داستانى كه تا حالا نشنيده باشيم اتفاق هاى گفته نشده تر رو بيان كنن. ولى در كل اره اينه كه بردن باز جنگ جهانى اتفاق خوبيه حداقل بهتر از فضاست:D

• Like
مشکل اینجاست عملا خیلی Close Quarter نیست قضیه(و اینکه چه فرقی با مراحل عراق MW داره دیگه؟). اگه خیلی علاقه دارید می تونید از ماد های آرما 3 توی مولتی پلیر استفاده کنید البته، از خود تجربه واقعی هم واقعی تره:D
خوب آخه خیلی "بزن در رو" هستن اینایی که میگی. عملیات تروریستی هم که تو MW3 داشتیم تازه:D کلا هم این ایده شما هم جنگ جهانی امتحان شدست، ولی جنگ جهانی خیلی وقته دوباره امتحان نشده و وقتشه که با گرافیک جدید و ست پیس های خفن تر ببینیمش باز:D
وات؟جنگ سوریه cqنیست؟:D
برادر من شما فقط اون اخبارو دنبال میکنی که 4 تا هواپیما امریکا و روسیه میاد بمب میندازه و میره فکر میکنید همش همینجوره در صورتی که جنگ واقعی سوریه جنگ شهریه و نبرد نزدیک و البته تک تیر انداز ها قناسه زن ها ماشین های انتحاری بمب های جاده ایی تانک نفربر و...,
این دوستمون هم که میگه بزن در رو یا همون چریکی تا حدودی حرفش درسته ولی نه کامل نبرد های سنگیم دارن ولی دلیل نمیشه حتی از جنگ های چریکی نشه بازی خوب در اورد
یه سر به یوتیوب بزنید ویدئو های واقعی ببینید اتفاقا خیلی خیلی جذابن صحنه های نبردش
فرقشم اینه با MW اسم خود داعش یا همونisisمیاد یعنی تهه جذابیت چون بر اساس داستان واقعیه و مکان های واقعی و تموم ملت ها درگیر این جنگن در حال حاضر شرط میبندم یه روایت واقعی ساخته بشه میترکونه بعد فقط جنگ سوریه نیست فرض کنید مرحله ایی مثل همون no russian ساخته بشه اینبار حمله به اون سینما تو پاریس یا اون کامیون توی المان اگه اشتباه نکنم بد جور میترکونه

درسته که پتانسیل بالایی داره ولی از یه طرف هم به خاطر مسائل سیاسی فکر نکنم واردش بشن .چون موقغیت استراتژی الان فرق میکنه با جنگ امریکا و عراق .
متوجه نشدم منظورتون رو
شرکت های بازی سازی فکر نکنم از لحاظ سیاسی دست و پاشون بسته باشه

• Like
Reactions: stanley
متوجه نشدم منظورتون رو
اخه اینجوری بحث سیاسی میشه دیگه:D
ببینید کافیه یه عملیات تروریستی مثلا تو المان یا فرانسه بشه و داعش بیاد بیانیه بده به خاطر فلان بی احترامی که تو بازی به ما شد اینجوری جوابش رو دادایم.
مطمنا با توجه به حساسیت شدید اروپا سر اینجور مسائل بازی با مشکل جدی روبرو میشه.
حالا این نظر منه شایدم اینجور نباشه.

• Like
متوجه نشدم منظورتون رو
از لحاظ سیاسی شاید، ولی از لحاظ PR خیلی دستشون بستست، یه بار دیگه بخواد همه رسانه ها رو بر علیه خودش کنه خیلی گرون واسش تموم می شه اکتی.

• Like
اخه اینجوری بحث سیاسی میشه دیگه:D
ببینید کافیه یه عملیات تروریستی مثلا تو المان یا فرانسه بشه و داعش بیاد بیانیه بده به خاطر فلان بی احترامی که تو بازی به ما شد اینجوری جوابش رو دادایم.
مطمنا با توجه به حساسیت شدید اروپا سر اینجور مسائل بازی با مشکل جدی روبرو میشه.
حالا این نظر منه شایدم اینجور نباشه.

از لحاظ سیاسی شاید، ولی از لحاظ PR خیلی دستشون بستست، یه بار دیگه بخواد همه رسانه ها رو بر علیه خودش کنه خیلی گرون واسش تموم می شه اکتی.
حرفتون درسته
بله ولی با یکم تغییر نام و اندکی دست کاری کردن وقایع همع چی حله
الان سریال house of cards رو ببینید
اومده قشنگ جنگ با داعش و سوریه رو وارد سریال کرده فقط isis رو کردن ico و بغدادی رو هم کردن احمدی:D
تو این سریال کاملا تحقیرشون میکنن و از هیچی هم نمیترسن درکل اگه بخوان انجام بدن کاملا دستشون بازه:)

• Like
Reactions: dr.ice
نظرات شخصی :دی
1- اگه قسمت ارتش سرخ نداشته باشه مفت نمیارزه.
2-تو تریلر حداقل از چندتا فیلم مثل سرباز رایان و fury صحنه هارو کپی کرده بودن(اینا رو من تونستم تشخیص بدم حالا).بیاید دعا کنیم که داستان بازی رو سمبل نکنن یه چیز درست بسازن.

نظرات شخصی :D
1- اگه قسمت ارتش سرخ نداشته باشه مفت نمیارزه.
2-تو تریلر حداقل از چندتا فیلم مثل سرباز رایان و fury صحنه هارو کپی کرده بودن(اینا رو من تونستم تشخیص بدم حالا).بیاید دعا کنیم که داستان بازی رو سمبل نکنن یه چیز درست بسازن.
با نکته دومت صد در صد موافقم. منم وقتی این تریلر رو دیدم بلافاصله یاد این دو فیلم که نام اوردی افتادم مخصوصا موقع انفجار تانک یا ورود به نرماندی.
صحنه ها که کپی این فیلم ها هستن از اونورم که کاور بازی کپی از بازی *برادرز این ارمز* هستش.
خدا رحم کنه برا بقیش:D

• Like
Reactions: jhoobin and ajabz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or