Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
عجب گرافیکی داره.اگه واقعا گرافیک در این حد باشه یعنی COD به کورس گرافیک برگشته.روی اسکورپیو این گرافیک غیر قابل هضم میشه

• Like
Reactions: kamyy
اگه از jet pack تو آنلاینش خبری نباشه همین الان از استیم میگیرمش :> به عنوان یه فن قدیمی COD بنظرم بعد از شاهکار Bo2 ( تو بخش آنلاین ) سریای اخیر COD تو مالتی خیلی چنگی به دل نمیزد :D عجیب با این jet pack مشکل دارم :D

دوستان این گرافیک بازی نبود، این تریلر سینماتیک بود از Set-Piece ها و فیلمهای بین مراحل و...
عطش جنگ جهانی، شایدم نبود JetPack چشماتون رو کور کرده:D

این که خیلی شبیه کال ها و مدال افتخارهای قدیم هست، بازم چسبیدن به اون ساحل، بکشین بیرون از اون ساحل ...فیلمشم دیدیم...خدایی تازگی نداره.

برای کسایی که اکثر نسخه های جنگ جهانی رو رفتن این بازی به نظر میاد تازگی نداشته باشه، امیدوارم بهتر از این چیزی باشه که نشون دادن.

عجب گرافیکی داره.اگه واقعا گرافیک در این حد باشه یعنی COD به کورس گرافیک برگشته.روی اسکورپیو این گرافیک غیر قابل هضم میشه
اتفاقا قابل هضمه. منم اولش روی موبایل دیدم و کف و خونم قاطی شد. الان روی لپ تاپ با آخرین کیفیت و رزولوشن دیدم. خیلی خیلی خیلی خوبه گرافیکش نسبت به قدیم و رسما نسل جدید شده اما گرافیک های بهترش هم هستن. گرافیک بتل 1 هنوزم بهتر از اینه به ظاهر. البته باز باید تا نمایش گیم پلی صبر کرد.

صحنه های بازی هم الان که چندباره دارم میبینم به قول دوستان یکمی تکراری بودن. صحنه ها رسما سرباز رایان و مدال افتخار بود بدون ذره ای تغییر. البته خیلی دوست دارم با گرافیک بالا تجربه کنم اینارو :D

آخرین ویرایش:
دوستان این گرافیک بازی نبود، این تریلر سینماتیک بود از Set-Piece ها و فیلمهای بین مراحل و...
عطش جنگ جهانی، شایدم نبود JetPack چشماتون رو کور کرده:D
اول تریلر به اون بزرگی زده in-game که یعنی گرافیک گیم پلی. خیلی از بخش های تریلر هم گیم پلی رو نشون میداد. این چیزی که اینا نشون دادن 100٪ روی پرو بوده که خب طبیعیه جهش گرافیکی خوبی داشته باشه.

اتفاقا قابل هضمه. منم اولش روی موبایل دیدم و کف و خونم قاطی شد. الان روی لپ تاپ با آخرین کیفیت و رزولوشن دیدم. خیلی خیلی خیلی خوبه گرافیکش نسبت به قدیم و رسما نسل جدید شده اما گرافیک های بهترش هم هستن. گرافیک بتل 1 هنوزم بهتر از اینه به ظاهر. البته باز باید تا نمایش گیم پلی صبر کرد.

صحنه های بازی هم الان که چندباره دارم میبینم به قول دوستان یکمی تکراری بودن. صحنه ها رسما سرباز رایان و مدال افتخار بود بدون ذره ای تغییر. البته خیلی دوست دارم با گرافیک بالا تجربه کنم اینارو :D

من BF1 بازی نکردم نمیتونم مقایسه کنم.ولی جهش WW2 برای این سری فوق العاده است

اول تریلر به اون بزرگی زده in-game که یعنی گرافیک گیم پلی. خیلی از بخش های تریلر هم گیم پلی رو نشون میداد. این چیزی که اینا نشون دادن 100٪ روی پرو بوده که خب طبیعیه جهش گرافیکی خوبی داشته باشه.
Actual in-Game Footage که معنیش گیم پلی نیست، من بازها نگاه کردم، جز 3-2 جا که اونم شک دارم، باقیش گیم پلی نیست.
اونجاها هم البته پیشرفت گرافیک نسبت به نسخه های قبل کاملا مشخص هست، اما وقتی گفته میشه OMG عجب گرافیکی، ذهن آدم میره سمت اون صحنه های Set-Piece و فیلمها.
===============
واقعا فکر نمیکردم اکتیویژن بخواد به جنگ جهانی دوم برگرده، هنوز باورم نمیشه چقدر راحت این اتفاق افتاده!
تا همین امروز صبح فکر میکردم اینها با اسم جنگ جهانی میخوان بازی خودشونو بفروشن و اقتباس خودشون رو ازش داشته باشن و...
باورش سخته ولی امروز به من بار دیگه ثابت شد که Call of Duty یعنی جنگ جهانی و بس.
از امروز دوباره مثل سالهای دور هرکی اسم COD رو بیاره مارو یاد جنگ جهانی میندازه، این جالب نیست؟
انگار نه انگار اینهمه ورژن آینده نگرانه و تخیلی و... از COD ریلیز شده، COD برگشته به خونه اصلیش: جنگ جهانی...
چیزی که میتونه مارو خوشحال تر کنه (اگه COD رو نخوان یکی در میون تو آینده بسازن) اینه که نسخه بعدی رو TreyArch میسازه، چی از این بهتر؟

• Like
Reactions: CriRo7 and MHD.ir
Actual in-Game Footage که معنیش گیم پلی نیست
:| جدی انتظار دارین تریلر رو با همون دید اول شخص استاندارد بازی درست کنن؟ مشخصه زاویه دوربین چند جا فرق می کنه، ولی طبق چیزی که نوشتن توی بازی هم همینه گرافیک.

• Like
Reactions: Amin.AP
همین که برگشته به قبل خودش جای شکر داره حالا شاکیین که چرا مثلا دوباره جنگ نرماندیه؟:D
الان میتونستن فضانوردی و کلون کیلزون و کرایسیس تحویلمون بدن!!

• Like
Reactions: m.d.makan
:| جدی انتظار دارین تریلر رو با همون دید اول شخص استاندارد بازی درست کنن؟ مشخصه زاویه دوربین چند جا فرق می کنه، ولی طبق چیزی که نوشتن توی بازی هم همینه گرافیک.
من منظورم گرافیک تو بخش گیم پلی هست، چه ربطی به زاویه دید داره؟!
یعنی برای اینکه بفهمیم یک تریلر گیم پلی هست و یا نه، نیاز به زاویه دید درست داریم؟:|
بازم میگم گرافیک تو اون قسمتهائی که مشخصه که گیم پلی هست، کاملا پیشرفت داشته نبست به نسخه های قبل.
اما اون شگفت زدگی که بچه ها میگن مربوط به اون قسمتهائی میشه که "هرچیزی غیر از گیم پلی هستن".
باز هم سواحل نورماندی و d-day ?
ای کاش سراغ جنگ کره یا جنگ ویتنام میرفتن
اونها رو بسپرید به استاد TreyArch.

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or