CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

دارم به اين فك ميكنم تو E3 يا كنفرانسهاي بعدي مايكرو ميخواد كدوم استوديو هاي 3rd party رو بياره رو سن=))

الان اینایی که میگی مسخره بازیه دیگه ؟ میگم اینجور مواقع اصلا کسی مجبورتون نکرده که پست ارسال کنید ! بخدا من خودم بودم سکوت میکردم نه اینکه بیام هی همش بزنم !!!

در مورد بن شدن و آزادی و اینا ، اینم روش جدید مظلوم نماییه ، هیچ کدوم از رفیقهای شما بخاطر فن بازی بن نشدن و هیچکس هم به این خاطر بن نخواهد شد ! دلیلش موارد دیگه مثل توهین بوده که برای همه یکسانه . اگر هم قرار باشه بخوایم کسی رو بخاطر فن بازی ، ترول کردن و اینجور موضوع ها بن کنیم مطمئن باش اولین نفر خودتی که کلا بی منطق بودن در فن بازی و ترول رو به شکوفایی رسوندی .
حالا الان اوضاع به ضرر شماست و چون خیلی سخت میگذره انتظار داری مثلا یه مدیر بیاد همه رو خفه کنه که شما اینقدر فشار رو تحمل نکنی . ولی قبلا هم بوده مواقعی که اوضاع به سود شما بوده و کلی حال کردید .

رفقا هم مطمئن باش کسی از ترس سکوت نکرده ، موضوع اینه که اونا از شما باهوش ترن و مثل شما کلا دوست ندارن بیشتر از این به خودشون آسیب برسونن و انتحاری رفتار کنن .

با حرفات موافقم.یه نکته رو فقط خواستم اضافه کنم, من یک لحظه از داشتن کنسول PS3 پشیمون نشدم , چه از نظر سخت افزاری و بخصوص از لحاظ بازیها که انقدر سونی به فن هاش امکانات و ژانرهای متفاوت هدیه داد که فکر نکنم بتونم تا چند سال بدون بازی با کیفیت بمونم.اما از اون طرف که فن های کنسول XB360 رو که میدیدم با انحصاریهاشون چه صفایی میکنن هر چی توی بازیهاشون گشتم که یه چیزی پیدا کنم که واقعا ارزش گرفتن XB360 رو داشته باشه و من روی PS3 ازش محروم مونده باشم نتونستم پیدا کنم.واقعا برام سوال شده توی XB چی دیدید که سنگشو مثل دایه مهربونتر از مادر به سینه میزنید.اینو توهین محسوب نکنید اما حقیقتا کنسول ایکس باکس از هیچ نظر نتونست منو دلتنگ خودش کنه...

من یه نکته ای راجع به این قضیه فشار و تخلیه فشار و اینا بگم ، چون دیدم خیلیا الان به این موضوع پناه آوردن !!

دقیقا کدوم فشار رو میفرمایید ؟!

فشار سال 2008 ؟ MGS4

فشاز سال 2009 ؟ Uncharted 2

فشار سال 2010 ؟ GOW III

فشار سال 2011 ؟ Uncharted 3

فشار سال 2013 ؟ TLOU

والا من هر چی میبینم در اکثر سالهای نسل گذشته در طول یکسال دوستان خیلی خوشحال بودن و کل کل میکردن و بوکمارک میکردن بعد آخر سال بشدت Fail میشدن . حداقل در زمینه گرافیک که بحث ماست اینظوری بوده ، حالا بگذریم از اینکه از نظر کیفیت بازیهای انحصاری هم اگه کل جوایز همه بازیهای انحصاری 360 در یک نسل رو با هم جمع کنیم به نصف جایزه های یکی از انحصاریهای PS3 هم نمیرسه !! ( Uncharted 2 )

من نمیدونم معنی این فشار چیه ؟ چون حتی اون بهتر بودن بازیهای 360 در مالتی پلتفرم ها هم در نهایت نتونست داغ انحصاریها رو التیام ببخشه .

حالا اگه این نسل انحصاریهای X1 تونستن کاری کنن اونموقع شما میتونید روش مانور بدید .

مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

یعنی قطعی شد دیگه؟

21778647356614592812.jpg

Videogamer یه مقاله در مورد این قضایای چند روز اخیر نوشته و این قضایای رزولوشن های 720p و ضعیف تر بودن نسخه های X1 نسبت به PS4 رو بزرگ ترین مشکل فعلی X1 دونسته :
Xbox One's 720p problem is the biggest deal-breaker yet
گفته چرا کنسولی که گرون تر هست نباید بتونه مثل رقیبش بازی ها رو اجرا کنه ؟ یا بازی ای مثل CoD: Ghosts که بین گیمرها به خاطر گرافیک نه چندان خفنش سوژه میشه ، چرا نمیتونه به شکل 1080p اجرا بشه ؟ بعدش هم گفته آیا زمانش رسیده که اونایی که توی این 4 ماه با کنسول مایکروسافت همراه بودن ، در مورد خرید این کنسول تجدید نظر کنن ؟ (دیگه این تیکه رو دیگه زیادی جدی گرفته ! :دی)
در ادامه هم رفته سراغ یه سری از صحبت های Albert Penello مثل اون دفعه که گفته بود سونی هر نسل ادعای داشتن قوی ترین کنسول رو میکنه ، ولی آخرش بازی ها روی کنسول ما شبیه کنسول سونی اجرا میشن یا حتی بهتر. که خب به نظر میرسه این دفعه سونی حقیقت رو گفته و Albert Penello اشتباه کرده.
البته توی یه قسمت از متن هم رفته سراغ بازی های هر دو کنسول و گفته که X1 الآن در حال فعلی وضعیت بهتری داره و سخت میشه حدس زد که بازی های Killzone: Shadow Fall و Knack و DriveClub میتونن با Dead Rising 3 و Forza Motorsport 5 و Titanfall رقابت کنن ، ولی مایکروسافت در آینده کار سختی با کنسولی داره که هم گرون تر هست و هم ضعیف تر.
بعد هم گفته بازیسازها در طول زمان با سخت افزار PS4 آشناتر میشن (همون طور که با X1 میشن) و احتمالاً اختلاف به همین شکل باقی می مونه.
آخرین جمله ـش هم جالب هست ! اون صحبت Major Nelson رو مطرح کرده که چند وقت پیش گفته بود منتظرم روز جزا (شوخی ! :دی منظورش زمان عرضه کنسول ها و بعد از اون بود) از راه برسه و به زودی حقایق آشکار میشه. و نویسنده Videogamer گفته که حقایق آشکار شد و مطمئناً این حقایق زیبا به نظر نمیرسن.
لازم به ذکر هست که نویسنده این مقاله طبق صحبت های خودش ، این نسل با 360 بیشتر همراه بوده و توی مقاله هم میگه خواننده های همیشگی Videogamer این موضوع رو میدونن و این حرفا ! :دی

در مجموع صحبت هاش بد نیست ، هرچند من با اون قسمت اختلاف بین دو کنسول مخالفم و فکر میکنم در آینده اختلاف کمتر میشه ، نه اینکه به همین شکل باقی بمونه. یه نکته مهم توی صحبت هاش هم اینه که کنسول ضعیف تر ، گرون تر هم هست. بعضی دوستان توی این جور بحث ها تا به مشکل میخورن میگن PS2 ضعیف تر بود و نسل قبل برنده شد. Wii ضعیف تر بود و این نسل برنده شد. 3DS ضعیف تر بود و خیلی بهتر از Vita میفروشه. یعنی فکر میکنن یه رابطه علمی و اثبات شده وجود داره که کنسول ضعیف تر = برنده نسل ، ولی نکته مهم اینه که الآن PS4 طبق مشاهدات فعلی هم قوی تر به نظر میرسه ، هم ارزون تره. یعنی برعکس PS2 و Wii و 3DS که ضعیف تر از رقبا بودن ولی قیمتشون هم کمتر بود ، PS4 توی هر دو بخش جلوتر از رقیبش X1 هست و در عین حال که 100 دلار ارزون تره ، احتمالاً قوی تر هم هست. البته اون طرف هم X1 کینکت رو داره که باید دید مایکروسافت باهاش چیکار میکنه و میتونه قشرهای مختلف رو جذبش کنه یا نه و شاید بتونه حتی با قیمت بیشترش خیلی ها رو به خاطر کینکت ، بازی های انحصاری یا حتی امکاناتی مثل مسابقات NFL که توی آمریکا خیلی محبوبیت دارن ، جذب X1 بکنه.

من یه نکته ای راجع به این قضیه فشار و تخلیه فشار و اینا بگم ، چون دیدم خیلیا الان به این موضوع پناه آوردن !!

دقیقا کدوم فشار رو میفرمایید ؟!

فشار سال 2008 ؟ MGS4

فشاز سال 2009 ؟ Uncharted 2

فشار سال 2010 ؟ GOW III

فشار سال 2011 ؟ Uncharted 3

فشار سال 2013 ؟ TLOU

والا من هر چی میبینم در اکثر سالهای نسل گذشته در طول یکسال دوستان خیلی خوشحال بودن و کل کل میکردن و بوکمارک میکردن بعد آخر سال بشدت Fail میشدن . حداقل در زمینه گرافیک که بحث ماست اینظوری بوده ، حالا بگذریم از اینکه از نظر کیفیت بازیهای انحصاری هم اگه کل جوایز همه بازیهای انحصاری 360 در یک نسل رو با هم جمع کنیم به نصف جایزه های یکی از انحصاریهای PS3 هم نمیرسه !! ( Uncharted 2 )

من نمیدونم معنی این فشار چیه ؟ چون حتی اون بهتر بودن بازیهای 360 در مالتی پلتفرم ها هم در نهایت نتونست داغ انحصاریها رو التیام ببخشه .

حالا اگه این نسل انحصاریهای X1 تونستن کاری کنن اونموقع شما میتونید روش مانور بدید .
آخرین بازی هم که از نظر Scale و فلان خیلی Huge هست GTA V ـه که روی PS3 بنقل از DF بهتر اجرا میشه و نسخه پیشنهادیشون هست اونم در حالی که ذوب شدگان اکس باکس بر این باور بودن که PS3 با بازی های Open-World مشکل داره :)) !

اونم در حالی که ذوب شدگان اکس باکس بر این باور بودن که PS3 با بازی های Open-World مشکل داره :)) !
تاحالا هیچ PS3 داری تونسته Skyrim رو تموم کنه؟؟:-/ چمن ها و نشونه اسلحه مافیا 2 هم سلام می رسونن ضمنا:دی

آخرین ویرایش:
Videogamer یه مقاله در مورد این قضایای چند روز اخیر نوشته و این قضایای رزولوشن های 720p و ضعیف تر بودن نسخه های X1 نسبت به PS4 رو بزرگ ترین مشکل فعلی X1 دونسته :
Xbox One's 720p problem is the biggest deal-breaker yet
گفته چرا کنسولی که گرون تر هست نباید بتونه مثل رقیبش بازی ها رو اجرا کنه ؟ یا بازی ای مثل CoD: Ghosts که بین گیمرها به خاطر گرافیک نه چندان خفنش سوژه میشه ، چرا نمیتونه به شکل 1080p اجرا بشه ؟ بعدش هم گفته آیا زمانش رسیده که اونایی که توی این 4 ماه با کنسول مایکروسافت همراه بودن ، در مورد خرید این کنسول تجدید نظر کنن ؟ (دیگه این تیکه رو دیگه زیادی جدی گرفته ! :دی)
در ادامه هم رفته سراغ یه سری از صحبت های Albert Penello مثل اون دفعه که گفته بود سونی هر نسل ادعای داشتن قوی ترین کنسول رو میکنه ، ولی آخرش بازی ها روی کنسول ما شبیه کنسول سونی اجرا میشن یا حتی بهتر. که خب به نظر میرسه این دفعه سونی حقیقت رو گفته و Albert Penello اشتباه کرده.
البته توی یه قسمت از متن هم رفته سراغ بازی های هر دو کنسول و گفته که X1 الآن در حال فعلی وضعیت بهتری داره و سخت میشه حدس زد که بازی های Killzone: Shadow Fall و Knack و DriveClub میتونن با Dead Rising 3 و Forza Motorsport 5 و Titanfall رقابت کنن ، ولی مایکروسافت در آینده کار سختی با کنسولی داره که هم گرون تر هست و هم ضعیف تر.
بعد هم گفته بازیسازها در طول زمان با سخت افزار PS4 آشناتر میشن (همون طور که با X1 میشن) و احتمالاً اختلاف به همین شکل باقی می مونه.
آخرین جمله ـش هم جالب هست ! اون صحبت Major Nelson رو مطرح کرده که چند وقت پیش گفته بود منتظرم روز جزا (شوخی ! :دی منظورش زمان عرضه کنسول ها و بعد از اون بود) از راه برسه و به زودی حقایق آشکار میشه. و نویسنده Videogamer گفته که حقایق آشکار شد و مطمئناً این حقایق زیبا به نظر نمیرسن.
لازم به ذکر هست که نویسنده این مقاله طبق صحبت های خودش ، این نسل با 360 بیشتر همراه بوده و توی مقاله هم میگه خواننده های همیشگی Videogamer این موضوع رو میدونن و این حرفا ! :دی

در مجموع صحبت هاش بد نیست ، هرچند من با اون قسمت اختلاف بین دو کنسول مخالفم و فکر میکنم در آینده اختلاف کمتر میشه ، نه اینکه به همین شکل باقی بمونه. یه نکته مهم توی صحبت هاش هم اینه که کنسول ضعیف تر ، گرون تر هم هست. بعضی دوستان توی این جور بحث ها تا به مشکل میخورن میگن PS2 ضعیف تر بود و نسل قبل برنده شد. Wii ضعیف تر بود و این نسل برنده شد. 3DS ضعیف تر بود و خیلی بهتر از Vita میفروشه. یعنی فکر میکنن یه رابطه علمی و اثبات شده وجود داره که کنسول ضعیف تر = برنده نسل ، ولی نکته مهم اینه که الآن PS4 طبق مشاهدات فعلی هم قوی تر به نظر میرسه ، هم ارزون تره. یعنی برعکس PS2 و Wii و 3DS که ضعیف تر از رقبا بودن ولی قیمتشون هم کمتر بود ، PS4 توی هر دو بخش جلوتر از رقیبش X1 هست و در عین حال که 100 دلار ارزون تره ، احتمالاً قوی تر هم هست. البته اون طرف هم X1 کینکت رو داره که باید دید مایکروسافت باهاش چیکار میکنه و میتونه قشرهای مختلف رو جذبش کنه یا نه و شاید بتونه حتی با قیمت بیشترش خیلی ها رو به خاطر کینکت ، بازی های انحصاری یا حتی امکاناتی مثل مسابقات NFL که توی آمریکا خیلی محبوبیت دارن ، جذب X1 بکنه.
به نظر من این حرفش درسته.
چون PS4 برای راحتی Dev ها طراحی شده و از نظرات اونها هم درش استفاده شده ، یاد گرفتن و master شدنش برای Dev ها راحت تره.
در اون سمت ممکنه چند تا استدیو تک و توک مثل Remedy و turn 10 بتونن از تمام قدرت سخت افزار X1 استفاده بکنن ولی تمام استدیو ها نمیتونن به درک کامل از سخت افزار X1 برسن.
بنا براین اگه فاصله بیشتر نشه ، کمتر نمیشه.

پ.ن.: بلاخره یه نفر خارج از فن بازی یه پستی ارسال کرد.

تاحالا هیچ PS3 داری تونسته Skyrim رو تموم کنه؟؟:-/ چمن ها و crosshair مافیا 2 هم سلام می رسونن ضمنا:دی
"We've never blamed anyone or anything. It's our problem, and it's on us to solve it," he wrote onTwitter. "We have never blamed Sony/PS3."
'Skyrim' PS3 issues not Sony's fault, says Bethesda - Gaming News - Digital Spy

مشکل PS3 با این بازی ها بخاطر ضعف سخت افزار نبود پیچیدگی Cell بود وگرنه تو سال 2013 بازی GTA V با اون Scale, عظمت و جزئیات روی PS3 بهتر اجرا نمیشد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or