CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

اینروزها همه جا نام Ryse میدرخشد...اونجا چطور:bighug:

خسته نشدین از بس تو هر تاپیک هی Ryse Ryse میکنید بابا حالمونو از این تکنیکال دمو بهم زدید! همین beyond نسل هفتی واسه این بازیتون بسه!

CoD هم شد بازی سرو Resolutionش اینطوری پریدید به هم ؟ :| این بازی 420P هم از سرش زیاده حالا رو پی سی high end باشه یا Wii .

من از کنسول ماکزوسافت خوشم نمیاد . و این پستی که میدم فقط برای حمایت از کرایتک هست .

دیگه تو این بحث هاتون گرافیک رایز رو مسخره نکنید
تکنیک های گرافیکی رایز رو باید تو فیلم ها ببینید .
همین مونده بود که کیلزون رو با رایز یکی کنید :))

=))=))=))=))
سلطان گرافیک حضرت گرافیک رو با آتو آشغال های گوریلا مقایسه نکنید .
داداش همه میدونند که ip kz از لحاظ گرافیک همیشه بالا بوده من خودم از ryse خوشم میاد ولی اون رو نباید با kzمقایسته کرد چون در هر صورت از لحاظ گرافیک و تکنیک ryse قورت میده

S.O.F

خیلی بدی
اون گیف چیه کوبوندی اونجتا ؟
منو با خاک یکی کردی :crying:

عزیزم دوستان هنوز بازی نیومده دارن میکوبوننش من چه کار کنم ؟

وقتی امثال شما چپ میرن راست میان Ryse رو می کشن وسط همین می شه، می گی BF4 چرا اونجور می گه Ryse ترکونده. می گی COD چرا اونجور می گه Ryse گرافیکش خداس! گودرز رو به شقایق ریط می دید همین می شه دیگه!

طرف یه جوری میگه 7 سال 7 سال انگار تو این 7 سال 600 مگی اون ها زده بازی ابر نسلی و فرانسلیِ ارتش اُژدها سوار رو نفله کرده :))
دیگه نمیشد تحمل کرد :-l :دی :دی

من موندم شما دیگه کی هستین!
یه بازی شوتر رو با یه بازی هک اند اسلش مقایسه میکنید اون هم از لحاظ گرافیک!
تازه اصلا هنوز دو بازی نیومده کاری نکنید وقت اومدن دو بازی دیگه اینجا پیداتون نشه!البته شاید مثل خیلی ها که میگن به خاطر کله کچل یارو نسخه ONE بازی BF4 بهتره بازم با همین حرف ها بیاین اینجا!
لطفا رو فرضیات حرف نزنید رو چیزهایی که تا حالا معلومه حرف بزنید!
این اختلاف COD بین دو کنسول خیلی زیاده تعداد پیکسل های PS4 تقریبا دو برابر هست!
امیدوارم این اختلاف در آینده به این حد نباشه چون از دور خارج شدن یه شرکت به ضرر کل صنعت گیم هست!مخصوصا که مایکرو یکم بیشتر از سونی هوای PC رو داره!

همین شما بودید از codبت ساخته بودید برا اینکه محتوای انحصاری داشت حالا شد بازی بدرد نخور
اینجا بازیسنتر یعنی جایی که بعضی از کاربراش به حرفای خودشون پایبند نیستد
گرافیکbf4مالی نیست
ryseبهتر kz
1080با 720 فرق نمکنه خدا اینجا بازی سنتره

آقا صلوات بفرستید همه دیگه می دونین که ps4 خیلی خوبه دیگه . بخاری داراش کوتاه بیان دیگه

چقدر به هم میپرید بخاطر دو کنسول از آمریکا و ژاپن هر دو قابلیتها و فواید و مضرات خودشون رو دارن که گیمرهای متفاوتی رو جذب می کنن قرار نیست همه برن فقط طرف یه کنسول

طرفدار کنسول مورد علاقه خود هستی ولی بحث رو زیادی طولش ندید خوب نیست بعدا چیزی به هم بگید بی احترامی نشه به هم دیگه احترام بزارید همه ما از یه دیاریم و در دیار ما کنسولی که زود هک میشه طرفدار داره و میخریم پس اینهمه دعوا برا چیه دیگه

عزیزانی که از ذوق و خوشحالی با درآوردید8-| فورتزا5 و رایز و NBA2K14 و فیفا14 و UFC چی هستن؟!

40 خط برات :dتوضیح دادم کجا کم اوردم..؟

نگاه کن اگر قرار بود Ryse با این گرافیک عظیم روی 1080p و 60 فریم اجرا می شد که به کل PS4 رو با اختلاف جا می گذاشت..! در حالی که XBOX ONE در خوش بین ترین حالت قدرتش برابر با PS4 هست.البته بدون Cloud :d
بعد شما چرا FM5 رو در نظر نمی گیرین که 1080P هست با 60 فریم..؟
الان K:SF که سازه یک استودیو گرافیک محور هست و انجین اختصاصی داره به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه تازه گرافیکش کلی از Ryse پایین تر هست
شما که این همه نسخه برای XBOX ONE می پیچید یک توضیح بدین چرا K:SF رو 60 فریم ثابت اجرا نمیشه..؟ بعد XBOX ONE باید روی 60 فریم اجرا کنه..؟ در حالی FM5 رو 60 فریم ثابت هست.
بعد گفتیم انجین Crytek اختصاصی نیست و مال نسل قبله ولی T10 انجین اختصاصی داره و رو 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

در مورد آفتابی شدن والا رفقا رو همه بن کردن و یا تازه از بن در اومدن و می ترسن دوباره بن بشن شما یک صحبتی با دوستان مدیر بکنید اگر اون ها هم آزادی شما ها رو داشته باشن در صحبت کردن بگیم تا بیان وارد بحث بشن:d

الان اینایی که میگی مسخره بازیه دیگه ؟ میگم اینجور مواقع اصلا کسی مجبورتون نکرده که پست ارسال کنید ! بخدا من خودم بودم سکوت میکردم نه اینکه بیام هی همش بزنم !!!

در مورد بن شدن و آزادی و اینا ، اینم روش جدید مظلوم نماییه ، هیچ کدوم از رفیقهای شما بخاطر فن بازی بن نشدن و هیچکس هم به این خاطر بن نخواهد شد ! دلیلش موارد دیگه مثل توهین بوده که برای همه یکسانه . اگر هم قرار باشه بخوایم کسی رو بخاطر فن بازی ، ترول کردن و اینجور موضوع ها بن کنیم مطمئن باش اولین نفر خودتی که کلا بی منطق بودن در فن بازی و ترول رو به شکوفایی رسوندی .
حالا الان اوضاع به ضرر شماست و چون خیلی سخت میگذره انتظار داری مثلا یه مدیر بیاد همه رو خفه کنه که شما اینقدر فشار رو تحمل نکنی . ولی قبلا هم بوده مواقعی که اوضاع به سود شما بوده و کلی حال کردید .

رفقا هم مطمئن باش کسی از ترس سکوت نکرده ، موضوع اینه که اونا از شما باهوش ترن و مثل شما کلا دوست ندارن بیشتر از این به خودشون آسیب برسونن و انتحاری رفتار کنن .

ای بابا رزولیشن رو هم کردید مو ؟؟؟
پس سازنده تنه اش میخاره که به هر در و دیواری میزنه که بازیش رو روی رزولیشن بالاتری اجرا کنه ؟
یعنی PC بازها پولشون زیادی کرده میرن GPU بالاتر میخرن که بازیشون رو رزولیشن بالاتر و جزییات بیشتر بازی کنن؟
خنده دار ترین حرفی که این چند وقته شنیده بودم یکی این بود که 720 با 1080 فرقی نداره یکی هم MO برای پوشوندن ضعف تکسچرهاس.

کاربر Tarik بخاظر توهین 3 هفته بن شدن .

بقیه هم مواظب کلماتی که استفاده میکنن باشن .

بیخیال شید بابا. تو این 2 تا تاپیک کلی تلفات دادیم. نمی ارزه بخاطر یه تغییر رزولوشن:|

ماکرو فنهای گرامی ادامه بدید:d
به یاری شما و پستهای گرانبهاتون دارم یک دایرت المعارف تهیه می کنم و به زودی اون رو منتشر خواهم کرد:d
اما خودمونیمااا... خیلی افت داره شرکتی که یک نسل کامل با ماکرو همکاری داشته و پلتفرم اصلی COD رو X360 قرار می داده به یک شبه بشه رفیق سونی و توطه چین بر ضد ماکرو به لطف این فنهای دوست داشتنی ماکرو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or